Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 14. April 2011, kl 06.53

Tsau!

See küll läheb veidike teemast välja, aga nagu Kraumjaul ja Liinakul on ka minul tegelikult koolimineja laps. Aga ta on suve keskel sündinud poiss, kel kõik haigused toovad esile astmaatilise köha ja seetõttu venivad pikale. Ta ei käigi üldse lasteaias ja nüüd pole ka lasteringis ja eelkoolis õieti käia saanud. Mõte oli juba ammu koolikohustuse täitmist edasi lükata, aga nüüd sai see teoks ja just eelmise nädala lõpus antigi see nõusolek Laste Nõustamiskomisjonist. Oehh... Meie siis oleme sellelt rongilt maha hüpanud ja ei pea enam muretsema, kas laps saab kodulähedasse kooli sisse või mitte (mis on hetkel hullult raskeks tehtud).

Ja Liinakule võin rahustuseks öelda, et olen minagi ühes sellises Tallinna kesklinna "eliitkoolis" käinud, aga ma usun, et oleksin saanud inimeseks ka mujal. Mõned klassikaaslased pingutavad meeleheitlikult, et oma last sinna saada, aga ma parem eelistaks mõnda rahilikumat varianti. Küll siis pärast jõuab ja lapsel jääb ehk rohkem närvirakke alles the finger smiley
Nagu ma aru saan on Kraumjau laps juba paigas (veab!). Liinak - anna sinna ka teada, kuidas sisseastumisralli läks ja mis kooli kasuks otsustasid.

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Kuupäev: 14. April 2011, kl 12.54

Teemavälist juttu ajades. Jah, minu laps on koolis juba sees, väikelinna värk. Meil on tegemist mai lõpul seitsmeseks saava noormehega ja eks ma ikka pabistan selle kooli pärast. Tervis on tal korras ja pidevalt lasteaias ka käinud. Akadeemiline pool on nagu on - arvutamine 10-ne piires on hea, lugemine läheb veerides, aga tekstist saab aru. Palju rohkem valmistab mulle muret sotsiaalne pool. Tal läheb aega enne kui uues keskkonnas end vabalt tunneb, ta on pigem kinnine, ärritamise peale hakkab kergelt nutma (ja ärritub ta üsna kergelt juba siis kui midagi ei tule välja - a la kingapaelte sidumine). Lasteaias arenguvestlusel öeldi, et igati kooliküps laps. Õnn on see, et samas klassis saab olema 7 endist rühmakaaslast, s.h parim sõber. See annab julgust juurde.
aga ikkagi - olen suht mures.
Liinak - räägi, kuidas teil? Kas võtsite sellest koolikatsete rallist osa? või see vist isegi kestab veel.
OK, homme räägime kaaluteemadest ka onjuhot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 16. April 2011, kl 18.47

Teresmiling smiley
Kaal 85,8 ehk siis -0,2kg. Liigun oma tavapärases rütmis.
Pole kuhugi kadunud, lihtsalt tööd palju ja siia jõuan tavaliselt ainult nädala lõpus.
See nädal sai siin portaalis aasta täis ning aasta on veel ette makstud.
Loodan, et selle ajaga saab eesmärk täidetud smiling smiley Praeguseks 14 kg maha saadud ja kui aasta pärast veel 14 kaoks, oleksin väga rahul.
Edukat langetamist kõigile ja ilusat kevadetspinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Kuupäev: 16. April 2011, kl 20.50

tegelikult on ikkagi tunne, et seltskond hakkab meil siin teemas pisut lagunemaeye rolling smiley
sina anne oled stabiilselt olemas.
endal on pigem jälle kaalutõusutrend - 86,5 ehk +0,5 kg Ei saa ma järjele kuidagi.
Jaanilahingust loobun, pole lihtsalt mõtet.
Kui aus olla, olen üldse mõelnud kaaluteemaga vahe teha. et siis teadlikult ei tegele. ei teagi, kuskohalt seda õiget energiat saada. edu teistele langetajatele!

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: liinak
Kuupäev: 16. April 2011, kl 21.11

hei,
meil jah siin koolitrall võtab oma aja ja minu mõned tegemised samuti.

Ja ei lagune me siin midagi laialsmiling smiley Ma võtan end teisipäevast uuesti käsile. Viimased nädalad on möödunud suhteliselt halvasti süües - ausalt pole lihtsalt olnud aega, et poodigi minnaconfused smiley

Teemavälist juttu - olen "vedanud" oma tütart niimõnegi "eliit"kooli katsetele. VHK, Inglise Kolledz, Gustav Adolf, homme veel Prantsuse Lütseum ja Jakob Westholmis käisime ka.
TIKist vastus juba käes - on varus 10ndal kohal. Nii et sealt veel täiesti reelane tõusta nimekirja.

Lapsele meeldib GAG aga kõige rohkem ja sinna ta ka hea meelega paneks. Aga eks paistab. Muusika-Matemaatika klassi on konkurss 13,8 last kohale. Nii et suht tihe. Kui ma ise ülikooli astusin siis on 6 inimest kohale juba tõsine tippsmiling smiley Nüüd siis selline triangel nii pisikestega.
Aga no mis teha - kui elada kesklinnas, siis muud eriti midagi üle ei jää.
Õnneks mul laps selline hakkaja, iseseisev ja jutukas, väga mõistlik väike tüdruk - talle täitsa meeldib katsetel käia. Lütseumi peale mõtlesin, kas panen aga laps ise tahtis minna.

Kogu selle triangli juures on aga kurb vaadata neid, kes oma selgelt mitte nii kindlaid lapsi katsetele toovad. Kel on pisarad silmis ja kaisukaru süles. Võimalik, et need on need lapsed, kes alles 6 ja reaalselt ei peagi veel kooli minema, käiakse lihtsalt proovimas. Samas tekitab see lisatööd õpetajaskonnale jne.

Trinni - tore, kui suudad oma last hinnata ja panna takooli siis kui ta selleks valmis on. Mu vend oli ka pisikesena selline, kes sai lasteaias max 2 päeva järjest käia. Kohe oli haige. Nüüd on tast saanud pikka ja tugev mees, tuletõrjujasmiling smiley
Mis ma selle astmaatilise köha kohta tahan öelda, et kas sa homoöpaadi juures oled käinud?
Mu sõbranna pojal oli astma. Tavameditsiin pani diagnoosi ja ravimid jms. Ema sellega ei leppinud. Homoöpaadil käis vasti mingi pool aastat ja polnud sest astmast enam haisugi. (tema sai selgituseks selle, et kuna ema mõtles/paanitses üle, siis see kuidagi kandus lapsele ja väljendus astmana).
Proovi - äkki on abi.
Mul laps väga tugeva immuunsusega. Selgitan seda sellega, et ta on väiksest peale roomanud mudas ja söönud otse peenarde vahel porgandied, neid enne võibolla pükstesse puhtaks pühkides smiling smiley
Aga eks seal võib olla 100 erinevat põhjust, miks immunsussüsteem nõrk.
Mu vend näiteks kooli minnes ei olnud üldse tihti haige. Aga selleks ajaks olime me üle poole aasta maal elanud. Nii et äkki värske(mere)õhk tegi ta terveks.



Aga kaalujuttudest veel - järgmine nädal olen oma numbriga platsil. Hetkel ei taha hakata end sellega stressama. Niigi 3h-sed ööuned teevad oma töö.


Jõudu ja jaksu ja eks kui kooliinfot veel tuleb, siis tulen ka siia rõkkma või kurvastamasmiling smiley

PS. selle kohta, et igas koolis saab inimeseks. Ma ise käinud 3 koolis keskhariduse omandamise käigus, esimene neist oli tugev nõmmel asuv kool, siis üks (nõrk) väikelinnakool ja viimane maakonna parim kool. Ja ma tõesti tahaks, et see väikelinnakool sealt vahelt ära oleks jäänud. Kui sul ikka ülejäänud seltskond on loodrid, siis ega muutud ise ka selliseks pika aja peale. Kasvõi sellest, et õpetajal pole sinuga aega tegeleda.
Igatahes, kui laps on tugeva närvikavad ja tervisega, elurõõmus ja natukenegi näitab keskmisest paremaid tulemusi mingil ajal, siis ikka tasub pingutada nö "eliit"koolidese. Kuigi ma tõsiselt ei salli seda eliidi juttu... aga see selleksgrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 17. April 2011, kl 19.57

Vabandust! Jälle jäin teatamisega hilja peale! Kaal endiselt sama. sad smiley
Aga ise olen muidu olnud enam-vähem tubli. Pooled päevad olen söödu kenasti kirja pannud. Lihtsalt ei jaksa kogu aeg ka tubli olla...

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: raku
Kuupäev: 18. April 2011, kl 08.00

tere esmaspäeva hommikut teile.
olen oma eluga nüüd enam vähem tavarutiini tagasi saanud.alustasin siis täna hommikut ka kohe päeviku täitmisega.loodan et järg kohe paari päevaga ära ei kao.
praegu siis aktuaalne teema -kooli minek.minu poeg käib 5 klassis.ja just nimelt väikses nõmme koolis.pole isegi proovinud kuhugi eliitkooli saada.ta õpib väga hästi ja krjaumjaule lohutuseks,poistel võib paar esimest aastat ikka päris raske olla.ja seda nuttu ja stressi algul oli meil ikka päris palju.ja alatiei suuda ise ka rahulikuks jääda.kingapaelu ju tänapäeva lapsed eioskagi siduda.ja ei tahagi.

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Kuupäev: 18. April 2011, kl 11.44

oh raku -kui hea meel sinust kuulda.....mul on kohe tunne, et ei lagune siin seltskond midagi, ikka edasi!smiling bouncing smiley
panen kohe meie tabeli ka üles

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 23. April 2011, kl 17.26

Häid pühi kõigile ja Rakule teretulemast tagasi!

Minu kaal on 80,2 kg ehk 300 g langust, aga see veel ei näita midagi. Tuleb tunnistada, et ega ikka tegelenud kah ei ole. Mul on selle motivatsiooniga väga üles-alla...

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: liinak
Kuupäev: 23. April 2011, kl 19.35

minul kaal 97,2.
kogu selle koolijama peale arvasin, et veel rohkem.

Lapsel kooli ikka poleconfused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Kuupäev: 23. April 2011, kl 20.46

kaal 86,5, muutusteta. Mul nagu trinnil - motivatsioon kõigub siia-sinna. Praegu on iseenesest hea aeg, väljas super ilmad, olen olnud päevad otsa õues koristamas, täna juba kaevasin peenramaad, seega füüsiline tegevus ok. aga magusaisu on endiselt tohutu, püüan küll end ohjeldada.
P.S! uue nädala lubadus - jooksutossudelt saab tolm pühitud ja esimene jooksuring tehtud!

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 23. April 2011, kl 21.08

Tere ja häid pühismiling smiley
Kaal 85,7 ehk siis -0,1kg.
Loodan, et lõpuks hakkan ikka rohkem sulamaangry smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 30. April 2011, kl 19.50

Tsau!

Minul kaal sama, mis eelmisel nädalal. Olen tõsiselt pettunud endas. Kuu aja pärast on põhikooli klassi kokkutulek (28 aastat pole näinud) ja mul pole veel kilotki maas. Olen ligi kaks kuud teinud vahelduva eduga ka nn. dr. Levini dieeti ehk siis söönud õigeid asju koos stiilis et puuvilja ei söö muude asjadega ja liha või kala ainult nende juurde sobivate köögiviljadega (isegi kapsast-porgandit ei saa nendega süüa). Samuti olen loobunud lehmapiima toodetest, nisujahust, munast, juustust... Ja ikka mitte kui midagi!!! Ma teen seda toiduvalikut seepärast, et ämm tegi mu poegadele kingituse ja lasi nendele teha need peened vereproovid. Kuna nendele niikuinii sellist toitu teen, siis tundus ülimalt loll mitte ise ka proovida. Pealegi võtsin just sellega 6 aastat tagasi 10 kilo maha. Ja samaaegselt käisin Kaalujälgijates ka.

Täna õhtul tegime naabrinaisega jalutustiiru ja läheme ülehomme jälle. Hea seegi! Teiseks võtan end nüüd tõsiselt käsile ja lihtsalt VÕTAN MAHA! Vohh!

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 30. April 2011, kl 21.21

Tere ja vinget volbritsmiling smiley
Kaal 85,6 ehk siis -0,1kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: liinak
Kuupäev: 30. April 2011, kl 23.24

Hei hei,
minul kaal näitas eile 96,2 e kilo vähem kui eelmine nädal.
Müüsin oma niigi seisva auto maha ja ostsin lapsele jalgratta. Nüüd on põhjust enda velo ka keldrist välja ajada ja kesklinna pikemad liikumised teha jalgrattal.

3 kuu pärast sõbranna pulm, kuhu mul ei ole lubatud minna mustas ja pükstes... nii et peab kokku võtma end!

Jõudu

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Kuupäev: 01. May 2011, kl 14.30

kaal 86,5, ei mingit muutust. Täitsa närvi ajab, oma arust ka tubli olnud see nädal ja ei midagisad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 04. May 2011, kl 12.24

Olen praegu väga tubli olnud. hot smiley Katsetan hetkel vana tuntud Kaalujälgijate punkte, mis mul vanast harjumusest peaaegu et pea sees. Kuna seal tabelites on kirjas kui palju näiteks annab banaan või riisileivake, siis ei pea seda tingimata ära kaaluma. Praegu olen oma arvestustes küll iga päev üle piiri läinud, aga kes teab, kui palju mul ilma seleta oleks läinud. Ja nüüd oleme naabrinaisega võtnud ette, et ülepäeviti käime jalutamas. Kuna ma niivõrd vähe muidu liigun, siis esialgu oleme piirdunud 3 km ringiga. Eks siis tulemused ole reedel näha...
P.S: Liinak - mis su lapsukesest selles tohuvapohus sai?

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: liinak
Kuupäev: 05. May 2011, kl 14.59

heihei,
minu tänahommikune kaal näitas 96,1grinning smiley nii et ma loodan et reedel on veel ilusam number.

Liikumisest niipalju - et see vist tõesti aitab. Ma ikka jalutan mingi 30-45min hommikul, siis jalutan lapse ujumistrenni, vahepeal jalutan ringi ja siis jalutame koju. Täna peaks siis jalgrattad välja ajama ja velotama minema.
Õhtuks on jalad täitsa väsinud. Täna ei viitisinud väga jalutada nii et läksin koerteplatsile koeraga ja lugesin raamatutsmiling smiley Õhtuti selline uni, et huvitav raamatu küll aga silm vajub ikka kinni.

Lapsega on nii, et ootame Haridusameti määramist. Kesklinn pidi olema hullumaja nii et ma ei tea, mis saab. Liivalaia gümnaasiumi vist tehakse klassi juurde kui vaja. See ka põhimõtteliselt vit meil kõige lähem.
Ise eelistaks muidugi muusikakallakuga kooli aga seda nad seal linnavalitsuses vist ei arvesta. Eks peab ootama ja pöidlaid pihus hoidma.

Igatahes, toituge mõistlikult ja liikuge. Eriti kui ilmad on ILUSADsmiling smiley))))

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 06. May 2011, kl 10.00

No nii - teatan ametlikult, et 0,4 kg on maas. Kaal seega 79,8 kg. Oleks ilmselt rohkemgi maha läinud, kui ma viimasel päeval poleks langenud oma vanasse söömismustrisse (ah ma korraks võtan, mis see ikka teeb, ma olen ju niiii näljane ja väsinud ja jumal teab mida veel...). Ülejäänud päevadel panin oma kunagisse Kaalujälgijate vihikusse toidud kenasti kirja. Ka selle, mis mul tegelikult päevapunktidest üle läks spinning smiley sticking its tongue out

Liinakule: küllap leidub just õige kool ja klass. Lõpuks läheb kõik hästi ja ta leiab just sellest koolist head sõbrad ja toreda klassijuhataja. Lõppude lõpuks taandub kõik just neile.

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 07. May 2011, kl 00.08

Teresmiling smiley
Kaal 85,5 ehk siis -0,1kgsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 12. May 2011, kl 23.19

Teresmiling smiley
Kaal 85,3 ehk siis -0,2kgsmiling smiley
Jee, sulancool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 18. May 2011, kl 00.33

Nonii, paistab et duellitan iseendaga siinsmiling smiley
No pole probleemi, jätkan igal juhul.
Vähemalt Jaaniduelli teen lõpuni kaasa ja siis pean vähe pausi.
Suvel nagunii muud tegemist, kui internetis passida.
Praegu tundub, et kõigil on juba mingi blokk ees ja kõik vajavad dieedivaba puhkust.
Teen ettepaneku, et lõpetame oma 1.70 duelli ja jätkame septembris-oktoobris uue duelliga kes soovivad!? Mis arvate?
Ilusat suve oodates ja soovides,
Annesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: liinak
Kuupäev: 18. May 2011, kl 01.24

haha...ei ole sa üksi midagi.
Ma siin lihtsalt olen kukkunud "tööauku"smiling smiley

Kaalu peale pole üle nädala jõudnud. Kuigi astun sest põhimõtteliselt üke u 20korda päevasgrinning smiley

Aga toidu koha pealt võiksin endale lausa pai teha. Või vähemalt mulle tundub, et toitun nagu musternäidis. Liha eriti rohke salatiga, palju juur ja puuvilju, kõrralikult vett jne.

Täna peale eriti ideaalset toitumispäeva tulikella 23 paiku ilge shokolaadi isu. Aga mitte nii isu, et ma poodi oleks läinud. Võtsin sahtlist hoopis mõned kuivatatud mustad ploomid. Need niisama ka head seedimisekäivitajad.

Ma teen ettepaneku ikka edasi minna. Kasvõi vegeteerides!
Te olete mu toetuspunkt, isegi siis, kui ma siin väga aktiivselt sõna ei võta. Mulle tuleb igast kirjast meilboxi teade, ja isegi kui ma lugema ei jõua siis on alati nii hea tunne... et keegi ikka on minuga ses salenejate paadis.
Ja ma ei luba teil üle parda hüpata.

Kahtlustan, et kui pausi teeme, siis võib sügisest panna pealkirjaks "meeterseitsmekümnesed-sajakilosed"grinning smileyDDDD

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 20. May 2011, kl 12.19

Teresmiling smiley
Kaal 85,2 ehk siis -0,1kg
Liinak, ma ei mõelnudki seda teemat siin lõpetada vaid tabelipidamist, mida pole mõtet teha kui ainult üks-kaks inimest oma tulemust vahest ütlevad. Siia võiks ikka oma mõtted ja edusammud või mitte nii edukad sammud kirja panna. Ettepanek oli uue võistlusega sügisel alustada ja suvel niisama suhelda siin kui võimalust on.
Kus siis ülejäänud rahvas on, andke endast märkusmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 21. May 2011, kl 14.11

Tsau ja tuhat vabandust puudumise pärast. Olin eelmisel nädalal mitu päeva Eestist ära ja selle saginaga ei saanud mahti kaalu teatada. Tegelikult püsis kaal enam-vähem muutusteta. Julgen täiesti tunnistada, et sõin mitu päeva peekonit ja mune (ei tea jah, kus ma küll käisin winking smiley), aga kuna kõndisin päevas väga palju, siis midagi sellest ei juhtunud.
Nüüd aga olen ikkagi end halvas mõttes ületanud ja oma tavavahemikust välja läinud - 80,7 kg. See on kõik viimaste päevade "saavutus". Ikka seesama põhjus, et palju tööd ja siis tahaks nii väga midagi head... Kuna aga mul on nädala pärast klassikokkutulek, ei aita muud kui tuleb hakata toidupäevikut pidama.
Ilmselt ei ole tõesti seda kaalutabelit kogu aeg mõtet täita kui rahvas pidevalt siin ei suhtle. Äkki teeks nii, et teatame kuu esimesel reedel (suveperioodil)?

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 28. May 2011, kl 11.15

Teresmiling smiley
Minu tulemus -0,2kg ehk siis jääk 85. 13 kuuga 15kg ära kaotatudsmiling smiley Kuna viimasel ajal on edasiminek toimunud tigusammul, siis pean endale meelde tuletama oma algkaalu. Ja kokkuvõttes pole paha tulemus juthumbs up
Kas me jätkame siis oma kaalunumbrite teatamist või teeme suvepuhkuse?
Edu siis kõigilesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 02. June 2011, kl 19.19

Ma ei tea - äkki teeme siiski suvepuhkuse. Ise ka vaatan, et kuidagi ei jõua siia enam ja Rakust ning Kraumjaust pole enam ammu midagi kuulnud. Mina olen nõus ka kuu alguses kaalu teatama, aga äkki efekt suurem kui uue hurraaga sügisel alustame ja paneme näiteks enne seda kirja oma suvesöömise eesmärgi.
Kopides pioneerivannet teatan mina, Trinni, pühalikult oma seltsimeeste (naiste) ees, et kui te minust septembris kuulete, olen 5 kilo kergem! S.t. et olen 76 kg. Parem varblane peos kui vares katusel... Seda vanasõna on väänatud ka nii: better a man in hand than two in the bush! spinning smiley sticking its tongue out

Soovin kõikidele head suvepuhkust ja iseeneseslikku kaalulangust!

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 04. June 2011, kl 11.40

Teresmiling smiley
Minu Juuni kaal 84,8 ehk siis -0,2kg.
Järgmine kaalunumber siis Juuli algul.
Lubadusi ei hakka andma, kuid pole kavatsustki alla anda.
Loodan, et sügisel näitab kaal juba 7-ga algavat numbrit.
Ilusat saledat suve kõigilecool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: anne_m
Kuupäev: 11. June 2011, kl 12.57

Tere kõigilesmiling smiley
Et meie teema päris aegade hämarusse ära ei kaoks, luban kirjutada paar rida iga nädal.
See nädal on õnneks aega ka, kuna puhkan. Super ilm puhkamiseks, nagu tellitudsmiling smiley
Võin väita, et linnas keegi mind luige pähe maha ei kõmmutaks.
Järgmine nädal jälle tööle aga siis kohe-kohe ju Jaanipäevcool smiley
Andke ikka vahest teada endast.
Saledat suvethumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: kas keegi sooviks duellitada. algkaal ca 90 kg?
Saatis: trinni
Kuupäev: 18. June 2011, kl 19.46

Tsau!
Käisin vahepeal Inglismaal - sõin hommikul rasvast hommikusööki, päeval eriti ei söönud ja õhtul jälle suhteliselt tugevalt. Ja imede ime - võtsin maha 1,5 kg. Aga nüüd võtan vaikselt seda paraku tagasi. Ei suuda tabada seda nippi, millega siis maha läks. Võib-olla oli asi selles, et polnud võimalust näksida, võib-olla selles, et lasin end vabaks ja sõin nagu tahtsin. Siis keha ka arvas, et ei pea paaniliselt kinni hoidma kõigest söödust. Ma nüüd üritan, et näksimist koju ei ostagi. spinning smiley sticking its tongue out
Head jaani kõigile!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.