Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 05. November 2013, kl 22.13

Anka küsis, et mitu korda päevas keegi sööb. Mui ei ol päris kindlat söögikordade arvu. Üldiselt ikkagi hommik, lõuna, õhtu ja tihtipeale ka üks ampsamise kord ( vahel ka kaks). Nii, et vahel 3, vahel 4, ja mõni päev tuleb ka 5. Tegelikult pean tunnistama, et minuarust see 5 söömise korda on nii tihti, et kui kodus olla ja rahulikult süüa, siis nõud ära pesta ... ja võib omale uut toitu hakata juba plaanima smiling smiley Aga minu kogemused ütlevad, et kui nii tihti süüa, siis ei tekigi üldse suurt näljatunnet ja piisab palju väiksemast toidu hulgast. Mul tavaliselt on siis õhtuks selline imelik tunne, et ma oleks nagu terve päev ainult söönud ja söönud ja söönud , et huvitav kuidas neid kaloreid nii vähe sai kokku tulla smiling smiley

Minu tänased õhtusöögi plaanid ei läinud üldse nii nagu ma plaanisin. Pelmeenid on endiselt sügavkülmas. Lapsed sõid praekartuleid, viinereid ja kohukesi. Ise aga sõin alles hilja õhtul sülti ja kartulit, ühe kohukese ja ühe "teistmoodi võileiva" mis oli ehitatud kuumsuitsusingi peale (kodujuustu ja tomatiga).
Üldises pildis ei ole tänasel päeval midagi viga. Söönud olen ju ainult 1200 kcal , minu jaoks on see ainult. Seal hulgas on süsikaid täpselt 100kcal. Ja joodud on 1400ml teed. AGA häda on selles, et sellest 1200 -st 2/3 sõin ma nüüd õhtul ! Tean, et see on täiesti vale. Aga ilmselt olen ma veel 2 tunnikest kindlasti üleval, nii, et siis ei ole päris selline seis, et lähen voodisse viimane amps suus smiling smiley

Sire , küsisid trennide kohta. Mina ei tee praegu mitte midagi. Mulle meeldiks jalutamas käia, aga ... ma ei käi. Osaliselt on see sellepärast, et väiksem laps on selline 3a tegelane kes pikki maid kõndida ei jaksa, õhtuti kui mees koju tuleb siis nagu ei tahaks kodust ära minna ( muidu ma ei näegi teda üldse).... ei noh, otsi lolli kes ei leiaks vabandusi , eks . Tegelikult võin ju välja ka öelda, et MA EI VIITSI. Häbi mulle ! Kunagi mulle meeldis päris pikki maid maha kõndida winking smiley Olen mõelnud küll, et peaks hakkama jälle rohkem liikuma , aga praegu on kuidagi vilets aeg alustamiseks smiling smiley No nagu ikka, et täna on tuul, homme on vihm, ülehomme on pime, ja siis on veel miljon põhjust , miks mitte minna. Lisaks saab veel igale poole ka autoga ja palju kiiremini ja mugavamalt. Ei noh, ma olen ikka super laiskvorst tegelikult. Oi-oi-oi. Ja mis puudutab 2-he ja enamalapselistele suunatud küsimusse ( ma kohe ei suudagi seda sõna välja öelda) , siis vastus on... , et ei olegi.

smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 05. November 2013, kl 23.44

Nonii, jõusin ka lõpuks maalt tagasi ja netti, lubasin omale natuke pikema nädalavahetuse, mis kahjuks läks jällegi väga käest ära, kuid täna võtsin ennast kokku, tegin paaritunnise jalutuskäigu ja asendasin tavapärase õhtuse mugimise lillkapsaga smiling smiley

Tahtsin ka ise just trennide kohta küsida, aga sire jõudis ette. Eks kaalulangetamisel peaks ju ikka trenn ja toitumine käsikäes käima, kuid kahjuks kunagise jala vigastuse tõttu ei saa trenni enam üldse teha, kuigi olen pool elu trennides käinud ja seda väga nautinud, on mulle praeguseks hetkeks trennid keelatud sad smiley Siiski ma ei heida meelt ja näiteks õhtul telekat vaadates teen pauside ajal kükke või siis kõhulihaseid, erinevaid harjutusi saab ikka teha smiling smiley Samuti nendele kellel pole aega kuhugi trenni otseselt minna, soovitan youtube videosid. Valik on meeletu ja täiesti tasuta!! Usun, et igaüks leiaks oma päevas selle pool tunnikest, et ennast kodus natuke liigutada smiling smiley

Ma olen aru saanud et enamusel teil on laps või lausa mitu. Ma imetlen teie tahtejõudu!! Laste kõrvalt tekib ju ikka jääke, samuti on lastega kodudes kindlasti ka mingeid maiustusi. Olete väga tublid kui nende ahvatluste kõrvalt suudate ikka kaalu langetada!! (Y)

Päevaste söögikordade kohta, minul on neid 4. Hommikuks 2 tassi teed ja midagi näksida, nt kohuke või kodujuust või õun vms. Lõunaks soe praad, õhtuks ka midagi sooja ja siis tuleb kõige jubedam aeg, õhtusöögi ja magamamineku vahepeal, kuhu jääb see jube piinav näksimisvajadus. Pigem söön päeval vähem, aga ma ei suuda õhtul täiesti ilma näksimiseta olla. Selle loen siis neljandaks söögikorraks.

Kuidas teil magusaisu ohjeldamine välja tuleb, kellel see üldse on? Minu suurimaks hädaks ongi pidev magusa vajadus. Võin vabalt olla ilma sooja soolase toiduta, aga magusat söön iga päev confused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 05. November 2013, kl 23.49

Mina söön tavaliselt 3x päevas, mõnikord midagi vahepeale ka. Peamiseks vahepalaks on vesi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 02.36

Ehh.. jõudsin just linnapealt koju. Minu kainest olemisest ei tulnud midagi välja ..

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 06. November 2013, kl 08.17

KurrNurr, mina just ei joonud kohvi üldse enne lapse sündi, kui imetamine lõppes ja laps öösiti üleval käis, olin hommikul nii väsinud, et hakkasin ennast kohviga turgutama...see sai mulle saatuslikuks, siis olin juba lõuna ajal väsinud ja jälle kohvi andis jõudu jne. loodan, et sinu laps magab hästi ja sa uuesti kohvi küüsi ei lange. Minu jaoks on see sõltuvus millest ei saa kuidagi lahti, kuigi olen proovinud.

Sire, minul ka 2a laps, kõht läheb ainult kaalu langedes tagasi ilusaks, eelmine aasta oli mul nii punnis kõht ees, et mu ema küsis kas olen uuesti rase? kui ütlesin eii, siis käskis midagi oma kõhuga ette võtta, sest võõrastele pidi jääma mulje, et olen rase....oi ma olin siis solvunud. Kui on kõhtulihased siis ei tule ka süües kohe kõht ette.

Sporti ma praegu ei tee, pole last kuhugi panna(see muidugi vabandus). Natuke kõhulihaseid teen, kui meelde tuleb. Plaan varsti ikka jõusaali minna, peab liigutama.

Söön 3x päevas. Hommikul kohvi, 2wasa leiba, peale panen mida on juustu, sinki või pasteeti.
Lõuna kohv, 2 muna, kas keedetud või praetud(peekoniga), munale peale Felix Thousand island kastet(lemmik kaste, panen seda igale poole ka leiva peale või asemel). magustoiduks hurmaa.
õhtuks tavaliselt liha salatiga, või midagi mida mees on valmistanud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 06. November 2013, kl 08.26

eliisabeth, magusaisu käib mul hooti, kui hoogu pole võin vabalt vaadata kuidas teised kõrval komme söövad, kui hoog tuleb siis söön salaja ikka päris palju magusat. Minul tuleb magusaisu siis kui kõht korralikult(liha...valku) täis pole ja näksimisisu tuleb.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 09.00

Annn, kui tohib küsida, kui suur Su päevane kaloraaž on? Selle menüü järgi tundub küll, et jääd nälga eye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 06. November 2013, kl 09.04

Mina ohjeldan oma magusaisu nii, et kõigepealt üritan magusat üldse mitte poest koju tuua. Aga kui õhtul ikka meeletu isu peale tuleb, siis võtan mõned lusikatäied mett.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 06. November 2013, kl 09.43

Selle lotendava kõhuga on üks suur jama.Peale esimesi lapsi oli kõht ilus aga peale kolmandat tuli juba volt ette ja neljandast sain suure päästerõnga sad smiley Olen mõelnud isegi kõhuplastikale aga kardan seda veidi ja no raha nõuab see asi ka üsna palju.
Hetkel käin ainult zumbas.Aeroobikasse pole juba ligi kuu aega jõudnud.Pimedal ajal ei taha kohe üldse hilja õhtul välja minna.Kui enne ei jõua,siis hiljemalt ,ärtsist hakkan seal uuesti käima.Kevadel hakkasin õhtuti kõndimas käima (5-6km) aga ka see jäi sügisel soiku.Ilmad on sellised,et kohe üldse ei kutsu õue.

Selle magusaisuga on mul ka nii,et kui kõht on liha täis,siis piisab ühest kommist või tükikesest šokolaadist.Kui pole korralikult söönud,siis tekivad aeg-ajalt jubedad magusaisud.Siis olen ka salaja söönud.Pärast on muidugi paha olla kogu sellest jamast aga ikka vaja omale igasugust jura sisse ajada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 06. November 2013, kl 10.08

Tere!

Ei hakka kellegi poole isiklikult pöörduma, jagan oma 17 aasta kaalu hoidmise kogemust hea meelega kõigiga.
Olen lugenud, et kasulik on 4-5 korda päevas süüa. Siis peletad näljatunde küll, aga täiskõhu mõnu jääb saamata. Eelistan vähemasti kord päevas kõhu täis süüa ja tavaliselt hommikul, siis on kogu päev meel hea. Piirdun enamasti 3 toidukorraga.
Magusasõber olen ikka olnud. Suur tahvel šokolaadi või 200 g batoonikesi polnud mingi probleem. Magusaisu peletamiseks mulle piisab kui vähemasti paar korda nädalas oleks kaalikas menüüs. Äkkrünnaku vastu aitab suts aeglaselt limpsitud konjakit.
Kahjuks tüsedusele kalduva (kaal 1996.a. 102kg) inimesena tuleb ikka aeg-ajalt märkamatult kogunenud kilod kiirkorras maha võtta, sest pikalt piinelda pole minu jaoks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 06. November 2013, kl 10.16

annn, milliseid wasa leibasid sina ostad ? Ma olen wasa-dest ainult neid 7 vilja omi söönud. Oled sa erinevaid wasa leibasid proovinud, kas nad on kõik sellised ühesugsed - õhulised. Mina ostsin eile proovimiseks maisileivakesed linaseemnetega (Racio). Need siis sellised ümmargused. Täitsa head smiling smiley

Ja eile õhtul oli mul vaja ikkagi endale veel peaaegu öösel (olin 2-ni üleval) kaks "teistmoodi võileiba teha" (sink all, kodujuust ja tomat peal). Nii, et kokku tuli siiski mitte 1200 (mis oli tegelikult natuke üles poole ümardatud) vaid 1308 kcal. Ja mis veel eilsesse kirja puutub, siis ma usun , et kõik said aru , et süsikaid ikka kalorites ei mõõdeta , väike näpukas smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 10.46

Saime-saime, Vurr, ei hakkanud nokkima winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 06. November 2013, kl 11.50

Kadri, proovin süüa 1200kcal-t, kuid iga päev ei ônnestu, lõunani olen tubli, õhtul läheb käest. Eriti kui mees süüa teeb.

Vurr, söön wasa original leivakesi, olen ka teisi proovinud, aga kuna originalides on kõige vähem kaloreid, siis olen neile kindlaks jäänud. Kindlasti on ka vähemate kaloritega, aga selles poes, kus käin oli neis kõige vähem. Olen vist 3 wasasid proovinud, on õhulised ja ühed olid seemnetega.
Need wasa leivad jäid mulle ühest siinsest duellist külge, kui arutasime, et ei peaks nisutooteid sööma, üks duellitaja kiitis neid väga ja nüüd olen ka ise neid juba pikalt söönud.
Vurr, kaua oled neid söönud ja kas saia üldse enam ei söö?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 06. November 2013, kl 14.17

Tulin just 5 km jalutusringilt.....mõnus olithumbs up Ja minul küll üle kahe lapse, aga sellest lotendavast kõhus vist ei saagi lahtisad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 14.18

Hehee.. täna siis oli mul pool kümme äratus ja kooli. Nüüd siis söön alles. Tegin ahjus kartult ja sealiha, kõrvale ema tehtud letšot, piim. Nämma smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 06. November 2013, kl 14.31

Ja mina otsustasin ka täna oma endomondo tööle panna (eilne mõttevahetus pani mõtlema) ... tegin koos pesamunaga ühe tagasihoidliku 4 km ringi, tema rattaga , mina kõndides. Parem ikka kui mitte midagi smiling smiley

Ka pelmeendi, mis pidid juba eile tee potti leidma ( aga jäid siiski eile puutumata), läksid täna lõunasöögiks loosi. Mina ise sain (õnneks) ainult 7 tk, sest väikemees otsustas, et ta sööb elevandi eest. Eks söön midagi muud juurde mõne aja pärast. Praegu istun ja tühjendan teekruusi.

Mina leidsin tee nende wasa leibadeni kunagises Kaalujälgijate rühmas. Julgelt üle 10 aasta tagasi. Selles mõttes olid need rühmad ikka päris mõnusad kooskäimise kohad. Aga ma ei ole neid wasa leibasid koguaeg söönud. Tegelikult ju võiks. Pigem kipub see nii olema, et kui ma olen kaalulangetamise lainel siis on need kasutuses ja kui ei ole, siis asendub tasapisi alguses mingite terakuklitega ja lõpuks jõuan ka saiani. Praegu ma üldiselt saia koju eriti ei osta. Pidevalt kapis seda ei ole. Aga arvan, et kord nädalas ma ikkagi ühe saia ostan, mis süüakse suht kiiresti ära, sest pere ju suur. Tavaline must leib on koguaeg kapis olemas ja nüüd ka erinevad näkileivad , wasa leivad ja ka need riisivahvlid või maisileivad.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 14.47

Ainuke leib, mis viimaselaja mul ikka külmikus on Fazeri must seemneleib.. smiling smiley Ja seda ma iga päev ei söö, siis kui tuju tuleb või siis kui vaja pikaks päevaks kaasa teha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 06. November 2013, kl 15.26

ma avastasin, et üks väiksema kalorisisaldusega leibasid on fazeri must leib REAL (179 kcal 100 g kohta)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anka33 06.11.2013 15.26.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 06. November 2013, kl 15.40

179 kcal on tõesti leiva kohta ikka suht madal, muidu kipuvad tavalised leivad olema 220 kanti ja mõned seemneleivad küündivad peaaegu 300-ni.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 15.56

Tige tikker annab teada, et homsest alates hakkab toitu kaasa võtma või kodus söömas käima. Kohalikus söögikohas (õpilasbistroo) olid taaskord köögiviljad/juurikad otsas ja peale kartulite ning tatra polnud midagi võtta. Võtsin siis lõhe, tatra ja kapsasalati. Tatrast jätsin vähemalt pool järgi, aga kui kaaluabisse sisestasin, siis see u. 60g tatart andis 19,8g süsivesikuid, mis range LCHF-i korral on terve päevanorm. Mina üritan mitte üle 30-max 40g päevas süüa. Ja "blondiin" ei tulnud ju selle peale ka, et oleks siis võinud sooja lisandi asemel lihtsalt rohkem salatit võtta. Egas midagi, järgmine kord olen targem...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 17.19

Siin ühikas elades on igasugu ideid tulnud, et mida süüa teha, mida katsetada. Nii palju asju, mida pole ise teinud. Seega pöördun siia küsimusega, kas keegi teist vahel lõhet ka teeb ja kuidas?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 06. November 2013, kl 18.59

dieedipäevik: ahjulõhe1, ahjulõhe2 ahjulõhe majoneesiga, ahjulõhe juustukattega, koorene lõhesupp. Google aitab, leiad sadu retsepte smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 06. November 2013, kl 19.42

Minule tohutult meeldib ahjulõhe.Teen seda tavaliselt nii (kogused umbes):lõhefilee,veidi soola,pigistan pool sidrunit,hakitud tilli tunde järgi,poole sibula viilud,1 tomati viilutatud rõngad peale.Siis lasen kergelt majoneesi jutid peale ja kõige peale riivitud juustu.Küpsetan ahjus 200 kraadi juures umb 20 minutit.Mmmmm........

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 06. November 2013, kl 21.24

Väägaa hea, väga hea .... ma just tulin poest ühe kolmekilose forelliga . Teema on nagu "rusikas silmaauku " spinning smiley sticking its tongue out Homme vaja selle kalapurakaga midagi ette võtta.

Mul täna söödud grammike alla 1400 kalori praegu , süskareid sh. oli vist 118g äkki smiling smiley Vedeliku joomisega olen poolega võlgu , aga üks kannutäis teed on juba jahtunud ja teises kannus on "uus" tee mida kavatsen ka veel maitsama hakata. ostsin täna mingi "vitamiinitee" kus sees on õuna, kibuvitsa, arooniat, ebaküdooniat .... midagi oli vist veel.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 07. November 2013, kl 08.17

Appi appi appi... vedeliku joomisega nii, et eilne õhtu rummi saatel ja pundi peale pakk krõpsu. Ei teagi palju ära jõin aga lisaks tavalistele kaartimängudel sai joomismänge mängitud. Ei täna ma kaalule ei julge astuda. Kuigi eilne päev olin muidu tubli. Aga kui hea seltskond ei saa kuidagi ei öelda, ja kui juba, siis juba. Magama sain umbes 3 või 4, ei mäleta aga hommikul krapsti 7.50 ülesse ja kooli ma jõudsingi.

Lõhega on nii, et ma tean kuidas ema teeb. Fooliumis, kalamaitseaine tilliga ja sool, mitte liiga palju, sest kala tahab vähe maitseainet. No ja siis vette kas ahjus või isegi pannil. Vahet eriti pole minu jaoks. Ma tean, et netis neid retsepte sadu aga nendega on tavaliselt nii, et see, mis teised teevad on alati parem ja huvitavam... seega, JAGAGE!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 07. November 2013, kl 09.28

Homme on vist minul küll selline päev kus kaalule astuda ei tahaks.Terve nädala on kuidagi raske olla olnud ja sellist tunnet,et oleks veidigi alla võtnud,ei ole.Oma osa on muidugi nädalavahetusel toimunud lapse sünnipäeval aga kuna olen sel nädalal ka VÄGA palju vett joonud,siis on selline tunne,et see ka seisab mu sees.Samas on mul varem ka nii olnud,et kui mitu nädalat on olnud üsna korralik kaalukaotus (kokku 3,8kg),siis mõneks ajaks jääb kaal seisma.Kui ma nüüd tõesti omadega juba seal maal olen,saab edasine raske olema.Loodan siiski parimat!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 07. November 2013, kl 10.10

Oeh, ka mina kardan homset kaalumist...plussi vast ei tule, aga nullis võib vabalt olla, tänase hommikuse seisuga oli 100g miinust aga täna seisab ees sõbranna sünnipäeva tähistamine ja minna sinna nii et endal midagi head laualt puutuda ei luba, oleks ka paras piin :/ eks näis siis homme.

Lõhe oli varem üks mu lemmik toite, aga kevadel oli üks ebameeldiv kogemus, sõin õhtul metsiku hunniku lõhet ära ning öösel jäin kõhuviirusesse ja kõik tuli sama teedpidi tagasi välja, pärast tundus lõhe mulle nii rõve et pole suutnud süüa. Nüüd kui pool aastat möödas, hakkavad lõheroogadele mõeldes küll neelud käima. Mina tegin muidu lõhet väga lihtsalt: lõhefileele peale tilli ja sidrunipipart ning pooleks tunniks ahju (mul on ahi katki ja ei lähe eriti kuumaks, seega normaalses ahjus peaks ilmselt poole vähem olema). Samal ajal segan kokku kaste: majonees, sinna sisse väike tilk sinepit, tilli, soola, sidrunipipart. Kallan segu lõhele peale ja veel pool tundi ahjus, nämmaaaa smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 07. November 2013, kl 10.12

Mina püüan homse suhtes optimistlik olla. See nädal pole ühtegi päeva otseselt vussi läinud, nädalavahetusel kirja küll ei pannud, aga usun , et käitusin mõistlikult. Viimased päevad olen söönud isegi alla oma eesmärgipiiri, ainuke viga , et söömised kipuvad rohkem õhtusse jääma. Soovitusliku vedelikuhulga olen ka iga päev ära joonud .... kõik peaks justkui korras olema smiling smiley Usun, et peaks miinus tulema küll. Vähemalt loodan smiling smiley

Ma võtsin aasta-paar tagasi väga kenasti üle 10-ne kilo alla ja siis äkki mingi hetk justkui kogu protsess peatus. Mingi aeg ma siis pusisin ikka päris päris pikalt (ligi aasta vist) praktiliselt ühe kohapeal. Lõpuks lihtsalt enam ei jaksanud. Ideed hakkasid otsa saama, kaaslased ka enam ei pingutanud. Võtsin omale suve vabaks, suvega aga tuli peaaegu kõik kolinal tagasi. Nüüd on minu suurimaks hirmuks just seisakute tekkimised. See on nii kohutav, kui sa pingutad nädalast nädalasse ja ei saa aru, miks miinust üldse ei tule. Ma ausõna pingutasin, käisin peaaegu iga päev kõndimas, distantsid olid julgelt 10+ km, ... aga ei midagi.
Nüüd olen ma selle kohapealt üsna hellaks tehtud, ma olen nõus leppima kasvõi sellega, et minu kaal alaneb vaikselt-vaikselt
kasvõi 200 grammi kaupa, aga peaasi, et liiguks õiges suunas smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 07. November 2013, kl 10.18

Ma loodan, et kaal homseks viperust ei mängi, täna oli päris ilus number. Üleeile õhtul sõin ennast peaaegu lillkapsaks, nii hea oli ja muidugi mõtlesin, et ei jäta tilgakest vedelema ja siis ägasin. Ei oska inimene ikka asju mõistusega võtta eks. Aga päris huvitav oli: aurutatud lillkapsas, kergelt võis praetud ja riivjuustu lisatud. Teistkordsel soojendamisel lisasin singitükke ja juustu juurde, mmm smiling smiley dieedipäevik, need lingid konkreetsetest blogidest on kindlati maitsvad, tegemist on suht "tegijatega", aga anna teada, mis varianti ise katsetasid ja kuidas välja kukkus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 07. November 2013, kl 10.25

Eile tahtsin natuke patustada ning ostsin kommipaki, aga selgus et need kommid olid lagritsaga- mida mina ei söö, ning peale esimest kommi andsin ülejäänud paki ära. Ei õnnestunud õigelt rajalt kõrvale minna. Kui tänane õhtu ettekavatsetult läheb, siis peaks kaal mind rõõmustama.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.