Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 15. January 2013, kl 14.47

Tänan! Ma ei kahtlegi, et kui see hambahaigus üle läheb, et siis saan jälle kaalu allapoole liikuma ja paari kuu pärast olen supervormis! Lihtsalt paha tuju on ja kahju, et nüüd paar nädalat kaalulangust ei tule (tuleb hoopis juurde kaalu). Aga mis teha.

Mina imestan, et teistel nii palju on aega ja viitsimist teha nii palju trenni. Küll jooksmas käia, küll spordilkubis. Müts maha teie ees! Mul on tegemist, et siin 10 min päevas võimlemiseks aega leida. Kui aja leian, siis ei viitsi ka ju. Minu kaalulangetus käib ikka 100% läbi toitumise.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 15. January 2013, kl 15.04

Oi Vinnipeg, mul on ka sust kahju. Kaal on küll praegu viimane asi mille pärast muretseda - sa niigi juba normis oma kaaluga. Ma ei oska muud soovitada kui loputa suud päeva jooksul mitu korda saialilleteega - ehk kiirendab paranemist.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 15. January 2013, kl 17.21

Vinnipeg saa ruttu terveks!

Kas kellelgil on kõhukinnisuse probleeme,mul pidevalt,mitte ainult praegu,söön salateid,õli,vett ja musti ploome kuid ikka on sama 1 kord nädalas,arvan et see jube jama,sorry et sellega siia pöördun kuid ei oska muud enam teha.Äkki on teil omad nipid!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Zant
Kuupäev: 15. January 2013, kl 17.58

karuke03 - keegi foorumis kirjutas, et kiivi koos koorega - pidi 100% töökindel olemasmiling smiley Ise pole proovinud, kuna pole vaja olnud.
Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Ivory
Kuupäev: 15. January 2013, kl 18.23

karuke03- Nii nagu igal pool kirjutatakse on kõige olulisem juua piisavas koguses vett... Soovitatakse vähemalt klaas vett enne igat sööki, kindlalt enne hommikusööki. Kokku sõltuvalt kehakaalust vähemalt poolteist liitrit. Ise olen leidnud, et suur tass seedimist soodustavat teed (nagu kummeliõie tee) on seedimisele väga kasulik. Samas tuleb loomulikult süüa ka kiudaineid. Ploomid soodustavad enamasti väga hästi seedimist, aga kui need jäävad toimelt nõrgaks ja eelmainitud vahendeid pikemat aega kasutades ka ei toimi siis tuleb ilmselt kergematoimelise lahtisti abi kasutada, aga seda ainult ajutiselt. Kõige parem on rääkida perearstiga kui sellised lihtsamad moodused vilja ei kanna.

Edu!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Kuupäev: 15. January 2013, kl 19.57

Tere tere!!!

Väga vabandan et ei ole endast õigel ajal märku andnud. sad smiley Minu alg kaalust on siis sujuvalt 1 kg kadunud eelmise reede seisuga smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 15. January 2013, kl 20.22

Aitäh vastajatele!Olen ka kiivit proovinud ja vesi muidugi ka.Ei tahaks minna seda teed et võtta lahtistit,sest kõige kummalisem et mul pole sellega seoses teab mis vaegusi,lihtsalt see pole ju norm!Aga katsetan kõike mis pakute!KALLID!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Anir
Kuupäev: 15. January 2013, kl 20.44

Kapsasalat, teraleib tavalise leiva asemel, kaeraklii puder, kuivatatud aprikoosid, Gefiluse tooted või ainult kapslid. Ja lõppkokkuvõttes ma ei tea palju ja mida sa sööd.
Samas kui teed suuremat häda kord nädalas ja väljaheide on pehme, siis vast on see sinu eripära.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: eskata
Kuupäev: 15. January 2013, kl 21.46

to karuke03- peet on ka hea seedimisele. olen terve elu olnud samas olukorras ja leppinud sellega.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: aretha
Kuupäev: 15. January 2013, kl 22.50

Minul alati siis läheb seedimine korrast ära, kui hakkan kaalu jälgima - võti on minu puhul toidu kogus, seega pean palju juurvilju tarbima, et oleks toidu massi rohkem - suure kalorsusega asju ju palju süüa ei saa. Muidu nii kasulikud pähkid paraku soodustavad minul kinnisust. Ja teine asi, mis mul sassi lööb - näksimine. Kõige parem on minu kogemuse järgi 3 korralikku söögikorda päevas! Aga rasvadest on ikka ka abi, ja samuti aitab hästi, kui õhtuti magneesiumi võtta.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Kuupäev: 16. January 2013, kl 07.30

Hommikut,

lisan omast kogemusest et kliid ja linaseemned on minu lahendus. Segan pudru või maitsestamata jogurti või petiga. Maitsega olen harjunud ja toimib.

Rõõmsat päeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: memm52
Kuupäev: 16. January 2013, kl 08.54

Tsau eye rolling smiley

Karuke minul on aastaid olnud see kõhuke selline,kuigi tarbin palju toorest ja ei tohiks olla,kuid siin eelmise aasta sees lugesin,et linaseene õli aitab,minugi puhul see aitab-võtan nii hommiku ,kui õhtu 1 spl.täie.
kuid nagu öeldakse,et org.harjub igasuguste ravimitega,siis peaksin vahepeal millegi muuga asendama,muidu on vanad ajad tagasi ja kõhupiinad potilspinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 16. January 2013, kl 09.15

Lisaks kõigele muule mis siin pakutud kõhukinnisuse vastu olen enda puhul täheldanud, et liikumine on tähtis. Kui ma ikka nädal aega istun kontoris siis mul ka see probleem aga kui on puhkusteaeg ja nädalavahetustel kui liigud rohkem siis on asi korras.
Olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Lonni24
Kuupäev: 16. January 2013, kl 20.14

Sooviks ka liituda...
Algkaal 98
Soovkaal 70

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Kairka
Kuupäev: 17. January 2013, kl 09.32

Lonni24 palun saada oma pikkus ka!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 17. January 2013, kl 09.44

Mida kostate selle peale, et toitusin eile 1250 kcal piires aga õhtul magama ei suutnud jääda, sest kõht oli nii tühi, peale poole tunnist vähkremist läksin kööki, tegin 2 võileiba, teed, pistsin 2 kommi põske ja peale seda suutsin kohe uinuda. Hommikul ärkasin muidugi süümepiinadega.
Homme siis kaaluminesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Hera
Kuupäev: 17. January 2013, kl 09.58

Ah Birika, ära parem räägi... confused smiley ma sinuga samas paadis. Selline tunne, et kõik kaotatu on jälle tagasi. Ma ei julge homme kaalule minnagi. Seda ma ikka ei teinud, et iga päev kaalun end, parem las olla kord-kaks nädalas. Kuidagi masendus jälle peal. Motivatsioon on kuhugi kadunud jube järsku. Oli selline langetustuhin peal, et oi oi oi, aga kus see jäi??
Minu häda on endiselt söögi üles märkimises! Kui ilusti kõik kirja panen, siis eriti ei hakka üle sööma. Nüüd ka kipuvad õhtused söömised ära jääma kirjutatu hulgast. Ja kui ma mingil põhjuselt trenni ei saa minna, on ka kohe paha olla. ja siis muidugi ampsud kerged tulema. Tahan ikka käia vähemalt 3-4x nädalas trennis, aga vahel see ei õnnestu. Lapsed jne tahavad oma aja.... Krt miks see nii on, et kohe enesetunne kehvemaks läheb?
Ah sain ära halada , hakkas parem. Äkki tegigi pisut tublimaks? smiling smiley Kuidas teil läheb? Meid jube palju, aga kuidagi vaikne on siin?

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Zant
Kuupäev: 17. January 2013, kl 15.09

Hei,
rahvast nimekirjas meil jah palju, aga suht vaiknesmiling smiley
Ega kerge vist pole kellelgismiling smiley Eile oli mul ka raske päev, trenn oli juba 17.15, pärast oli veel ilusasti kaloreid ja sõingi kõhu täis ja siis.... no mingi kratt kamandas mind ikka ja jälle kööki, et äkki nüüd annan alla ja mugin midagi! No ja siis lõpuks ikka jah .... Läks käest! Hea on, kui trenn on 7-8 ajal, siis enne trenni ei saa kõvasti süüa, sest siis mulksub kõik üles ja peale trenni söön oma pähklisegu ära ja ongi kõik ok. Ja enne nälga jõuab õnneks uneaeg kättesmiling smiley
Aga homme on kaalumine - ega kaal kingi midagi, on jõhkralt aussmiling smiley Nii et see mida me teeme ja sööme, seda me näeme reedesel kaalul!
Edu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 17. January 2013, kl 17.16

Mina tegin täna endale pannkooki,üheainsa aga suure!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 17. January 2013, kl 17.31

Oi saatsin enne ära,panin kogunisti 100g mustikamoosi,homme kindlasti kaalul see kohe näha!Aga olgu,vahest võib sest söön neid jube harva ja kui sööngi siis tavaliselt 1 piirdub.Mees on ka soomes nii et ei pea pool päeva praadima.
Kõhuga on ka asi nii,et ilmselt täitsa loomulik käia harva kuna söön ju ilmselt palju vähem,oma neerude pärast pole mul võimalik liitritega vett sisse ajada,siis peangi potil elamaspinning smiley sticking its tongue out
Vaikne on meil tõesti sest oleks ju tore teada ja õppida nii oma kui ka teiste vigadest!Vahest tundub et nii tühine on mure kuid teisele kohutav õnnetus.Ma hetkel olen saanud õhtuti suht norm. hakkama,ei isuta.Söön küll praegu 1200-1300 ja seda on vähe,kuid katsun süüa 4-5 korda päevas ja teen päeva menüü hommikul või vahest õhtul valmis.
Hoian homseks kõigile pöialt ja endale ka!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Kairka
Kuupäev: 17. January 2013, kl 19.15

Minul täna hull söögipäev. Hakkas juba eile õhtul peale kui bf tellis kella 21.30ks täidetud pankasid ja siis sai muidugi endale ka 2 tk sisse aetud. Ja hommikul 2 veel ja õhtul ka veel 2 ja lõuna ajal peekonit ja Fazeri šokolaadi jne jne, teen vist sobi seekord ja kaalun alles laupäeva hommikul ennast kui kogu see jama on kehast lahkunud. Muidugi tuleb ka 4 trennipäeva järjest ja vahest ju peab selliseid päevi ka olema aga hetkel küll enda üle uhke ei ole....

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 17. January 2013, kl 20.21

Mina ka tahan sobipäeva Kairka!! smiling smiley Mul terve 1,5 nädalat väga kehvasti läinud. Usu või ära usu, aga eile näitas kaal 68,9 kg!! No tänaseks on osa sellest juba läinud, aga ikkagi...
Kogu see hambajama (mul tõmmati 2 hammast välja + ühele tehakse veel ravi ja on põletik ja lõug paistes jne) on tekitanud suure krahhi toitumises. Aga ärge nüüd eestlaslikku rõõmu mu kaalujuurdevõtu pärast tundke! See kaal hakkab kohe kaduma, nii kui ma omale sihi silme ette saan ja hambast järgi jäänud auk enam ei tuika.
Tänasest olen jälle kõik toidud kirja pannud ja tegelen plaanide koostamise ja jälgimisega. Motivaatorid on siis sellised:
Jessy on mul eeskujuks (sa küll nii kaugel ees, aga no sinnapoole ma ju pürgin)
Kylli112 on peaaegu täpselt minu kaalus ja temaga pean võistlusesisest võistlust smiling smiley
Noja ei saa mainimata jätta Belissimot! Sind pean ka silmas! Et sa must mööda ei läheks!

Üldiselt on meil jah siin väga vaikne, kuigi mul näiteks oleks öelda küll palju-palju. Kasvõi see kõhukõhukinnisuse teema. Aga mul lihtsalt pole aega! Mul pole aega kirjutada. Proovin järgmisel nädalal teha selle jaoks aega ja kirjutada vähe oma kogemustest, mul neid küllaga.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Kuupäev: 17. January 2013, kl 21.25

Vinnipeg, sa ära ähvarda midagi, ma hoian sul samuti silma peal, et sa liiga kiiresti eest ära ei tuhiseks cool smiley JÄLLE tongue sticking out smiley Kahjuks ma ka olin sel nädalal natuke tõbine ja trenni ei jõudnud, kuid patustamisi siiski oli (märksõnad: soolane ja mandariinid). Tundub, et minu kaalumine tuleb seekord olude sunnil ka laupäeval, sest kaal näitas hommikul imelikke numbreid, tahab uusi patareisid vist ja ununes täna osta smiling smiley Nii et Vinnipeg ja teised - ei saa siin midagi eriti kauaks rihma maha lasta, kohe teised kukil ja kannul ja (loodetavasti siiski mitte) möödas smiling smiley

Aga Kairka kannatlikkust ja usinust ei jõua ikka ära kiita - suuuuure töö endale võtnud ja ise veel jõuab teisi ka motiveerida selle kõrval smiling smiley Super ja aitäh smiling smiley Aga siis uute tulemusteni smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: eskata
Kuupäev: 17. January 2013, kl 22.23

ma võiks ju kiidelda küll, aga alguse asi, teada värk. 5 korda nädalas suusatanud (ka peale tööd), toitumine kontrolli all, imelikul kombel isegi tasakaalus. vett joonud piisavalt, ex tulemus ka tuleb.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Kuupäev: 17. January 2013, kl 23.23

eskata, megatubli smiling smiley See ongi kiitlemise ning ka kurtmise koht ning kui on põhjust ennast kiita, tuleb seda ka teha smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 18. January 2013, kl 06.29

Tere hommikust kullakesed!
Minu kaal 78,7 seega -500g minu jaoks väga viis!hot smiley
Eile väljas ei käinudki,külm oli,no loll kes põhjust ei leia ja mina leidsin.Täna ei viili!
Suur tänu kõigile nõuannete eest,kasutan nüüd kõike mis pakutud,praegu seis sama ja ilmselt nii jääbki,kui pole siis pole.Täna teen väikse patu,juba paar päeva tahan sefiirikorvikesi,ostan kohe 2tk ja naudin!smiling smiley
EDU ja KALLID!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Raven
Kuupäev: 18. January 2013, kl 06.44

Ilusat hommikut kõigile!

Alustan siis kaalude teatamisega - 87,3 kg ehk siis tervelt 1 kilo jagu kergem kui nädal aega tagasi smiling bouncing smiley

Olin päris tubli see nädal, toitumiskavast kaldusin vaid korra (aga mitte väga hullusti, ei suutnud enda tehtud letšoga piiri pidada, aga vähemalt on see tervislik ja kalorivaene eye rolling smiley ) ja ka trenni jõudsin 5 korda.

Järgmine nädal üritan sama kava järgida, siis aga tuleb nädal puhkust eye popping smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Bertini
Kuupäev: 18. January 2013, kl 06.47

Hommikust!
Minu selle nädala langus on siis imekombel -2,4kg.hetkekaal 63,1kg.Pole nagu midagi erilist teinud ,kui välja arvata igapäevased hommikused ja õhtused 15 kõhulihase harjutust.Jõudu ja jaksu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 18. January 2013, kl 07.05

Jeerum Bertini sa oled tegija,anna nõu!Raven tubli,palju te küll sööte et nii edukad?thumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: mar11
Kuupäev: 18. January 2013, kl 07.11

Tere!

Minul 72,3(-1,8, kui õigesti arvutasin). Olen rahul. Vaja rajal püsida täie "kohaloluga", see on kõige olulisem, räägin endale kõva häälega smiling smiley Tundub, et eespoolkirjutajatel on ka väga edukalt kulgenud. Tore. Pusime edasi smiling smiley

Rõõmsat nädalavahetust.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.