Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 3 / 5
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 26. February 2013, kl 10.29

Pidupäev sai võetud kalorite lugemises vabaks päevaks ja sõin seda, mida hing ihaldas ja laud pakkus. smiling smiley Nüüd aga täiega edasi ja tahaks ikka miinuseid näha. Kevad tuleb lähemale, päike paistab nii ilusti, nüüd ei tohi enam järele anda, et õhemates riietes kenam välja näha! cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 27. February 2013, kl 09.33

Minul kujunes ka pidune nädalavahetus suhteliselt kontrollivabaks ning kaloreid ei lugenud. Esmaspäeva hommikul tundus mulle, et see ei olnud kuigi mõistlik valik, aga eks nüüd ongi aeg tehtut korrigeerida.
Ausalt öeldes suurt miinust ma endale ennustada ei julge. Hea, kui kaal on püsinud.
Mul kipubki üldjuhul olema nii, et nädal langust, nädal seisu, nädal langust..

Tuleb tõdeda, et kevadine lähenemine annab oluliselt meelekindlust juurde cool smiley

Edu meile hot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 27. February 2013, kl 12.24

Minul on nüüd kõht pikemalt kinni sad smiley Ei teagi, kas töökoha kolimisega seoses stressist ja/või vähesest vedeliku tarbimisest (lugesin, et ka see võib põhjuseks olla). Kaal on võrreldes reedega plussis, aga ise arvan, et selle taga ongi kõhukinnisus, loodan, et saan ruttu jaole. Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: anchey
Kuupäev: 27. February 2013, kl 12.47

Ilusat päeva kõigile! Nii tore on õue minna ja seal ei peagi nii väga värisema. Täna tegi mind nii õnnelikuks päikesekuiva asfalti nägemine, uskumatu kas pole, ei osanud oma suurt õnne kohe kuhugi pannagi grinning smiley Loodan jätkuvalt ka enda kaalul miinust nägema hakata, et oleksin sama tubli kui kõik teie siin. Jätkuvat edu teile kõigile ja et see üleliigne kaal koos päikesega ära sulaks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 28. February 2013, kl 18.02

Kuidas homseks tunne on?
Mul on hea tunne aga eks täna natukene patustamist käsil (sõbrannaga väikene pidu plaanis) aga see ei tohiks enam palju muuta (ma loodan).

Aga kas meil on duellist juba lahkujaid või lihtsalt unustati oma tulemused tabelisse kanda? Ma väga loodan, et jätkame vähemalt mai-juunini, sest selleks ajaks peaksime oma eesmärgini jõudma ning vb suudame ka seda saavutatud hoida.

Kas kõigil on motivatsioon veel alles? Minul alles ning tundub, et motivatsioon ajal juba lausa üle smiling smiley Sest kuna kaal liigub seni ilusti siis tundub see kõik nagu lõbus programm grinning smiley


Kena neljapäeva õhtut

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 01. March 2013, kl 07.19

Minu kell 4 lapse haigusega alanud hommik kujunes selliseks, et kaalumine kraadimine-rohu annustamine möllus lihtsalt ununes sad smiley
Kui meelde tuli, oli väga varane hommikusöök juba kõhus.
Algul mõtlesin, et panen eilehommikuse kaalu, mis sama, mis nädal tagasi, aga siis otsustasin enesele anda veel päeva ja fikseerin selle nädala näiduna oma homse kaalunumbri.

Teile juba tänaseks mõnusaid languse emotsioone ning kiiret salenemist!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 01. March 2013, kl 08.12

Tere.
Kiiret paranemist teile niirt.
Eks ta ole jah,mina kaalun ennast alati kohe peale ärkamist,kuna ka pool tundi hiljem võin juba paar kilo raskem olla,kuigi pole veel hommikustki söönud,lausa müstika ma ei tea kuidas see võimalik küll on aga paraku nii minu puhul ta onwinking smiley
Mina selle nädala kaalunumbriga rahul,aga järgmine nädal peab lõpuks see kuus sinna ette tulemaeye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 01. March 2013, kl 08.34

Nonii, mul +100g võrreldes eelmise nädalaga, aga olen rahul, sest ähvardas hullemaga. Aga ma ei anna alla, väiksed tagasilöögid on ju tavalised. Ilusad uut kevadkuud!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: anchey
Kuupäev: 01. March 2013, kl 10.21

Hmmmmm, ma ei tea kui loll saab nüüd olla sisestasin sinna tabelise oma kaalu 65.3 grinning smiley aga see tabel ei näita mu kaalu???? Ma ei saa aru, äkki keegi saab aidata. Sain oma paar nädalat kestud kummalisest kaalutõusust siis lõpuks välja. Loodan, et jätkub ka samal rajal mitte ei tõuse enam smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 01. March 2013, kl 13.36

Mina ka ei saa oma kaalu sisestada. Kirsi, kas Sa saaksid üle vaadata? Saad ehk aru mis seal valesti võib olla. Sisestan kaalu, siis näitab #value järgnevates ruutudes. Nii palju kui ma aru sain, siis valem oli õige, aga just kaalu sisestamisega jama.

Kaal iseenesest on mul tõusnud nüüd nädalaga 700 grammi, täna hommikul siis 69,1 confused smiley
Oh, põhjuseid selleks palju - see, et ise olen olnud terve nädala haige ja lisaks lapsed ka kodus haiged, ainevahetus on ikka olematu ja tsükkel jamab.
Aga no põhjuseid leiab ju alati smiling smiley Pigem on praegu tunne, et teeks täna veepäeva smiling smileysmiling smiley pole kunagi teinud, aga no lihtsalt nii vastik on olla, nagu väike rullike ja kaal hoopis tõuseb selle asemel, et hooga langeda nagu alguses.
Tean ju küll, et erinevatel põhjustel tuleb tagasilööke, aga kui see hetk käes on, siis on ikka päris vastik tunne küll. Ei soovita seda kellelgi.
Järgmiseks nädalaks ootan siis korralikku miinust, no peab lihtsalt tulema.
Jõudu ja positiivset meelt kõigile, olete nii tublid!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 01. March 2013, kl 15.43

Bondolino, me oleme siis ühes paadis oma sassiläinud organismidega, aga egas midagi, rühime edasi, ükskord me võidame niikuinii!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 01. March 2013, kl 19.02

Tere õhtust,

teie kaalusid saab ilusti sisestada ja oli ka anchey'l sisestatud aga teie ridadel oli jäänud fondi värv halliks grinning smiley Muutsin teil mustaks ning nüüd ongi teie kaalud tabelis ( anchey ja Bondolino) ning Bondolino oma sisestasin ise. Kui läks midagi valesti siis tehke muudatused.

Minu kaal on täpselt 69kg ehk siis olen nädalaga kaotanud 900grammi. Olen rahul ja keha on veel õnnelikum kui mina, sest ta näeb, et asjal on juba jumet. Loodan, et järgmisel nädalal saaksime kõik miinused grinning smiley Aga kui tuleb sekka ka mõni pluss siis pole hullu, pingutame aga ikka edasi.

Olge tublid ja kallistused teile

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 01. March 2013, kl 20.05

Suur, suur aitähh Sulle, TriibulinePingviin13 smiling smiley Oh, päris hirmus nii must-valgel seda numbrit vaadata smiling smiley
Kena nädalavahetust kõigile!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 03. March 2013, kl 15.13

Hei smiling smiley
Mõtisklesin siin veidi oma kaalukõikumiste teemal ja mul tekkis tunne, et suvine tähtaeg on kuidagi natuke liiga kaugel ja hoomamatu. Kogu aeg on tunne, et küll jõuab veel - juuni on kaugel - ja mis see vahepealne väike tõus ikka on..
Selleks, et motivatsioon on oleks ühtlaselt kõrge ja pidevalt nö tee silme ees, tegin endale väikese tabeli, kus kirjas vahe-eesmärgid, et saaksin jälgida, kas olen õigel teel ning et igal nädalal teaksin, kui palju ma pean langetama selleks, et olla soovitud ajal soovitud kaalus. Eks näis, kas see ka toimib.

Aga muidu on sujunud tänane suure sportimise tähe all.
Esimeseks pingutuseks kujunes pea tunnine lumerookimine, et majast välja saada ja ööga maha sadanud lumest välja kaevuda. Lõpuks lendas töö sedavõrd, et rookisin ka naabrite tänavaosa puhtaks.
Siis väike hingetõmbe paus ja edasi ujulasse, kus 60 min ilma puhkuseta ujuda rassisin. Edasi mõnus saunatamine.

Kui suudaksin niimoodi tempot hoida ja söömisega kah sõber olla, siis ehk mu salamisi soovitu - olla 3 nädala pärast 3 kilo kergem - nii utoopiline polegispinning smiley sticking its tongue out

Jõudu meile smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 03. March 2013, kl 22.55

Tubli! Minul oli eile "vaba päev" ja kuna seda sai ikka tõeliselt vabalt võetud ja südametunnistus pisut piinama hakkas, siis rookisin täna ka tund aeg lund ja tegin 11 km kepikõnniringi. Keppidel küll mingit pidamist veel pole, seega rohkem sai neid niisama järgi veetud, aga loodan, et tegin eilse tasa. smiling smiley Uuel nädalal uue hooga!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 06. March 2013, kl 21.26

Tere õhtust naised,

kas teil on plaan ka valmis mõeldud, et kaua me duelli peame?

Minul kindel plaan, et juunini tahaks langetada kui soovitud kaal muidugi varem kätte ei tule grinning smiley aga seda hirmu tegelikult veel pole, et soovitud kaaluni enne seda peaksin jõudma. Duellis olen pannud hetkel eesmärgi 62kg aga tegelik eesmärk oleks sinna 58-59 kanti jõuda (60 oleks ka juba supper).
Reede ees ei karda ma midagi, sest tean, et miinus on tulemas aga reedel vormistame siis täpsemad numbrid.
Kuidas teil?
Kas oleme kõik suutnud rajal püsida?

Mõnusat õhtut

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 06. March 2013, kl 23.24

Mina pean iseendaga seni duelli, kui soovkaal käes on. Ja eesmärk on ka enam-vähem sama, mis Sinul, TriibulinePingviin13, esialgu 63 kg ja siis vaatab edasi, kas on veel vaja. Kuna praegu on keeruline aeg, kirjutasin just ka blogisse sellest, siis minu pärast võib küll pikemalt jätkata. Iseenesest rajal olen küll püsinud ja arvan, et püsin ka edaspidi. Kevad toob ehk värsket õhku veel juurde. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 06. March 2013, kl 23.38

TriibulinePingviin13, küsin huvi pärast, et kas Sa teed trenni ka? Sul tundub kaal nii kenasti langevat.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 06. March 2013, kl 23.52

Minul nüüd lõpuks kaal alanema hakanud. Loodetavasti tähendab see reedeks ka kena miinust.
Mul oli põhimure tsüklis. Asi selles, et kui last imetasin, siis pidin sööma beebipille mida võetakse iga päev. See aga tähendas, et sisuliselt ei olnud mul 15 kuud peale lapse sündi päevi. Nüüd siis läksin normaalsete tabelttide peale jälle tagasi (21 päeva tablette ja siis nädal vahet) ja see nädal on ikka selline tõsine vabanemise tunne smiling smiley
Toitude ülesmärkimine on ikka võtmetähtsusega. Niikui kirja ei pane, tulevad "kuskilt" täiesti märkamatult lisakalorid mida süüa ei tohiks. Aga hetkel olen ikka kenasti järje peal.
Ma ikka jätkuvalt sellele kaalualandamise saatele kaasa elan. Täna jälle seal üks noormees suutis aastaga 170 kilost 4 kilo alla võtta. Sellist asja vaatad, siis tekib küll tunne, et mul on ju ometigi rohkem tahtejõudu.
Olin oma isikliku eesmärgi ka täna 58 pealt 63 peale muutnud. Mõtlesin ka, et mingi vaheetapp tuleks kasuks. 58 on mul 2006 aasta kaal ja tundub hetkel ikka natuke ebareaalne. Loodetavasti kui 63 käes, siis tekib juba hasart kas saab jälle 58 kätte smiling smiley

Kena neljapäeva kõigile ja edu kaalumispäeval!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. March 2013, kl 07.21

Tere hommikust,

kui nüüd täitsa aus olla siis trenni eriti ei tee aga plaan on grinning smiley natukene kodus midagi teen, vahest käin jalutamas aga töö on mul vahest kiire ja siis jooksmist ning ringi siblimist palju (aga see ka vahest).
Tegelikult ootan, et teed saaksid puhtaks ja saaks jalutada ning rattaga sõita. Kodus peaksin ka aktiivsem olema, et keha vormida. Mina olen alati arvanud, et kaalulangetamine hakkab köögist pihta. Ning 95% minu kaalu langusest ongi täna toitumisele tulnud. Ma olen üpris veendunud, et paljud kes piiravad oma toitumist, need tarvidtavad liiga vähe kaloreid. ja kui tarvitad liiga vähe kaloreid siis jääb keha stressi ja hakkab kõike varuma ja kinni hoidma. Minu päeva kalorite norm on 1495 ja seda kõike veel ilma trennita smiling smiley Vahest läheb isegi rohkem aga kaal langeb väga ilusti. Ning kui trenni teeksin siis sööksin vist veelgi rohkem.

Tore, et oleme nõus ikka oma sooviud kaaluni duelli pidama.

Mulle ka see saade meeldib, sest motiveerib ennast ka vähe aktiivsem olema ja nagu disiplineerib mind, et mitte end enam käest lasta. Parem piirata end igal päeval natukene kui süüa end nii suureks ja pärast ränga tööga kõik alla saada.

Päikest

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. March 2013, kl 21.46

Homne tuleb jälle ilmselt norus peaga vastu võtta, sest tsükkel on endiselt segi ja keha stressis sad smiley No seedimise olen vähemasti enam-vähem korda saanud, aga veebruari "punased" jäid vahele, loodan nüüd märtsi peale. Üle ei söö, aeg-ajalt ikka kõnnin ka 10 km pikkuseid ringe, aga kaal juba 2. nädalat sama või siis kõigub 300g siia-sinna. Ei tea, mis ta tahab must saada...

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 08. March 2013, kl 06.46

Ilusat hommikut, ilusad ning aina ilusamaks muutuvad naised smiling bouncing smiley

-900 grammi on minu naistepäeva hommikuseks kingituseks!
Aga olen sel nädalal ka väga tubli olnud ning kui seda miinust poles tulnud, oleks motivatsioon ikka hirmsa põntsu saanud..
Aga nüüd on kohe kindlam tunne minna vastu naistepäeva hõrgutistele, mis juba loetud tundide pärast kolleegide poolt lauale võlutakse winking smiley
Ükski hetkeline suutäis ei kaalu üle heameelt kadunud kilodest ning kergemast enesetundest. Ja mis peamine, kaob ära see neetud süütunne, mida ma ikka aegaajalt tunnen, kui peegli ees oma ülekaalulist keha vaatan. Siis ei tundu ükski omal ajal söödud gurmee-suutäis enam nii hea ning pigem närib sees sügav enese etteheide, et ajutiste naudingutega piiri ei oska pidada..
Aga ma loodan siiralt, et ühel ilusal päeval suudan ma teha juba õigel ajal õigeid valikuid spinning smiley sticking its tongue out

Möödukat naistepäeva nautimist teilegi winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. March 2013, kl 07.21

Päikeselist naitepäeva hommikut,

trummid põrinal on minu kehalt kadunud 1.5kg ja hetke kaaluks siis juba 67.5kg. On kena, et kaal langeb kenasti, enesetunne paraneb iga päevaga ja positiivsus ning motivatsioon tahab juba üle äärte ajada grinning smiley

Ning täna võin siis täitsa vabalt ka ühe koogikikese lubada kui keegi pakub. Nii kaval olen, et ise ka ostma ei hakka.

Päikest teie tänasesse päeva.


PS! Niirt, väga tubli oled olnud ja -900g on väga ilus kaotus nädala kohta.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. March 2013, kl 09.52

Kaunist, päikselist naistepäeva kõigile!!!

Niirt ja TriibulinePingviin13 - mõlemad olete väga tublid olnud!!!

Minu miinus kilo on ikka väga rõõmustav. Samas avastasin, et see duelli värk toimib ikka hästi - vaatasin TriibulinePingviin13 kaalu ja mõtlesin, et miks küll mul ei võiks juba alla 68 olla smiling smileysmiling smiley Motiveerib ikka küll.
Ja niirt, väga kenasti kirjutasid selle ajutiste naudingute teemal. Tõesti, vahel on endal ka selline tunne, et kas siis ei seosta nagu ära, et iga suu täis mõjutab ju kaalu ja kõik mis juba suust sisse läheb, see ju sealt enam nii kergesti välja ei tule.
Täna meilgi naistepäeva tähistamine plaanis, läheme sõpradega välja sööma. Aga hetkel ei olegi sellist tunnet, et kooki tahaks smiling smiley See kaalu alandamisega vaeva nägemine motiveerib ikka tervislikumaid valikuid tegema küll.

Kaunist päeva kõigile!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 12. March 2013, kl 22.36

Hei-hei! Nii vaikseks kõik on jäänud... Kuidas teil sujub? Mina otsustasin kaalumisest pausi teha, kaalusin viimati eelmisel reedel ja uuesti alles sel reedel, kui peab, vot nii. Raske on küll, sest harjumus on iga päev kaaluda, aga ehk suudan nii sellest kõigest lahti lasta ja stressist vabaneda. Ootan järgmist nädalat, siis selgub, kuidas tsükliga lood on. Nii tahaks ka juba ilusamaid numbreid näha, nagu teil tabelist näha on, kallid kaasvõitlejad, olete nii tublid olnud!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 13. March 2013, kl 06.43

Tere hommikust,

on jah siin kahjuks väga vaikseks jäänud. Ma mõtlesin, et võiks tabelist eemaldada Kristiinam'i, sest tundub, et temal pole tahtmist siin oma kaalu edastada.

Minul hetkel kaal kena aga mis uuel kaalumisel ees on, ohjah grinning smiley
Mul täna kruiis rootsi ja sealsed õhtusöögid, hommikusöögid, snäkid ja joogid grinning smiley Mina sellel korral oma kaalu edastan laupäeval, sest reedel pole kaalu, kus kaaluda. Pöidlad pihku, et ma mingi suure sööminguga seal ei lõpeta grinning smiley Aga proovin alati valida mõnusama aga ütlen ausalt, et kooki söön ka grinning smiley Sest mulle meedlib elu nautida.

Kadri2406- eks ta õige nii olegi, et kaaluda tuleb kord nädalas aga mul kuidagi see nii automaatne, et igal hommikul end kaalun. Aga kui see aitab sellest kõigest natuke vabaneda ja saada rahu siis muidugi tee nii. Kaal ei tohi sinu elu valitsema hakata aga samas kaal nurgas disiplineerib ka kõvasti. Ole tubli ja loodan, et saad asjad korda ja jooksma ning, et kaal langeb edaspidi mõnusalt.

Päikest teie ellu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 13. March 2013, kl 11.35

TriibulinePingviin13, mina sellistel puhkudel lihtsalt naudin elu, sest kui palju selliseid võimalusi üldse on. Võta vabalt, aga pärast siis jälle reele winking smiley Ma olen kohe põnevil, mida siis reedel kaal näitab, loodan, et ta ei varu halba üllatust mu jaoks. Kõndima pole sel nädalal jõudnud, aga veel ehk jõuan. Kuna mees sõidab nüüd reedest kaheks nädalaks Islandile koolitusele (jah, ma olen kade!), siis on mul kodus sellevõrra kergem, et teen süüa ainult endale. Kahjuks ta pole juurikaarmastaja, aga mina tahan just nendega rohkem eksperimenteerida.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 13. March 2013, kl 12.13

Hei smiling smiley

Muide, TriibulinePingviin13, kui ma poleks eile otsustanud ümber, oleks me samal päeval ja samal laeval Rootsi poole kruiisinud ning ilmselt sinuga võidu rootsi laua vahet voorinud ning head-paremat taldrikule noolinud winking smiley
Paraku ei võimaldanud töö minna ning nii saatsin sõbrad enda asemel.
Aga minul on see nädal suht untsus.. pühapäeval ja esmaspäeval sõin rohkem kui vaja, trenni pole jõudnud ja pidevalt kummitab näljatunne. Täna hommikul kaalusin ilmselgelt rohkem kui oodanuks ning nii püüan end nüüd tänase ja homsega taas reele saada.
Ilm on ka nii neetult nõme, et ei soosi soovi minna kõndima või jooksma. Suusatamisest on lihtsalt kopp ees. Nõuan kevadet!!!! angry smiley

Positiivsust teile winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 15. March 2013, kl 07.53

Juhei, sõbrad! Kõik on jälle nii kuis peab, tsükkel taastunud ja -1,1 kg ees, täiskäigul edasi! Milline suurepärane reedehommik!!! smiling smileysmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: anchey
Kuupäev: 15. March 2013, kl 08.52

Naljakas, ma pole see nädal kordagi trennis käinud ja kaal näitab -0.8, ühtepidi tore, testpidi kurb ka :/

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 3 / 5


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.