Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 4 / 5
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 15. March 2013, kl 09.42

Mina ei käinud ka sel nädalal kordagi kõndimas. Aga ju peab paika, et 80% söök, 20% trenn ja kuna trennis kasvatad lihast, siis kaal püsibki või tõuseb.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 15.03.2013 09.42.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: Kummipuu
Kuupäev: 16. March 2013, kl 09.30

Ma ei usu, et kaalu muutvad lihased tekiksid, kui just väga kõvasti nende jaoks vaeva näha - käisin eelmisel aastal üle poole aasta järjest 6x nädalas trennis (1-2h päevas), ja kehakuju paranes kõvasti, kuid riiete suurusenumber jäi samaks, ja kaal pigem suta langes... Samas muidugi kõvasti trenni tehes ja toitumist jälgides on võimalik lihasmassi märgatavas osas kasvatada ja ma ei tea, mida teie täpselt teete.. veel - meil veel paar kuud aega üksteise harjumustega tutvuda smiling smiley
Aga sellepärast siin ühinesingi, et kuna vaid kõva trenniga ei suuda midagi ära teha suurusenumbri vähendamise osas, siis toitumise muutmine ehk aitab smiling smiley
Natukene ongi aidanud, aga käisin vahepeal (kui ka kaalunumbreid ei sisestanud) 2.nädalat Mehhikos, ja kogu see cuacamole, pina coladad jms ei mõjunud kehakaalule just hästi. Kurb, sest siiani olen reiside ajal pigem kaalu kaotanud.

Muide, minu eesmärk ongi tegelikult vähendada ülakeha rõivanumbrit kahe numbri võrra smiling smiley Hetkel on mu ülakeha 40-42, aga ma tahan 38 sisse mahtuda nii, et selles kahtlustki ei tekiks. Siis peaks mu tagumik vabalt 36 mahtuma.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: Kummipuu
Kuupäev: 16. March 2013, kl 09.31

Vabandan väga segase teksti eest grinning smiley - justäsja ärkasin ja meenus, et jäi eilne kaal sisestamata (ma kaalun siiani igal hommikul).

kell 12 bodypumpi!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 16. March 2013, kl 16.11

Tervitus,

kiire teade, et peale pugimist ja mugimist laeval ning ka rootsis siis kaal on võrreldes eelmise reedega -300g grinning smiley
Olen täitsa uhke kohe, et plussi ei ole grinning smiley

Lahedat nädalavahetust meile

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 17. March 2013, kl 15.32

Sain lõpuks oma numbri ka kirja. Päris masendav pluss 1 kilo.
Kas on kellelgi häid nõuandeid ainevahetuse parandamiseks? Endal on mõistus täiesti otsas. Viimase nädala jooksul oli mul pikemalt WCsse asja eelmisel laupäeval ja sellel teisipäeval. 5 päeva jälle möödas ja siiani mitte midagi. Minema pean ka ainult siis kui olen eelmine õhtu Figura1 teed joonud või siis sellel nädalal kui päevad on, siis toimub ka üleüldine "puhastus". Mees juba ütles, et pean ikka perearstile rääkima seda, äkki peaks natuke uurima.
Imelik on see, et enamus inimestele mõjub trenni tegemine ainevahetust kiirendavalt, mul ei ole sellest aga mingit tolku. Võin jõusaalis rassida tunnikese ja lisaks veel 45 min jooksulindil ja nii 4 korda nädalas ja mul ei pruugi kordagi selle nädala jooksul tualetti asja olla.
Vabandan väga, et reedel kaal sisestamata jäi. Olen saanud endale mingi kohutava tõve kõrge palaviku ja meeletu kurguvaluga. Kaalule mõjub see muidugi hästi kuna täna olen juba reedesega võrreldes jälle -1kg (kusjuures vetsus käinud ei ole sad smiley). Eks siis ole näha kaua see haiguse paast kestab ja mis mõju kaalule avaldab smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: Kummipuu
Kuupäev: 18. March 2013, kl 11.45

Bondoliino, ma arvan, et Su mehel on täiesti õigus - pöördu arsti pole selle murega (ma loodan, et Sul on hea perearst?). Ja hoidu ehk muna, banaanide jne söömisest, mis kõhtu kinni hoiavad.
Ja küsi apteegist endale midagi head, nad teinekord täiesti teavad, millest räägivad smiling smiley Mu kõhumured lahenesid kõik peale seda, kui perearst (ja apteeker) soovitasid probiootikume. Väga väärt kraam smiling smiley

Ja ära muretse, saad kõhu korda, toitud mitmekülgselt ja korralikult - kaob see uus 1 kg ning võtab sõbrad ka kaasa winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 18. March 2013, kl 14.48

Proovi ploomimahla, hommikuti tühja kõhu peale, minul aitas.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 18. March 2013, kl 21.37

Aitähh Kummipuu ja Kadri2406 smiling smiley
Arstil käidud ja selgus, et mul on sellel teemal ka väga tore perearst, oleks juba varem pidanud temaga sellel teemal rääkima.
Sain kinnitust, et jah, normaalne oleks see kui ikka igal hommikul läbi käiks. Kui ei käi, siis hakkavad toksiinid imenduma (teistesse organitesse, vist oli). Ta isegi kahtlustas, et see, et ma praegu nii nõrga tervisega olen, võib ka sellest tingitud olla, et organism on mingit jama täis. Aga noh, see on mul juba aastaid nii olnud, seega ma ise nii otsest seost ei näe.
Aga ta määras mulle väga huvitava raviprogrammi. Ütles, et keha peab harjuma igal hommikul käima (et see on lihtsalt üks refleksidest) ja selleks teen ma peale terveks saamist kõigepealt ühe päevase puhastuse ja siis 3 nädalat igal hommikul Microlaxi kui niisama ei tule. Loodetavasti siis selleks ajaks on organism harjunud igahommikuse käimisega.
Oh, praegu juba mõtlen, et tahaks nii väga juba terve olla, et saaks hakata proovima mis tunne on iga päev tualetis käia. On ikka unistused ah eye popping smiley
Loodan, et siis ikka saan oma kaalueesmärgiga ka oluliselt kiiremini jälle tagasi reele. Mai lõpp võiks ikka juba tulemused näha olla, mingilgi kujul smiling smiley

Jõudu ja jaksu kõigile!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 22. March 2013, kl 07.08

Tere ilusat hommikut,

minu päev hakkas küll väga ilusti, sest kaalul ilutses 66.2kg ehk miinus 1kg võrreldes eelmise nädalaga. Viimasel ajal on hakanud ka juba teised märkama, et minu kaal langeb ja küsivad, et mida ma küll teen.

Ning minu vastuseks on, et: edukas kaalu langetamine hakkab alati köögist grinning smiley

Ma ei jõua juba ära oodata, et millal tänavad saavad puhtaks, et minna korralikult jalutama, ratta sõitma, rulluisutama jne.
Loodan, et meil kõigil on see kaalumine ilus ja kena ning, et meil motivatsiooni kaalu langetamiseks ikka kõvasti oleks.

Päikest

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 22. March 2013, kl 08.20

Tere hommikust! Minul ka ainult rõõmusõnumid, kaalul on ees 69,7 ja cm vähenevad samuti, tunne on lihtsalt nii hea! smiling bouncing smiley Ja mõtted täpselt samad, mis Sul, et läheks ainult need teed puhtaks!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 22. March 2013, kl 10.34

Palju õnne teile Kadri2406 ja TriibulinePingviin13!
Te olete nii tublid the finger smiley

Minu kaal alaneb aga teosammul confused smiley
Võimalik, et tänase kaalunumbri taga on ka päevade algus ja värske külmetus..
Aga misiganes põhjusel, demotiveeriv paigalseis on see igatahes.
Ja karta on, et tänasega käivituv sünnipäeva nädalavahetus ülemäärast leevendust olukorrale ei too. Aga sellest juba siis, kui pidustused ametlikult läbi on.

Kaunist kevadet meile cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 22. March 2013, kl 22.20

Tervitus,
Kadri2406 ja TriibulinePingviin13 - tõesti olete kadestamisväärselt tublid!!! smiling bouncing smiley

Mul miinus 600 grammi. Nojaa, ikkagi nagu miinus, aga kui vaatan, et 15.02 kaalumine andis põhimõtteliselt sama tulemuse, siis tuleb tunnistada, et ei ole põhjust rahul olla.
Haigus andis õnneks järgi, aga milline hirmus kurgupõletik see oli, jube angry smiley antibiotsid on veel pühapäevani. Need on mul siis viimase kuu jooksul teised antibiotsid, üsna nõrgaks võtab ikka küll selline organismi mürgitamine.
Aga pole midagi. Tõesti on juba kevadet õhus ja viimane aeg on endas see motivatsioonispurt tekitada!! Mais ja juunis kaks reisi ees ootamas, tahaks siis ikka selline välja näha, et pildile tahaks jääda.
Ahjaa, käisin siin seoses oma tõvega Mustamäel erakorralises ja siis arst mõõtis mind pilguga ja ütles, et "Te olete umbes 70 kilo eks?" Tabasin ennast siis mõttelt, et kas see tõesti paistab nii hästi välja eye popping smiley smiling smiley ja juba järgmisel hetkel mõtlesin, et aga no keda ma siis petan. On nii nagu on ja täpselt nii paistab välja ka.
TriibulinePingviin13, tõeliselt motiveeriv on see kui teised märkama hakkavad, eks?
Kui viitsid, siis annad äkki paar nõuannet mis Sul seal köögipool on võrreldes varasemaga muutunud ja mis võiks see olla mis selle tulemuse annab? Kas oled millestki loobunud ja midagi millegi muuga asendanud või piisab ainult päeviku täitmisest?

Kena nädalavahetust kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 23. March 2013, kl 20.47

Bondolino- Minu menüüs on nüüd palju rohkem rasvasid kui enne, sest tundub, et need Light tooted on saatanast. Inimese keha vajab ka rasvasid aga meie kõigi loogiline mõistus kipub teisiti arvama. Et kui võtame kaalu suurema tähelepanu alla siis ka kipub meie laudadale liiga palju Light tooteid.
Ning kui söön praadi siis tavaliselt kas koos salatiga (lisan salatile alati õli) või juurikatega ja kindlasti ilma kartuli, riisi või pastata. Ning minule see toitumine sobib.
Pole kunagi eriline kartuli /riisi armastaja olnud aga kuidagi loogiliselt käis see alati prae juurde. Nüüd söön teisiti ja see on minu kehale sobiv programm. Ning keha ei ole näljas, see on peamine.
Ning kui tahan maiustada siis ka maiutsan. Sest ega ma kuni surmani dieedil ei ole. Ikka teen seda mis tundub mõistlik ja kuna hetkel kaal langeb kenasti siis ei tunne ka mingeid süümekaid, et langetamise perioodil maiustan grinning smiley

Need siis paar minu mõttekest,
millised toitumise põhimõtted teil on ka?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 27. March 2013, kl 11.37

Mul Sinuga sarnane elustiil vist. Tarbin ka täisväärtuslikke rasvu, mitte light tooteid ja maiustan samuti lubatud kalorite piires. Kui päev ette planeerida, sujub kõik kenasti või kui tuleb jooksvalt mingi isu, siis saab sujuvalt see enamasti päevaplaani mahutatud, tehes vajalikud korrektuurid edasiste söögikordade osas. Endiselt ootan puhtaid teid, et saaks rohkem liikuda. Sel nädalal on kaal jälle mõtlikuks jäänud, kuid püüan mitte sellele mõelda, sain 6 ette ja lasen nüüd kehal sellega pisut harjuda, küll läheb ka ülejäänud 7 kg. Kaloraaži ületanud ei ole ja toidulauda püüan päev päevalt tervislikumaks muuta, lisades menüüsse aina rohkem juurvilju ja värskeid salateid. Õnneks on varsti kodumaise värske kraami aeg ka saabumas. Palju päikest teile!

P.S TriibulinePingviin13, kas Sa muudad mingi aja tagant oma kaloraaži ka, vastavalt kaalulangusele? Kui palju Sul hetkel kaloraaž on? Vaatan, et kasvult oleme suht samad. smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 27.03.2013 11.38.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 27. March 2013, kl 21.27

Hei,

siiani olen ikka sujuvalt ühel kalorite arvul olnud aga mul on ka normist puudu jäänud ja tublisti olen ka üle söönud grinning smiley
Seega, ei ole näinud mõtet seda kalorite kogust muuta. Ma arvan, et kui kaal enam ei muutuks siis muudaksin vastavalt ajadusele.
Minul hetkel lubatud kalorite arv 1515 (ming tükk aega tagasi oli vist 1498 aga eesmärgi muutmisega ka number muutus).

Ma juba täiesti kindlat võin öelda, et reedeks jälle miinus. Küll on kena nii kevadele vastu minna.

Kadri aga palju sinu lubatud kalorite arv päevas on?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 27. March 2013, kl 21.52

Mul on 1472 praegu ja ma ei teagi, vahepeal natuke on ka üle läinud, aga kuna ma käin jala tööle-koju 5 km päevas, siis see on jälle selle paar % tagasi võtnud. Samas kuidagi raskelt läheb see viimane ots, tänane kaal kahjuks sama, mis reedel. Tahaks, et mul läheks ka nii hästi, kui Sul, oled tubli!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 28. March 2013, kl 07.15

Aitäh Kadri,

sa oled ise ka väga tubli. Kõik kes me suudame kaalu langetada ja oma valikuid toitumise osas muuta, oleme tublid.
On vaja ikka sihikindlust ja kannatust, et sellel teel püsida. Paljud ei julgegi seda langetamist katsetada, sest kardavad oma mugavustsoonist väljuda. Meie aga seda tegime, kaalume-mõõdame ja teeme seda kõike rõõmuga.
Sest kõike seda teeme oma tervise ja kena välimuse nimel.

Nii, et me kõik oleme tublid grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 28. March 2013, kl 08.43

Jah, seda kindlasti, aga kurb on vaadata, kuidas pärast nädalast pingutamist ja tubli-olekut tuleb taas nulliring. Võibolla on taas mõõtmisest abi, kuigi kui mujalt lähebki, siis va kõhult ei taha mitte kuidagi kaduda.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 28.03.2013 08.44.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 29. March 2013, kl 07.18

Jippi,

65,2 ehk nädalaga on mul kadunud jälle -1kg smiling smiley Ehk kuu aja pärast võiksin juba sellise tempoga olla 62 (nagu esimene eesmärk tabelis on).

Ilusat reeded meile kõigile, isegi päike paitab täna pehmelt meie põskesid.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 29. March 2013, kl 09.16

Tere.
Minu kaal nii kenasti kahjuks ei lange,teosammul eesmärginiwinking smiley
Kena päeva ja ilusaid pühi teilewinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 29. March 2013, kl 10.07

Mul 69, ehk siis ikkagi -700g, olen rahul. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 29. March 2013, kl 10.57

Miinus 600 grammi. Ikkagi miinus smiling bouncing smiley Ise olen rahul.

Kaunist kevadpüha kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. April 2013, kl 06.15

Nii piinlik aga terve nädal ei olnud päevikut täitnud ja siit ka tulemus, et tulemust polegi sad smiley
Olen ikka oma 65.2kg ei edasi ega ka tagasi. Vähemalt olen kaalu säilitanud aga ega see ei ole ju kevadel eesmärk.

Ühesõnaga pean järgmine nädal ikkagi mingisuguse miinuse kätte saama, edu meile. Ja päeviku täitmine disiplineerib ikka tõesti kõvasti grinning smiley


PS! Palun tabelisse ruumi juurde, sest hetkel pole enam seal kuhugi kirjutada.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati TriibulinePingviin13 05.04.2013 06.17.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. April 2013, kl 07.21

No minul on +1,4 kg täiesti uskumatu, msi toimub??!! Ei saa üldse enam millestki sotti sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. April 2013, kl 07.54

Tere.
Minul kaal 68.3 ehk - 200g.
Ei saa aru mis minuga toimub,kaal ei lange peaaegu enam üldse,selline tunne ,et 70 ongi minu normaal kaal,ning keha ei taha enam midagi ära loovutadawinking smiley
Jõudu teile ning kena päevawinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 06. April 2013, kl 19.43

Hei smiling smiley

Mina olen olnud puhkusel ja eemal kaalust ning kaalumisest.
Toitunud õnneks suht talutavalt puhkuse, spa-elu ning igapäevase restoranide-ralli kohta.
Liikumise osas teinud isiklikke rekordeid - sisuliselt iga päev 15 km kiiret kepikõndi + tunnid ujumist ning sauna winking smiley
Homme kaalule ja siis saan oma numbri ka kirja panna.
Sisetunne ütleb, et erilist langust pole.. Aga eks homne tõehetk annab teadmise.
Aga see kaalunumber polegi nii oluline hetkel mulle. Tähtsaim on see, et tunnen üle pika aja taas oma lihaseid tongue sticking out smiley

Ilusat kevade jätku meile spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. April 2013, kl 09.59

Hommikust! Tegin meie kaalutabelisse ruumi juurde, et saaksime edasi märkida.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. April 2013, kl 10.39

Miinus 200 grammi. Asi seegi kuigi nüüd on kindel plaan üks korralik spurt teha. Tahaks 5 nädalaga 5 kilo alla võtta. Sest et siis läheme Itaaliasse reisile ja tahaks endale sealt äkki mõne vahva suveriide osta, hetkeseisuga ei taha aga isegi proovida riideid, ostmisest rääkimata smiling smiley
Päris mitu nädalat olen viilinud üles märkimisega, alates tänasest ei pääse aga ükski amps kaaluabis avaldamisest!

Ja kõndida saab juba nii mõnusasti, üldse ei ole enam seda tunnet, et libised ja kukud. Jooksmas võiks ka õhtuti käima hakata smiling smiley

Jõudu ja jaksu kõigile!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 09. April 2013, kl 16.31

Väga huvitav kokkusattumus,ka mina lähen reisile itaaliasse seda küll mitte viie nädala vaid 7 nädala pärast,mõtlesin ka oma kaalulangetamise tõsisemalt käsile võtta,kuidas muidu minna moepealinna Milanosse ning midagi osta ei saagi,olen mõned aastad tagasi ka itaalias käinud siis küll oma lemmik linnas roomas,aga mäletan et kuna itaalased on kasvult ja porpotsioonidelt palju väiksemad ,kui meie eestlased,poleks mul selles suuruses sealt veel suurt midagi leida,riiete numbrid on seal tõesti väikesed ning üle nr.38 suuruse riideid sealt eriti ei leiawinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 11. April 2013, kl 17.14

Minuga toimub midagi kummalist confused smiley
Kaal langes vaikselt ja stabiilselt, siis jäi aga kinni. Peatus ka ainevahetus.. Mul pole iial varem olnud ainevahetusega probleeme ja nüüd näen kurja vaeva. Söön kiivisid, kapsast jm.
See väljendub kõik ka kaalunumbris, mis näitab plussi.
Masendav!
12.05 olen sõitmas nädalasele Kreeta-reisile ja sellisena ma küll minna ei soovi!

Paha lugu.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 4 / 5


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.