Kuupäev: 07. December 2012, kl 17.48
Terekest!
Mul oli eelmine nädal samamoodi 3 pidu ja ma sõin kõike natuke, ei söönud üle, samas kõht oli meeldivalt täis. Jälgin lihtsalt, et ei söö seda kõige rasvasemat osa ja ei liialda magusaga. Varasematel aastatel on mul just jõulude aegu juhtunud hoopis niimoodi, et ootan väga pidusöömingut, et kõike seda head ja paremat sisse ajada aga kui see aeg käes on, siis isu läinud ja tänu sellele pole olnud ka seda hirmsat kaalutõusu just pühade ajal.
Sel nädalal olin siiski natuke laisk ja ei viitsinud kohe üldse oma toitumist kirja panna. Kaalun peaaegu igal hommikul ja kaalukõikumisi on pidevalt. Kui paljud siin kurdavad, et nädalavahetusel liialdatakse toiduga, siis minul paistab olevat vastupidi, nädala kõrgeim kaal on kolmapäeva hommikul. Täna hommikul ootas mind ees väike üllatus - 64,7 kg.

olen praegu selle 300g kaotamise üle väga õnnelik, sest eile oli mul nii õudne õgimise isu, et ma vandusin sellele alla. Kõige hullem ongi süüa lihtsalt söömise pärast, ma ju tunnen, et kõht on täis aga ikka tahaks närida ja toidu maitset tunda. Näiteks see Taipärane kaste... nii maitseb ja isu ka täis veel ei saa ning paljalt seda ka päris süüa ei saa ja siis sööngi kas riisi või nuudlitega ja söön muidugi kõhu hirmus täis.
Ah mis siin ikka kurta. Kui ikka toiduga liiale minna siis tuleb ennast sellevõrra rohkem liigutada ja ainevahtus hakkab kiiremini tööle + kaloreid põletama. Ise olen selle kohapealt muiudgi "musternäidis", käin ainult lund rookimas, kuigi lubasin endale, et igal õhtul tantsin pisut. Nii palju siis sellest.
Uuel nädalal pole mul ees enam ühtegi pidu ja ma võtan ennast kätte! Ja võtangi! Pean võtma, võtan! 700g 64 kg juurde jõudmiseks! Pole ju palju!?! Iga päev 100 g ja olengi 64kg.
Hääd elamist seniks!