Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 3 / 6
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 18. October 2013, kl 18.23

Minul läks sellel nädalal ka ilusti maha kaal. Ise ka imestan, sest väikest patustamist tuli siiski ette. Aga ma olen rahul, võiks edasi samas vaimus langeda... Enam pole ju palju jäänud, eesmärgini vaid -4kg smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 19. October 2013, kl 06.50

Kaasu, mu meelest langetamine nt polegi probleem. Täitsa huvitav ja loominguline protsess. Ma pigem kardan seda hoidmist. Eelmisest korrast 4a möödas... ja 4a tuli ikka umbes 8kg juurde :/.

Loodan, et esmaspäeva hommikune kaal on tabelisse ok. Olen lihtsalt nii harjunud alati arvestama - ehk ei seda see kedagi smiling smiley. Mul muidu kipub nädalavahetust käest minema sad smiley.

Murjamikene,
soovib kõigile kannatust ja jaksu tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 19. October 2013, kl 07.40

kurb, kurbsad smiley kui neljapäevasel valekaalumisel olin 68,4 siis reede hommikul 69 ja kokkuvõttes läheb mul ikkagi kirja kaalutõus. kõndimisel olin sel nädalal tubli, vaid neljapäev jäi vahele, sest tundsin ennas haigena. ei tea, kas see võis kuidagi mõjutada reedeks kaalutõusu? toitumist ma aga väga ei jälginud, püüdsin vaid mitte liialdada. kuna esimesel nädalal jälgisin toitumist kõige rohkem ja siis oli ka parim tulemus, pean vist selle juurde tagasi pöörduma. oeh see tundub nii tüütu...sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 19. October 2013, kl 23.27

Üks päev ei ole tegelikult ju mingi näitaja, kaal võib kõikuda 1-2 kg, see sõltub kehas olevast veest, seedimisprotsessist jne jne. Kui oled tubli olnud, küll siis ka tulemus tuleb, pea püsti!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 19. October 2013, kl 23.30

P.S minu meelest peaks kõik ikka ühel ajal oma kaalunäidu andma, teistel päevadel võib tulemus totaalselt erineda.. ka minul oli tänahommikune kaal nt 300g madalam kui eilne.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 20. October 2013, kl 20.51

Hei, hei.

Täitsa masendav kui aeglaselt see kõik läheb... ja teadvus saab aru, et kiiremini ei tohi ka. Aga ikka tahaks kohe ja kähku smiling smiley. Selle nädalaga (olen suht ilusti jälginud sööki ja trenni ka kolm korda nädalas teinud) kadus tervel ~1kg... aga tuju paremaks ei tee :/. Tean tean, et seda on väga palju, aga kuna on kaks seelikut, mis selga ei lähe, siis meel kah kehvake :/.

Parimat uueks nädalaks,
murjamikene

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. October 2013, kl 05.30

Heip!
Ahastan juba ette ära (ehk see midagi aitab reedeseks kaalumiseks winking smiley ), et nädalavahetus oli väga raske. Sai sõbrannadega Rootsis tripatud, oma sünnipäeva tähistatud ja kes käinud on see aimab, mis juhtub laevas õhtusöögil + kõik need alkohoolsed kokteilid sinna otsa. Ühesõnaga lasin endal lipsu lõdvaks ja pole mitu päeva päevikut pidanud (ega polnud ju mõtet ka). Täna ka veel päevikusse midagi kirja ei pane, sest üritan vaimselt saada end igasmõttes tagasi ree peale, et jälle korralikuks hakata ehk õnnestub ka trenni uuesti aktiivsemalt tegema hakata, kui vaid laiskusest lahti saaks. See haigus rikkus mul kogu trenni motivatsiooni ära sad smiley
Seega üritan saada reede hommikuks vähemalt nulli, siis olen ka ülitubli.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 21. October 2013, kl 07.42

Hmmm... minul ka väga raske nädalavahetus möödas ja +1,5 kilo. Ma ei saa üldse sellelt LCHF rajalt maha astuda, sest siis on iga suutäis kohe puusal. Aga samas ka mingi osa on kindlasti sellel, et sai jookstud ja söödud rohkem süsivesikuid. Ilmselt on vesi tänu tõusnud süsivesikute kogusele kehasse jäänud. Eks siis reedel näeme, mis juhtunud on, aga seniks tagasi reele ja mõnusat nädala jätku kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 21. October 2013, kl 12.53

Kasss, ära hirmuta smiling smiley Minul saab täna esimene nädal LCHF toitumise alustamisest täis. 1 patustamine on olnud selle aja jooksul (pisike koogitükk, mis ette tõsteti sünnipäeval ja klass morssi). Täna veel tõusu ei ole, aga sinna päeva ka muid süsivesikurikkaid toite ei jäänud nii et ehk jäin hoopis normi...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 21.10.2013 12.55.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 21. October 2013, kl 14.10

Kuna ma panin oma kaalu pühapäeva hommikuse seisuga siia kirja, siis läks ka kogu pühaba käest... ma ikka nii ei saa ilmselt. Tulemus on see, et ühest miinuskilost on saanud pluss100g confused smiley. No midagi pole teha... siis on pühaba nii lihtne endale öelda, et pole hullu... nädalapärasti ikka on mõni miinus - paraku lõpuks enam pole, sest uuesti ree peale saamine ongi just kõige raskem. Kuna ma olen pedagoog, siis on mul nädala sees lihtne jälgida oma ampse - nädalavahetusel aga väga keeruline.

Murjamike...
kaalub siiski edaspidi esmaspäeva varahommikul

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 21. October 2013, kl 15.07

Ma ei saa aru, kes sul keelab kaaluda mõlemal päeval, kui motivatsioonist puudu jääb.. tavaliselt on duellides ikka kindlaksmääratud reeglid, mida kõik osalejad täidavad (reeglid. Lisaks on see ju enesepetmine, kui ühe kaotatud kilo kohe tagasi sööd. Kõik on enda mõtlemises kinni. Aga mina olen niikuinii veel ühes duellis, kus on väga konkreetsed reeglid ja mulle see sobib nii et eks te otsustage ise, kas on reeglitega "mäng" või mitte. Ma lihtsalt ei näe väga sellisel kujul duellil mõtet, ilma selleta võib igaüks kaaluda, millal soovib ja muljetada blogis.

Mis teised arvavad?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. October 2013, kl 21.47

murjamike, aga miks sa kaalud pühapäeviti kui kõik teised teevad seda reeglite kohaselt reedeti? winking smiley Mul isiklikult savi mis päeval keegi end kaalub, üksikuid outsaidereid oskan ignoorida. Aga kui on kokkulepitud reeglid, siis võiks tõesti ühtemoodi talitada, oleks nagu võrdlusmomenti ka. Päris kaos tekib ju kui me kõik erinevatel päevadel kaaluks. Vot siis ma tõesti ei viitsiks duellis ollagi, sest ei saa end kellegi teisega kõrvutada oma tubliduse või mittetubliduse poolest.
Pealegi reedeti on ju imehea kaaluda, kui pole veel nädalavahetusega lolliks läinud oma söömistega ja järgmise reedeni jõuab oma nädalavahetuse lollused heastada winking smiley
Nii, et mõtle selle peale murjamike! winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. October 2013, kl 21.49

ps. kui keegi veel ei teadnud, siis su tänane söök kajastub ülehomme alles su kaalul! winking smiley
Seega kui reede õhtul lolliks minna õigimisega ja pühapäeval kaaluda, siis....ihihiii!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 22. October 2013, kl 08.52

Heia!
Mina leian ka, et võiks ikka reedel kaaluda, sest siis kõigil võrdne positsioon ja andmed võrreldavad. Kui aga murjamikene soovib end esmaspäeval kaaluda, siis palun - kaks korda nädalas on kaalumine lubatud, aga reedene kaal on duellitajatele ikkagi oluline ning me võiksime selle juurde jääda. Ma usun, et see reedene kaalumine pole ju nii raske grinning smiley, kui just reedeti kaalust 200km kaugusel ei asuta.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 23. October 2013, kl 21.26

See pühapäevane on mul kunagi aastaid aastaid tagasi sisse jäänud lihtsalt - võtab nädala kokku kuidagi... või ma ei teagismiling smiley. kaalun nüüd reedel - vahet pole. kui ei õnnestu saan ju alati oma asja edasi ajada kuskil mujal.

motivatsiooniga on hetkel kehvasti, haigus tuli ka kallale ja põlve kukkusin siniseks ja nppd ei saa korralikult trenni teha. Aga söömisega sain korda uuesti smiling smiley. minu meelest kõige suurem masekas tuleb peale siis kui kõik hädad korraga ründavad tongue sticking out smiley

murjamikene
läks reedele üle... või proovib vähemalt smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 24. October 2013, kl 07.06

Tubli murjamike! Sa saad hakkama. Vaid see 1 nädal on hetkel sul kahe kaalumise vahe veidi lühem, aga edaspidi läheb juba libedamalt winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 24. October 2013, kl 08.28

Enda jaoks võid ju n.ö. teise päeva"kirja panna", kui see Sind paremini aitab. See ei muuda kokkuvõttes midagi, kaalu tuleb ju nagunii alandada-säilitada mitte vaid ühe päeva jaoks nädalas, vaid ikka püsivalt winking smiley Kuidas teil üldse läinud on?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 24. October 2013, kl 12.41

Mina võitlen oma eelmise nädalavahetusel saadud kilode pärast. Midagi olen juba maha saanud, aga kõik mitte. Seega kahtlen kas nulli jõuan, äkki tuleb pisike pluss jälle sad smiley
Päevad hakkasid ka tänasest, seega lootust miinust saada on nulli lähedane.
2x olen teinud lühemat trenni - graatsiaketas ja kõhulihased. Ikka selline haiglane olemine. Hišššand see nohu ajab hulluks. Lisaks laps kodus haige keda kanseldada. Kohe igasugune trennirutiin lõhutud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 24. October 2013, kl 12.48

Reede on ju juba homme, see nädal on kuidagi ärev ja ebamugav olnud. Mina olne 100% stressi sööja ja sel nädalal on kindlasti pluss. Kuigi söön peamiselt LCHF toitumise kohaselt on praegu õunad mind teelt kõrvale viinud. Ma usun, et see on viimane nädal, kus selline ebaõnn kohal on.
Lugesin täna just, et trenn ei ole tegelikult kaalust alla võtmisel üldse oluline. Oluline on toit. Trenn annab lihtsalt kehale mõningast kuju, kuid ei pruugi avaldada positiivset mõju, kui tänu trennile söömine hoogustub. (See remark oli mõeldud neile, kes siin muretsesid, et trenni pole jõudnud teha.) Ise olen hoogne trennija, kuigi viimasel ajal on siingi motivatsiooni vähemaks jäänud. Hakkab vist veidi ära tüütama, see igapäevane rutiin.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 24. October 2013, kl 13.46

Minul on esimene nädal LCHF-i suunal toitumist seljataga. Põhimõtteliselt läks hästi, vanaema sünnipäeval tükikese kooki sõin. Eks lõpptulemus selgub homme, aga põhimõtteliselt on vist mingi 0,5 kg maas ainult. Veits kurb.. aga võibolla on põhjus ka selles, et ma tean, et olen tunduvalt alla normi söönud. Siin on erinevaid põhjuseid, kas on lõuna olnud vilets (polnud midagi vastavat süüa sööklas ja portsud on ka meil väiksed, kaalun toidu kaasavõtmist edaspidi) ja ei ole tahtnud õhtul ka enam liiga palju süüa või on lihtsalt kõht täis olnud ja pole süüa tahtnud. Eks järgmine nädal näitab. Võimalik, et on kohanemisperiood ka ja mitmete asjade kokkulangemine.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 25. October 2013, kl 05.39

Hommik!

Nagu lubasin siis tuleb plussi. Ei õnnestunud mul need 2 kg mis eelmisel nädalavahetusel lihtsalt sisse õgisin nädalaga maha raputada. Poolkilo jäi veel üles. Olgu see mulle õpetuseks, et ei maksa Rootsilauas ahmida!
Nojaaa üldse pole lõbus suure nohuga midagi teha. Sel nädalal vaid 3x40 min trenni.
Kõikidele teistele soovin ikka suuri kaalulangusi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 25. October 2013, kl 07.33

Minul siis -0,5 kg. Loodan, et uus nädal läheb vähemalt samamoodi, hirm hakkab juba hinge hiilima et ega ometi jälle seisakut ei teki, sest see number on mul jälle nädala alguspoolest saati. Kusjuures mulle hakkab tunduma, et minu kaal liigub just siis, kui mingit liikumist on lisaks. Kui teen kas või mõned päevad nädalas crosstraineril 45 minutit kuni tund. 2 nädalat pole lillegi liigutanud, eks omad vitsad peksavad eye rolling smiley Aga kirjutan natuke kohanemisperioodi alla ka, järgmise kokkuvõtte LCHF-i osas ten nädala pärast. Kuidas teie tulemused on?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Mammu8
Kuupäev: 25. October 2013, kl 08.10

Hei kõigile!

Mina sain sel nädalal 400g maha, tulemus 68.4 kg. Väga tasa- ja targu läheb aga olen iga saja grammi üle rõõmus.

Kadri - LCHF-i esimese kohanemisnädala kohta on ju -0.5kg väga hea tulemus smiling smiley jõudu jätkamisel!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 25. October 2013, kl 09.39

Minul ka miinust natuke. Kuigi patustamist tuli sel nädalal ka ette ja trenni eriti teha ei saanudki, Aga langeb - see kõige tähtsam smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 25. October 2013, kl 11.29

Heia!

Minul siis pluss nädal. Õnneks ainult 0.5 kg, arvestades, et nädalaalguses oli +1,5 siis olen ikka saavutatuga rahul. Mingi veider kehaga jändamine praegu ongi. Äkki ka naiste asjad on siis natuke süüdi, et kaal tõusis.
Aga selg sirgeks ja edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 25. October 2013, kl 14.30

Õnnitlused kõigile miinusega tulemuse saajatele!
Juhuu, mul endal ka korralik miinus nüüd lõpuks õigel kaalumiselsmiling smiley ma ei tea, viimased paar päeva on kõht veits lahti olnud, võibolla see on mõjunud, aga kuna numbrid on ennegi just ainult reede hommikuks ennast üles kruttinud, siis loodan, et tegu ikkagi reaalse tulemusega ja seekord lihtsalt ei söönd ennast eile õhtul täis.
naljakas ongi see, et olin beebiga oma ema juures 2 päeva ja olin kindel, et kuna ema hoolitseb söögi eest, siis saan korralikult juurde võtta. Süüa sain muidugi hästi, aga meil oli ka niipalju tegemist, et igasugu näksimine jäi praktiliselt ära.
Ja kõndimise osas olin ka eelmisel nädalal korraliksmiling smiley
Lahe!

ja plussilistele positiivset mõtlemist, küll siis tuleb ka miinus!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 26. October 2013, kl 09.24

Aeg oli lühem aga mõni miinus siiski tuli. Paraku ajab kaal mu hulluks, sest päev enne seda oli +1,9kg. Kaalusin kohe mitu mitu korda... ikka sama tulems. VOt see tekitab küll tunde "No mida...?". Prooviks nüüd üritusterohke nädalavahetuse üle elada, siis võiks rahulikumalt hingata ka.

Murjamikene,
parimat kõigile soovides...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 26. October 2013, kl 15.36

Hei!

Kas keegi on personaaltreeneriga ka ühist kava koostanud ja abi saanud? Kelle juures ja mis kogemused? Kas oli lihtne eesmärgini jõuda jnejne...
Mõlgutan ise siin mõtteid personaaltreeneri poole pöörduda, et mitte oma iga aastasesse sügismasenduse auku vajuda, mille tulemusel olen oma aastase ponnistuse tihtipeale ära nullinud. Üritan seekord seda olukorda ennetada.
Aga jah, piisab vaid korra haigeks jääda sel külmal ja pimedal ajal, kui juba olengi alla andmas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: anny22
Kuupäev: 27. October 2013, kl 21.32

Tere!
Minul seekord õige pisike miinus 66.2 (-0,4)
Mööda sai sünnipäevanädal-sain nimelt Teisipäeval jälle nooremaks winking smiley nüüd on aeg jälle normaalse elu juurde tagasi tulla. winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 27. October 2013, kl 23.25

Minul on tänane päev hästi korda läinud, sõin kana, mune ja salateid. Õhtul küpsetasin süsivesikutevaeseid kookosmuffineid (100g kookoshelbeid+2-3 muna, kaunistuseks mandlilaaste ja mett. Kes soovib magusamaid, võib ka "taignasse" mett lisada).
Päikselist uut nädalat!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 3 / 6


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.