Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 15. December 2012, kl 17.57

Minul on üks väike nipp, mis sunnib nii kodustel pidudel kui ka külas lookas laua tagant tõusma ja ringi liikuma. Nimelt minu väike 2aastane poeg nõuab pidevat tähelepanu, küll on vaja potile panna või siis lihtsalt tema järelt koristada. Lisaks sööb laps poole minu taldrikust tühjaks ja eriti ablas on ta minu tordi/koogitüki kallal. Õhtu lõppedes ei ole mingit täispuginud padakonna tunnet!!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: fiskars
Kuupäev: 15. December 2012, kl 19.51

Jessspinning smiley sticking its tongue out, mul täna kaalulangus. 109,8, st. - 500gr. Olen üliõnnelikhot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Kuupäev: 15. December 2012, kl 19.57

Minu kaal eile hommikul näitas 84 kg ehk siis -300 g....vaikselt, aga vähemalt langeb...lootus on lollide lohutus grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: joojoo
Kuupäev: 17. December 2012, kl 01.08

Avastasin, et olen taas oma reedese numbri kirjutamata jätnud. Minu jõulud juba detsembri esimesest nädalavahetusest suure hoo sisse saanud, selles valguses kaaluseisakuga peaks ju suisa rahul olema.
Kui suudaks peale kõiki jõulupidusid nulligi välja venitada....
86,5 (+/-0)

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: F
Kuupäev: 17. December 2012, kl 08.03

Loodan, et ei ole hilja näitu saatasmiling smiley Nädalavahetusel ei olenud võimalust. Aga midagi head siin ei ole - 98kg. Hea on ainult julgus tõele näkku vaadatawinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Kairka
Kuupäev: 17. December 2012, kl 10.39

Tere-tere!

Meie värskendatud tabel jälle lingil KAALUTABEL

Tabeli eesotsas Vinnipeg -18,18%, Murumumm -14,09 ja Bertini -12,72% smiling smiley Käteplagin neile thumbs up. praeguseks võib suht kindlalt juba ka väita, et see saab olema ka meie esikolmik!

Nädala lõikes kaotas kõige enam kaalu seekord Marleen 77 (-0,9kg)- käteplagin ka sulle the finger smiley

Ja nüüd siis viimane pingutus jäänud, anname endast parima, et ahvatlustele vastu seista ja üritame oma söömingutega mõistlikuse piiresse jääda smiling smiley

Ilusat jõuluootust kõigile!

K

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 17. December 2012, kl 16.00

Kas see tulev reede ongi siis nüüd juba meie viimane kaalunr sellel aastal?
Ja millal siis uued algnäidud (jõuludest paisutatud numbrid grinning smiley ) kirja paneme? Usun, et see reedene päev võiks jääda, ja pakuksin siis kuupäevaks 4jaanuar 2013. Siis on uusaasta ka selja taga ja sellest päevast võiks uus duell alguse saada.. küll aga ei oska pakkuda, et mis meie lõppkuupäev oleks. Sel ajal liigume siis juba kevade/suve poole smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Siux
Kuupäev: 17. December 2012, kl 18.17

Jah, läbi ta saabki .... Mõtlesin just hommikul, et kui tavaliselt kogunevad numbrid reedel-laupäeval-pühapäeval ja vahel ka varastel tundidel esmaspäevalgi, siis seekord vist Kairka tahaks tabeli varem ära teha, mitte esmaspäeval - Jõululaupäeval. Või kuidas plaanis ???

Minu poolest võiks vabalt ka kohe, samade numbritega, uude tabelisse edasi minna ... see pakuks motivatsiooni jätta mõni üleliigne taldrikutäis omale sisse vohmimata smiling smiley) Eks see vist on tingitud minu hirmust , et lõdvalt lastes ilmselt suudan kahe nädalaga omale paar kilo vähemalt juurde koguda. Mul on ausõna tõsine hirm jõulude ees smiling smiley Kodus vast saan veel kuidagi hakkama aga no külapeal ma ilmselt ei suuda ennast kontrollida. Nii mõnus on ju süüa, kui ei ole ise pidanud selle toiduga vaeva nägema. Lihtsalt sööd ja naudid. Tõeline kaalujärgijate õudusunenägu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Kairka
Kuupäev: 17. December 2012, kl 19.53

Hei!
Ma paneks ette, et lõpetaks jõuluduelli selle reedega ära aga lõpliku tabeli võin ka esmaspäeval teha, et kõik saaksid ikka kirja oma lõplikud numbrid. Ja siis järgmine reede (28.12) annavad oma numbrid need kes soovivad kohe alustada ja kes tahab hiljem alustada lihtsalt annab oma numbrid siis kui heaks arvab. Teeme siis uue nimega duelli. Kas kellelgi on häid ettepanekuid nimede osas? Ma ise alustaks ka kohe tagajärgede likvideerimisega. See nädalavahetus läks küll väga aia taha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 17. December 2012, kl 20.18

Peale Jõuluduelli tuleb tavaliselt Jaaniduell smiling smiley. Oleneb, mis me uue duelli lõpptähtajaks paneme - mingi tähtaeg võiks ju olla eriti kui suur seltskond koos, et oleks mingi siht silme ees ja rahvas ei hakkaks tabelist riburada välja kukkuma kui isu otsa saab. Kui tähtajaks saab Jaanipäev, siis võib ju traditsioonilist Jaaniduelli nime kasutada küll?

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 17. December 2012, kl 20.44

Kas uus duell hakkab siis juba kohe pihta? Nagu kohe otsa? Et uus algkaal antakse kuupäeval 28.12.12 . saan ma õigesti aru?
Ma pakuks, et võiks siiski kõik koos ühelt ja samalt kuupäevalt alustada.. (ma pooldaks jaanuari algust smiling smiley )aga eks enamuse arvamus loeb. Kuidas teised tahaksid? smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 17. December 2012, kl 21.05

Mina pooldaksin ka pigem jaanuari algust, kuna kavatsen paar nädalat totaalset "offline"-vabadust nautida - puhata ja sugulasi-sõpru külastada. Ei tahaks ennast siduda arvuti ja kaalu olemasoluga sel ajal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 17. December 2012, kl 22.28

thumbs up Täpselt sama siin murumumm!!! smiling smiley smileys with beer lähen samuti offline režiimile

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: F
Kuupäev: 18. December 2012, kl 11.28

Mina olen nõus nii nagu enamus otsustab. spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Kairka
Kuupäev: 18. December 2012, kl 15.33

Nagu öeldud alustan tabeliga 28.12, kasvõi nii, et panen ainult enda nr sisse ja siis teise nr võivad ju kõik edastada kes ei soovi nii vara alustada. Ma ei näe probleemi, Võite ka 3ndal nädalal liituda kui soovite smiling smiley . Tähtajaks saab siis olema Jaanipäev? Ei tea kas tahetakse nii vara alustada jaaniduelliga ja kas tabel vb liiga põhjalik ei ole selle tarbeks?

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 18. December 2012, kl 16.26

Liiga põhjalik ei saa olla spinning smiley sticking its tongue out. Mind isiklikult motiveerib kui on rohkem mõõdupuid kui pelgalt kaalunumber - keha muutumist on huvitav jälgida.
Jaanipäev on minu meelest paras tähtaeg - kaalulangetus on pikk protsess ja kes varem soovkaaluni jõuab peab ju ikkagi ka säilitama seda kaalu mõni aeg enne kui võib kindlalt väita, et saavutatu jääb kogu rannahooajaks püsima the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 18. December 2012, kl 16.29

Mina väga hea meelega liitun uue aasta duelliga, aga ütlen kohe ära, et seekord tabeli eesotsas ei kavatse isutda, sest kui 60 kg saavutatud, siis hakkan peamiselt kaalu säilitamisega tegelema. Ei tea muidugi mitu kg ma jõulude ajal juurde võtan, aga "plaan" on vähemalt 2 kg. No olen päris pikka aega kodust eemal, kokku 4's kohas ja mitte üheski kohas ei ole võimalust väga jälgida oma söömist. Ma ei põe ei praegu ega ka pärast jõule. Mul lihtsalt nii hea tunne, et olen juba saavutanud selle mis praegu on! smiling smiley
Mingi aeg tagasi lubasin siin näidata teile oma kõige kitsamaid teksapükse. Hehe, sellised need on:

Pole just parim pilt, aga selline "lühike ja jässakas" ma olengi. Pole paha mis? grinning smiley

Olen nii tänulik teile kõigile, et olete koos minuga siin võistluses pingutanud. Kindlasti suudame uuel aastal koos veel rohkem saavutada, olen kaalulangetajaile toeks ja kaalu säilitajaile seltsiks.
Loodetavasti keegi mul nüüd pead otsast ei hammusta, aga ma soovitaks küll kõigil jõulude ajal selle dieediga vähe vabamalt ringi käia. 1 nädal ei muuda midagi nii oluliselt ja pigem kilo juures kui pinges jõulud!
Olge tublid tüdrukud. Pole küll kindel, et ma selle duelli kinni panen, aga sinnapoole ma suundun!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 18. December 2012, kl 18.28

Oi Vinnipeg, sinu alumist pooltsmiling smiley vaadates tundub küll, et sulle pole enam mingit jaaniduelli vaja aga mul on väga hea meel kui sa meiega jätkad.
Uuest aastast siis jaaniduellile - sügav kummardus sulle- Kairka-tabeli pidamise eest.
Jõuluaja söömisest niipalju , et ma ei kavatse üle pingutada ei kalorite lugemisega ega söömisega.
Aga mina lähen nüüd trenni smiling smiley.
Reedel siis näidud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 18. December 2012, kl 19.45

Ma loodan, et keegi pahaks ei pane, et siin pilte postitan, aga tahaks teile näidata oma kaalukaotuse visuaalsemat poolt. Siin on pilt minu alguse ja lõpu teksadest. Ehk siis need püksid mis olid mul jalas septembri alguses (kui alustasime võistlust, mina 75,9 kg) ja nüüd lõpus (mina ca 63 kg). Ka need suuremad teksad olid mul kintsust liibuvad, praegu on need nii suured, et kukuvad üle puusa maha.

Ütlen ausalt, et mulle meeldib see mida ma peeglist näen, aga kui ennast fotodel näen, siis ei meeldi veel. Ei tea millest see tuleb. Aga ma tahaks teisi motiveerida, et isegi väike kaalulangus on näha ja tunda.
Juba ootan, et jõulud-aastavahetus möödas oleks, siis saab rahulikult hingata ja oma tavalisse rütmi naasta. Mulle meeldib rütm, reziim ja mulle meeldib naer, mulle meeldib armastus... mulle meeldib kõik see, mis meie sees on kaunist veel! grinning smiley

Mis puutub uude duelli, siis mulle meeldiks rohkem, kui alguskaal on see mis on uue aasta esimene kaal. Kui kõik tahavad otse siit duellist jätkata, no mis siis ikka, jätkan siit. Lihtsalt ma tahaks jõulude ajal ka "offline" olla.

Tervitan kõiki, olge tulbid!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 18. December 2012, kl 21.20

Väga coolid pildid, Vinnipeg the finger smiley
Mina tassisin kõik oma "telgid" Humanasse kui 7-ga algav number ette lõi. Praegu mõtlen, et oleks ikka pidanud midagi alles jätma, et saaks samamoodi võrrelda praeguste kehakatetega eye rolling smiley. Aga ega ma neid telke taga ei igatse üldiselt spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Kuupäev: 19. December 2012, kl 10.08

Vinnipeg, wow-wow-wow, supertubli oled ja sellised näited ikka motiveerivad smiling smiley Ma ei ole selles duellis erilisi tulemusi saavutanud, aga jaanuarist alustaksin ikka smiling smiley Mul ka tunne, et teen kaalumises vahe sisse praegu, samas ikka toitumist enam-vähem normi piires hoides ning olen ka seda meelt, et 04.jaanuarist võiks kõik alustada uuelt stardipositsioonilt selle päeva seisuga, kui teistele sobib smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 19. December 2012, kl 11.00

Väga lahedad pildid Vinnipeg. Teksade võrdluses on vahe mega!! the finger smiley
Tundub, et paljud on ühel meelel, et siis 4ndal jaanuaril panna uued algnäidud (uuel aastal uue hooga smiling smiley ). Õige mõte, et pühi tuleb ikka nautida! Lõhki meist tõenäoliselt keegi küll ei söö, aga vabamalt võtta tasub ikka. 1 kord aastas ikkagi ju grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Siux
Kuupäev: 20. December 2012, kl 15.22

Väga lahedad pildid ! Ma kujutan ette kui mõnusta motti annab peaaegu et silmnähtav vähenemine smiling smiley Tubli , tubli, tubli !!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Jesse
Kuupäev: 21. December 2012, kl 08.25

Saingi siis kaalule uue patarei ja tulemuseks sain peavalu. Kaaluks täna siis 71.8 kg Olgem ausad, et rahul ma pole aga eks tuleb leppida sellega, mis on. Pühasid plaanin nautida, aga samas ikka ka mõistlikuks jääda. Uuel aastal uue hooga! Kauneid pühi kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: jessy
Kuupäev: 21. December 2012, kl 08.35

Tere varajast hommikut!
Minu õnn tänahommikusel kaalul oli ikka super. Käisin lausa 3korda, et veenduda, kas silmad ikka ei peta grinning smiley Kaal 57,9kg (-700g) JEEIIII!!!! the finger smiley
Nüüd võin ametlikult öelda, et minu beebikilod on seljatatud, uuel aastal siis paremat vormi taga ajama smiling smiley
Mõnusaid sooje pühi ja paar präänikut ka põske! Uues duellis uuel aastal 2013!! smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 21. December 2012, kl 08.40

Tere kaasduellitajad!!
Minu tänane kaalunumber näitab minimaalset kaalulangust:
kaal täna 103,2 ehk -0,1kg

Oleks muidugi tahtnud ilusamat numbrit siia lõppu (lugege kuidas tahate, duellilõpp või maailmalõpp), aga nagu nii jään omadega plussi ja meie tabeli kõige viimaseks. Uusaastalubadus oleks ilmselt lüüa kaasa uues duellis ja ronida viimaselt kohalt pisut kõrgemale. Tahtsin ju enne selle aasta lõppu jääda titeootele, aga pole õnnestunud. Hetkel lepin sellega ja lohutan, et küll ta tuleb siis kui ise tahab. Seega keskendun kaalu langetamisele ja püüan mitte mõelda neid mõtteid... et kas ma nüüd äkki olen...

Sobib see variant, kui uuel aastal alustada uue tabeliga 4.jaan kaalunumbriga, siis saab muidugi ka ausalt ülestunnistada, kes kui palju juurde võtnud on pühadega!! Muide minul tuleb 2 pikka nädalavahetust järjest, sest tööandja lubas ka vana aasta viimase päeva vabaks. Seega on tavapärane elurütm tõega sassis ja kaalutõus peaaegu tagatud. Ainus võimalus on kõike mõistusega võtta!!

Muidugi kui me ikka selle maailmalõpu viimase päeva ilusti üle elama....hetkel igatahes nett toimib!!

Kõike kaunist.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Siux
Kuupäev: 21. December 2012, kl 08.42

Tere hommikust. Minul täna ilus tulemus 76,8 ( -1,6kg). Tundub , et minu keha toimib tsüklitena kus hoitakse vedelikke ja siis teatud ajal need vedelikud vabastatakse. Kaalusin ennast sel nädalal tihemine ja päris huvitav oli vaadata kuidas kaalunumber poolekilo kaupa vähenes. 76-t pole ma juba kümme aastat näinud, võtan seda kui jõulukingitust smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: sipsu
Kuupäev: 21. December 2012, kl 09.07

Tere.
Minul täna kaal 87,0 ( -1,9kg)hot smiley. Loodan, et jõludega oma ilusat tempot ära ei riku.
Uuel aastal uue duelliga ühineksin ka.smiling smiley

Ilusat jõuluaega!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Bertini
Kuupäev: 21. December 2012, kl 09.31

Tänan kõiki kaasduellitajad!
Minu kaalulangus siis eelmisel nädalal -500g ehk hetkel kaal 64, kg.Üks eesmärk sai täidetud ,teine mitte aga olen üleüldiselt rahul.Liitumisest alates olen langetanud kaalu 9,9kg.See on peaaegu 20pakki 500g EVE küpsetusmargariini...grinning smiley
Jõuludeaeg lasen ennest vabaks ja lasen kõigel hea maitsta!
Uuel aastal ühinen ka uue duelliga,sest tahaks ikka 60 kg peale jõuda.
Kauneid valgeid ja rahulikke jõule kõigile!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluduell 2012
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 21. December 2012, kl 12.07

Mina lõpetan selle duelli 1-kilose langusega - ehk siis kaal täna 74kg the finger smiley
Olen ülirahul - siin duellis on mu kaal langenud 15 nädalaga 13,3 kg ja kokku alates kevadest 23,3 kg the finger smiley Suur tänu kõigile kaasvõitlejatele, kes siin on teineteist toetanud ja oma muresid-rõõme jaganud - ilma teieta oleks palju raskem seda pikka teekonda läbida!

Kauneid Jõulupühi kõigile - soojust, rahu, rõõmu ja armastust! Ja kohtumiseni uues duellis uuel aastal winking smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.