Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12
Asukoht: 2 / 2
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 17. December 2012, kl 11.04

Tere vaprad smiling smiley

Vabandan, et sel korral nii hiljaks tabeli koostamisega jäin aga siin meie tabelike on:



Nagu näha, siis tabelis langesid välja Egle26 ja teaa, kes pole 2 nädalat järjest endast jälgegi jätnud.

Väga tubli on olnud 1vaarikas, võrreldes algkaaluga oled just sina kõige tublim olnud! Jätka samas vaimus. smiling smiley Mis sellest, et vainokal sel nädalal kaalu juurde tuli (just nagu minulgi) oled sa tubli, et ei loobu duellis osalemisest. Kuigi mina pole selle viie nädalaga eriti kuhugi jõudnud, ei anna ma samuti siiski veel alla, sest muutused ei käi nii ruttu, eriti kui on vaja muuta oma elustiili, mida kahtlemata kaalu kaotamise soov tähendab. Aga ma ise tean, et olen oma elustiili muutmas ning ehk nüüd viimase kolme nädala sees märkate seda ka teie (ehk siis loodan rohkem kaalu kaotada kui seni).

Aga olgem ikka vaprad, edasi! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Kuupäev: 21. December 2012, kl 13.52

Tere teile vaprakesed, ka minu poolt.

ja aitäh ka smiling smiley Seekord siis kaalukaotus nii suur ei olnud, ehk siis kaal näitas hommikul 70,8kg. Aga parem ikka kui mitte midagi winking smiley Hea oleks kui see 70-71 kg nüüd paar nädalat püsiks, et juurde ei tuleks. Allapoole ikka võib minna, aga nüüd need suured söömispühad tulemas...eks paistab, kuidas läheb. Eks ise proovin ikka vähem süüa, aga enamus neist söömistest on ju nii hilja õhtul, et eks paratamatult rikub see veidi graafikut.
Ja teie olete ka tublid olnud, vahest ongi hea kaalu hoida ja see on ka saavutus omaette! Nii et ärge nüüd alla küll andke.
Olge tublid ja vaprad ning häid pühi! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 22. December 2012, kl 12.21

Tere!

Olen kohe täitsa haigeks jäänud ja unustasin eile üldse kaaludagi. Aga täna hommikul olin 64,5 kg. See nädal ma liigutasin end täitsa palju ja söömiseks oli vähem aega kõigi nende kingituste otsimise ja pakkimise vahelt. Sain nendega ühele poole õnneks aga eilsest alates olen palavikus ja kurk on ikka väga väga väga valus, nii et neelata eriti ei saa. sad smiley Loodan, et mul on esmaspäeval ikka parem juba ja jaksan perele mõnusa pidusöögi valmistada.

Olge vähemalt teie terved!!! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 23. December 2012, kl 14.52

Tere jälle!


Täna mul enesetunne juba parem ning aeg postitada uus tabel.



Miskipärast pole kalka juba teist nädalat oma kaalu saatnud ja loodetavasti vainokas jätkab meiega ikka lõpuni, ainult 2 kaalumist on veel jäänud! smiling smiley

Aga meie 1vaarikaga oleme sel nädalal tublid olnud ja mõlemad pool kilo kaotanud! the finger smiley

Nüüd on pühad algamas, sel korral justkui eriti pikalt ning see tähendab rasket nädalat ilmselt kõigile kaalulangetajatele. Loodan minagi, et suudame sel nädalal vähemalt oma praegust kaalu säilitada ja siis viimasel duelli nädalal lõpuspurt teha. winking smiley

Kauneid jõule, mõnusat aastalõppu ning head uut aastat!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Kuupäev: 29. December 2012, kl 11.24

Ma tuletasin ka oma parooli lõpuks meelde winking smiley
Kaal midagi kiita ei olnud, aga poleks uskunud, et nädalaga võib nii palju juurde tulla.
Kaalunumber näitas siis eile hommikul 73,7 kg sad smiley
Aga mis teha, on jälle kust alla võtta winking smiley (mitte, et enne poleks olnud)

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: vainokas
Kuupäev: 29. December 2012, kl 14.19

Tere, tere.

Mõtlesin, et siiski edastan kaalu, kuigi käega löömise tunne on duelli suhtes. Igal juhul täna hommikul oli 65,7 kg. Nii et oi-oi, kui suur pluss sad smiley Jõulud mõjusid rängalt, kuigi ma veel üritasin jälgida, et ma liialt üle ei pingutaks.

Aga üldiselt on tuju päris hea, uute alguste aeg ikkagi ju spinning smiley sticking its tongue out Täna hommikul käisin jõusaalis, kolmas kord juba sellel nädalal thumbs up Ja kuna isud kõik rahuldatud, siis magusat ei taha eriti praegu ja on lihtne tervislikult toituda. Nii et olen lootusrikas, et järgmisel reedel on vast 65 kg ikka ees juba.

Teeme siis kõik koos korraliku lõpuspurdi the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 29. December 2012, kl 17.13

Heips,

Minu kaal eile hommikul oli 65kg jälle, kusjuures esmaspäeval enne pidusööki kaalusin lausa 63,2 kg! smiling smiley Aga nüüd jah selline seis. :/

Postitan selle nädala tabeli kohe ära, kuna tundub, et rohkem duellitajaid meiega pole.



Kolme peale võtsime juurde lausa 4,9 kilo! Arvan, et kui teha üks korralik paastupäev ja natuke sporti ka otsa, siis peaksime oma kõhud ilusasti jõulutoidu jääkidest puhtaks saama.

Kui tundub, et motivatsioon iganädalaselt siia postitada on kadunud, kuna soovitud eesmärk on ikka veel nii kaugel, siis teen ettepaneku pärast 4. jaanuarit iganädalast kaalu postitamist jätkata seni, kuni oleme kõik oma eesmärgi saavutanud! winking smiley
Olgugi, et see duell iseenesest võib-olla ei ole nii suur motivaator, on minu arvates siiski natuke motiveeriv see, kui kaal on pisut langenud ja ma saan seda kellegagi jagada. Teie ju teate kui raskelt see tuli või mida kaalu kaotamise rõõm tähendab!?!

Minu eesmärk on endiselt 60 kg, parim saavutus duelli vahepeal on olnud 63,2 kg, nii et ma enne ei lõpeta, kui olen 60 kg juures. Loodan, et ka teie 1vaarikas ja vainokas soovite minuga jätkata smiling smiley

Head vana-aasta lõppu!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: vainokas
Kuupäev: 04. January 2013, kl 08.53

Tere hommikust ja head uue aastat!

Selle nädala eesmärgi tegin ära: kaalusin 65 kg the finger smiley Nii et põhimõtteliselt olen tagasi selles kaalus, kust alustatud sai smiling smiley Tuleb rahul olla, iseenesest oligi see eelmise aasta eesmärgiks, nii et üks tubli pai mulle thumbs up

Ma võin kaalu edastada kuni veebruari alguseni küll, sest tahaks ikkagi ka kuni 5 kg veel alla võtta, aga veebruaris lõppeb makstud aeg ära ja ma pikendama ei hakka, kuna ei kasuta siinset toidupäevikut.

Loodan, et teil õnnestus ka maha võtta winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 04. January 2013, kl 15.13

Head uut aastat!

Täna minu kaal 64 kg. Olen rahul, sest olen saanud kaalu tasapisi allapoole liikuma. smiling smiley Ka minul saab millalgi veebruaris vist aeg siin läbi, eks näis kas pikendan või mitte, pole minagi suutnud toidupäevikut korralikult täita.

Jään ootama 1vaarika kaalu ja siis saan selleks korraks lõppkokkuvõtte teha. Kui vähegi viitsite, siis palun ikka postitage oma kaalu edasi. smiling smiley

Parimat!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Kuupäev: 06. January 2013, kl 10.31

Hei,

olen seekord teatamisega kuidagi hilja peale jäänud.
Kaalun ma siiski end õigel päeval ja selle kaalu ka tavaliselt postitan.
Seekord siis midagi kiita ei ole 72,4kg...veel on minna ikka "natuke".
Nüüd olen saanud 2 nädalat jälle süüa mida hing ihkab ja kuna..küll see oli hea...samas mulle ei istu see täiskõhuga magama minek ja selline üleüldine raskustunne.
Loodan, et nüüd lähen jälle edasi kergema elu poole...
Ja miks mitte ikka siia oma kaalunumbrit postitada. (kugi eks otsin endale ka mõne pikemaajalise duelli ka, et saaksin siis lõpuks oma päris soovkaalu ka).

Edu ja head seda aastat ka!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: 7 VAPRAT
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 08. January 2013, kl 10.16

Tere!


Vabandan väga, et tabeli alles täna postitan. Vahepeal oli lihtsalt niiii kiire, et ei jõudnud varem.



Kolme peale kaotasime 7 nädalaga 3,8 kg. Juhhei! smiling smiley
Suurim kaotaja ja duelli võitja on 1vaarikas 2,5 kiloga, palju õnne!!!
Mina kaotasin 1,6 kg ning vainokas lõpetas pisikeses plussis.

Meie duell kestis siiski kõigest 7 nädalat ehk alla kahe kuu ning nagu nüüdseks olen aru saanud, siis nii lühikese ajaga rohkem kaotada suudavad vähesed. Huvitav on see, et 21. detsembril, meie 6. kaalumisel vahetult enne pühade algust, olid meie kaalunumbrid juba päris paljutõotavad, eriti 1vaarikal, kellel jäi 69-st vaid 900g puudu. Kahjuks vainoka täpset numbrit ei tea aga eeldan, et ka temal oli kaaluga kõik korras, st spurt üles poole algas pühadega. Nii olimegi kõik paar sammu tagasi astunud, et siis duelli viimaseks päevaks üks samm jälle edasi astuda.



Mul on siiski hea meel näha, et me sammume ikka edasi oma ideaalkaalu poole ega anna alla. Mina isiklikult sain viimaks aru, mida konkreetselt mulle vaja on, et kaalu kaotada. Loodan, et ka teie leidsite enda jaoks sobivaima viisi. Võimalik, et ka mina liitun edaspidi mõne pikemaajalise duelliga, sest minu keha eripära arvestades pole väga loota üle 1kg kaotamist ühes kuus, on need kilod ju ka ikka mitme aasta peale kogunenud.

Kui me mõnes tulevases duellis just ei kohtu, siis ehk viitsime aegajalt siia oma rõõmsatest kaalukaotamise uudistest postitada. smiling smiley

Kõike kaunist ja suur tänu selle teekonna üheskoos alustamise eest. Rõõmu südamesse ning peatsete kohtumisteni!


Kakukai

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12
Asukoht: 2 / 2


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.