Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 2 / 5
Re: Viimased viis!
Saatis: gretep
Kuupäev: 14. January 2012, kl 20.20

Hei,

Mina käisin ka tänase tuisuse ilmaga ikkagi lapsega õues jalutamas. Kuna kõik kõnniteed ei olnud puhtad, siis võttis vahepeal ikka täitsa võhmale. Ja lõpuks koju jõudes tundsin, kuidas jalad veits tudisesid all. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 15. January 2012, kl 12.56

Minu kaal oli reedel 61,5.

Peale pühi on ta toredalt langenud, eks näis, kas jaksan seda trendi edasi teha, praegu on küll pühapäev ja tahaks kodus diivanil lamada, lugeda ja kooki süüa grinning smiley..

Tegelikult teen muidugi trenni ka täna peale patustamise. Viimaste kuude lemmik on Jillian Michaelsi "Six Week Sixpack" - vastupidavus- ja lihastrenn vaheldumisi efektiivselt (ainult 30 min soojenduse ja venitamisega kokku), mulle väga sobib. Nüüd hakkasin tegema sama treeneri "Killer Buns and Thighs", mis on ka väga hea, kuigi pikem (40 minutit). Varem tegin trenni 5 korda nädalas, nüüd 2-3 korda, eesmärk on taas 5 korda.

Kokkuvõttetabeli teen eraldi pealkirjaga - Nädala kokkuvõtted - "Viimased viis".

Head trennitamist!

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: annike
Kuupäev: 15. January 2012, kl 23.47

Rabarber, sain sinult täna korraliku koguse motivatsiooni juurde. Suvel tegin reguraalselt JM 30 päevast treeningprogrammi ja pean tunnistama, et selle abil vähenesid lisaks kaalule ka sentimeetrid. Täna laadisin arvutisse "Six Week Sixpack" programmi ja homsest alustan trenniga. Natuke piilusin, tundub päris tõhus olevat.


Lisan väikese õpetuse, kuidas xls tabeleid siia keskkonda saab kopeerida. Loodan, et sellest on abi.

Valmis tabel excelist copy paint programmi (Ctrl+V). Sealt salvesta jpg-na arvutisse. Seejärel lae tabel pildina netti üles (mina laadisin album.ee-sse). Sealt kui pildi avad, saab aadressi aadressiribalt, see pane siis foorumi nupurealt 10-da nupu (img) abil siia. Alguses pilti pole näha, aga kui vaatad eelvaate alt, siis peaks juba kõik ok olema.

Tuld kilodele!

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: ellu21
Kuupäev: 17. January 2012, kl 22.32

Kahjuks minu nädalalõpp ei läinud hästi,sest peale sünnipäeval käimist kaal tõusis kuid nüüd tuleb jälle suurt vaeva näha.
Mul oleks teile küsimus:"Mida te hommikul,lõunal ja õhtul sööte?

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: siuts
Kuupäev: 18. January 2012, kl 07.33

mina alustan hommikut kohviga, söögiisu nagu puudub, siis vahest puder või kodujuust singiga, kurgiga, lõunaks supp, vahest luban ka mõne magustoidu: mahla tarretis, kohupiim. Õhtul olen valikuid kaalunud, kodujuust, helbed piimaga, keefir ja õun. Kuidas teil kaalufoorumis eesmärgi püstitamine läks ja kas saavutav selle ajajooksul, mis kaalufoorum ajaks pakub. Mina kui alustasin kaalufoorumis tegutsemist, seadis käesolev foorum mulle päeva kcal ja eesmärgi, kaalukaotuse suhtes ja ka läbiva aja, millal peaks eesmärk täituma. hetkel on jäänud 1,6 kg 18 päevaga. Ka see oleks hea motivatsioon lisaks duellitamisega. see on kui duell kaalufoorumiga. Kaunist talvepäeva jätku. mina hetkel töö istune, istun kuni õhtuni.....

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: annike
Kuupäev: 18. January 2012, kl 20.43

Minu hommikusöögi juurde kuulub alati koorega kohv ja üks koorikleiva pool toorjuustu, singi ja millegi rohelisega. Kuna armastan hullult mett, siis luban endale hommikul ka ühe meesaia banaaniga. See lööb küll süsivesikud lakke, aga päevapeale saan tavaliselt tasakaalu tagasi.
Lõunaks söön kas kala või liha värske salatiga või siis suppi. Magustoiduks mõned puuviljad. Õhtul meeldivad mulle helbed jogurtiga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 18. January 2012, kl 20.56

oeh... mul täna kiskus see toidujälgimine pisut kiiva, õnneks väga palju kaloreid üle ei söönud, aga nii kui shokolaadi maitse suhu sain, nii enam pidurdada ei suutnud. Eks näis, mis see kaal näitab hommikul. Õnneks olen ma suutnud seda 10 000 sammu põhimõtet jälgida. Paar korda nädalas ka sulgpall. Mina armastan meeletult puuvilju, kurivaim, ei teadnudki ennem, et nad nii palju kaloreid sisaldavad...

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 18. January 2012, kl 20.57

mina söön kõike, aga püüan kombineeritud toitumise reegleid jälgida.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: Teana
Kuupäev: 20. January 2012, kl 07.38

Tere hommikust!

Täna juba reede ja minu kaal 64,4 ehk siis miinus 300g-tasa ja targu nagu lubatud kuigi see võib ka närviliseks teha,et ikkagi nagu väga vähe.
Kuidas teil läheb ?Palju kaloreid päevas sööte...

Kõike kaunist.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 20. January 2012, kl 08.37

kaalumise päev!

Täna hommikune kaal - 72,7. Tjah, vaid 400 g. Aga nädala sees olin ka 72,2. Mul tulid mõned patupäevad sisse, Kõigepealt sain shokolaadi maitse suhu, siis keetsin imehea borshisupi, millest sõin ennast punni, eile küpsetasin naabrinaisele tänutäheks muffineid shokolaadiga. No maitsesin ka 3 tükki grinning smiley. Kaaluabi ütleb, et ma võiks süüa päevas 1343 kalorit. Kahjuks enamjaolt ma söön neid ikka üle. Samas kui füüsiline tegevus maha arvutada kaloritest, siis ei söö ma seda normi täis. Seega...ega ma eriti söögiga ennast piira, pigem ikkagi hoian ennast liikuvana. Samas, maha olen võtnud tegelikult juba 1,4 kilo, sest sellel ajal kui me oma duelli kokku panime, hoidsin ma ennast kursil juba. Ma olen pikka kasvu sellise tugeva skeletiga naine, aga ma tunnen täiega 1,4 kilo kadumist! Kui saan 69 kilo kätte, olen väga rahul!

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: annike
Kuupäev: 20. January 2012, kl 10.08

Ilusat reedet meile!
Minu kaal täna hommikul täpselt 63. Eelmise nädalaga võrreldes on kadunud 300 grammi. Olen sellel nädalal tublisti trenni teinud. Rabarberi innustusel alustasin JM 6 week sixpack trenniga.
See kõlab uskumatult, aga edusammud on juba praegu silmaga märgatavad. Lihastreeningu tulemusena ei taha kaal kahjuks väga kiiresti langeda, aga selle eest vähenevad keskkohast sentimeetrid ja selle üle olen superrõõmus. Hetkel on minu motivatsioon kõrgel, ahvatlustele pole järgi andnud.
Minu päevane kalorinorm kaaluabi järgi on 1453. Päris grammipealt pole ma sellest kinni hoidnud, aga üle selle normi pole sellel nädalal läinud.
Annike

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: gretep
Kuupäev: 20. January 2012, kl 11.59

Tervitus!

Täna hommikune kaal 55,6kg, seega miinus 300g.
Mina võin KA järgi süüa 1435 kalorit ja selle ma ka täis söön, mõni päev ka rohkem, aga samas mõni teine päev vähem, vähmasti sel nädalal juhtus nii. smiling smiley
Hea uudis on see, et uuest nädalast saan ma hakata trennis käima. Plaanis on vähemalt 3 korda nädalas seda teha ja esialgu mõtlesin 2 rasva põletavat trenni ja 1 lihastreeningu. Eks siis näeb, mis tulemused järgmine nädal.

Jõudu, jaksu ja positiivsust kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 20. January 2012, kl 14.52

Mul 65,5 seega -200g, parem, kui mitte midagi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: siuts
Kuupäev: 20. January 2012, kl 18.10

Tere, tulin just kahe päevase koolituselt, koggi ja kohvi tassi tagant, kaa nr näitab 70,9

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: james
Kuupäev: 21. January 2012, kl 16.57

Tere, minu kaal 67,5 seega sel nädalal nulliring.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: ellu21
Kuupäev: 22. January 2012, kl 12.18

Minu kaal on 61,3 nii,et 1kg juures,kuid nüüd üritan kõigest väest tagasi alla saada.
Kahjuks minu seedimine on koguaeg väga aeglane olnud ja see on juba üks suur põhjus miks kaal tõuseb. Kas keegi oskab soovitada kuidas seedimist kiiremaks muuta? spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 22. January 2012, kl 21.05

No nii, Rabarber on taas levis.
Olin veidi argipäevast eemal, mis mõjus hästi - liikusin palju ning sain söömisega taas järje peale. Peaasi, et regulaarselt ja korralikult! Kirjutada ei saanud, küll aga reedel kaaluda, oli miinus 200 g ehk 61,3.

Lugesin siin teie mõtteid kaalulangetamise teemal ja mul endal tuli palju erinevaid kommentaare, mis üritan kõik kirja panna. Üks küsimus oli söömise teemal - et mida päeva jooksul söön.
Tunnistan, et oli huvitav vaadata, mida teiste menüü sisaldab. Mina enamasti ei jõua kodus korralikult süüa. Kui tööle jõuan, siis kohvetan kolleegidega koos ja söön kas rasvase kohupiima mee ja pähklitega ning mõne puuvilja, või kui hästi läheb ja jõuan kodus süüa, siis kalorinormi piires müsli poolrasvase piimaga (kokku umbes 330 kalorit).
Lõuna on tööl sööklas, tavaliselt supp ja salat (selline tegusam, kus igat sorti oad, keedetud peet, läätsed jms. koos jogurti- või hapukoorekastmega). Lõuna ajal ma eriti kaloreid lugeda ei saa, võtan mõistuse ja kõhutunde järgi. Tavaliselt on minul õhtusöök see kõige toekam - sööme abikaasaga koos ja kuna tema on parem kokk kui mina, on road suht "mehelikud" ehk sellised, kus pigem rohkem kui vähem rasva. Aga siiamaani on õnnestunud niiviisi toitudes 10 kg alla saada, ehk siis olen aru saanud, et suurt vahet ei ole, kas söön oma kalorid täis hommikul, lõunal või õhtul - peaasi, et üle ei söö ja kõvasti sporti teen!
Magusasõber ma eriti ei ole, kuid mulle meeldib hullu moodi küpsetada - seega söödan oma kooke kolleegidele ja eks ma ise ka näksan vahest midagi. Seevastu olen ma parandamatu shokohoolik, aga sellele olen enam-vähem piiri peale saanud sellega, et luban endale vaid kõige paremat (mis on ka üüratult kallis) shokolaadi ning seega südametunnistus ei luba lihtsalt üle ühe tüki võtta ning kindlasti mitte ka iga päev.. Muidugi vahest ka libastun ning võin sisse ajada tahvli suvalist shokolaadi smiling smiley aga sellest tuleb lihtsalt üle saada ja kohe sealtsamast võidukalt edasi minna smiling smiley..
Ahjaa, ja siis oli veel ellu21 küsimus, et kuidas seedimist kiiremaks saab. Mul ka suht laisk seedimine, aga siin aitab vaid sport, ohtralt vee joomine (1,5 l päevas) ning korrapärane kalorite täis söömine. Minul aitab seedimist kiirendada veel lisaks see, kui rasva koguse täis söön.
Hästi tore oli veel lugeda, et annike oli minult motivatsiooni saanud JM trenni tegemise jaoks. Mina mõtlesin oma edaspidise trennikava aprilli lõpuni välja - trenn 6 korda nädalas, vaheldumisi JMi "6 week sixpack" ja "Killer buns and thighs". Esmaspäeval läheb lahti! smiling smiley¨
Ja suured tänud veel annikesele juhendi eest, kuidas ilusat tabelit siia ülesse panna! Homme ta tuleb winking smiley!
Uuel nädalal uue hooga!
Rabarber.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: gretep
Kuupäev: 26. January 2012, kl 10.19

Hei!

Mul oli ka enne last väga aeglane ainevahetus ja aitas ainult see kui praktiliselt iga päev trenni tegin. Nii kui vahele jätsin, jäi ka ainevahetus seisma. smiling smiley Seega rühkisingi iga päev joosta, õnneks jooksmine on mu lemmik sportlik tegevus. Nüüd, peale rasedust on seedimine täiesti korras ja enam ei pea selleks hullumoodi liigutama.
Ja varasemalt aitas natuke seedimist kiirendada ka keedetud punane peet.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: Teana
Kuupäev: 27. January 2012, kl 08.56

Tere !

Selle nädala tulemus siis -300 g ehk 64,1 kg,on ju tore et miinust tuli aga kui ma enda vastu aus
oleks siis võiks tubilm olla ja toitumist rohkem jälgida.
Proovisin ka seda 6 week six packi ja see oli suht väljakutsuv treening,kuigi olen bodypumbis käia siis otsustasin ka vähemalt paar korda nädalas seda proovida.

Jõudu ja jaksu kõigile järgmiseks nädalaks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: gretep
Kuupäev: 27. January 2012, kl 09.37

Hommik!

Täna hommikuse kaalu järgi seisan paigal - 55,6kg. Veel eile näitas langust, aga mis parata, arvestan siiski iganädalast samaaegset kaalumist. Ka trennist ei tulnud see nädal siiki midagi eriti välja vaid 1 BodyPump, eile. Loodetavasti tuleb algav nädal aktiivsem.

Tuld kilodele!! smiling smiley
Grete

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: james
Kuupäev: 27. January 2012, kl 11.14

Tere,
mul see nädal kaal 67,3 seega -200g läheb uuel aastal küll hästi vaevaliselt aga mis teha pole eriti ka aega olnud trenni teha paraku.
Jõudu ja vastupidavustsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 27. January 2012, kl 12.35

Hei,

Rabarber seisab paigal - 61,3.

Asi on vist selles kahes liitris vees, mis eile peale õhtust sauna ära jõin. Aga muidu olen endaga hästi rahul - trenni teen plaanipäraselt, toitun kalorinormist kinni pidades ja üldse olen rohkem liikunud smiling smiley Naljakas, et see number ei morjendagi mind niivõrd.. Aga järgmine nädal loodan siis väga kõvasid miinuseid näha..

Kevadeks saledaks! winking smiley

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 28. January 2012, kl 07.52

mina olen õnnelik, minu kaal ka õnneks paigal (72,7). Aga ma olen selle külmaga jubedalt sööma hakanud. Aga ma ei jäta! Proovin veel ja veel ja veeeeeeel. tuleb vist ka kroomi süüa, sest me suuda magusale ära öelda. Praegu (kõht muidugi juba hea ja paremat täis) ma tunnen jõudu, et olla järmine nädal miinustega tabelis! Tegelikult see kõik pole üldse raske....

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: annike
Kuupäev: 29. January 2012, kl 11.29

Annikese selle nädala tulemus -100 grammi ehk siis 62,9. Sellel nädala ahvatlused said teatud päevadel minust võitu. Tuleb siis järgmisel nädalal tublim olla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Saatis: ellu21
Kuupäev: 29. January 2012, kl 12.05

Minu kaal oli sama mis eelmine nädal 61,3 kg,õnneks olen oma kaalu paigal hoidnud.
Söögiks teen ma ikka igapäevast toitu kuna elukaaslane ei lepiks lahja toiduga.
Järgmine nädal üritan rohkem vedelikku tarbida,hetkel olen päevas ainult 2-3tassi rohelist teed joonud.Õhtuti kui kõht läheb tühjaks söön õuna või pirni.
Alustasin ka Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack trenniga,väga hea trenn ja piisavalt kaua kestab.
Kui tegin selle trenni läbi siis järgmine päev olid mu lihased nii valusad,et tõusta oli raske aga siis tegin uuesti trenni peale ja läks paremaks smiling smiley
Loodame järgmine nädal paremaid tulemusi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 29. January 2012, kl 21.04

Minul plussis kaal sad smiley 66,4 sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 30. January 2012, kl 08.37

mh, see külm ajab sööma!!!!! mõtlesin, et täna esmaspäev, pere juba koolis ja tööl ning mul siin kena omas rütmis kõike kontrolli all hoida... tühjagi!!!!! Juba olen sisse õginud 6 viinerit, 200 vinegretti, juustuleiva, koore-suhkruga kohvi!!! Ilmselt lõuna tuleb vahele jätta. Isu on niii suur!!! äkki on olemas mingid tabletid, mis pisut söögiisu ohjavad? Isegi mu beebi on viimased päevad söögihoolik olnud. Samas, füüsiline tegevus meeldib mulle paregu vägagi... tunnen endas tohutut jõudu ja vastupidavust. Eilses sulgpalli trennis üllastasin iseennastki. Aga kaalust ma kaotan kindlasti need viimased 5!, tegelikult viimased 4smiling smiley Mul on kapis ühed väga ilusad teksad, mis ootavad kandmist, praegu lähevad ka jalga ja kinni, aga kuidagi ebamugav on nendes olla... See on hea motivatsioon! Kadugu see kaal kasvõi märtsiks-aprilliks, mina saan oma keha tagasi!!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 30. January 2012, kl 15.59

Roosamanna see on õige suhtumine, saadki oma keha tagasi!!!


Minul on vist jälle see kurjavaimu ainevahetus paigast ära... 3 nädala pärast arst, eks ole näha, sest kaal ei liigu mitte alla vaid üles sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 30. January 2012, kl 16.40

Marleen, jood sa ikka piisavalt vett ja liigud? Mul ka peale sünnitus kõik aeglustus, aga joomise ja liikumisega saan kõik käima.

Valikud: VastaOsunda
Re: Viimased viis!
Kuupäev: 30. January 2012, kl 17.00

joomisega pole alati asjad just kõie paremad, aga liigun täitsa normaalselt, lastega olen iga päev väljas ja eelmine nädal hakkasin uuesti kodus trenni tegama ja tegin 3 päeval erinevaid asju! Siis oli ka joomine paigas! No ma pressin veel vedelikku sisse omale! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 2 / 5


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.