Kuupäev: 03. April 2013, kl 12.16
Ühineks ka duelliga. Vaatasin ka muid duelle, kuid seal osad soovivad mai alguses loobuda ainult paarist kilost, nii et ma ei sobiks nende hulka

.
Alustasin eelmisel esmaspäeval iseseisvalt ja praeguseks on kadunud 1,5 kg. Alustasin 66 kg pealt.
Hetkekaal on 64,5 kg, pikkus 164-165 cm, vanus 30 ja 3 last. Olen viimased 12 a kaalunud jämedalt vahemikus 62-65 kg (väljaarvatud raseduse aeg muidugi

)
Esimene eesmärk oleks saada 59,9 kg ja teine eesmärk sõltub sellest milline ma siis välja näen
Olen varem ka sellele kaalule saanud, kuid siis kuidagi minna lasknud ja siis ikka aastaga kukun jälle sinna 64-65 peale tagasi.
Seekord mõtted tõsisemad.
Võimalik, et soovin püüda ka sinna 56-57 kg kanti, kuid tark ei torma ja esialgu ei ole see eesmärk omaette.
Ma päris 100% kaaluabist ei lähtu, mul oma versioon, kuidas toitun, kuna ainevahetus hea ja oma keha tunnen, erinevaid toitumise korrigeerimisi olen aegajalt teinud ja tean kuidas ja millele mu keha reageerib. Kuna ma armastan head toitu, siis seda pole vaja karta, et ma oma keha nälga jätan
2 a tagasi tegin ka Dukan dieeti, mille kohandasin enda jaoks, a la iga päev lisasin menüüsse peotäis komme või shokolaadi, kuna minu keha ilma süsikateta ei funktsioneeri. Lihasõbrana oli seda kerge pidada ja -6 kg sain vist mingi 5 nädalaga.
Kuna valmistan oma suurele perele toitu, siis eriskummalisi dieete ei viitsi pidada, kuna minu jaoks on keeruline perega totaalset erinevat toitu süüa ja valmistada, nii et lähtun pere vajadustest ja kohandan oma menüüd selle järgi.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Dejavu 03.04.2013 12.19.