Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Siux
Kuupäev: 13. November 2012, kl 08.59

Kopsiine ....
kuidas sul võitlus laiskuse vastu edeneb ? Kas oled toidu ilusti kirja pannud ja kas on mõni päev õnnestunud ilusti piirides püsida ? Kas oled mõnel päeval ennast sihilikult liikuma ka ajanud ?
Tegutse, tegutse smiling smiley Ma ei taha , et sa ennast siit duellist ära laseksid kustutada. Ei ole see muru mujal sugugi rohelisem. Sa oled nii tubli olnud ja kokkuvõttes ju päris palju alla võtnud. Lugesin sinu "ajalugu". Praegu on küll vale aeg alla anda. Nüüd tuleb sul need laiskusekilod uuest tasa teha ja siis uuesti-edasi , veelgi väiksemaid numbreid hakata taga ajama. Esialgu sea oma eesmärgiks oma väikseima saavutatu tagasi võitmine. Sa saad sellega hakkama, pead saama !


Ja Jessy911 - loodetavasti oled sa ümber mõelnud ja tegutsed hea eesmärgi nimele. Anna meile ka siia endast märku.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Kairka
Kuupäev: 13. November 2012, kl 10.06

Hommik!

Pole hullu Jessy, küll saab siis järgmine reede märgitud. Isegi ei oleks märkinud oma kaalu aga olen avastanud, et tabelit pidades isegi kui mõtlen mõni nädal, et ei sisesta oma kaalu siis lõpuks ikka teiste kaalusid sisestades otsustan enda vastu aus olla ja enda oma ka ikka kirja panna. kaaluabi kasutamise õigus sai eelmine nädal läbi ja hetke rahalised seisud ei luba uuendada see kuu kahjuks. Tegin 5 päeva järjest trenni ja kaalutõus koos igakuiste külalistega 1kg eelmise reedega võrreldes. Loodetavasti läheb nüüd veidi ikka alla tagasi ka reedeks. Saaks vähemalt samalegi tasemele.
Kuidas teistel läheb ka?
K

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 13. November 2012, kl 10.31

Tüdrukud, tüdrukud, mis toimub, nii paljud siin räägivad midagi allaandmisest. Ei!! Ei saa öelda, et pidage vastu, jõulud on kohe käes, vaid pean ütlema, et jätkake! Ega pärast jõule saa ennast ka ju lõdvaks lasta.
Igaüks peaks endale mingi eesmärgi seadma, sellise, mis on ka reaalselt saavutatav, mitte nii, et tahan kuu aja pärast 20 kg kergem olla. Mina tegin omale exceli tabeli, panin ülalt alla kuupäevad kuni järgmise aasta jaanuarini ja kõrvale tegin eraldi lahtrid:
kui ma kaotan kaalu iga päev 100 g (-700g nädalas)
kui ma kaotan kaalu iga päev 150 g (-1 kg nädalas)
kui ma kaotan kaalu 200 g päevas (-1,4 kg nädalas)
Ja siis vaatasin kuupäevade järgi, et millist numbrit ma sel päeval kaalul näha tahaksin. Tegin plaani, et alguses kaotan rohkem ja pärast vähem, mis on ka loomulik, aga kõik tuleb enda jaoks selgeks teha, et ei oleks mingeid üllatusi. Näiteks praegu ma tahaksin 150 g päevas kaotada, aga tegelikult läheb vähem. Pean midagi oma päevastes korraldustes muutma. Hakkasin eilsest uuesti lapsega jalutamas käima ja kuna eelmisel nädalal ma iga päev oma 10 minutilist võimlemist ei teinud, siis alustasin uuesti ka sellega. See nädal keskendun tuhara-ja jalalihastele. Järgmisel nädalal kõhulihased. Liiga palju ei tohi ma trenni teha, ma ei taha lihast kasvatada, vaid natuke toonust anda.

Ja ega muud ei oskagi soovitada, ise peab tugev olema ja ikka jälgima, mida suhu pistate. Nälgida ei tohi. Vee joomist ma ei jälgi. See on ka jamajutt, et peale kella 18 õhtul süüa ei tohi. Minu viimane söök on 20.00, magama lähen kell 21.

Olge tublid ja loodan ikka kõiki taas reedesel kaalumisel kohata!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Siux
Kuupäev: 13. November 2012, kl 20.46

Vinnipeg ...
tead, ma lugesin sinu sõnumit ... ja tundsin ennast saamatu äpuna. Sul läheb kaal tõesti ülimalt libedalt alla. Ma pole siiani aru saanud mida erilist sa selleks ära teed ja kui ütled, et ei teegi midagi väga erilist, siis tundub see ... kas ülekohtusena või olen mina tõesti lihtsalt äpu. Tegelikult ma lugesin sinu toitumiskava ja veel mingi programmi kohta, ma ei tea kas need on need mis sind aitavad või on asi selles, et sa langetad sünnitusjärgseid titekilosid , mis mõnel lähevad tõesti ludinal kohe maha. Igatahes oled sa tubli ja nagu sa isegi näed siis ei ole see päris tavaline, et niimoodi kilod lihtsalt kaovad. Seepärast soovitan nüüd kõigil "punnitajatel" mitte väga südamesse võtta seda, et Vinnipeg soovitas eesmärgiks omale seada 100-200g päevas ( 0,7-1,4kg nädalas). Seda on liiga palju ja see jääks ilmselt paljudele lihtsalt unistuseks, millega kaasneks ainult pettumus. Igaüks võtku ikka enda jaoks reaalne nädalanumber smiling smiley Unistada on ilus aga vahel on see ka valus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 13. November 2012, kl 22.23

Kulla Siux smiling smiley, kõik mu kaotatud kilod on raske töö vili. Midagi pole kergelt läinud! Ma küll kaotan "titekilosid", aga laps on juba 7 kuune ja võib vist juba öelda, et kõik see rasedusega tulnud liigne kaal on ka rasvaks ära ladestunud. Kuigi teile võib tunduda, et mul läheb kõik ludinal, siis kinnitan, et mina ei ole seda tüüpi, kellel titekilod pealt ära sulavad. Ma olen täpselt seda tüüpi, et nii kui natuke rohkem söön, siis kohe kaal ka mühinal tuleb.
Praegu söön toitumiskava järgi 4 korda päevas (toitumiskava on nii peen nimi, tegelikult ju söön täiesti tavalist tervislikku toitu). Praeguseks olen juba harjunud, et söögikordade vahepeal ei tohi midagi näksida, aga õhtuti on ikka magusaisu. Ja kuna ma päeva jooksul oma kaloreid alati täis ei jõua süüa, siis sööngi õhtul lusikaga mett. Täna panin 34 grammi mett nahka, njamm, nii hea.

Ma võtsin endale eesmärgi ja hoian sellest kinni. Vahest libastun, kuid kohe ajan ennast jälle püsti. Märgin üles kõik mis suhu pistan ja grammi täpsusega.

Kõige tähtsam on ise ennast kokku võtta! Mitte keegi teine ei saa kaalu sinu eest langetada. Ja tuleb aru saada, et tulemus ei ole 1 nädalaga käes! Ennast tuleb pikaks ajaks kokku võtta. Kui esimesel nädalal läheb kilo ja teisel kilo ja kolmandal nädalal äkki on seisak või tuleb hoopis kaalu juurde, siis ei tohi käega lüüa. Uskuge mind, see ei ole kerge, aga kui suudan mina, suudate ka teie!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 13. November 2012, kl 22.27

Aaa! Ja ma ei soovita kellelegi 100 või 200 grammi päevas kaotada. Ma ise lihtsalt tegin endale sellise näidistabeli, mille järgi siis panin iseenda plaani paika. Igaüks peab ikka oma mätta otsast vaatama, kui palju on üleliigset kaalu ja kui range reziimi peale ollakse nõus minema.

Olge tublid!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Kuupäev: 14. November 2012, kl 08.31

Nõus Vinnipegiga..keegi ei saa meie endi eest oma toitumist jälgida, motiveerida ja järjel hoida. Ma mitu päeva järjest komme söönud ja kaloreid mitte väga palju üle, aga 400 gr-ga plussis võrreldes reedega sad smiley Aga praegu otsustasin, et aitab nendest patupäevadest, muidu läheb jälle nagu varemgi..

Siin on aga hea lugemas käia (aitäh, Vinnipeg, Siux ja teised innustajad ka), saab ikka ennast jälle järjele vedada smiling smiley Kaks päeva reedeni aega... smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Kairka
Kuupäev: 14. November 2012, kl 10.20

ei ole smailiga need 2 päeva..... minul suured plaanid täna, kutsuti 8 käigulisele õhtusöögile/veinikoolitusele Gloriasse ja kas te kujutate ette mis see teeb..... Aga seal on raudselt niiiiii tore ja õpib niiiii palju uut ja huvitavat, et minemata ja maitsmata ka ei saa jätta ja ootan juba suure huviga. Aga neljapäev peab karm dieet tulema.
Edu Meile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Kuupäev: 14. November 2012, kl 11.35

mitmes nädal juba 107,6 kaal oleks nagu ära nõiutud ...aga eks tegemisedon väga pingelised ka ja palju reisimist ..

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 14. November 2012, kl 12.07

Tänud väga laheda mõtte eest, Vinnipeg. Teen endale ka mingi tabeli, siis on ehk langetamine põnevam smiling smiley
Ma ei tea, kas seda on juba küsitud või oled ise ütelnud, aga kui pikk sa muidu oled Vinnipeg?
Kaalu alandamisel mängib see tõenäoliselt ka rolli....

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 14. November 2012, kl 12.18

Oi Kairka - 8 käigulisele õhtusöögile täna ja mina siin haun mõtteid kuidas õhtused söömised väiksemaks teha. Eile mul see õnnestus ja hommikul oli hea ärgata.
Olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Kuupäev: 14. November 2012, kl 12.44

tere tüdrukud ja ...poisid?
Lugesin siin ka teie kirjutisi vilksamisi ning ei pidanud vastu ja otsustasin ka natuke häält teha .
tutvustuseks vast nendele kes ei tea et olen nelja lapse ema ja elasin eelmise aasta lõpus läbi väga ebameeldiva ravikuuri mille tulemusena paisusin oma elu kõige suuremaks.Kaaluabi liige Olen alates selle aasta alguses kui peale kõigepealt alustatud omaette kaalualandamise olen võtnud kaaluabi keskkonnas sellel aastal alla rohkem kui 25 kilo.Millega võitsin siin ka Jaanilahingu .Kevadel tegin tõesti väga tõsist tööd,märkisin, plaanisin õppisin uuesti sööma ja liikuma ja kaal läks nagu pidi ja nagu ta läheb igaühel kes ei valeta endale ja tööd teeb.Suvi oli ülikeeruline aeg Kuna elan Saaremaal käis siin pidevalt kutsutud ja kutsumatta külalisi ja pidulisi igaühel järjest üksteist üle trumpavad hõrgutised näppus .ja oligi lõhki mu dieet.et kas jätta järgi ja anda alla ja kukkuda näost sisse ajama kõike seda head paremat.No ei .. se kõik on ju minu oma otsustada ja valida.. mina aga otsustasin et olgu .. mul on hetkel sada vabanust miks ma enam nii intensiivselt ei jaksa möllata siis võtan endale teise eesmärgi...kaal peab tasakaalus püsima ja ma pean oma harjumused stabiliseerima ...seda olen ka teinud...sel sügisel plaanin tasa tasa maha võtta veel ca 5 kilo (teosammul aga läheb... tänan küsimast) ja kuna põhjamaa inimene ongi niimoodi ehitatud et meie geneetiline mälu soodustab sügisel endale varusid koguma ja kevadel paastuga kaalu kaotama, siis kavatsen sõita looduse laineharjal ning tunda elust mõnu. Ainus mida manitsen tegema ...järgi ei tohi jätta..mitte grammigi juurde..no miss siis et maha ei lähe ...tuleb hetk kui leiad endas jõudu edasi kakelda aga seni ei õgi...se on ainus kaalutõusu põhjus ..valetagu me endale mida tahes... nii et edu kaaskannatajatele ..vaadake et te alla ei anna .. katsume vaikselt minimaalsete kaotustega jõulud üle elada ja lendame kevadel taas suvekleitide ja bikiinide suunas.. Rõõmsalt tervitades Teie Saaremaatramm.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 14. November 2012, kl 13.17

Täitsa keskmist kasvu, 165 cm olen.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: joojoo
Kuupäev: 14. November 2012, kl 23.20

Mina ühinen kahel käel Saaremaatrammi mõttega: JÄRGI EI TOHI JÄTTA! Seepärast olen endaga rahu teinud ja otsustanud, et pole oluline kui väike see langetatud miinus on--- olen selle üle õnnelik. Kui on ka plussnädal, kirun end veidi lollide valikute pärast, kuid südames tunne siiski rõõmu kasvõi ainuüksi seetõttu, et püsib soov ja mõte olla kergem kui eile smiling smiley
Mina muide ka mängin exeli tabelites oma kaalulangetamisega, tehes erinevaid graafikuid ja tabeleid...puhtalt ikka seepärast, et huvi püsiks.
Alla anda ei tohi...katsumisterohked jõulud elame siin üksteiselt jõudu ammutades üle ja küll siis juba kaal langema hakkab smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 15. November 2012, kl 12.44

Ma olen endaga nii rahul, isegi oma väikese võimlemise juures olen päris kõvasti edasi arenenud. Suudan juba ilma käte abita, ainult kõhulihaste jõul pikali olekust püsti tõusta! Kes arvab, et mis see siis ära ei ole, proovige järgi! Oled selili maas, jalad on kas sirgelt või põlvedest kõverad. Ja tule tõmba ennast kõhulihastega istuli. Veel kuu aega tagasi ma seda ei saanud.

Homme jälle kaalumine, lootsin 63 komaga saada, aga vist ei tule. Eks homme hommikul paistab.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 15. November 2012, kl 15.09

Aitäh sulle toetava jutu eest Saaremaatramm. Ma muideks ka 4 lapse ema. smiling smiley
Homme siis kaalule smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Siux
Kuupäev: 15. November 2012, kl 17.01

Vot, vot ...mis kõik välja ei tule eye rolling smiley. Huvitav mitu klassitäit lapsi me oma duellipundi peale kokku saaksime ? Loeks huvi pärast kokku. Minul on 3.
See teeks siis hetkel 3-e peale 11 last smiling smiley
Jätkake ...

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 15. November 2012, kl 17.27

Mul on 2 last.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: F
Kuupäev: 15. November 2012, kl 17.58

3 lastwinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 15. November 2012, kl 18.15

Alles esimesed kuud emme grinning smiley 1 laps smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 15. November 2012, kl 18.16

See teeb kokku siis 17 last.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: sipsu
Kuupäev: 15. November 2012, kl 19.12

Minul on 2 last.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Bertini
Kuupäev: 15. November 2012, kl 19.19

Minul üks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 15. November 2012, kl 23.26

Minul ka 1 laps.

Kokku nüüd 21 kamba peale siin.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 15. November 2012, kl 23.52

Mina ka harju keskmine - 2 last grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: fiskars
Kuupäev: 16. November 2012, kl 06.56

Minul on 3 last

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Bertini
Kuupäev: 16. November 2012, kl 06.59

Minu kaalulangus see nädal siis 67,1 pealt 66,5-le ehk siis -600g.Ma ei saa aru,kus kohast see pekk mul kaob,sest vööümbermõõt ei vähene üldsesad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: fiskars
Kuupäev: 16. November 2012, kl 07.07

Hommikust, minu kaal vaikselt langeb,eile oli nagu suurem number, kuid jõin palju vett just õhtul ja ma arvan, et vesi jäi sisse. Seega kaal tänase seisuga 109,5 , miinus 200 gr. Aga püksid ei ole enam nii ümber, sellest arvangi, et olen täna hommikul üleliigset vett täis.
Sain ka uut jõudu meie duellist. Liigun edasi väikeste sammudega ja kui alla tuleb ka mõnisada grammi, on see edasiminek. Kõik algab meist enesest ja eelkõige meie mõtlemisest. Keegi ei saa seda tööd meie eest teha, olgu see nii raske kui see on, me ikka ise peame sellega hakkama saama. Mulle meeldib väga süüa erinevaid toite, olen selline gurmaan. Aga kahjuks on palju sööke rasvased ja magustoidud suure kalorsusega. Sealt ka suur kaal. Nüüd otsin tervislikemaid variante.
Aga see, et lõpetan ja hakkan peale uut aastat alla võtma, see ei vii kuhugi. Selle ajaga, kui võtta alla kasvõi 100 grammi, siis uueks aastaks on maha läinud ka pea 1 kilo,tongue sticking out smiley seegi edasiminek.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 16. November 2012, kl 07.09

Mul lahe number täna - 77,7 - ehk -500g

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Kuupäev: 16. November 2012, kl 07.16

Minu kaal siis täna peale kahte nädalat hakkas lõpuks jälle langema smiling smiley 89,5 ehk siis -500g smiling bouncing smiley
Mis laste arvu puutub siis ma arvan et siin vist kellegil nii palju ei ole neid kui mul ehk siis 7 winking smiley
Mis aga motivatsiooni puudumisse puutub mis mul siin oli vahe peal on nüüdseks kadunud sest ma ostsin endale uue kaalu ja ka uue drenasööri ja peale kolme päeva on hakanud asi ilusaks minema smiling bouncing smiley Üks soov on veel mida tahaks täita on et suudaks iga päev kirjutada blogi kuid aja nappuse pärast kardan et see ei ole siiski võimalik. ma ei suuda isegi oma sööke siia ülesse kirjutada sad smiley rääkimatta siis veel blogi pidamisest eks ole grinning smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.