Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 12Järgmine
Asukoht: 1 / 2
Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 17. June 2013, kl 20.36

Tere, tere! Kutsun duellile kõiki soovijaid. Ise olen kaaluabis juba 5kg alla võtnud aga tuleb veel 7kg alla saada. Olen 165cm pikk ja kaalun hetkel 61.8kg. Oodatud on igasuguste numbritega osalejad smiling smiley

Tabel on juba valmis ja hetkel 3 liikmeline duell vajab rohkem liikmeid- seltsis segasem. Soovijad peaksid end ja oma andmeid ise tabelisse sisestama.

TABEL

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: lauriine
Kuupäev: 18. June 2013, kl 07.13

mina võtan ka osa... smiling smiley
mul ka 5 läinud aga tahaks 5-8 veel maha saada, mis teie ajaline eesmärk on? smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 18. June 2013, kl 07.19

Ajalist vist ei olegi, nii kaua kui kilod maha saame smiling smiley lootsime juba suveks saada ideaalkaalu, ei õnnestunud, nüüd tegimegi uue teema ja proovime uuesti. Loodame, et uued inimesed duellis annavad meile ka särtsu juurde smiling smiley

Ja pakkuge duelli pealkirju ka smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: kpalandi
Kuupäev: 18. June 2013, kl 08.09

Tere, loodan et võtate ka mind oma kampa. Lisasin oma andmed ka tabelisse. Teie kenakestega võrreldes olen ma vist vale duelli valinud, aga ise usun et nii oleks motivatsioon ka tunduvalt suurem ennast käsile võtta.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 18. June 2013, kl 14.11

kpalandi, ei ole midagi vale duell, eks me pingutame siin kõik oma ideaali poole.

tore on, et meid siia järjest juurde tuleb smiling smiley

kaalumine siis reedeti, igaüks märgib ise kaalu. ärge siis unustage!
Lynuza meie tubli tüdruk, teeb siis uusi kuupäevi juurde ja sätib tabelit kui vaja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 18. June 2013, kl 15.43

Väga hea, 6 inimest on koos ja me võtame kõiki kampa! Pusime niikaua kuni oleme ideaalini jõudnud. Numbrid on tõesti erievad aga eesmärk on üks- kaalu langetada. Äkki see nädal ootame veel inimesi (reedel ikka kaalume) aga uuel nädalal siis teeme oma teema valmis? Või hakkame kohe pihta?

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 18. June 2013, kl 17.32

Ootame siis reedeni ära, äkki keegi veel tuleb kampa.

Aga mõelge niikaua nime peale smiling smiley midagi sellist mis jääks teiste seast silma ja oleks kiiresti üles leitav.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: ilushing
Kuupäev: 18. June 2013, kl 19.54

Ühinen ka teiega!

Nii põnev smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 18. June 2013, kl 20.28

Ma pakun siis esimesena pealkirja: Vinks-vonks naiste duell

Annn, sa olevat meil siin kõige vinks-vonksim naine hetkel, sinu KMI on kõige madalam. grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: pirle
Kuupäev: 18. June 2013, kl 21.55

Tere! Kandsin ka oma andmed tabelisse grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 18. June 2013, kl 22.18

Vinks-vonks ajas mind igatahes naerma grinning smiley mina olen nõus selle nimega, kui keegi paremat ei paku smiling smiley

Endapuhul veel vinks-vonksist rääkida ei saa, eriti täna, kui olen jälle 1kg maasikaid üksi ära söönud ja kõht on punnis nagu rase oleks.

Ja tore, tore meid tuleb juurde....

ärge siis ära kaduge, ikka lõpuni!
kui läheb ka halvasti, siis ikka uuesti....nagu mina, juba eelmise aasta novembrist võtan oma 15kg maha...ja ei saa, ega saa. libastumisi on nii palju olnud. (ok, 7kg olen maha ka saanud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: pisipaha
Kuupäev: 19. June 2013, kl 01.48

Proovin ka uuesti alustada. Ehk läheb seekord paremini. Kuigi mida rohkem üritan, seda hullemaks näikse minevat. Aga lootus sureb viimasena. Eesmärki ei püstita, aga üritan tasa ja targu.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati pisipaha 19.06.2013 01.50.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 19. June 2013, kl 07.51

pisipaha, meiega koos saab ainult paremaks minna...ei lähe midagi hullemaks smiling smiley hullemaks läheb siis kui sa ei söö ja pead dieeti...siis tulevad söömishood jne.

Äkki viitsid kirjutada meile nt. oma päeva menüü ja siis me anname nõu.
Käi ka kindlasti jalutamas, ujumas ja ära jumalapärast pea dieeti, õige söömine peab saama elustiiliks.
Ära söö valgest jakust tooteid!!!
ja piima võiksid ka vähendada, juba sellest võib kaal väheneda.
Märgi ka kindlasti toitu üles, kas siin või mujal(mulle nt. meeldib märkida toidutares) siis imestad kui palju mõnes asjas võib olla kaloreid.
Mind igatahes aitab toidu märkimine(toidukaalu mul pole, märgin umbes, toidutares on ka tabel kus kirjas nt. palju üks spl. koort kaalub ja üks viiner jne). tean oma kalori normi(katsetasin, mitte see mida targad tabelid annavad) mina nt. ei tohi üle 1300kcal süüa päevas, siis kaal kohe tõuseb.
ohjahh, suudaks ma siis iga päev tubli olla ja 1300kcal süüa.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 19. June 2013, kl 09.34

Annn, aga kui sa lubad endale oma lemmik saiakest just sel päeval kui lähed jooksma, kas siis ikka kaal tõuseb?

Tõesti on väga raske oma pahedele vastupana, eks ma tean omast käest ka. Laiskus on ka üks pahedest smiling smiley Täna olen meelestatud selle viimase pahe vastu, kavatsen joogat teha. Mulle meeldib, et seal ei pea pidevalt hüppama ja kargama, vaid oled üksi, mediteerid natuke ja taustaks mängib mõnus rahulik muusika.

Piimatoodete ja valge jahu ärajätmine või vähendamine aitab väga hästi kaalu alandamisel.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: pisipaha
Kuupäev: 19. June 2013, kl 14.40

1300 on ju ikka kolevähe.
Päevamenüüd ei saa kirja panna, sest ma nüüd jälle alustan märkimist. Aga see mida rohkem üritan seda hullem on seepärast, et alates hetkest kui ma otsustasin end liigutama hakata minu kaal tõuseb. Toitumine on suht sama. Kogused pole ka suuremaks läinud.
Minu puhul ei kehti see artiklite peamine teema, et hakka aga liigutama ja kaal alaneb või joo palju vett ja mida kõike seal veel kirjutatakse. (Dr Oz räägib sellest ka) Vähemalt algavad kõik artiklid nii optimistlikult. Dieet pole minu teema. Tegelikult olen võtnud oma spordiga suhtumise suveks tugevaks, aga no natuke võiks kergemaks ka saada winking smiley
Ilmselt on minu probleemi taga ka see, et ma käin vahetustega tööl ja kuigi ma üritan öösiti mitte süüa, siis tõde on see, et hommikul kella pool 6 küsib organism igal juhul midagi. "Joo vett" ei aita enam.
Liigun pulsikellaga, pulsivahemikud said eelmisel aastal spetsialisti poolt ära määratud.
Valgest jahust toodete kohta. Saia ei söö ma juba aastaid. Vahel ei ütle ära koogist (kes meist ikka ütleb eksju). Ise enam ei küpseta, just see tõttu, et kui ei küpseta siis on seda ka lihtsam mitte süüa the finger smiley Piimast päris loobuda ei saa, mul tekib selle järele tõeline vajadus, kui ma pole pikalt piima joonud. Kuigi enamasti joon vett ja palju- üks kolleeg ei suuda kuidagi mõista, miks ma koguaeg vett joon- aga see on harjumus. Ma arvan, et hea harjumus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: mrjk
Kuupäev: 19. June 2013, kl 23.44

Tere!
Lisasin ka oma andmed tabelisse. Just värskelt lõpetasin duelli ja seal kogunes miinuseid -7,5....enne duellitama hakkamist võtsin omal käel veel 2,5 kg maha. Seega hetkel juba 10kg miinust ja tahan sama hea hooga jätkata. Annan endast parima ja loodan teie motivatsioonile.
Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 20. June 2013, kl 08.03

Lynuza, kahjuks jah jooksmine ei aita mul saiakeste pahasid kaloreid kulutada, sest kui söön saiakesi siis ikka mitu ja kalorinorm väga palju üle 1300kcal-i, jooksuga kaotan ainult 300kcal-it.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 20. June 2013, kl 10.05

Pisipaha, olen ka öiseid vahetusi teinud aga see polnud päris istuv töö. Öösel ma ei söönud, enne seda oli tavaline õhtusöök ja peale öötööd jäi enamasti hommikusöök üldse ära ning sõin alles lõunal (jube uni oli ju). Peale öötööd polnud enam jaksu midagi teha, vaid vedeleks ainult voodis grinning smiley Kaalus ma sel ajal juurde ei võtnud.
Kui ma tulin siia kaalu langetama siis mõtlesin, et toitumist ma muutma ei hakka vaid teen lihtsalt trenni ja liigutan end, kuid see ei aidanud. Ikka tuli päevast kalorihulka vähendada.
Pigem tuleb üldse piimatooteid vähendada, mitte ainult piima vaid ka juust, jogurt. Võib süüa maitsestamata jogurtit.

Üks duellitaja jagas meiega, kuidas tema toitub- Glükeemilise indeksi järgi toitumine. Ta kaotas umbes 6 kuuga 18 kg, ühes kuus 0.6g pole paha ju.

Mõtlesin, et äkki kedagi aitab see... smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: pisipaha
Kuupäev: 20. June 2013, kl 10.22

Minu töö ei ole ka istuv. Õhtusöök on vahel tööl kaasas, vahel jõuan enne kodus süüa. Eks sellest sõltub ka, mis kell see öine isu peale tuleb. Hommikul ei söö, aga kuna ma sel öötöö järgsel päeval ei ole võimeline midagi eriti tegema, siis tuleb peale ärkamist ainult mingitele isudele järele anda. Õigemini koguaeg toimub mingi näksimine, viil vorsti või sinki või juustu või... mida iganes ma leian. Ilmselt peaks enne voodisse vajumist siiski pisut sööma. Normaalsetel tööpäevadel ei ole näksimine minu rida. Peale õhtusööki külmkapi uksi ei kuluta ja söögivaheaegadel ka mitte smiling smiley Õnneks tuleb kohevarsti puhkus ja pärast seda saab mõnda aega valgekraena 8-17 tööl käia.

Ma olen ka erinevaid teooriaid toitumise kohta lugenud ja viimasel ajal üritan seda palju rasva ja vähem süsiveikuid meetodit kasutada. Ja seda põhjusel, et ma lihtsalt ei taha enam ei kartulit ega makarone, vaid otsin mingeid muid juurikaid ja salateid ja kapsast. Tatart armastan ka. Õnneks ei pirtsuta lapsed ka tatra peale.
Makarone keedan laste rõõmuks ja kartulit teen, sest meestele tundub see ainuke toit olevat.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 20. June 2013, kl 19.05

Siis peaks sul küll kõik õnnestuma, pisipaha. Nisujahust makaronide asemel võib vahel ka täisterast proovida smiling smiley Oad, kikerherned on ka hea valik näiteks salatisse panemiseks.

Homme on meie esimene kaalumine, ootan teilt ja endalt miinuseid! EDU

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: pisipaha
Kuupäev: 20. June 2013, kl 21.22

Tore kuulda seda optimismi, ma ise loodan, et midagi muutub. Usutavasti meil kõigil.
Tegin täna 10.6 km kepikõndi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Näitsik
Kuupäev: 20. June 2013, kl 22.51

Tere!

Olen duellitamises täiesti võhik. Kas üks algaja mahub veel teie tiimi? Üksi pusida enam ei jaksa.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 21. June 2013, kl 07.02

Näitsik, mahud ikka veel, me mõtlesimegi, et reedeni võtame uusi vastu. Üksi ikka raske pusida, kooski on raske smiling smiley Kirjuta oma nr-d, nimi tabelisse.

Minul siis täna 0-i ring, nagu arvasin, maasikad ja arbuus on siis sellel nädalal kurjajuur.
Teeb ikka tigedaks küll kui ennast kokku ei jõua võtta, keegi võiks anda mulle lükke, ja öelda, et oi kui paks sa ikka oled, siis vist oleksin kohe peenike.

Laps on mul nüüd ka kella 10 asemel kell 7 hakanud üles tulema ja löönud mu söömise sassi, üks söömise kord on nagu juurde tulnud.

oh jahhh, vabandused, vabandused.... proovin ennast taas kokku võtta, loodan teil ikka miinused.

Ja uued, märkige siis ise tänane kaal tabelisse ja kui viitsite, siis oleme väga huvitatud kuidas teil läinud on, kasvõi paar sõnagi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: kpalandi
Kuupäev: 21. June 2013, kl 07.55

hommik, ma olen see nädal väga tubli olnud ja ainult tänu teile, teilt piisavalt motivatsiooni saanud. Toitumine tasakaalus juba 4 päeva olnud ja olen üritan lisaks oma tavaliikumisele mõne sammu rohkem teha ja tänaseks kaal.... (endalegi üllatuseks) 87.6kg, loodan ainult et selle nädala miinus järgmine nädal tagasi ei tule smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: mrjk
Kuupäev: 21. June 2013, kl 08.58

Minul sel korral miinust 0,6kg ja kaal 97,9. ise olen jube õnnelik, sest selliseid kaalunumbreid pole juba ammu oma kaalul näinud. spinning smiley sticking its tongue out
Oma söömises päris kardinaalseid muutusi polegi teinud aga just kontroll söödu üle ja kirja panek on ilmselt minu peamine edusaladus.
Trenni teen kaks korda nädalas (võrkpall) ja ülejäänud päevadel jalutan palju lapsega(olen veel kodune), koeraga, rulluisutan või sõidan rattaga....igaljuhul püüan end koguaeg tegevuses hoida ja siis jäävad ka üleliigsed näksimised ära. Septembrist aga lähen taas tööle ja ka mina käin tööl mõnikord päeval mõnikord öösel ja tean väga hästi kuidas see söömisrütmi ja kontrolli selle üle segab. Loodan hetkel sellele, et olen nüüd juba tükk aega õigesti toitunud ja -10kg mõnusalt hea enesetunde saanud, et seda nüüd tööle minnes mitte ära rikkuda.
Lugesis siin eelnevalt kellegi kommentaari, et dieeti mõtet pidada ei ole, sest varem või hiljem tulevad kohutavad söömishood. Lihtsalt toitumine tuleb korda saada. Olen selle mõttega 110% nõus! cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: pirle
Kuupäev: 21. June 2013, kl 09.42

Tere, minu tänane nr. 58,5. Koju jõuan juuli teisel nädalal, siis kirjutan pikemalt winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 21. June 2013, kl 09.44

Ma vahepeal reedeti luban endale tabelit rikkuda natuke, tuli 200g juurde aga pole viga, sest ma tean, et homseks on need kadunud. Te olete hoopis tublid, eks ma häbenen natuke oma kaalutõusu smiling smiley

Näitsikule ongi tabelis vaba koht täitsa olemas. Ma igaksjuhuks märgin ära, et tabeli saab endale brauseris lemmikute alla panna ning ei pea seda alati siit väljaotsima.

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: annn
Kuupäev: 21. June 2013, kl 10.43

Lynuza arvasin sul kindlasti miinus, aga jah me ikka ühes rütmis peaaegu grinning smiley
Järgmine nädal peame küll ennast kokku võtma, meie ju selle asja algatasime ja nüüd ise... peame vist punastama siin kahekesi natuke grinning smiley

teised on nii tublid olnud! annate kindlasti meile ka jõudu juurde smiling smiley

Aga mis meil sellest nimest saab, kas saame selle sama teema nime ära muuta, või peame uue tegema?
Ja kas teistele ka sobib Vinks-vonks naiste duell?

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 21. June 2013, kl 10.53

Selle sama teema nime kahjuks muuta ei saa. Pealkirja suhtes rohkem pakkumisi pole ka tulnud, seega teen uue teema ära Vinks-vonks naiste duelli nimega...ahjaa, ma ju täpselt ei tea, kas me siin kõik oleme ikka naised? grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Uus duell!
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 21. June 2013, kl 10.56

Näitsiku andmeid tuleb ära oodata. Igaksjuhuks annan uuesti tabeli lingi: TABEL

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 12Järgmine
Asukoht: 1 / 2


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.