Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 1234567Järgmine
Asukoht: 1 / 7
hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 12. December 2011, kl 13.40

Kolime siis siia üle smiling smiley

Lisan tabeli kui selle valmis saanud olen aga mis te näiteks sellest arvate, et kuus korra teeksime ka mõõtmised? Siis oleks ka endal parem ülevaade kõigest sellest smiling smiley..

Palju edu kõigile winking smiley!

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Mongel08
Kuupäev: 12. December 2011, kl 15.07

Mõõtmine hea mõte. Esimesed mõõtmised võiks teha siis juba reedel ja edasi nt iga 4 nädala tagant. Ja teeks veel nii, et kui keegi enam tõesti ei taha (kauges tulevikus) edasi duellitada, siis arvestada ka teistega ja sellest teada anda. Siis ei ole teistel sellist olukorda, et nagu duell käib, aga kellegagi võrrelda pole. Sorri, et kohe nii sõna võtan, aga olen juba 2 korda üritanud, aga mõlemad on ühtemoodi lõppenud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Tweety
Kuupäev: 12. December 2011, kl 15.51

Täitsa nõus Mongel08-ga. Nii mõõtmise kui ka teavitamise suhtes smiling smiley Et reedel esimesed näidud? Aga äkki nii kaua räägiks kes, mis ja millega tegeleb ja mida teha kavatseb ülla eesmärgi nimel?

Päikest,
Anna

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 12. December 2011, kl 15.52

Reeglid võiks jah selles osas paigas olla, et kui kellelgi tuleb midagi vahele, ei saa või ei taha enam aktiivselt duellist osa võtta siis arvestaks teistega ja annaks teada, hukkamõistu kellegi poolt ju ei tule smiling smiley.. Kui aga lihtsalt teada ei anna ja vaikselt keegi ära kaduda üritab siis see tegelikult siiski tõmbab ka teiste motivatsiooni alla ning kellelgi pole heasmiling smiley..
Üleüldse ma loodaks, et meil see tiim siin oleks võimalikult aktiivselt asjas sees, oleksime nõu ja jõuga üksteisele abiks.. Et selle duelli point poleks ainult reedeti kaalunumbrite sisestamine ning enda võrdlemine teistega vaid ka nö väike väljaelamise koht meie kõigi jaokswinking smiley..

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 12. December 2011, kl 19.55

Teeme jah reedeti kaalumised ja sellel reedel ka mõõtmised ning edasi kordame seda siis iga 4 nädala tagant nagu Mongel mainissmiling smiley..

Ülla eesmärgi nimel panen mina kõige rohkem rõhku toitumisele ja sellele, et asjad ilusti kirja saaksid. Ühe korra olen siin kaaluabis juba proovinud seda langetamist ja siis sain aru kui oluline osa on selles osas enda jälgimine.. Kenasti üles märkides langes ka kaal igal nädalal. Siis aga elukorraldus muutus ning ei olnud enam võimalik toitu ning ennast kaaluda jne ja sinnapaika see kõik too hetk jäi..
Nüüd siis tahan ikka oma eesmärgini lõpuks jõuda! Ehk õnnestub seekord rohkem ka trenni peale rõhku panna, eelmine kord ei õnnestunud kohe üldse..

Kui palju teil on päevane kalorinorm? Minule annab kaaluabi 1401kcal kuid selle lehe järgi (http://www.struktuur.net/kcal.php) saan sellised andmed, et minu absoluutne miinimum oleks hoopiski 1600kcal päevas ning selleks, et kaal langeks peaksin päevas tarbima ca 1700-1800kcal. Milline see õige siis peaks olema, et langetamine ikka tervislikult käiks..

Palju edu,
Maarja

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Tweety
Kuupäev: 13. December 2011, kl 08.37

Mina olen arvestanud hoopis teise lehe järgi, ja seal näitas minu andmete põhjal kaalu alandamiseks 1200-1550 kalorit. Ja kuna see on mulle mõjunud, olen sinna jäänud. Veel olen igasugu infot kogunud, et näiteks see, et ei tasu iga päev täpset kalorikogust jälgida. Et pigem üks päev vähem ja teine päev rohkem, et keha ära ei harjuks.

Tulemuste saavutamiseks kavatsen jälle kaloraaži jälgida, rohkem liikuda (kusjuures kõige suurem kaalulangus on minul toimunud just kõndimisega - puhkuse ajal sai ikka pääris palju kõnnitud ja tulemus oli kahe nädalaga oma 3-4 kilo!) Trenniga on minul hetkel keeruline, kuna kodus on väike kutsikas kes vajab tähelepanu ja hoolt, nii et rõhk saab kodusele trennile ja jalutamisele.

Päikest,
Anna

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: averott
Kuupäev: 13. December 2011, kl 12.13

Veidike endast:
Olen oma kilokesed kogunud kilpnäärme jamade tagajärjel peale seda, kui olin 50 kilo konte ja asendusravi hakkas "mõjuma". Kui 85 täis sai, siis arst ainult nentis, et sai vist pisut liiast ning seda "pagasit" olen ca 5 aastat tagajärjetult maha raputada püüdnud. Seekord võtsin eesmärgi aeglaselt pika aja vältel, et mitte enda hormoonitasakaaluga tülli minna. Saledamast suvest ja toredatest jooksuradadest perspektiivi nägev

Agnes

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Mongel08
Kuupäev: 13. December 2011, kl 14.14

Ma ka siis natuke endast. Kaaluga olen kimpus ca 5 aastat. Algul käsin kaalujälgijates, seal sain enam-vähem otsa peale, aga siis läks see üle figuurisõpradeks ja nende programm eriti ei sobinud (muutus ka rühma juht ning asi oli ka natuke temas). Suutsin nii enam-vähem saavutatut hoida, aga mingi hetk hakkas jälle tõusma. Ja siis tuli rasedus smiling smiley, millega tuli veel kilosid. Laps praegu aasta ja 4 kuud ning aasta tagasi hakkasin jälle tõsisemalt kaaluga tegelema. Tuttav soovitas samal ajal kaaluabi ja siia ma suundusingi. Täna just arvutasin, et aastaga olen tänu kaaluabile kaotanud ümmarguselt 9kg, oleks ehk rohkemgi, aga vahepeal ei teinud mitu kuud seda lehte lahtigi, motivatsioon kadus. Aga lohutan sellega, et sellises aeglases tempos läinu ei tule ehk nii kiiresti tagasi.
Ideaalkaaluks oleks 62-63kg, aga üldiselt oleks väga rahul ka 67kg. Muidugi on praegu heaks motivaatoriks ka jaanuaris toimuv klassikokkutulek, kes ei tahaks siis võimalikult hea välja näha smiling smiley
Üritan ka trenni teha, aga olude sunnil ei saa seda väga regulaarselt. Ilmad on ka sellised nagu on ja lapsega koos ei lähe vihmaga ka kärurallile. Põhilised mida teen on spinning ja bodypump, vahest ka kepikõnd (ja käruralli).

Edu meile kõigile,
Evelin

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Tweety
Kuupäev: 13. December 2011, kl 14.32

Ma siis kirjutan ka natuke endast.
Minu kõige suurem kaal on olnud 96,7kg, seda siis 2-3 aastat tagasi. Tuli juurde stressi, laiskuse, valesti söömise ja mitte liikumise tõttu. Ka natuke haiguse tõttu ka. Aasta tagasi oli vahepeatuseks 87kg, kus rõõmustasin 10tk kaotuse üle. Täna olen 80kg raske, aga hullupööra tahaks tagasi oma algpunkti sinna 68-70kg kanti.
Alla sain tänu lahkuminekule oma elukaaslasega(alguses), liigutamise, söömise korrigeerimise ja praeguse elukaaslase toele. Trennidest üritan külastada sulgpalli väljakuid ja Zumba trennisaali, kuid praegu nende külastamine on suhteliselt keeruline.
Motiveerivaks jõuks on ennekõige asjaolu, et praegune elukaaslane kaalub minust 10kg vähem, olles minust oluliselt pikem. Veel olen väga võistlushimuline, et kui keegi on kõrval, kes minust paremini teeb, pean vähemalt sama heaks saama, kui mitte üle trumbata, seepärast olengi siin duellis. Et teie olemasolu on juba see edasiviiv jõud mis mind liikuma paneb smiling smiley

Kõigile jõudu ja jaksu smiling smiley
Anna

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Gosia
Kuupäev: 13. December 2011, kl 17.38

Tere,

mina sain shoki eelmisel nädalal töötervishoiuarsti juures kaalul käies ja otsustasin midagi ette võtta. Ma polnud ausalt paar-kolm aastat end kaalunud, sest ma tundsin ja tunnen end oma kehas väga hästi. Töö on viimased 6 aastat väga stressirohke ja süüa ei jõua korrapäraselt, seetõttu olen alateadlikult leppinud, et mõningane lisakilo on ok. No ei lähe mõni vana kleit selga, mis siis ikka. smiling smiley Aga 85kg... ma ei tea kus mul see siin on?? smiling smiley) Ca 15 aastat tagasi kaalusin 62kg, siis läksin Tartusse ülikooli (kodust eemal, saiakesed jms) ning 4 kuuga lisandus +10kg. See oli kohutav, aga sain 65kg peale suvel alla tagasi.
Ma usun, et kui teadlikult toitumist jälgida, ja paar korda nädalas end liigutada (ujuda + suusatada), siis peaks kaal ka alanema. Mina olen optimist! smiling smiley
Juba sellest paarist kirjutatud reast siia foorumisse on abi olnud, lihtsalt on vaja endale teadvustada ja tegutseda.

Toetame siis üksteist, eks! Eriti jõulude ajal... smiling smiley

Maret

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Mirelle
Kuupäev: 13. December 2011, kl 21.59

Natuke siis endast ja kaalujälgimisest.

Minu kaal suurenes peale 3. lapse sündi.2 lapsega eriti juurde ei võtnud ja kaalusin nii enamus elust 54-60kg. siis lisandus 2-3 kuuga 57-lt 75 kg ja sinnakanti on ka see kaal jäänud kõikudes 70-78 kg vahel. Kevadel saavutasin maksimunkaalu 79,6 kg. Ja ikka väga raskeks läks. Olen ka proovinud kaalujälgimist, aga erilist edu ei saavutanud.Minu tähelepanekud on sellised, et spordialadest mõjub pikas perspektiivis hästi madala või keskmise intensiivsusega treening, eriti hea on pikk jalutuskäik õhtulpeale viimast sööki või rahulikumat sorti aeroobika.Samuti on selgunud , et treening ei mõju kaalule kohe vaid 1-2-nädalase intervalliga.1. nädalal, kas kaal seisab või isegi lisandub.Samuti ei alane kaal samal päeval ,kui trenni teen ,vaid puhkepäeval ,kui trenniga vahet pean.Seda puhkepäeva või intervalliga 2 päeva trenni(1 jalutuskäik 6-7km 2.päev kerge aeroobika) ja siis puhkepäev mõjub kaalualandamisele paremini kui ilma vaheta treening.Samuti ,kui pidevalt ja pikka aega järjest ei saa treenida ,siis ,kui treenimise katkestab ,tuleb ka kaal juurde.
Maha hakkasin võtma juba kevadest sügise alguseni, jõudsin 74,5 kg.Siis aga tulid haigused ja töö juures stressiolukord ja veidi 1,6 kg tuli tagasi.
`
Minu arvates edu saavutamiseks on oluline piisava veekoguse joomine(kui selle unustan ,siis abi pole)kerge, kuid järjepidev 1-2 päevaste intervallidega füüsiline koormus ning puuviljade ja juurviljatoitude(eriti soe supp) söömine.
Kõigile edu oma eesmärgi saavutamisel soovides Ann

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 14. December 2011, kl 02.53

Mina kiidan ka seda vee joomist smiling smiley.. Ma võtan küll veel hoogu, et korralikult alustada sellega kuid siiski tean, et see ka toimib smiling smiley..

Nii, sain ka meie tabeli korralikult valmis.
Tabel asub SIIN!
Kaalutabel on siis vasakul ja mõõtude tabel paremal, sinna märgime tulemused kuus korra.
Tabelis muudatusi saame teha meie kõik ning seda ma siis ka ootaksin, et igaüks muudab reedeti ise oma andmed ja siis siin saame muljetadasmiling smiley.. Olen ennem seda tabelimoori ametit pidanud ja sellega nägin ära, et vahepeal ajaga pitsitab ja ei jõua kõikide andmeid õigeks ajaks tabelisse kanda.. Seega kui kõigile sobib siis toimiks seekord niipidismiling smiley..
Tegemist põhimõtteliselt tavalise exeli tabeliga, kõik peaks olema küllaltki lihtne kuid kui kellelgi miskit segaseks jääb siis küsige üle smiling smiley.
Kui märgite oma kaotatud kilod punkti ja mitte komaga (1.2 mitte 1,2), siis arvutab süsteem ka automaatselt ise nädalate jooksul kaotatud kilod kokku.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Mongel08
Kuupäev: 14. December 2011, kl 17.14

Super tabel, Tulirebane. Sul on alles viitsimist smiling smiley Tegelikult tuli mul mõte, et tabelis võiks olla ka lahter kaotatud kaalu protsendile.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 14. December 2011, kl 22.59

Hei, ma kirjutasin teie duellikaaslaste otsimise teemasse ka, aga ehk käite ja jälgite seda siin rohkem.
Ma oleks väga huvitatud just sellise kaalukategooriaga duellitajatest, ehk võtate mindki kampa?

Kevadel duellitasin siin väga edukalt. Alustasin 84kilolt ja lõpetasin 9 kaotatud kiloga. Olin enda üle uhke. Suvel kaal püsis, lisandus mõni üksik kilo, kuid nüüd, sügisel, on asi jälle täitsa käest ära läinud. Istun nagu hunnik õnnetust oma 81,1kg otsas.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 15. December 2011, kl 00.01

Teretulemast meie hulka tsikipriki smiling smiley! Lisan sinu ka meie tabelisse ja eks sa ülejäänud inffi, et kuis ja mis ilmselt juba teadwinking smiley..
Igaksjuhuks siiski mainin, et nüüd siis paneme selle liitumise lukku, muidu lähme lõhkismiling smiley..

Mongel, aitäheye rolling smiley.. Seda protsendi asja ma pean natuke mõtlema, et kuidas seal seda korraldada. Pean nende exeli valemite kohta natuke rohkem uurima, exeli liitmise valem oli ainult peas grinning smiley..

Kuidas teil muidu kulgeb see esimene nädal? Mul on seekord natukene rohkem neid kiusatusi olnud, enamvähem vapralt olen vastu pidanud aga natukene keeruline kui külmik head-paremat täis ja laual kommid, koogid ja muu nänn..
Täna tegin vee endale paremini joodavaks.. Ühe terve greibi mahl 1,5l vee sekka ja mul läheb väga hästi, seda oleks võinud juba varem teha smiling smiley..

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 15. December 2011, kl 10.14

Aitäh Tulirebane! Tabel on tõesti ilus!
Ma olen usin tabelite joonistaja, iga kord, kui alustan, teen endale korraliku tabeli, mida siis iganädalaselt täidan. Tabeli kõrval jookseb diagramm, mis joonistab kaalu liikumise.

Mul pole esimesest nädalast midagi head rääkida. Klõks käis eile. Vaatasin, mõtlesin ja otsustasin.

Tänase hommikupooliku olen tegelenud menüüga. Olen otsustanud sel korral (pole ju esimene grinning smiley ) nädala menüü koostada, et oleks selgelt näha mitmekesine toitumine. Saia tooted püüan menüüst välja jätta, samas ei keela täielikult ära nt küpsise söömist või sünnipäeval biskviitpõhjal torditüki söömist. Lihtsalt hommikusöögiks enam grillitud juustusaia ei tee.
Samuti ei tee ma endale kardinaaleid muudatusi a´la magusat enam kunagi ei söö.

Minu eelmise kaalulangetamise korral seisneski edu selles, et ma ei keelanud endale midagi aga vähendasin koguseid. Tahvli šokolaadi asemel sõin ühe riba nt.
Eelmise korra tulemused nullis see, et asusin jälle valimatult sööma. Panin lapsed magama ja võtsin jäätise, sõin õhtuti erinevaid snäkke jms. Ei osanud oma suurt tööd hinnata ega hoida.
Selle pärast olengi sel korral otsustanud korraliku nädalamenüü sisse viia ja selle nimekirjaga siis poes käia.

Trenniga on mul kehvasti. Mul on 2 last ja neid pole trenni ajaks kuhugi jätta, sest mees on välismaal tööl.
Kevadel aitas hästi mitmetunnine käruralli aga selliste vihmaste ja sompus ilmadega ei kisu kohe üldse last õue magama panema. Tuleks juba korralik talveilm, saaks õues käimised jälle sagedasemaks.

Vee joomine pole minu jaoks kunagi probleem olnud. 1,5l tuleb vaevata täis.

vot siuke jutt siis minu kohta.

Ma olen avatud diskussioonidele! Vb ma teen suures tuhinas midagi valesti ja kui see nii on, siis ootan teie arvamusi iga kell!

Kui kaua olete plaaninud seda duelli pidada? Mingit tähtaega pole ma kuskilt välja lugenud?

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Gosia
Kuupäev: 15. December 2011, kl 10.51

Hei,
ma olen nüüd korralikult 3 päeva oma menüü siia kirja pannud ja uskumatult tasakaalus on süsivesikud, valgud ja rasvad. smiling smiley Ma pole kunagi sellele tähelepanu pööranud ja sel nädala oma toitumisharjumusi ka muutnud ei ole, ainult koguseid jälginud. Enesetunne on hea ja meel rõõmus.
Täna siis mõõdulinti ostma, vana on teadmata suunas kadunud, ent sellel ei saa ju lasta rikkuda meie püha üritust.

Rõõmsat neljapäeva kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Tweety
Kuupäev: 15. December 2011, kl 14.15

Mina vist ennast kiita ei saa. Toredad punased külalised on, ja sellega seoses on mul hull shokolaadi isu. Ja seda on alati olnud. Vott. Aga kord kuus olen mina kord selline väsinud ja jonnine ja vastik. Aga teistele- ärge minu peale vaadake, ma saan paari päevaga oma jõu tagasi ja siis olen tublim kui enne smiling smiley Teistele jõudu ja jaksu!

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 15. December 2011, kl 19.41

Hmm, tegelikult on tsikipriki märkus, et meil pole mingisugust nö tähtaega päris hea? Ehk see hoiaks ka natukene paremini ära selle duelli vaikse hääbumise kui konkreetselt silme ees on kuupäev? Samas jälle öeldakse, et ei ole eriti terviskil enda jaoks konkreetseid tähtaegu panna, et kui ei saa hakkama nii nagu plaanitud siis pettutakse ja loobutakse.. Mis teised arvavad? Mina olen selle poolt, et panna meile tähtaegsmiling smiley.. Minul isiklikult on maha vaja siis saada ca 13kg ja kaaluabi näitab, et see võiks juhtuda kolme kuuga.. Ma arvan, et võiks sinna ehk ühe kuu või natuke rohkem otsa panna, et mitte liiale minna ja arvestada sisse ka väikesed möödalaskmised..

Kuidas teistel selle toitumise tasakaalu saamisega on? Nagu näha siis Gosia on meil tubli selles osasgrinning smiley.. Aga ma just seda mõtlen, et mina ei ole seda siiani kunagi taga ajanud, ühe korra on olnud toitumine ainult tasakaalus ja see juhtus ka kogematagrinning smiley. Kas peaks ka sellele rohkem rõhku pöörama või kui kaal langeb siis las ta aga olla nii nagu on?

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 15. December 2011, kl 20.17

Ma pidasin ka silmas pikemaajalist tähtaega, et vaadata, kas suudame oma saavutatud kaalu ka hoida. Mõtlesin suve peale. Mai lõppu näiteks.
Et oleks seltskond, kes pikemaajaliselt ei laseks teineteise motivatsioonil langeda.

Siuh, alla võib ju erinevate räigete dieetidega saada aga katsu sa seda hoida! See on juba omaette kunst.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 15. December 2011, kl 20.36

Sinu jutus on iva smiling smiley Mina poolt!

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: averott
Kuupäev: 16. December 2011, kl 07.33

Tere!

Rikkusin kohe hommikul tabeli tuju ja alustasin poolekilose plussiga. Loodan, et jõuluperioodil hirmpalju juurde ei tule ja siis saab veidi kergema südamega uude aastasse minna. Loodus ka ei taha sellel aastal koostööd teha - eelmine aasta ei tulnud söömapidudega midagi juurde - lumerookimine oli tõhusam, kui käimatrenn. kaalutõusu põhjus ka teada - kaks õhtust üritust järjest ja minu puhul on küll see, et kui peale 19 süüa, siis hommikul kaal kobedalt juures, kuigi päeva kalorid võivad olla täitmata.mingi kurjampisik on mulle nohu ja köha külge pookinud ning hääle ära viinud. Püüan esmalt sõbralikumate vahenditega end poputada, sest antibiootikumikuur hoiab kaalu väga enda ligi.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 16. December 2011, kl 09.05

Hommikust!

Minu tagasihoidlik panus on -0,3kg. Tänahommikune kaal siis 80,8kg.
Olen enda üle uhke just eilse sünnipäevalauas istumise pärast. Ei õginud end kurgumulguni täis vaid sõin mõõdukalt.

Täna tuleb mees koju ja plaanin õhtul käima minna.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Tweety
Kuupäev: 16. December 2011, kl 09.08

Hei-hei!

Ilusat hommikut kõigile!
Kaal üllatas mind siiski, sada grammi, aga ikkagi, mina eeldasin, et oma päevadega olen miski kilo juures smiling smiley Ümbermõõtusid panen õhtul üles, hommikul polnud aega mõõta ennast... Aga tähtaja suhtes, kolm kuud esialgu oleks ok, ja siis vahekokkuvõte ja kui asjaosalised veel alles, siis paneks järgmise tähtaja. Mis arvate?
Mina dieete ei austa, sest üks endokrinoloog on mulle seletanud kuidas see värk käib meie kehades, ja ära lollitada organismi on ikka praktiliselt võimatu. Kui kedagi huvitab, võin siin ka rääkida. Mina olen ikka selle poolt, et ära õppida ennast, et mis mulle sobib ja kuidas mõjub, sellest on ehk rohkem abi. Aga see ka ainult minu arvamus, ei pea kellegi teisega ühtima.eye rolling smiley

See ka, et tabel arvutaks õigesti, ei tohiks koma vahele panna, vaid punkti, ehk mitte 79,9 vaid 79.9. Ma praegu parandasin ära ja lisasin valemi, mis ise kalkuleerib vahet.

Päikest ja jõudu!!!
Anna

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Gosia
Kuupäev: 16. December 2011, kl 10.26

Hei,
panin oma numbrid tabelisse, olen rahul.
Mõõtmisel tekkis küsimus, et kas on mõeldud ikka käsivart või peaks olema õlavars? Ehk et kas ülevalt või altpoolt küünarnukki? Mulle tunduks loogilisem mõõta õlavart...

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Mongel08
Kuupäev: 16. December 2011, kl 11.30

Mul kaalulangus oli -700g. Kartsin tegelikult plussi, sest eile oli ikka tõsine tagasilangus. Nimelt on mul viimasel ajal tõsiseks probleemiks hommikuti söömine - lihtsalt ei jõua, laps võtab kogu hommikuse aja. Ise saan sööma alles siis, kui laps lõunaund magama läheb. Eile aga pidin pool päeva asjatoimetusi linnas tegema ja koju jõudsime alles kell neli ja siis läks loosi kõik, alates seljankast ja lõpetades suure paki küpsistega, sinna vahele kõike muudki- selline tõsine näljase tunne oli peal. Õhtul oli ikka päris jube ümmargune tunne
Tundub, et järgmisel nädalal peab eriti tubli olema, et see jälge ei jätaks, raske saab olema, kuna on paar jõulu-istumist juba nädala sees, üks vahetult enne kaalumist, neljapäeva õhtul - oehhh....
No nüüd sai siis natu hädaltatud ka. Kuigi mulle tundub, et paremini läheb siis, kui kaalu pärast üldse ei stressa. Nii mõnigi kilo on märkamatult kadunud siis, kui pole sellele langetusele üldse aega mõelda olnud. Ja teine asi on uni. Kui mingil põhjusel ei saa korralikult magada, hoiab kaal ka ennast kinni (vähemalt minust). Seda saan hästi aru nt lapse hammaste-tuleku vms haiguse perioodil, kui on rahutud ööd.

Tweety - kui järgmisel nädalal eriti tubli oled, saad eriti hea tulemuse kirja. See tavaline, et päevadega kaal püsib või tõuseb, organism hoiab vett kinni. Mulle keevitatakse kohe vähemalt 1,5 kg juurde.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 16. December 2011, kl 13.20

Kuulge, kas keegi käib tabelit näppimas?
Hommikul oli ilusti värviline, nüüd jälle ühtlane, ainult osadel on värviline.
Lepiks kokku, et muudame vaid oma numbreid jättes kõik muu samaks?

Ma arvan, et seda nädala languse miinust poleks vaja valemina sisse lüüa, tekitab vaid arusaamatust. Iga üks arvutab ise oma miinuse või plussi välja ja toksib numbrina sisse.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Saatis: Tweety
Kuupäev: 16. December 2011, kl 14.39

Oih, vabandust ma tahtsin aidata, ma värve küll ei muutnud, aga valemeid panin jah sisse... vabandust enam ei tee....

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 16. December 2011, kl 15.09

Tweety, ära vabanda, ega ma midagi halba mõelnud. Pigem ettepanekuna, mille kohta teised võiks sõna võtta.

Valikud: VastaOsunda
Re: hot smileyDUELL: averott, Mirelle, Mongel08, Tulirebane, Tweety
Kuupäev: 16. December 2011, kl 15.10

Ja tulirebane tuleb ja kirjutab nüüd kohe oma edu saladuse!
Uskumatult tubli!!!!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 1234567Järgmine
Asukoht: 1 / 7


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.