Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 3 / 6
Re: Koos on kergem
Saatis: Madam
Kuupäev: 09. February 2013, kl 19.39

Tere teile! Ühineksin ka teiega, kui tohib; tundute selline mõnus kamp olevat. Kaalun 73,6 kg, soovkaal 67 kg, vanust juba 50+, elan Pärnus. Olen viimasel kolmel aastal oma kaaluga püüdlikult tegelenud. Kui mu kaal tõusis juba 80 kg, siis käis "plõks" ja liitusin siinse keskkonnaga. Tegelikult sain ka arstilt kõva käsu oma kaaluga tegeleda. Aastaga sain 10 kg alla ja olin endaga väga rahul, enesetunne hea ja tervisenäitajad paranenud. Siis aga tulid jälle mõned kilod hiilivalt tagasi ja sel talvel on kuidagi jälle väga raske, vaja oleks ikka need 5-6 kg alla saada, no kuidagi ei õnnestu, olen ka suur magusasõber. Kuid olen nüüd jälle indu täis. Koos on kergem!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Kuupäev: 10. February 2013, kl 19.04

Tere jälle!

Panin vahepeal tabelisse oma soovkaalu kirja -80 kilo. Sedagi palju, aga püüan reaalne olla. Eks peale jaanipäeva tuleb uued eesmärgid seada jälle smiling smiley .
Panen siia kirja ka oma vanuse -40 aastat , seegi jäi varem välja ütlemata. Mul on heameel, et siinses grupis on kõik enam-vähem üheealised. 20 aastaselt on kuidagi teistmoodi kaalu langetada (omaenda jojo kogemuste põhjal arvan nii).

Võimalikult madalaid numbreid homseks kaalumiseks kõigile winking smiley !

Ja huvitav oleks teada, kui paljud siis laupäeval ujumas (või muidu veemõnusid maitsmas) käis?
Mina käisin!

Tervitustega!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 10. February 2013, kl 19.46

Tubli!
Minu trennid on seotud lume lükkamisega. Püüdsin kõik jalgteed ja värava esised lumest puhtaks saada, et autoga ka liikuma saaks. Sel talvel ei taha see lumesadu kuidagi lõppedaconfused smiley
Homsenismiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: turta
Kuupäev: 10. February 2013, kl 20.01

Mina tegin nagu lubatud ja natuke lisaks ka, samas lubasin veidi laupäeval (peale sauna) shampust ning viinamarju. Enesetunne on jätkuvalt hea ja see on peamine. Eks homme vaatab, mida kaal ütleb selle kohta. Täna väike lõunane jalutuskäik, aga ei midagi pingutavat - lihtsalt silmi puhkama ja toast välja.
Tervitused jäisete vete vahelt!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: tutuna
Kuupäev: 11. February 2013, kl 18.00

Mannatera ja Madam!
Olete tabelis sees, märkige siis palun ise tänane kaaluseis selle nädala esmaspäeva kohale.

Ei tea kas Brink on loobunud või on kuskil reisil näiteks?
Mina laupäeval majast välja ei saanud, ei saa kuidagi köhast lahti. Täna pidin auto välja kaevama, sest nädalavahetusel oli tõsiselt palju lund sadanud.Väga raske ja märg lumi oli...

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: Madam
Kuupäev: 11. February 2013, kl 20.32

Tere! Panin tänahommikuse kaalu tabelisse, nädalavahetus mõjus kaalule kehvasti sad smiley , no ei suutnud ma loobuda perele valmistatud heast-paremast. Eile käsin isegi 5 km suusatamas, vahel harva seda juhtub, rada oli vesine, rohkem trenn kätele. Täna käisin ujulas, teen stabiilselt kord nädalas vesivõimlemist, kuid pärast seda on liiga hea söögiisusmiling smiley. Ilusat homset vastlapäeva teile, pikka liugu ja väike vastlakukkel ikka ka võib....

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 11. February 2013, kl 22.29

No,nii tervitused!

kaalusin hommikul,aga kuna ei olnud võimalik arvuti ligi enne saada siis nüüd on kaal lisatud tabelisse. Ega siin rõõmustavat midagi ole, aga täitsin korralikult päevikutsmiling smiley aru ma ei saa!
Täna tähtpäev ja lubasin endale head paremat, paar klaasi vahuveini ja kreembrülee kookismiling smiley mingu siis pulgad ka, võib-olla saan patustamisega rajale tagsismiling bouncing smiley
Kõik te, sõbrakesed olete väga tublid olnudsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: Iireke
Kuupäev: 18. February 2013, kl 09.46

Emotsionaalselt kirju nädala ja päeviku täitmine jäi unarusse, tulemus käes: +900 gr tagasi tulnud... sad smiley
Egas midagi, jälle ree peale hüpata ja edasi! smiling smiley
..sest kes liigub, see ka komistab ja kukub. Kes ei tee midagi, sellel ei juhtu ka midagi, onju... winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: turta
Kuupäev: 18. February 2013, kl 10.09

Iireke, Sinu mõtlemine ja suhtumine on täiesti õiged!! Kusjuures eriti hea on ree peale hüpata just talvel! smiling smiley
Olen endale seadnud sellised kindlad (täidetavad) eesmärgid, milleni mingi hetk tahaksin jõuda ning see kui vahepeal kaalutõusu ette tuleb ei peata mind ometi eesmärkide suunas liikumast.
Näiteks alates 95kg - hakkan iga nädal ujumas käima, 90kg - ostan treeningvideo (enne lihtsalt ei jaksa väga liikuda ning ei taha omale treeninguid ebameeldivaks kohustuseks muuta), alates 1.aprillist hakkan jalgsi tööle käima jne. jne
Lihtsad asjad, konkreetsed sammud..
Päeviku täitmine tundub minu jaoks hetkel väga oluline kuna sisemine tunne võib koguste ja kalorite suhtes väga petlik olla.
Päevad lähevad järjest pikemaks ning tuju röõmsamaks. Soovin kõigile sama!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: TiiuL
Kuupäev: 18. February 2013, kl 10.36

Tere. Kas tohib teiega veel liituda? smiling smiley Vanust 37, pikkust 166 ja kaalu 98 confused smiley Tahaks saada 75 peale nagu mõned aastad tagasi olin. Vahepeal sai laps sünnitatud ja eks sealt ka mõned lisakilod winking smiley Et kuidas siis jääb? Kas võtate kampa?

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Kuupäev: 18. February 2013, kl 20.16

Hei!

Meil on siin kuidagi vaikseks jäänud? Muidugi olen ise samasugune olnud. Meil oli koolivaheaeg, lastega sinna-tänna sai joostud. Ja siis lupsti , kinos, keset filmi, järsku jäi üks laps haigeks ja ainus liikumine sellest hetkest alates toimus mul lapse voodi ümbruses. Sport ja liikumine olematu,öine uni ka, imestan, et paar kilo juurde ei tulnud. Magamatusest on mul alati jube söögiisu tulnud.
Nüüd tuleb kõik tasa teha jälle ja kehale käsk anda liikuma hakata.
Homme ostan uue kaalu (vana näitab numbreid siis, kui ise tahab...), loodan, et suur ja raske üllatus ei oota uue kaalu peal. Äkki vana kaal näitab aiateibaid cool smiley .
Peab tõsiselt hakkama päevikut pidama...et tõele näkku vaadata winking smiley

Püüan turta optimismist motivatsiooni ammutada ja Iireke- väike pluss ei tähenda midagi, seda suurem on rõõm järgmise miinuse üle!!!


Ja TiiuL, minu poolt tere tulemast, kambas ikka lihtsam ju!

Edu meile kõigile!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 18. February 2013, kl 20.46

mina lõpetasin täna tablettide võtmise,loodan,et ka kaal hakkab langema. Päevikut täidan ja tasapisi tegelen ka spordiga.
tore,et ikka kirjutatesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: TiiuL
Kuupäev: 19. February 2013, kl 07.24

Kuidas siin see tabelisse lisamine käib muidu? Ma korra vaatasin ja ei julgenud seal miskit puutuda. smiling smiley
Eile oli siis esimene võitluspäev üle poole aasta. Alati on 3 esimest päeva kõige raskemad, aga siis keha harjub nagu ära, et ei saa enam kuhjaga süüa ja rahuneb maha. Muidu alustasin Kaaluabis juba aprilli kuus vist ja sain isegi 13 kilo maha suht kiiresti (107 oli algkaal), aga siis tuli suvi, grill, tšill jne winking smiley siis talv ja mõnusad soojad tummised söögid grinning smiley Igatahes nüüd on aeg ennast tõsiselt käsile võtta ja seda ma ka tegin ja loodan, et saan jõudu ja tuge ka siit, sest seda ma vajan smiling smiley pole eriline üksik hunt smiling smiley Aitäh vastu võtmast smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: tutuna
Kuupäev: 19. February 2013, kl 10.22

TiiuL- oled tabelis, kirjuta siis 18.02 kaal ise. Juhised tabeli täitmiseks esimesel lehel.

Võtsin kasutaja BRINK maha, kaalu pole kordagi sisestatud. Kui Brink otsutab, et tahab ikka tabelis olla, ehk annab siis uuesti teada, paneme tagasi.
Endiselt jõudu meile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Kuupäev: 19. February 2013, kl 13.09

Hei!

Kas saaksin ka veel Teiega liituda? Ma olen 173cm pikk ja kaalun hetkel 104,4kg. Elan Tallinnas ning teen istuvat tööd ja kilod muudkui lisanduvad. Nüüd oleks aeg end käsile võtta, sest sel suvel ei tahaks enam kohe üldse välja näha nagu kapsauss!!!

Tervitades
Marili

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 19. February 2013, kl 19.43

Tere Marili!

Tore,kui meie nn.kapsaussikeste välimus koos paraneb smiling smiley Minul langes eilega -1kg,eks siis nädalapärast ole näha,kuidas seis on...loodansmiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: Madam
Kuupäev: 19. February 2013, kl 22.32

Tere teile! Eilne kaal ei näidanud mulle midagi rõõmustavat! Päevikut täidan küll hoolega, sealt see kurb tõsiasi paistabki, kaloreid on liiga palju! Mul ka istuv töö ja liikumist suht vähe. Mulle tegelikult meeldib näiteks kepikõnd, kuid talvel ei ole seda väga teinud. Leian sada põhjust, miks mitte minna: kord olen liiga väsinud, kord on külm, kord on liiga hilja, ühesõnaga kärss kärnas... jne. Hommikvõimlemiseks olen ikka aega leidnud ja end sundinud. Trennide ja liikumistega ongi nii,et lõpuks tekib vajadus. Kuid söögiisu on endiselt ikka liiga heasmiling smiley Kuidas te oma söömist kontrollite?

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: turta
Kuupäev: 20. February 2013, kl 00.18

Söömise kontrollimine on keeruline jah.. Olen ise üritanud seda "piirata" sellega, et võtan söömiseks aega rohkem kui seda varasemalt tegin. Oli üsna tavaline ruttu-ruttu midagi hamba alla saada (ja ruttu süües ei saa ju aru, et kõht tegelikult juba ammu täis) ning pärast oli paha ja raske olla.
Minu jaoks ei ole väljund kindlasti hetkel ka liigne liikumine (et midagi söömise asemel teha), tekitab veel isu juurdegi.
Kasutan samas aga näiteks vahepala toidukorda nii, et teen seda mitu korda päevas, aga väikesed asjad (jogurt, puuvili, võileib vmt) - nii on kogu aeg midagi näksida, aga samas üle ei pinguta ja kõik panen vahepala alla (sõltumata sellest, mis ajal ma neid päeva jooksul tegelikult söön).
Kui kalorite arv kriitilise piiri juures, siis istun hambad ristis ja joon vett/teed või lähen magama.smiling smiley Samas aitab mind isiklikult väga ka mingi täiesti tavaline klaaskomm (1-2 tükki). Need ei anna palju kaloreid, aga taltsutavad isu.
Ehk on mingi siinne mõte Sulle abiks?

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kr9
Kuupäev: 20. February 2013, kl 15.19

Tere!

Kas on veel võimalik teie grupiga liituda? Tegin siia kasutajakonto juba paar aastat tagasi, aga nüüd tuli motivatsiooni oma liigkilodest lahti saada. Loodan, et alustuseks on teistega koos kergem smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: turta
Kuupäev: 21. February 2013, kl 16.20

Ega meil see liitumine piiratud ole! Meil on önneks grupis ka üks tehnikaguru - kiire tüdruk tutuna! Tema on oma meespoole ka meie grupi heaks "tööle pannud"! Usun, et Sinu lisamine meie tabelisse on käkitegu.
Loomulikult on koos kergem!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: tutuna
Kuupäev: 21. February 2013, kl 18.46

Marili123 ja kr9 on tabelisse lisatud. Juhised tabeli täitmiseks 1-sel lehel. kr9-l puudu alg-ja soovkaal, soovkaal on puudu ka Marili 123-l.
Tehnikaguru au endale ei võta, annan mehele tervitused edasi smiling smiley.

Kuidas saate ennast vedelikku jooma, olen sellega hullult hädas? Mingeid häid nippe? Absoluutselt janu pole, kui ei sunniks siis jooks võibolla ühe klaasi vett ainult...

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 21. February 2013, kl 19.03

tead, mina panen õhtul vee kannu settima ja ühe klaasi võtan öökapile. Hommikul esimene asi vee klaas tühjaks juua ja siis päeva jooksul klaas peaaegu korraga. Olen püüdnud ka nii,et vähemalt 1/2t enne- ja peale sööki ei joo. Liiter vahel poolteist läheb päevaga ärasmiling smiley. Agakui jätan hilisemaks nii 9 paiku õhtul vee joomise on hommikul nn.kotid silma allsad smiley
Liikumisega kehvad lood,vähesad smiley

kõigile sitkust ja andke ikka endast märku,kuidas lähebwinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Kuupäev: 21. February 2013, kl 22.51

Mina nt joon alati klaasi vett kohe hommikul pärast ärkamist. Samuti otsustasin, et joon alati klaasi söögikorra kõrvale ning lisaks klaasi kui joon kohvi. Mul on see probleem, et ma kipun unustama kui ma kindlaid aegu/tingimusi paika ei pane. Algul oli harjumatu ja imelik muudkui vett juua, aga päras 1-2 nädalat muutus täiesti loomulikuks ning nüüd ei saa ilma hakkamagi...

Edu!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: tutuna
Kuupäev: 22. February 2013, kl 08.34

Joon ka klaasi vett hommikul aga see kipub jääma päeva esimeseks ja viimaseks joomiseks...Janu pole, isegi meelde ei tule. Tuleb mingeid kavalusi kasutama hakatasmiling smiley
Soovin kõigile mõnusat nädalavahetust ja pühapäevaks kerget sünnipäevalauda!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: Madam
Kuupäev: 23. February 2013, kl 09.36

Tere!
Mõnus nädalavahetus alanud, seekord ei mingeid erilisi kohustusi! Turta, jah selline nn aeglane söömine on kindlasti õige. Kiire söömisega ei pane nagu tähelegi, mida ja kui palju sööd ja tihtipeale sööd siis üle. Veejoomist harrastan ka kohe hommikul, enne kohvi ja hommikusööki. Päeval ja õhtul ikka ka joon klaas vett, kuid võiks rohkem,tegelikult veejoomine on väga oluline. Täna hommikul tegin esmakordselt tatrajahust pannkooke, tainas oli selline liimine,kuid koogid tulid päris head. Kena nädalavahetust teile ja pühapäevast pidupäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: TiiuL
Kuupäev: 23. February 2013, kl 10.56

HOmmikust! Vee joomisega tõesti raskusi, no ei tule meelde ja kõik! Olen kasutusele võtnud nüüd meetodi, et kui kõht tühi, siis mõtlen kohe kõigepealt, et kas ma mitte hoopis juua ei taha? Lugesin kuskilt või nägin telekast vast mingit saadet, kus räägiti, et inimene ajab tihti segi soolase isu ja joogijanu. Ja teate, see on tõsi grinning smiley Olen katsetanud ja see töötab. Proovige winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 23. February 2013, kl 11.51

Jah,peab lihtsalt ennast jälgima,ega kerge ei olesmiling smiley aga mina olen täna lõpuks rahul esmaspäevast tänaseni -1,6.
Homme planeerin kalatoidud pidulauale,loodan tasakaalus ollawinking smiley
Head Vabariigi 95.sünnipäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 23. February 2013, kl 13.55

Tere kõigile,

Kas Teiega veel liituda saaks? Olen mitmeid kordi kaalulangetamist alustanud ja siis käega löönud.
2a tagasi olin aktiivne kaaluabi kasutaja ja kaal langes kenasti, kuid siis sain uue istuva töö ja kõik kilod tulid kolinal tagasi.
Kuna minu tubli abikaasa on otsustanud et tema peab suveks 8kg maha saama siis ei saa ma temale ju alla jääda....
Minu mõõdud siis 168cm ja 86kg.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Jumbukas 23.02.2013 13.55.

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: tutuna
Kuupäev: 25. February 2013, kl 19.02

Jumbukas- panin sinu tabelisse, soovkaal pane ise. Juhised tabeli täitmiseks esimesel lehel.

Mannatera- võtsin maha ei ole kordagi midagi tabelisse märkinud. Kui on soov, saab uuesti lisada.

Sellel nädalal märgin oma kaalu reedel, sest sõidan nädalaks "spordilaagrisse". Peale puhkust on siis näha kas nädala jooksul igapäevane spordi tegemine langetab või tõstab kaalu. Päevikut täita pole võimalik, sest ise süüa ei tee ja ei tea mis need võõramaa toidud sisaldavad.Luban endale kindlasti ka paar korda imehead õunastruudlit ohtra vaniljekastmega. Ma tean, et ei suuda kiusatusele vastu panna ja pole vast mõtetki, otsustasin et 2 korda selle nädala jooksul maiustan südamerahus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Koos on kergem
Saatis: Madam
Kuupäev: 25. February 2013, kl 20.18

Tere!
Sisestasin oma tänahommikuse kaalu, no ma ei või, kaal aina tõuseb. Nädalavahetusel suusatasin ja tegin oma käimisringe, ilmselt söön ikka valesti. Juba närvidele käib see olukord, kuid ei jäta ka jonni, ükskord saan ehk järjele. Võitleme edasi!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 3 / 6


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.