Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 04. November 2013, kl 09.16

Nagu arvata oligi,läks minu nädalavahetus käes ära ja täna hommikuks oli lisandunud ligi 1,5kg sad smiley
Tänane päev saab raske olema,sest pidusööke on veel järgi aga kavatsen nendest kauge kaarega mööda käia.Pisikese Napoleoni koogitüki sõin kohe hommikul ära,et see mulle õhtuseks ahvatluseks ei jääks aga rohkem ei puutu.
Loodan,et pean vastu ja homseks on vähemalt natukenegi väiksemat numbrit näha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 04. November 2013, kl 09.22

Elasin alates reede õhtust täiega patuelu - ma ei ole ennast veel selle kaalulangetuse käigus nii käest lasknud kui seekord. Kõik, mis vähegi suhu pista kannatas, selle ka ära sõin ning nüüd ei taha teadagi, millised on tagajärjed. Aga, lohutan ennast sellega, et olen alates suve keskpaigast olnud suhteliselt tubli ning selliseid megasuuri tagasilööke pole olnud - küllap siis see nädalavahetus oli millekski vajalik ning kogun oma motivatsiooniriismed kokku ja üritan jätkata.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 04. November 2013, kl 09.40

Hatugirl , mine nüüd otsi oma porgandijupid välja, koori ära, lõika kangideks ja pane külmkappi. Ilmselt hakkab sinu hommikune Napoleon üsna pea lisa nõudma, siis saad külmikust peatäie porknaid haarata smiling smiley Kui inimesel on näksimise isu, siis ta valib alati valmistoidu , on ju nii smiling smiley Ma arvan, et 1.5 kilo sul nüüd päris juurde ei ole ikka tulnud, lihtsalt nädalavahetuse seapraad ja kõik muu raske toit pole veel oma teekonda läbinud. Ja pane kindlasti ka vee/tee joomisele täna rohkem rõhku.

Mina tegin omale just 0.6 liitrise pärnaõietee.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 04. November 2013, kl 10.01

Polegi ainuke kellel nädalavahetus käest läks, kui tulevad külalised, siis läheb mul alati käest ära. Esiteks pole mul terve päev aega, et süüa, koristan. Ja siis kui õhtul ennast vabaks lasen siis jah...
Täna hommikul oli kaal 63.5, nagu hatugirlilgi...minul siis 1.4kg juuers. Õnneks on 4 päeva ees, kui need tublid olen, usun saan reedese kaalu kätte või väikese miinusegi smiling smiley

Jõudu meile, eriti patustajatele smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 04. November 2013, kl 11.52

Mul on pigem vastupidine probleem tekkinud: söön liiga vähe. Nädalavahetustel magan hommikuti kaua, söön hommikust alles 12-1 ajal ja siis alles teist korda õhtul. Kuna muna, liha, juurikad jm LCHF toiduained täidavad kõhtu hästi, aga väga palju kaloreid ei anna, siis kipun miinusesse jääma. Õnneks nädala sees on olukord parem ja püüan hakata ka rohkem vahepalasid tarbima.

Olen endiselt sellest kehakoostise mõõtmise tulemustest šokis, kujutan õudusega ette, mis varasem seis veel võis olla. Mõtlema pneb see, et mul on esialgse eesmärgini veel ainult 5 kg, kahtlen, et sellega oma rasvaprotsendi normi saan sad smiley Tuleb ikka liikumisele ja kergematele treeningutele panustama hakata. Soovitan teilgi võimalusel kehakoostist mõõta lasta.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 04. November 2013, kl 19.27

Mis see siis on, uuuu, kuhu kadusite?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 04. November 2013, kl 19.38

Njaaa, tegelikult oleks huvitav teada küll, kuidas siis teistel ( ülejäänutel) nädalavahetus läks ? Aga ma arvasin, et seda ei pea eraldi küsima hakkama smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 04. November 2013, kl 20.22

Minu nv oli täiesti tavaline, ei mingeid süümekaid ega lõhki söömisi, pigem täna oli mega magusaisu ja sõin ära ühe snickersispinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 04. November 2013, kl 21.00

Minu nädalavahetuses polnud ka midagi erilist, täiesti tavaline. Mul peas palju muid mõtteid .

20ndal sünnipäev tulekul, teen kindlasti küpsisetorti. Muidu see nädal plaan ka ahjukartult ja sealiha teha... smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 04.11.2013 21.03.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 06.56

Vurr, see oli hea sõnavõttthumbs up, kuid isegi siin on esmaspäeviti sama juttsmiling smiley
Õnneks ma siis eile õhtul piirdusingi oma snickersiga, mis oli ka megamagus mu jaoks, aga see-eest sain nälja kustutatud. Lõhki ma ennast ei söönud. See reede ju tõenäoliselt mul pisike miinus jälle, nii on ju see kujunenud, üks nädal normaalne langus, teine nädal tagasihoidlikum langus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 05. November 2013, kl 08.04

Täna hommikul, võrreldes eilsega -800g, huhh, õnneks, mis kiirelt tuleb see ka kiirelt läheb, kui peale pidu ennast kohe käsile võtta. 600g veel siis olen reedeses kaalus tagasi smiling smiley

Eile ostsin suure lillkapsa, seda on hea süüa nii keedetult kui toorelt smiling smiley
Minu lemmikud hurmaad kummitavad mind poodides, ei saa mööda minna, kahjuks annavad nad palju kaloreid ja üle ühe ei tohiks neid päevas süüa...nii raske on, kui nad aknalaual vastu vaatavad smiling smiley

hatugirl, kas oled juba oma 1.5kg lahti saanud?

aa ja kohvihoolik nagu ma olen, ostsin endale 500ml kohvikruusi, no nüüd sai kõht ikka nii täis, et enam midagi ei mahuks smiling smiley loodan, et mu magu välja ei veni smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 05. November 2013, kl 09.14

Tervitus!

Et kuidas nädalavahetus läks. Täpselt nii nagu lükkasin. Kui soovin kaalu alandada, siis seda ka teen, sõin nii nagu endale ette nägin. Tõsi, tantsuõhtu oli kehvake, rahvast palju ja ansambel, kuigi nimekas, tegi tõelist haltuurat - üks tramburai ajas teist taga - oma 300-400 g jäi selga.
Eile tegin kõvasti ratast, aga see oli selleks korraks. Sajab lõputult, pikema matka jaoks pole ju ilma, homme lähen ujuma. Napi toidu juures tuleb hoolega liigutada, muidu kaovad kilod lihaste arvelt. Eesmärk käes, siis puhkan, seda enam, et praegu on enesetunne suurepärane.

Igatahes soovin ja soovitan, kui midagi ette võtta, on parem ära teha puhtast lugupidamisest enese vastu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 05. November 2013, kl 09.42

Mul siis veel 500g pidusööke sees.Täna loodan sellest ka lahti saada.Ilmad on jubedad ja välja kohe üldse ei tõmba.Hea meelega magaks päeva maha,siis ei söö ka juthe finger smiley Pean ennast aga välja vedama ja linnas korra käima (kahjuks autoga,sest linna 22kg).

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 10.32

annn .... ja mina mõtlesin, et kohvi joomine on väga ebapopulaarseks jäänud, et enamus on tee joomise peale üle kolinud.


Ma siin ükspäev (täpsemalt reedel) küsisin kohvi kohta , et kuidas teistega lood on. Üks vastaja oli Kadri, kes vastas väga detailselt (lausa koos viitega tarbitavale) ja teine oli KurrNurr, kes ütles , et tema kohvi ei joo.

Järeldasin, et teised siis ilmselt kohvi ei tarbi. Aga tundub, et mu järeldused ei pea päris paika. Tegelikult ongi pisut kahtlane, kui ainult 2 vastavad. Meid on siin kokku 10 inimest , kes kõik tahavad kaalust alla võtta.

Teeksin siis siinkohal väikese märkuse. Selleks, et meil siin oleks koos "lõbusam" ja , et me saaksime siin kooskäimisest motivatsiooni ammutada, on meil vaja teemasid, millest rääkida. Muidu läheb meie duelliga samamoodi , nagu mujal. Selleks , et oleks, mida arutada, peab keegi mingeid teemasid üles tõstatama. Oleme siis natukene tänulikud neile , kes uusi mõtteid arutelusse proovivad tuua ja püüame ikka kõik sõna sekka ka öelda , eks !

Me ei taha ju, et see duell saaks selliseks kohaks, kuhu me tuleme esmaspäeval lohutust otsima, et teistel läks ka nädalavahetus metsa. Kolmapäeval tuleme vaatame, mitu inimest on saanud oma nädalavahetusel lisandunud grammidest lahti. Ja reedel tuleme kirjutame numbri.

Arge siis palun keegi minu kirjutatut isiklikult võtku, eks. Esialgu on see väga üldiselt mõeldud, aga see mõte tuli mulle pähe , kui annn kirjutas oma suurest kohvitassist smiling smiley

Ühesõnaga, nüüd tahaks me kõik teada, et mida meie nädalavahetuse patustajad konkreetsemalt ette võtsid, et esmaspäeva ei peaks ka patupäevade hulka enam liitma. Rääkige mis te ette võtsite, nii saavad võibolla teised ka indu juurde, et reel püsida !

Ah jaa, mis veel. Püüame kirjutamise juures sellega ka arvestada, et meid on siin 10 inimest. Me oleme siin veel ikkagi suht lühikest aega koos käinud ja on loomulik, et keegi meist ei suuda täpselt meeles pidada, et kes on kes ja kes oli see kellel tuli pahe päevaga 2kg juurde ... kellel huvi, loomulikult saab eelnevaid kirju uurida, aga eeldame , et kõigil meil ei ole nii suurt huvi smiling smiley Ehk siis, "kordamine on tarkuse ema". Arvestame sellega. Võime ju näiteks kirjutada, et " minu nädalavahetusel lisandunud 1,5 kilost kadus teispäevaks 500g , kolmapäevaks veel 500g ja täna läks 200. Nüüd mul veel vaid lasta 300 minna.... usun, et saate kõik aru, mida ma mõtlen. Kui ei saa aru, siis küsige, küsige smiling smiley smiling smiley !
Ja kui teil tekib peale minu ( või kellegi teise) "mõtete" lugemist endal mingeid mõtteid seoses minu ( või kellegi teise) poolt kirjutatuga, siis ärge hoidke midagi endale. Kirjutage siia. Ka siis , kui te ei ole nõus, te tunnete, et kellelegi on sõnadega liiga tehtud, teie arust käitub keegi oma kehaga ülekohtuselt. Me ei pea üksteist ainult takka kiitma, lubatud on ka teisi natuke noomida, ka seda on vahest vaja smiling smiley Kõik mõtted, mis te siit teemast kaasa võtate, jätke ka siia, teistele lugemiseks, edasi mõtlemiseks ....

Ühesõnaga, kui te juba leidsite aega, et siia teemasse lugema tulla, siis ärge minge siit ära, ilma et te olleks siia midagi kirjutanud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 05. November 2013, kl 10.32

Tere, nädalavahetus läks normaalselt- ei tulnud juurde, ei läinud maha kaalu. Pidevalt võitlen isudega ning käegalöömise tunne on. Laps klõpsis pilte ja kui ma siis fotokast vaatasin kui suur ma ikka olen- tuli ahastus peale.

Tuleb ikka edasi pusida, sest jõuludel tuleb ju kaalu nagunii veel juurde. Vee joomise kohapealt arvan, et Eesti kliimas piisab 1 l puhast vett ja suvel 1,5 l, liigne veejoomine pidi neere koormama. Ning välimuse ja veejoomise vahel ei saa võrdust tõmmata, ikka geenidest sõltub palju. Minu ema, kes ei joo üldse vett näeb 10 aastat noorem välja kui on. Tal on puhas ja peaaegu kortsuvaba nägu, aga head geenid ei pärine edasi. Meil õega on isa näonahk ehk siis probleemne, kuigi joome õega suht palju vett aastaringselt.
Kõike tuleb siiski teha mõistuse piires ja tunnetada mis on sinu kehale parim.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 05. November 2013, kl 11.20

Vurr, kiitus! Väga head mõtted. Muidu hakkab tõesti jutt ära vajuma, kui teemasid ei ole. Minul läks nädalavahetus nagu tavaliselt, ülesöömisest ei saa enam rääkida, pigem on probleemiks alasöömine ja süsivesikute normi piires söömine. Õnneks on patustamist harva ette tulnud. Tänasega täitub 3 nädalat LCHF-stiilis toitumist, hommikuse seisuga olen siis kaotanud selle 3 nädala jooksul 1,6 kg, mis on pärast pikki seisakuid väga positiivne tulemus, arvestades, et selle aja hulka mahub ka patustamisi. Loodan, et suudan nüüd pisikeste sammudega astudes oma eesmärgini jõuda. Uueks eesmärgiks sean lisaks kaalulangetusele lihaseid säilitades rasvaprotsent kontrolli alla saada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 05. November 2013, kl 11.22

Kohviga on nii, et vahel ikka tuleb ette. Mäletan enne Tallinna elu jõin kohvi ikka kolm korda päevas ja kõrvale soojad vorsti-juustu saiad. Külmkapp asus väga ligidal minu voodile. No oli mis oli. Egas praegugi on mul kapid ja külmkapp toitu täis aga lihtsalt ei õgi korraga kõike sisse vaid mõistlikult.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 05. November 2013, kl 12.20

Mina joon kohvi ainult hommikuti ühe tassi.Vahest pikematel autosõitudel võttan latte kaaslaseks kaasa.Lühematel sõitudel võtan väikse veepudeli kaasa.Päevas üritan ka oma 1,5l pudeli tühjaks juua.
Esmaspäevad mul isiklikult patupäevad ei ole.Eile ei võtnud midagi erilist ette sünnipäeva pattudest lahti saamiseks.Sõin nagu tavaliselt mul plaan ette näeb.Jõin ainult vett veidi rohkem.Ja seda selle pärast,et proovin kaalu langetada nii,et see tuleks loomulikult ja ilma erilisi pingutusi nõudmata.Tean,et kui rohkem pingutaks ja söömisi hoolikamalt jälgiksin,siis võtaksin kiiremini ja rohkem alla.Samas tean ka seda,et sellisel juhul annaksin jälle ruttu alla.Seega võtan lõdvemalt aga siiski sihikindlamalt.Et kõik oleks võimalikult loomulik.
Tänasest proovin valku veidi rohkem süüa kui tavaliselt seda teinud olen.Eelmisel nädalal sõin kaks päeva nii ja kõht püsis tõesti kauem täis ja õhtuks oli probleeme,et punktid täis süüa.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 05. November 2013, kl 12.42

Püüdsin teha parandust. Tantsuõhtu mitte ei lisanud gramme, loodetud kaalukaotus jäi olemata.

Kui kohvist rääkida, siis kohv on mul on päev läbi käepärast. Tean, et kohv viib kehast vett ja kaltsiumi välja, nii et janu jagub ja CalMag-i tarvitan ka.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maalia 05.11.2013 12.46.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 13.00

Mina avastasin enda jaoks nipi, kuidas vett juua. Need klaasid hakkasid muutuma väga igavaks ja liiga palju ka veel. Nüüd on mul 0,5 l veepudel ja ma pean seda vaid kolm korda täitma ja ära joomathumbs up, palju parem vesi kohesmiling bouncing smiley
Mida te täna õhtul sööte? Ma kavatsen ühe kanafilee ära praadida ja sinns juurde keeta pool pakki mingisuguseid külm köögivilju ja kodujuustu.
Ja veel.....üks päev ostsin omale pulgakommi, et saab kaua läbi ja hea lutsutada, sest siis eriti teised asjad ei mahu enam suhu, vähemalt nii kaua, kuniks pulgakommi onsmiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 05. November 2013, kl 13.38

Ilma kohvita ei alga mul ükski päev, olen proovinud loobuda aga sõltuvus on ikka nii suur, et kui ei joo, hakkab pea valutama.

Täna õhtuks teen vist süüa kana juurviljadega. praen kanatükid, lisan sibula, porgandi, kõrvitsa, küüslaugu ning praen poolpehmeks, lisan vett, hautan pehmeks ning siis sulajuustu ja maitseb hästi. Maitseaineid panen ikka ka praadimise käigus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 05. November 2013, kl 14.19

KurrNurr, ma avastasin täpselt sama nipi mis sul: mul on pooleliitrine veeklaas, 3 klaasitäit ja päevanorm ongi joodud. Ja ilusa kujuga klaas on lisaks, selline kokteiliklaas, kutsub ju kohe vett jooma smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 14.42

Hatugirl smiling smiley näen sinu eesmärkides sarnasust enda eesmärkidega. Mul samad mõtted, et püüan rahulikult võtta. Kui ma enda vastu väga karmiks muutun, siis ma kardan, et murdun. Samas aga vaatan tõelise respectiga neid kes suudavad enda vastu karm olles siin aastaga mitukümmend kilo alla võtta , see on suur töö.
See on tore, et sul on nii palju iseloomu, et sinu esmaspäeva hommikune mr. Napoleon ei hakanud päeva jooksul lisa nõudma. Pole vist väga harv juhus kui juhtub, et "pulgad läksid, mingu siis trumm ka ".

KurrNurr, ma kas lihtsalt ei tea või ei mäleta, et sa vanasti ka maiasmokk olid smiling smiley Kas see selline snickers-i ja pulgakommi armastus on sul koguaeg olnud või on see nüüd uuema aja trend sul cool smiley Kui sa snickersist rääkisid , siis mul tulid judinad peale. Mul mees ka armastab õudsalt magusat ja sööb vahel snicersit. Ma olen siis vahel harva küsinud väikese nurgakese ampsu , oooooo see on ikka tõsine "laks". Mitte , et see šoks halb oleks, ei-ei, lihtsalt nii magusat asja annab vist otsida smiling smiley Õnneks mul teise ampsu isu ei teki, minu õnn smiling smiley

Kuna minu teisipäevased päevad on väga ära hakitud, pidevalt vaja lapsi viia-tuua, mitmesse erinevasse kohta (koolid, trennid) siis on mul teispäeviti valik, kas õhtusöögi tegemisega juba hommikul alustada või siis minna kergema vastupanu teed. Täna lähen seda kergemat teed. Mõttes on õhtul pelmeene süüa. Kuna pelmeenid on suht head kaloripommid , siis tuleb mul endal nendega ettevaatlik olla ehk siis õhtusöögile mõistusega läheneda. Tegelikult olen nii hommikusöögi kui ka lõuna arvelt natuke kokku hoidnud, nii, et saan õhtul pelmeene natuke rohkem kui nuusutada tongue sticking out smiley
Püüan oma vee joomist jagada hommik / päev /õhtu. Hommikul jõin ära 0,6L kummeliteed , nüüd on mul kannus "ei tea mis" tee. Leidsin kapist mingi ilusa totsiku. Mäletan küll, et pangas käies mingil põhjusel millalgi pisteti mingi plekkkarbike näpuvahele. Igatahes on seal sees ilus värviline segu, mille hulgas on vist ... rukkilille õisikuid !? Ega ma ausalt öeldes väga suur taimetark ei ole smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 05.11.2013 14.44.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 05. November 2013, kl 14.47

Oi, kui palju lugemist on tulnud, see vist Vurr-i kirja peale, isegi kohvi teema on uuesti käsil smiling smiley päris palju joojaid. Õige Vurr, keegi peab teemat hoidma ja ka märkusi tegema, kui vaja. Sellest kohviteemast mäletan, et küsisid piima kogust kohvi sees, kahjuks pole seda ikka jôudnud ära mõõta, märgin endale umbes(60ml).
Peale patupäevi ei teinud midagi teisiti kui muidu, nagu ütlesin, mis kergelt tuleb, see ka läheb, ainult püsisin oma kalorite piires.
Täna õhtul söön, lillkapsast, mida keedan suure portsu ja liha kõrvale(ei tea veel, kas kana või siga).
Vett joon praegu nii, et kannu panen laimi, külmutatud mustikad ja vee. Üle 1 liitri ei jõua päevas juua.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 15.03

Jah, selle kohvi siise piima ( ja ka suhkru) teema püstitasin selle mõttega, et nii mõneski kohas öeldakse, et oma päevapiirist ei tohiks rohkem "Üle süüa" , kui umbes 100 kalorit. On mul õige info ??? Tegelikult on see 100 kalorit ju nii kerge kuhugi kaduma. Kui märkida endale kohvipiima poole vähem ja suhkrut ka poole vähem ning olla veel siis suur kohvisõber, kaovad sinna kohvitassidesse päris märkimisväärsed kalorihulgad.
Ma lihtsalt tol päeval eeldasin, et kõigil on nagunii köögikaal kodus köögis olemas ja , et kohvi tehakse ka omale kodus köögis, et hea lihtne ülesanne smiling smiley No ja eks tegelikult tahtsin teada ka , kui palju keegi loeb ja kaasa mõtleb winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 05. November 2013, kl 15.55

Minu hommikusöök tööpäevadel ongi kohv - häbi tunnistada. Valdavalt joon kohvi 7 g pruuni suhkruga ja 20 ml kohvipiimaga. Sõltub päevast, aga kogused jäävad 1-3 tassini päevas. Samas nädalavahetuseti ei taha ma üldse kohvi juua ning kodus mul pole isegi mitte kohvimasinat ega kohvi ennast.

Minu patune nädalalõpp ei taha ununeda ning eile olin terve päeva söömata ning kohe pärast tööd käisin restos söömas (teades, kui palju rasvast ning kaloririkast toitu pakutakse, siis väga ei põe, sest suur varu oli päeva jooksul kogutud).

Minu probleem ongi selles, et mu põhiline toidukord jääb väga sageli õhtusse. Senini ei ole see veel kurjalt kätte maksnud, kuid tunnen, et keha hakkab järjest raskemini kilosid ära andma ja seega peaksin tõsiselt oma toitumise regulaarsusega tegelema hakkama.

Kui tihti teie päevas sööte - kas ikka 5 toidukorda tuleb ära nii, nagu peab?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 05. November 2013, kl 18.13

Natuke häbi tunnistada aga mina söön tavaliselt kolm korda päevas. Täna näiteks pistsin päeval 200grammise singi-šampinjoni pitsa tüki nahka. Väga hea oli spinning smiley sticking its tongue out Peaks hakkama õhtust sööma aga täna välja minek niikuinii, öösel Vanalinna peale.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 18.28

Vurr, ei ole olnud selline magusaõgard, aga see imetamine on mulle sellise energiavajaduse tekitanud, et seepärast ma selle snickersi eile võstingi, et saaks kohe korraliku laksu, siis rahu majas, ma olen sellepärast ka sefiiri söönud.....
Vanasti, noh kui vanasti, enne lapse sündi ma ka jõin hommikul kohvi ja rohkem ma selle järele vajadust ei tundnud ja nüüd kui beebi sündis, siis ma ei tahtnud juua ja isegi ei tunne enam puudust, tee on läinud palju paremakssmiling bouncing smiley

Söön ka põhiliselt kolm korda, vahepalad nagu nt see snickers ja mõni muu selline käib asja juurde. Kuigi vahest õhtul ei viitsi erilist midagi enam teha, siis saab sepikut röstida ja lihtsalt sulatatud juustuga süüa, kuid jah......nii see elu onspinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 05. November 2013, kl 19.14

Mina söön ka tavaliselt kolm korda päevas.Vahepalaks näksin õuna või banaani või porgandeid.Vahest söön peale lõunasööki magustoiduks 1-2 kommi või pool väikest šokolaadi (tupla,twix,bounty).Siis tean,et õhtul enam mingit magusanäksimist ei ole.Minu põhimõte on et kui magusat,siis pigem hiljemalt lõunal.Kuskilt olen kuulnud/lugenud,et tegelikult peakski söögikorra magustoiduga lõpetama,sest siis saab organism aru,et nüüd on söögikord läbi ja tuleb tegutsema hakata vms.Loodan,et väga valesti ei mäleta.

Mina ka katsusin õhtul kiirelt hakkama saada.Eelmisest päevast oli veel keedukartulit järgi ja praadisin need ära.Kõrvale praadisin kotlette.Õnneks ise suutsin tagasihoidlikuks jääda smiling smiley Magustoiduks sõin 2 mandariini.

Vurr, mul varem oligi tihti nii,et kui korra juba üle sõin,siis kohe lõin käega ja mõtlesin,et homsest hakkan jälle korralikuks.Seekord on vist iseloomu rohkem,sest alla anda ei kavatse ka peale mõningasi tagasilööke.Eks oma osa ongi ka selles,et kui tuleb millegi järgi isu,siis ka söön seda mitte ei oota kuni isu taltsutamatuks muutub ja siis õgima hakkan.Kõike mõõdukalt smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 05. November 2013, kl 20.15

Kuna olen beebiga kodune, siis kindel toidukord on õhtul kogu perega, aga päeval on näksimist palju. Kindlaid toidukordi ei ole, eks beebi dikteeerib päevakava.

Kas keegi kodus ka trenni teeb? Mina alustasin täna kõhulihaste harjutustega, tahaksin väga et see nüüd igapäevaseks tegevuseks saaks, sest lotendav beebikõht pole just kõige ilusam.
Need, kellel on üle 2-he lapse, kuidas olete kõhu trimmi saanud?

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.