Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 19. January 2014, kl 18.11

Mis siis muud, kui sammume koos helge (loe:tervislikuma ja kergema) tuleviku poole smiling smiley.Ja püüame kord nädalas kaalu ülestähendamise kõrval ka aeg-ajalt oma vahepealsetest tegemistest teada anda. Kes tunneb, et siht hakkab libisema ja käegalöömine tundub lihtsaim variant, andu teada - toetame ja innustame. Kes vajab utsitamist ja lohutamist - aitame. Tähtis, et keegi ei tunneks end üksikuna. Ja tasub meeles pidada, et mitte keegi ei ole eksimatu - vead selleks ongi, et neist õppida ja neid parandada.

Väljas on tõesti imeline talveilm. Meie kandis praegu näitab -16,8. Aga päeval oli ilus ja päike siras nagu hull. Nagu eilegi, kui võtsime mehega (kellele ka liikumine "vormis" keha tõttu üldse liig pole) ette pooletunnise jalutuskäigu. Mõnus oli.Täna saime tantsutunnis kõva mahvi tangot õppides. Enne seda jõudsin keeta pajatäie frikadellisuppi ja seda oli koju tulles ülihea süüa. Kõrvale tükk omaküpsetatud leiba. Ja ei pannud võid servale winking smiley.

Kuidas teie nädalavahetus möödus, sõbrad? Mida huvitavat ja innustavat tegite, rääkige teistele ka.

Pirle, minu põhitöö on mõtestatud meediaväljaande veebitekstide toimetamine. Üks kõrvaltöödest seesama KA oma kodulehe tekstidega; kui ette tuleb, toimetan vahel ka mõne tõlketeksti või raamatu. Vat sellist tööd teen smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: karuke03
Kuupäev: 19. January 2014, kl 20.20

Tsau mu kallid!
Häbi mul olgu et eemal olin!Täna tormasin poodi,pidin kohe ostma ühe nunnu roosa body ja muid igavesti armsaid asju!Nüüd lähen veel jalutan!
Üksinda on raske toime tulla!Ma vajan teid armsad!
Minu kaal on hirmus öelda 72,5 vot kus lops!
KALLID,KALLID!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 19. January 2014, kl 21.26

Karuke, teretulemast tagasi! Õnne tulevasele vanaemale winking smiley
Sulle lohutuseks võin öelda, et sa pole ainus, vaata meie TABELIST 22.nädalat- ILUSAD PUNASED NUMBRID winking smiley
Apostroof, mul on nüüd nii häbi. Nüüdsest hakkan KA artikleid lugema winking smiley ja just alles kurtsin viletsa kirjaoskuse pärast sad smiley



Toimetatud 2 kord(a). Viimati pirle 19.01.2014 21.29.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 19. January 2014, kl 22.27

tere ka minu poolt!
Mul on kõige raskem see veejoomine praegusel külmal ajalsad smiley((tean aga omast käest, et ilma joomata kaal eriti liikuda ei taha...pean vist rohkem rohelise teega katsetama, see läheb nagu paremini alla. Tööl olles -kui majas olen-saan ka vee kulistamisega hakkama, aga kui väljas olen, siis ei taha vett nähagisad smiley(
mina olen vist teist kõige vanem...ehk ei kõlbagi keskealiste hulka...tuleb vist eakate klubi tehasmiling smiley))viimase talve veel uisutan-siis kavatsen pensionäripõlve pidama hakata....Kuidas teile kõige paremini sobib hommikusöök-kas leivata või leivaga...ma arvan, et ma vist söön liiga palju leiba.Aga eks katsetan edasi...ja ei jäta jonni!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 19. January 2014, kl 22.47

Karuke,tere tulemast tagasi meie sekka ja mis rõõmsate uudistega hot smiley. Kena ootusaega. Ma juba ka hea meelega sedalaadi ootusi kogekswinking smiley, aga pole väga enda teha.

Pirle, häbitunne jätta. Mul on vaba aeg siin olles siiski. Kõik on väga ok smiling smiley. Mina näiteks olen suht koba igasugustes reaalaineid nõudvates asjades, kaasa arvatud see tabelivärk tekitab pisut kõhedust.

Volüümikas,mina arvan küll, et keegi ei ole meil siin liiga vana või liiga noor. Kui tunned, et seltskond sobib, siis lähme aga edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 19. January 2014, kl 23.08

Vee joomine on mulle ka mõnikord raske. Kuigi oluliselt lihtsamaks on läinud, kui tõime majja mulliveeaparaadi.Mõnikord on sel puhul hädast välja aidanud ka maarohuteed - näiteks kibuvits või piparmünt, pärnaõis on muidu minu lemmik, aga seda ei tohi väga kaua ühtejutti juua - viib kaaliumi organismist välja.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: eskata
Kuupäev: 20. January 2014, kl 00.06

reedel sai kinnitust mehe raske haiguse kohta, homme läheb haiglasse, pole hullu, kõik saab korda. ise olen esimese nädala tulemusega rahul, nädalalõpp läks käest ära, aga eks jõuab vigade parandust teha. tegin jälle potitäie vinegretti- hea, odav, tervislik nii iseseisva toiduna, leiva peale kui ka salatiks, annab vähe kaloreid (100 g 58 kcal). endast niipalju, et olen 50 a., 2 last, 1 mees, 1 kass. elan Tallinna lähedal, töötan kontoris, enamuse päevast veedan istudes nii, et olen üsna toolikujulune. KA olen selleks, et tervist hoida ja jaksaks liikuda. vee joomisega mul probleeme ei ole, pigem pelgan, et liiga palju, näit.iga päev üle 2 l, mõjub äkki neerudele halvasti, pealegi tundub, et mullivesi ei ole ka kõige ohutum tervisele. mida arvate? leiva söömista ka teadlikult piiran, sest ma väga armastan leiba, selle küpsetamisest olen täielikult loobunud. üldse väldin küpsetamist, ikka sellepärast, et siis söön isa ka ja mitte vähe. meeldivat talve jätku!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: karuke03
Kuupäev: 20. January 2014, kl 08.16

Tere mu kallid!
Eskata kullake,pehmed paid ja palju jaksu,tervis on kõige alus,koos saate jagu igast mäest!Tervist ja tervist teile sinna!
Vett joon meeleldi,ta mul kohe laual kannus 1,5l,kui tahan rohkem siis lisan kuid vägisi ei joo.Ütlesin kunagi et 7 enam näha ei taha aga vot siis,oleks pidanud varem kaalule minema ehk oleks varem ärganud,nüüd siis pikem maa käia.Totu ikka totu!
Edu meile kallid mu sõbrakesed!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 20. January 2014, kl 10.45

Tere hommik!
Eskata, vastupidamist. Ühinen karukese mõtete ja soovidega.

Mullivee kahjulikkus pidavast seisnema jah selles, et ta kahjustab hambaid. Aga kui täpsemalt uurida, siis sama teeb iga söök ja jook. Puhas vesi tõesti ei kahjusta. Ma ka kogu aeg mullivett ei joo, osa kogusest ainult, ja hea on ka see, et saan aparaadiga mullide konsentratsiooni reguleerida ise.
Leivaga on mul suhted ma arvan, et normaalsed - olen ka hommikune võileivasööja ja kui pole seda teinud, siis jääb kõht justkui pooltühjaks.Saia üldjuhul ei puutu.
Mind hakkas huvitama, mida te üldse hommikuks tavaliselt sööte? Hommikusi kaloreid on tihtipeale nii palju, et mina näiteks ei jõua neid täis süüa...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 20. January 2014, kl 12.03

Nii see elu on mure ja rõõm käsikäes.
Eskatale kannatlikkust, südameheadust, tugevust ja kõike head enda ja mehe tervise nimelsmiling smiley

Vett juua hetkel lihtsalt ei suuda, teen endale ravimtaimeteed. Tunnen,et tahan sooja.
Söögi kcal täissöömisega probleeme ei ole. Kui veel pähkleid nosida siis läheks täiesti lõhki. Hommikul kodujuust, lõhe, sink, muna, omlett, avokaado. Nii peab ilusasti lõunani vastu. Täiesti olen loobunud leivast,saiast, riisist,makaronidest jne. Püüan jälgida Paleod,aga mitte 100%.

kena nädalaalgust, esmaspäev alati raskespinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: idatuul
Kuupäev: 20. January 2014, kl 14.11

Tere-tere!
Vabandust, kui kadusin - kole häbi on olla sad smiley
Igal hommikul tõusen üles lootusega, et TÄNA ma kindlasti enam alla ei anna..... ja õhtu leiab mind taas ägisemas kõigest sisseahmitust. Pane või tõesti suule lukk peale ja võti viska kaevu.

Eile hommikul sai tütre sünnipäeval head ja paremat piirideta suhu topitud ning terve tee koju läbi imelise talvise härmas Eestimaa sisendasin endale, et hommikusest toidust täitsa piisab ja äärmisel juhul joon kodus tassi teed. No ei mõjunud isegi see kolm tundi sisendust - kausitäiele pähklitele lisaks sai nahka pandud suur jupp vorsti, karp tomateid, üsna mitu mandariini ja pirni ning nagu sellest kõigest veel vähe oleks - terve purk!!!! maasika toormoosi sad smiley sad smiley No mida ma siin teie tublide hulgas teen? Häbi on mul ilma tunnistajatetagi ülearu.
Amet mul selline täiesti istuv ja nii kaugel, et jala ei pääse. Õhtuti pean praegu endale mingeid võõrkeelseid raamatuid pähe ajama ja ega sedagi suurt teisiti teha ei anna kut jälle istudes....

Aga ma tõesti püüan end parandada! Sest muidu ma lihtsalt suren. Seda opijärgselt lisandunud ca 20 kilo on ikka tõeline vaev kaasas kanda. Välimusest minuvanuse puhul pole mõtet suurt rääkida, aga just enesetunne on minu motivaatoriks.

Pean päkka meile kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: eskata
Kuupäev: 20. January 2014, kl 20.00

aitäh, et minuga olete, juba hakkaski kergem. polegi kunagi üksinda kodus olnud. kaalujälgimine peaks nüüd lihtsamaks minema, sest süüa teen vähem ja lahjemat, aega kulub söögitegemisele vähem, seega jääb enda jaoks rohkem, pole halba ilma heata. hommikuks söön putru moosiga. viimasel ajal olen hakanud hommikuti seda toitu sööma, mis õhtul perele valmistasin, aga ise ei saanud enam süüa, sest kalorid oleks lõhki läinud. siis ongi hommikusöök rammusam kui õhtu, nagu soovitatakse. idatuulele soovin rahulikku meelt. mul kestis selline periood kuus kuud, lõpuks sõingi seda mida tahtsin ja nii palju kui tahtsin ning ei põdenud enam. see aitas. kui sattusin siia duelli, käis krõks ära. nüüd on esimesed kaks kilo kadunud ja olen valmis eesmärgi poole liikuma. edu Teilegi!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 20. January 2014, kl 22.59

Tänane päev on küll väga jutukas olnud winking smiley
Idatuul, ära anna alla! Kas märgid toidud üles?
Tänasest märgin oma toidud üles sellisesse kohta nagu Vinks-vonks naiste toidutabel,et teada saada palju kcal kokku saab. Saate vaadata mida ja kui palju söön winking smiley Kas kellegil oleks soov täita sellist tabelit?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati pirle 20.01.2014 23.01.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 21. January 2014, kl 09.46

Hommik, kaalusõbrannad!
Rõõm, et kaasa jutustate, nõu annate ja toetate.
Idatuul, ära anna alla jah, vaid püüa ikka lainel püsida, isegi kui praegu on selline söömisperiood. Tunnistan, et minul läks ka eilne õhtu täiesti aia taha. Kuigi varusin varaseks õhtuks miskit suhupistmist, et hilija õhtul koju jõudes väga nälg poleks. No ei aidanud. Tegin küll kapsa-makrasalatit ( minu üks lemmik) ja sõime suure kausitäie mehega kahepeale ka tühjaks. Oleks see nii siis jäänud... sad smiley No ühesõnaga - päeva kalorinorm läks täiega lõhki.

Eks ma ju tean ka, et minu kõige suurem häda ongi see, et õhtul maitseb söök nii üliväga hästi, et siis hommikul väga isu polegi... Ja sellest ringist väljapääs on jube raske.

Eskata, sa oled iseäranis tubli, et suudad perele õhtul toitu valmistades ise seda mitte süüa. Seda kunsti pean veel õppima.

Ülesmärkimine aitab küll,aga siis peab see tabel kogu aeg silma ees olema.
Pirle, vaatasin su täidetud tabelit ja märkan õudusega winking smiley, et ma olena lausa õgard sinu kõrval.Kas saad oma päevanormi niimoodi täis? Aga üles püüan oma toidud märkida siiasamma Kaaluabi tabelisse. Suudaks sedagi korralikult täita. Kas keegi veel Kaaluabi toidupäevikut peab?



Tervislikke ampse ja rõõmsat meelt meile kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 21. January 2014, kl 09.50

Oi, vabandust Pirle, vaatasin kogemata vale rida selles tabelis. Sul on täitsa mõistlik söögiratsioon thumbs up.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: koovike
Kuupäev: 21. January 2014, kl 12.00

Minu jaoks ongi Kaaluabi toidupäevik see, kuhu kõik viimseni kirja panna, eraldi tabelil ei näe otstarvet, häid retsepte ja nippe jagada saab ilma selletagi ja üksi Kaaluabi toiduotsing annab nii palju valikuid, mida huvitavat süüa teha vaat et terveks aastaks jatkub, kui mitte kauemgi.
Ise püüan ikka oma kalorinormist kinni pidada, siiani pole probleeme olnud, ainult valgud lähevad igapäev üle, sellega teen veel tööd, aga mahub ka klaas sünnipäevašampust ja väike koogike päevanormi piiresse. Lihtsalt sisemine mina peab koguaeg valvel olema, et siht kindlalt silme ees püsiks.
Olen ise varem 2 korda kaalujälgija olnud, korra mingit eridieeti ka teinud, aga alati end jälle käest lasknud, ilmselt sellepärast, et kõht oli pidevalt tühi. Olen end nüüd täielikult kokku võtnud, et oma noorusaja lähedane kaal kätte saada, kui kerge ja hea enesetunne siis oli... Mul tuleb ju oma 5-aastane tütreke veel suureks inimeseks kasvatada, mees ei ole ka kõige parema tervisega, loota saan ainult iseendale, aga samas olen üliõnnelik, et mul on nii tubli pesamunake, kes hakkas mul lugema 3-aastaselt ja kirjutab praegu täiesti selgelt ja vigadeta ja suhtleb arvutis oma vanema õega nii, et see ei saa arugi, kumb kirjutab- emps või õeke. Nii et mul on, mille nimel pingutada. Vanaema ma pole veel, nii et minu jaoks lähevad asjad täiesti õiges järjekorras.
Jätkame samas vaimus...cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: koovike
Kuupäev: 21. January 2014, kl 15.54

Lisaks veel, et kuna talvel on mul vähe tööd ja seega vähe tööpäevi, veedan suurema aja nädalast kodus, nii jätkub piisavalt aega, et juba hommikul oma päevane menüü kaalupäevikusse paika arvestada, siis ei teki õhtuks üllatusi, et ups, üle sai söödud. See eeldab muidugi, et enda toit saab ülejäänud perest eraldi valmistatud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: eskata
Kuupäev: 21. January 2014, kl 21.28

palun kapsa-makrasalati retsepti, äkki on midagi uut ja kerget. see vinks-vonks tabel oli päris omapärane, aga mulle aitab KA toidupäevikust, täidan praegu iga päev. ise ei viitsi uusi toite sisestada, siis kasutan olemasolevaid andmeid. kahju, et KA keskkond ei uuenda ega korrasta toitude andmebaasi, mitme aasta jooksul ei ole mingit muutust. mõned ained ja toidud on ikka väga erinevate kaloritega, eks siis valin ligilähedase.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 21. January 2014, kl 23.01

Saate uudistada ,mida ja kui palju söön winking smiley söön normaalses koguses u. 1700-1900 kcal.
Ahjaa, minul on ka 5 aastane pesamuna winking smiley, homsest jälle väike muudatus- läheb uude lasteaeda.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati pirle 21.01.2014 23.03.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 22. January 2014, kl 09.51

Koovike oled supertubli, päevane menüü kõik teada ja ette arvestatud thumbs up

Olen uudistanud seda tabelit, väga hea üksteisega võrrelda. Sain Pirlelt nipi- banaanile kaneeli lisadasmiling smiley
Samas täidan KA tabelit iga päev korrektselt,kui saaksin copy-paste teha siis oleksin nõus.

Pirle, tütrekesele head algust uues lasteaiaswinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 22. January 2014, kl 11.28

Tere kullakesed!

Kõik olete väga tublid! Eriti need, kes nii väikeste laste kõrvalt leiate aega siin olla ja jagada oma mõtteid ja tundeid.

Koovike, sinu idee kogu päevamenüü ette ära kirjutada, tundub päris huvitav. Peaks isegi proovima, kuidas toimib.

Eskata, kapsa-makrasalat on väga lihtne: lõika või riivi kapsas peeneks, makrapulgad samuti ja siis kõik segasin lahja majoneesiga. Võib ju ka maitsestamata jogurtiga, aga siis pole maitse enam see mu meelest. Avastasin mõni päev tagasi poes, et Santa Marial on uus huvitav maitseainesegu Persillade - see sobis ideaalselt sinna salatisse smiling smiley.

Nii, täna võtsin vastu otsuse, et söön selle töönädala lõuna ajal ainult suppi. Praega on nii, et enne ei saa pidama, kui taldrik täitsa tühi, mis tähendab liigseid kartuleid ja riisi. Ja kõige hullem - olen märganud, et siis on õhtul kuidagi kõht veel tühjem. Millal te õhtust sööte ja mida, et kõht enne magamaminekut pilli ei lööks? Soovitage häid nippe.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 22. January 2014, kl 13.06

Minul tekib tahtmine toite kaaluda 2-3 korda aastas (paleo toitumisel ei pea kaloreid lugema winking smiley ) seega ei kasuta KA toidupäevikut ja ei tea, kas on võimalik copy-paste teha. Mul on ideid tekkinud, aga need jäävad tulevikku winking smiley
Mina söön hommikupoole mune ja pähkleid (palju valku ja rasvu) ja pean kenasti lõunani vastu st. päeval kella neljani winking smiley Õhtusöök on 10 paiku- salat ja rasvane kala või liha.
Õun tekitab ka täiskõhutunde winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 22. January 2014, kl 13.33

Kas te seda olete juba lugenud: Suveeesmärgid seisavad kindlalt silme ees. -kolm vinget keskealist esimese kuue seas winking smileythumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: karuke03
Kuupäev: 22. January 2014, kl 15.55

Tsau kullapaid!
Ma olin tubli päeviku täitja kui alustasin 87-lt,nüüd toitun rohkem paleo alusel,kuid vahest ikka libastun,homsest kirjutan taas kõik üles ja vaatan mis saama hakkab,selle kiiruse tõttu on jäänud jalutamata ja vot see on pidurdanud ja kogunii piduri peale pannud,nüüd saan taas kõndima.Olete super tegijat!EDU JA PÄIKEST!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Kuupäev: 22. January 2014, kl 17.06

Koostasin seda KA duellitabelit ja märkasin ka,aga ei jõudnud veel öelda, et omad on eriti tublid eelmisel nädalal olnud hot smiley. See annab kõigile lootust, eksju?

Vaatan siit ja kuulen mujaltki, et paleo on praegu kuum teema. Sundis lähemalt uurima. Peab ütlema, et olen umbusklik. Kui ikka lausa surm silme ees pole, siis ma rukkileivast küll loobuda ei tahaks... Muud asjad tunduvad täitsa ok olema.

Pirle, õun maitseb mulle ja päevas ühe üritan vähemalt ka ära süüa. Mõnikord aitab ka.

Nüüd lõpetan tööpäeva ja kodu poole. Õnneks on seal veel külmutatud segust valmiskeedetud boršisuppi. Loodetavasti tänaõhtune söömasööst jääb ära smiling smiley ja selle asemel lähen teen väikese kõnniringi.

Ilusat ja kaaluedukat õhtut teile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: eskata
Kuupäev: 22. January 2014, kl 22.00

kas peale minu siis keegi ei vaimustu vinegretist? ma küll püüan reklaami teha: kasulik, maitsev, odav, annab vähe kaloreid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: koovike
Kuupäev: 22. January 2014, kl 22.10

Vanast ajast mäletan, et vinegret oli hästi rasvane toit, meil naabrivenelased ikka tegid seda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: kodukoht
Kuupäev: 23. January 2014, kl 12.53

sõin kunagi ka, täitsa maitses,aga sõltus õlist. Praegu püüan suhkrust loobuda võimalikult palju...

Mina leidsin omale kusagilt põiepõletiku, tarbin antibiootikume ja ravimteed, niiet homne kaalu langus on kahtlanesad smiley Hea,et eelmine nädal hästi läks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 23. January 2014, kl 20.14

Mina ka kunagi sõin ja maitses hästi, aga sisaldab kartulit, mis ei sobi paleo toitumisega winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:Keskealisedwinking smiley
Saatis: pirle
Kuupäev: 23. January 2014, kl 23.09

Tabel on reastanud meid tubliduse järgi winking smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.