Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 2 / 16
Re: deullitajad
Kuupäev: 11. March 2012, kl 15.24

Appike,mu nädalavahetus liigub kõrgustesse ja ma siin üritan välja mõelda, kuidas rohkem füüsilist teha.. et reedeks ikka ilusaid numbreid saada. Muidugi palja mõtlemisega kaloreid ei kuluta(?).. Ma aina unistan päiksest ja rohelusest.. kruusateest, mida mööda joosta.. igatsus..

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Gaal
Kuupäev: 11. March 2012, kl 15.51

Eheesmiling smiley, tore lugeda , et ma mitte ainuke, kes hoogu sisse ei saa. Mul terve pere kodus ja siis toidutegemist rohkem, loodan uuesti homsest ree peale saada kuigi täna ka ikka juba ree serva peal. Kuidagi raske on korralik olla, ennem pole nii olnud. Aga ma vist tean ka ühte põhjust, ma pole mitu hommikut putru söönud ja siis ongi päev läbi nälg majas. Müsli ja võileib ei täida nii kõhtu. Aga õnneks reede veel kaugel. Kuidas teil vee joomisega on? Mina kipun liigagi palju jooma, olen eluaeg palju vett joonud. Mul kulub nii 3 liitrit , pluss veel tee ,kohv juurde.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 11. March 2012, kl 17.40

Minu nädalavahetus möödub raskelt. Näksimine on kohutav, arvestasin välja, et näksin kuni terve korraliku söögikorra jagu kaloreid. Võileivad on see nädalavetus teemaks olnud. Täna terve pere ka kodus, siis magustoiduga ma ka ei kooneranud. Paha, paha, häbi häbi. Eks homme on viimane võimalus ennast kokku võtta, kui reedeks mingeidki tulemusi tahaks näha.
Positiivne on see, et olen see nädal päris korralikult trenni teinud ja jala käinud.
Ma ei tea kuidas teistega on, aga mind häirib see, et kui sisestada treening, siis võetakse kulutatud kalorid kohe tarbitud kaloritest maha... See teeb minu jaoks nii lihtsaks lubada endale midagi, millest võiks hoiduda..
Nädala sees joon 1600 ml vett ära, vean suurt pudelit koolis kaasas, aga jällegi nv ei joo pea üldse, va trennis. oi kui pikk vastus tuli...eye rolling smiley

Ilusat allesjäänud pühapäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: merleta
Kuupäev: 11. March 2012, kl 20.01

Kas saab veel ühineda, pikkus 166 kaal 66kg

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: aretha
Kuupäev: 11. March 2012, kl 21.30

Ahoi saatusekaaslased smiling smiley Ma olin laup õhtuni enamvähem tubli, aga siis külas läks veinijoomiseks ja sõi üle normi 2 koogitükikest pluss ohtralt juurvilju dipikastmega, ja seda enamvähem öösel smiling smiley Täna tegin lõunaks lasanjet, aga sõin oma 250 g ära ja õhtuks sõin kergemat toitu, idusalatit hummusega ja õuna-paar maasikat, ja ostsin taas spordiklubi kuukaardi ja tegin trenni...
Eks homme on kindlasti kaalu näha see laupäevane patupäev, aga nädala sees õnneks lihtsam korralik olla! Tegin homseks juba tööle mozzarellasalati kaasa ja planeerisin päeva ilusti ära, siis kergem end rajal hoidasmiling smiley Ilusat nädalat kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 12. March 2012, kl 08.59

Merleta, lisasin Sinu! smiling smiley Aga jh, mul ka nüüd täna paastupäev.. õnneks ma palju juurde ei võtnud kui võrrelda seda nr, mis mul tabelis kirjas.. aga kui võrrelda seda mis nr mul vahepeal olid, siis on veidi kurb küll..

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: getu5
Kuupäev: 12. March 2012, kl 09.15

mul läks ka nädalavahetus käest ära. Täna alustain aga korralikult. Olen teinud juba jõutreeningut ja söönud nii nagu peab smiling smiley
Ma olen siin kaaluabis ennegi olnud. Ma suutsin kaalu langetada pea 10 kilo, aga siis jäi see pooleli ja nüüd olen tagasi suurte numbrite juures sad smiley . Loodan, et seekord pean vastu. Minul on suurimaks probleemiks alkohol. Ma ei ole küll joodik, aga mulle meeldib nädalavahetustel natuke võtta. See aga on ju kõige suurem kaloripomm. Loodan, et suudan sellest loobuda.
Edu teile!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: aretha
Kuupäev: 12. March 2012, kl 09.24

Minul sama, getu5 - nädala sees alati kaal ilusti langeb, aga nädalavahetuseti tekivad ikka võimaluse dnatuke veinitada ja siis tahaks näksida ka smiling smiley
Ma olen ka 2 korda KAs. Aasta tagasi alustasin 69 kg pealt, plaanisin alal võtta paar kilo, aga juhtus nii et juuliks olin 56. Siis ei viitsinud enam lugeda kaloreid ega midagi siin jamada, ja jõuludeks olin taas 64. Aga tegelikult 173 pikkuse juures pole see midagi hullu, lihtsalt need vahepeal ostetud nr 34 riided kutsuvad kapis. ma ei tahagi niiväga hirmsasti alla võtta, kuin pigem hoida end tervisliku toitumise rahjal ja tunda hästi - sest oma välimusega olen rahul, aga tean, et kui end käest ära lasen, kerkib kaal väga kergesti smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: nikita99
Kuupäev: 12. March 2012, kl 11.24

Tere... sooviksin ka duellile astuda... endal kaalu 72, olen 169cm... ja sooviksin peale lapse sündi lisakilodest lahti saada... nii 10 kilo oleks ideaal... aga eks näis.

Olen sellel alal alles algaja... mis edasine käik muidu ette näeb? kas duell juba alanud?

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 12. March 2012, kl 11.58

Nikita99. Lugu on järgmine, et tabel asub siin (lisasin Sinu) Ja kaalumine toimub iga reede hommik .

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: nikita99
Kuupäev: 12. March 2012, kl 14.45

Nii tänan.. aga kas reedel ise täidan seda tabelit. või programm võtab selle minu enda lehelt, kui olen kasutaja? või pean edastama teile oma kaalu? Nats võhik tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: getu5
Kuupäev: 12. March 2012, kl 16.09

nikita- sa pead siin foorumis ütlema oma kaalu ja siis dieedipaevik paneb sinu kaalu tabelisse smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 12. March 2012, kl 16.51

Küsimus: Kas keegi ilusaid numbreid reedel ka ootab?... Igatahes minul on viimne kui üks päev aia taha lennanud ja see sama, kes täna paastuma pidi (mina), tuli välja sellega, et teeks ahju kartult ja liha.. ja ostis poest hamburgereid.. Äkki on homme parem päev ja suudan end vaos hoida.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: getu5
Kuupäev: 12. March 2012, kl 22.28

hästi raske on jh millegi pärast kaalu langetada. aga Mul on tänane päev õnneks korda läinud. Söönud korralikult ja trenni ka teinud. Muidugi täna ma pidin terve päev tegutsema, seetõttu ongi toidust kergem eemale hoida. Jõudsin alles natukese aja eest koju.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 13. March 2012, kl 08.25

Uskumatu, et pärast eilset kaal langes..

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: aretha
Kuupäev: 13. March 2012, kl 09.07

Mul on kaal lõpuks nullis st eelmise nädala tasemel. Kuigi eile sõin 1720 st veidi üle normi (paar šokolaadikommi) aga põhiliset väga tervislikult, puha taimetoitu. Aga ikka olin koguaeg näljas , kohutav väsimus ja nõrkus on peal. Õhtul oli tunne, et ma ei jaksa kkoju mnnagi..muidugi jube pikk päev ja trenn ka. Täna trenni ei tee, no ei jaksa! Reedeks on eesmärk nulli jääda. Jõudu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 13. March 2012, kl 18.18

Minu tädi on kaalust alla võtnud ja ma küsisin temalt nõu. Ta vastas: "trenn + ei süsivesikutele, ehk siis ei mingeid makarone, suhkruid, karutlit jne, rohkem liha ja juurvilj8u ja k6ik lihtne ja rohkesti vett v6i teed. saia ja leiba ei söö samuti, ja kui kaste on, siis ei tohi seal jahu olla kartuli ma asendasin lillkapsaga. keedad lillkapsa pehmeks, valad vee välja, kallad r66sa koore asemele, lased natuke keeda, sool, pipar ja k6ik, parem kui kartulipuder. puuviljadega pead väga ettevaatlik olema, sest need peaksid kommide asemel olema, neis on väga palju suhkruid, eriti ei soovitaks neid süüa, vb 6una natuke, kindlasti mitte viinamarju jne magusaid asju teed lillkapsast ja siis näiteks liha ja seentega kastme k6rvale jubehea


Homsest alustan smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Craft
Kuupäev: 13. March 2012, kl 20.09

Olen töbine ja söömine ka kaootiline olnud, trenni ka ei saa,kuigi oli plaan väga korralikult trenni teha. Ravin end, õnneks isu ka väga suur pole. Tunnen vastutust kõigi kaaslaste ees ja piinlik on reedel mingi jama numbriga välja tulla, aga kaalun end alles neljapäeval, et siis võimalikuks tulemuseks häälestada, parimat meie suurele kambale smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: kuukass
Kuupäev: 14. March 2012, kl 14.54

Kas on liiga hilja duellitajatega liituda?
Liitusin paar päeva tagasi, et mingi süsteem oma söömisesse juurutada.
Minu praegune kaal on 70,1. Pikkust 168. Soovikaaluks aga 60.
Motivatsioonist kipub aeg-ajalt puudu jääma ja seetõttu pendeldab kaal +/- 5 kg. Äkki koos oleks kergem?

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 14. March 2012, kl 15.29

Kuukass,.. Ma ikka lisasin Su. Tabel



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 14.03.2012 15.30.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: kuukass
Kuupäev: 14. March 2012, kl 21.18

Suur tänu!

Jõudu ja jaksu meile!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 14. March 2012, kl 23.04

Ma ei taha küll skeptiline olla, aga kas ei ole liiga radikaalne võtta pm kõik vähegi süsivesikuid sisaldavad asjad endal toidust maha? Sest nii palju kui mina olen lugenud, siis üks selliseid põhitõdesid igasuguste dieetide juures on see, et piira oma söömist täpselt nii palju, kui sa arvad, et sa suudad ka näiteks 5 aastat vastu pidada. Ei ole ju mõtet 8 nädalaks kõigist süsivesikutest loobuda, kaal endale sobivaks saada ja siis hakata uuesti süsivesikuid sööma ning vaadata kuidas kaal kolinal tagasi tuleb. Kui üldse söömist piirata, siis pigem sellega, et söö kõike, aga mõistlikult ja õigetel aegadel. Näiteks süsivesikurikkad toidud (sh hästi puuviljasuhkru rikkad puuviljad nagu viinamarjad jms) võiksid jääda esimesse päeva poolde, sest siis keha jõuab nad ära tarbida ning õhtune viimane eine võiks olla peaasjalikult valk, aga siis tuleb meeles pidada, et süüa üks valk korraga.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: kuukass
Kuupäev: 15. March 2012, kl 09.32

Süsivesikud peaksid meie toidulauale siiski jääma, eriti kui trenni teha, sest süsivesikud on organismi põhiline energiaallikas. Süsivesikute hulk toidus on otseselt seotud veresuhkru sisaldusega. Kui veresuhkur madal, on enesetunne ka sant. Pilt kipub taskusse minema jne.
Kellel huvi, soovitan lugeda vastavasisulist kirjandust. Ennast piinata pole mõtet.
Mis puutub puuviljadesse, siis 200 grammi mis iganes puuvilja päevas ei ole mingi katastroof. Üle selle süües peaks jälgima, kui kaloririkas see on.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 15. March 2012, kl 10.00

MEELDETULETUS: Homme hommikul toimub kaalumine, nii väheste riietega kui võimalik ja pärast vetsus käiku! smiling smiley Huviga ootan infot, mis läks hästi , mis halvasti ja mida muuta.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 15.03.2012 10.02.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Jwow
Kuupäev: 15. March 2012, kl 12.06

Nonii, ja homme ongi see hirmus (ja põnev) kaalupäev, ootan huviga tabelit esimeste tulemustega!smiling smiley
Endal on see esimene nädalake ikka väga raskelt läinud-alustades paaripäevase välismaareisiga, kus toidulaud koosnes suures osas siidrist, krõpsudest, kommidest ja mäkitoidust, tagasi jõudes sugulase sünnipäev, mis tähendab umbes kaheksatunnist laua taga istumist ja kõige hea-parema näost sisse ajamist. No ei ole tore!
Kuid siis jäin haigeks, mis iseenesest on halb, kuid kaalule pigem hea, kuna toit eriti sisse ei lähe, pigem tahab sama teed pidi tagasi välja tulla, niisiis tänase seisuga siiski pisike langus on, vähemalt reisi ja sünnipäevakalorid hävitatud, ootan huviga homset kaalunumbrit ja olen täna hästi tublismiling smiley
Eks järgmisest nädalast, kui elu jälle stabiilne on, ehk siis töö, kool, trenn, hakkan ka korralikumalt kaloreid lugemasmiling smiley
Olge tublid ja loodan et homme näevad kõik ilusat kaalunumbritsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: aretha
Kuupäev: 15. March 2012, kl 19.21

Ma olen kahe käega nõus. Olen siiani vaadanud, et kaal langeb mul ülihästi, kui süsivesikud on 150 ringis. Alates esmaspäevast olen söönud taimetoitu ja seal 150 süsikate juures on tõesti koguage halb olla, meeletu nõrkus, iiveldus, peavalu..Nüüd 2 päeva võtsin süsikate mõttes täiesti vabalt - ja enesetunne on supersmiling smiley Isegi kui homseks pole kaal langenud (mul kohe punased algamas, nii et olen paistes ja seega on homme pigem pluss) aga loodetavasti on organism vähemalt natuke puhastunud juurikate-seemnete närimisega smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: merleta
Kuupäev: 16. March 2012, kl 07.27

63,2 väga meeldiv tulemus, isegi kõht läks tühjaks alles hommikuks

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 16. March 2012, kl 07.35

85,5 kg. Ka üsna rahul selle kohta, et pole see nädal trenni jõudnuki. Aga eks järgmine nädal uue hooga, kui süünipäeva nv selja taha jääbsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: kuukass
Kuupäev: 16. March 2012, kl 07.35

69,8 - kahe päeva kohta pole paha.smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 16. March 2012, kl 08.06

TABEL smiling smiley Paljud on veel puudu!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 2 / 16


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.