Kuupäev: 19. June 2013, kl 14.40
1300 on ju ikka kolevähe.
Päevamenüüd ei saa kirja panna, sest ma nüüd jälle alustan märkimist. Aga see mida rohkem üritan seda hullem on seepärast, et alates hetkest kui ma otsustasin end liigutama hakata minu kaal tõuseb. Toitumine on suht sama. Kogused pole ka suuremaks läinud.
Minu puhul ei kehti see artiklite peamine teema, et hakka aga liigutama ja kaal alaneb või joo palju vett ja mida kõike seal veel kirjutatakse. (Dr Oz räägib sellest ka) Vähemalt algavad kõik artiklid nii optimistlikult. Dieet pole minu teema. Tegelikult olen võtnud oma spordiga suhtumise suveks tugevaks, aga no natuke võiks kergemaks ka saada
Ilmselt on minu probleemi taga ka see, et ma käin vahetustega tööl ja kuigi ma üritan öösiti mitte süüa, siis tõde on see, et hommikul kella pool 6 küsib organism igal juhul midagi. "Joo vett" ei aita enam.
Liigun pulsikellaga, pulsivahemikud said eelmisel aastal spetsialisti poolt ära määratud.
Valgest jahust toodete kohta. Saia ei söö ma juba aastaid. Vahel ei ütle ära koogist (kes meist ikka ütleb eksju). Ise enam ei küpseta, just see tõttu, et kui ei küpseta siis on seda ka lihtsam mitte süüa

Piimast päris loobuda ei saa, mul tekib selle järele tõeline vajadus, kui ma pole pikalt piima joonud. Kuigi enamasti joon vett ja palju- üks kolleeg ei suuda kuidagi mõista, miks ma koguaeg vett joon- aga see on harjumus. Ma arvan, et hea harjumus.