Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 4 / 6
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 29. October 2013, kl 17.33

Mina nüüd ei teagi mis toimub. Esimest korda elus muide -kaal pendeldab maksimumi (sealt ku alustasin) ja viimase miinuse vahet. Tegelikult juba teist nädalat jutti. Saan aru küll, et kaks kilo võiks teoorias ka kõikuda - söönud või söömata kaal nt. Aga alla selle ei lähe... pigem ongi reedeks sama miinus enam vähem ja ülejäänud nädal on siis tugev + peal. Selle nädala sees veel midagi muutma ei hakka, aga järgmisest küll - kuidagi peab ju selle paigalseisu ületama?

Kalorid on normis ja trenni olen viimased kolm aastat samas hulgas teinud. Spetsiaalselt ei olegi nagu midagi muutnud... :/

Mujamike,
soovib teistele edu...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 29. October 2013, kl 19.14

Mul see kaaluseis on juba kevadest saati. Lootsin, et kui nüüd sügisel uuesti Kaaluabiga liitun (suvel oli paus), et siis hakkab ehk jälle alla minema...aga ei...samamoodi kaal pendeldab 89-92kg vahel. Maksimum 1x kuus võin päevakaloreid ületada, aga samas teen ju trenni rohkem kui 2x nädalas ka, näiteks eelmine nädal tervelt 5x, aga kaal ikka seisab. Päevad said ka läbi, seega ma ei mõista.
Ma siin hiljuti küsisin teilt, kellel kogemus personaaltreeneriga. Ühesõnaga, otsustasin pöörduda just selle samal põhjusel personaaltreeneri poole, et kaal ei liigu ja et mul on paari viimase aasta kogemust see, et kui kevadel võtan kaalu alla ilusti, suvel ilusti säilitan siis sügis-talv suudan kogu kaalu tagasi süüa, mis kevadega alla võtsin.
Seekord üritan seda olukorda ennetada ja püüan personaaltreenerilt abi saada.
Homme lähengi vereanalüüse tegema selle otstarbeks, et ta saaks mulle koostada võimalikult personaalse treening-ja toitumiskava.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 30. October 2013, kl 08.52

Kuidas teil päevadega on? Mul peaks kohe-kohe hakkama, tunnen ennast nagu Michelini mehike, paistes ja paks.. sad smiley Kaalu on ka nagu kilo juurde tulnud. Ja süüa tahaks ka rohkem ennem päevi, õudneeeeee...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 30. October 2013, kl 17.23

Tere. Kas mahuksin kah Jõulurõõmu kaalulangetajate hulka? Soov kaotada 7 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 30. October 2013, kl 18.17

Minul pole midagi tulnukate vastu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 31. October 2013, kl 07.54

Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest, et viimase rasedusega võtsin juurde 23 kg. Nüüd on sünnitamisest aasta möödas, imetamine ka läbi, aga viimased 5-7 kg istuvad turjal. See 5 tundus juba niiiiii lähedal ideaalile, et lasin reisil olles lõdvalt ja nii need 2,5 kg veel juurde tulidki confused smiley
Olen ka suur magusa sõber ning 3 lapse kõrvalt tundub šokolaad, kommid , saiad kiireim viis energia saamiseks. Seega minu suurim vaenlane on magus! Oh, ma ei tea, mis saab kui piparkoogi aeg käes on confused smiley
Aga, et kõik aus oleks, siis kaal hetkel 70,6 kg. Soovkaal 63. Pikkust 171 cm, vöö 92 ( huvitav on see, et vöö ümbermõõt on kasvanud iga raseduse järgselt ehk kaalu olen tagasi saanud, aga õiget vöömõõtu mitte), puus 102, reis 60.
Eile oli esimene päev nö korralik olla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 31. October 2013, kl 08.34

emm....ega puusa- ja vööümbermõõt ei pruugigi enam tagasi minna. Üleliigse peki saad küll hävitatud, aga pärast sünnitusi on ju vaagnaluud veidi laiemaks läinud ja igalühel need tagasi 100% ei lähegi.
Mul 2 sünnitust olnud ja ka puusakam kui keskkooliaeg.
Aga tahaks ise sellest suurest õunakehast lahti saada. Nagu Selveri tibu näen välja, keskelt ümar ja jalad nagu kepid all.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 31. October 2013, kl 12.10

ICc, minagi nagu selveritibu. Sääred ja pahkluud on ikka kolepeenikesed. Sääremarja üritan rohke kärutamisega treenida, aga pole sest tolku midagi.
Selle magusaga on veel naljakas lugu see, et reisil olles ja kodust eemal olles ei taha ma üldse magusat. Aga nii kui koju saan keerlevad peas vaid sokolaadid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 01. November 2013, kl 06.53

Nulliring sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 01. November 2013, kl 07.24

Ursull - mina soovitav otsida sellise abilise saali, kes su poindist aru saab. Olen näinud nii häis kui halbu variante.

Mis sellest nädalast rääkida. Ma nii nii väga tahtsin näha 77 kaalul. Aga no mida pole, seda pole. Unistada ju ikka võib! Pealegi ma näen, et mu kaalul on mingi kala sees - pean ta välja vahetama. On teine mind juba viimased 12a vapralt teeninud. Praegu kaalun 5x, sest kõik tulemused on erinevad. Kaalu erinevus võib olla nt 3kg, nagu täna hommikul... Lõpuks sain 3x järjest sama kaalu, no ehk oli õige. Loogiline ta tundus (eks see ole uskumise asi ka sad smiley)

Selle nädala lõpuga on küll kööga, sest meil on ball ja üks õhtune istumine tulemas... Kuidas küll sellega toime tulla? Kahju nagu väga heast kraamist loobuda ka :/.

Marjotu - peale kolme last pole mina oma algmõõte tagasi saanud ja ma vist ei tahaks ka. Natuke naist võiks plikasse ikka tekkida ju?

Murjamike
kõike ilusat soovides

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 01. November 2013, kl 08.15

Minu selle nädala -0,8kg oli endalegi suureks üllatuseks. Kuna mul eile algasid päevad ja ennem päevi näitas kaal hoopis +1kg, tundsin ise ka ennast suurena, keha hoidis vedelikku kinni.
Aga hea, et siiski langeb smiling smiley
Kusjuures minu kaal näitab ka erinevates kohtades erinevat numbrit, sp kaalun ennast alati ühe koha peal ja ühe korra, ei hakka ennast segadusse ajama.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 01. November 2013, kl 08.38

Tere kõigile!

Tegin Marjotule ka reakese, kuhu siis saad oma kaalu sisestada. Peitsin tabelis mõned veerud ära, sest siis on nagu parem jälgida. Jätangi selle neljanädala tabeli näha - see on päris hea vaadata.

Endal on täielik kaaluseisak. Ilmselt pean rõõmustama, et tõusu pole olnud. Õnneks on nüüd õunaaeg lõppemas ja ma saan jälle suuremat rõhku oma toitumisele pöörata ja rangemat LCHF toitumist jälgida.

Loodan, et teistel on ka hea nädal olnud. Hea meel on ka selle üle, et kõik on oma numbrid sisestanud ja on ilusti nö ree peal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: anny22
Kuupäev: 01. November 2013, kl 09.12

Tere-tere!
Ei maksa liiga ruttu rõõmustada..nüüd on see siis käes.. winking smiley Kaal näitab seekord suurt plussi 67,0 (+0,8), see on ilmselt veel sünnipäeva nädalavahetuse tagajärg.. tongue sticking out smiley Loodan, et see ei kordu enam..moody smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 01. November 2013, kl 09.32

Minu mees palkas mulle personaaltreeneri, sest minu mõistus on otsas mida ma valesti teen. Kaloreid ei ületa, trenni ju teen, aga kaal toppab.
Täna sain talt toitumiskava ja alustan homsest sellega, kui olen poes ära käinud. Ehk on nädala pärast ilusamad numbrid teile öelda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 01. November 2013, kl 09.42

Hei! Minul eilse õpperestorani paneeritud šnitsli (paneering ei ole LCHF mõstagi eye rolling smiley) ja lisaks saabunud "punaste külaliste" tõttu nulliring. Enen seda näitas pea kilo langust, loodan siis järgmine nädal sellevõrra võimsamat tulemust näidata.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Mammu8
Kuupäev: 01. November 2013, kl 10.27

Minult ka sel korral suur pluss (+0,6). Oli erinevaid tähistamisi ja keha hoidis vett ka väga kinni. Järgmisel nädalal olen tublim smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 01. November 2013, kl 10.36

mina taas plussissad smiley panen selle kahe viimase päeva stressi-krussi arvele, on kuidagi väsitav olnud ja no shokolaad on ikka lohutaja...sad smiley ma ei saa aru - ma ju näen, et mees tahaks ka, et oleksin jälle oma sünnituseelses kaalus ja ma olen keelanud tal shokolaadi ja kookide toomise koju, aga ikka toob. eile õhtul tõi lihtsalt niisama torti. ja me ses mõttes totaalselt erinevad - ta võibki võtta ühe magusaampsu ja isu rahuldatud, aga no mina nii ei suuda. vahel ma ei saa enne rahu, kui asi söödud. vaid siis võin kindel olla, et rohkem ei söö.
mis teie isude ohjeldamise nipid on? eriti just stressihetkedel? sest kui mul on hea päev ja olen rõõmus ja stressitunnet pole, siis ma ei isuta ka.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Katrika 01.11.2013 10.36.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 01. November 2013, kl 10.39

ursull, kui mahti saad, räägi meile sellest personaaltreenerist lähemalt. Mõtlen just, et kas ta näeb sinu trennis-toitumises vigu, mida sul teisiti laseb tavapärasest teha/süüa jms? ja kas saad temalt nö psühholoogilist tuge ka?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 01. November 2013, kl 11.41

Et olla solidaarne,siis kaalusin kah täna ennast ja edaspidi jäängi seda tegema reedeti. Kolm tõsist enesepingutuslikku päeva ning -0,3 ehk 300 g olen kergem smiling smiley Keerulised saavad olema nädalavahetused, siis on ikka kuskil mõni sünnipäev ning traditsiooniliselt kokkab nädalavahetusel härra abikaasa, tema road on ülihead...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 01. November 2013, kl 12.37

Katrika, ikka võin rääkida kui huvi on.
Täna teen viimase tavapärase (loe: vanal viisil) toitumispäeva. Homsest üritan uue kavaga alustada. Annan endale 24h aega seda seedida.
Minujaoks esmapilgul tundus see täiesti teine toitumine, mida ma ise igapäevaselt teen.
Ma pole harjunud hommikuti näiteks mune endale praadima ja üleüldse söön ma mune vähe, aga nüüd pean vist kanad koju võtma smiling smiley
Enne toitumiskava tegin treeneri soovitusel ka vereanalüüsid ja pidin talle saatma mingit konkreetsed numbrid sealt tulemusest, mille alusel siis koostas ta mulle toitumiskava. Kortisooli number pidi väga oluline olema, mille alusel oskab treener hinnata, kas mu keha on rasvapõletuseks valmis või ei.
Tõotab tulla väga ennast ületav ja tõesti pingutav aeg. Uuel nädalal lähen esimest korda temaga koos trenni tegema, et vajalikud võtted omandada. Närv on sees.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 02. November 2013, kl 13.46

Aga palun väga - eile -300g (no annaks nagu looutust?) ja täna +1,2. Ok, meil eile oli ball ja puha... aga selline kõikumine ajab konkreetselt närvi confused smiley. Kui kaalutabelit vaadata 3nädalat ja -3kg... tunduks nagu ideaalne. Kaal aga teeb erilisi vigureid nädala sees ja see kõik võtab motivatsiooni nii alla kui saab...

murjamikene.
sai nyyd ära kiruda smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 02. November 2013, kl 15.17

Murjamikene, lõpeta igapäevane kaalumine ja keskendu nädala tulemusele! Kui sa stressad iga päev selle numbrikõikumise pärast, siis Sa ei saagi asjast asja.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 03. November 2013, kl 10.48

No ilmselt on viga ikka mu söömises. Olen ennegi kaalunud kõigil hommikutel... Söön väga heitlikult. Ma näen praegu, et mu kalorite arv kõigub päevade kaupa 500 ümber. Seda on selgelt liiga palju confused smiley

murjamikene
õnneks ütles kaal üles ja ei saa hetkel nii kui nii kaaluda :/

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 03. November 2013, kl 11.40

murjamike, ära heitu. Selle asemel parem mõtle enda peas läbi, kuidas seda asja muuta. Mõttega pead ennem nii kaugele saama ja siis alles tegudega.
Vaata oma päevamenüüle otsa ja mõtle nende süsivesikurikastele toitudele mida sa sealt näed ja kas sa suudad mõnest asjast loobuda, asendades selle valgu/rasva rikka toiduga.
Muide magusaisu on tingitud sellest, et organism saab liiga vähe häid rasvu. Kui rasvad on paigas ei pidavat ka sellist magusaisu tekkima.
Minul nüüd treeneri poolt 30 päeva kohvi, magusa ja alko keeld!
Olen veidi pabinas, et kas saan hakkama, et äkki see magusaisu tahab mu tappa. Seni on kõik ok. Teist päeva toitun vastavalt kavale. Kõht on pigem täis kui tühi ja magusaisu tekkinud ei ole.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. November 2013, kl 08.43

Kaal kukub kolinal, ootan rõõmuga reedet smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 05. November 2013, kl 14.48

Ega tegelikult on nii, et mu haridus ja eelnev elukogemus lubab küll endale asju selgitada - ilma abilise võtamata. Tegelikult on nii, et vahest on lihtsam... kui keegi kõrvalt ülteb, et see mis ma tean... on õige. Selles suhtes au ja kiitus sulle Ursull, et treeneri võtsid.

Proovib veel nädala ja siis otsib abi :/

murjamikene



Toimetatud 1 kord(a). Viimati murjamikene 05.11.2013 14.48.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. November 2013, kl 19.21

murjamike, just nii ongi! Ma nagu omaarust ka kümneid aastaid seda tervislikku toitumist uurinud ja vaadanud ja oma mees ka kõrval hobikorras kulturist, seega ka tema juhendanud. Aga noh ikka on suht sama suhtumine nagu meestel naiste osas, et mida sa tänitad ja õpetad grinning smiley Aga lõpuks jooksin oma mõtetega hunnikusse ja vajasin profesionaali abi.
Panen nüüd seda toitu siin Kaaluabisse ka kirja, mis mu toitumiskava ette näeb ja kui ennem üritasin pingsalt hoida seda valgud-rasvad-süsivesikuid vastavalt Kaaluabi soovitustele paigas, siis enam mitte. Kaaluabi pakub ikka selles vaatevinklis neid %-te kui oled normaalkaalus. Kui ikka alla tahad saada, unusta süsivesikud ära ja hakka õigeid rasvu ja ohtralt rohelist sööma lihtsalt.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 06. November 2013, kl 10.51

vau, poleks uskunud, et hommikused praetud munad võiks kaalulangetaja menüüsse kuuluda! ursull, ootan põnevusega, kuidas sul läheb selle uue programmi järgi! ma ise hetkel veel personaaltreeneri peale ei mõtle, kuna tita kõrvalt ei saaks trenni niikuinii, aga panen tuleviku tarbeks kõrva taha. ma olen ise seda tüüpi ka, et kui mingi tasuline "abiisik" toeks on, siis ju raha makstud ja rohkem motivatsiooni kavast kinni pidada. asjale lisab ilmet usk, et see programm on spetsiaalselt mulle tehtud ja peab seepärast toimima. küllap leiaks igasugu programme ka netist, aga no kui aus olla, siis ma ei viitsi neid isegi otsida, rääkimata nende järgimisestsad smiley

hetkel olen ise aga endiselt nn "kaalujälgija", st jälgin kuidas kaal tõuseb ja langebsmiling smiley vihma tõttu pole kaks päeva kõndima ka saanud ja no tubane eluviis ei soosi salenemist. õnneks seni on vähemalt koondtulemus miinusega, nii et ma ei ole lootust kaotandsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 08. November 2013, kl 06.43

Hommik!

Tundub, et ma olen siin varajane ärkaja. Hetkelgi hommikusöök ees ja kriban asju jooksvalt Kaaluabisse.
Minul tubli tulemus selle tabeli järgi -3,5kg! thumbs up
Nagu siin mainisin, siis hakkasin laupäeva lõunast personaaltreeneri toitumiskava järgi sööma. Tegelikult oli mu laupäevane kaal tõusnud võrreldes päev varasemaga, mis siin sai kaalutud. Kokku selle toitumisega on mul nüüd 6 päevaga alla läinud täpselt -4kg!

Soovin teistele ka suuri kaalulangusi! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 08. November 2013, kl 08.08

Minul näitas kaal hommikul alla 70 kg, mis ise on juba suur rõõm. Hoolimata toidurohkest ndl vahetuses, alanud päevadest, laiskusest, on kaal langenud 900 g smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 4 / 6


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.