Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 21. March 2014, kl 10.16

Kaal 64,2 Langeb tasapisi ja stabiilselt. Edu kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Signum
Kuupäev: 21. March 2014, kl 10.37

Hommikust!

Aitäh, et mind oma kampa võtsite! Kahjuks on hetkel elus nii kriitilised ajad, et söömist on raske jälgida, kuid hoolimata sellest näitas täna kaal -700 gr ehk siis 63,3 kg.

Loodan, et selle kõige kõrval suudan end veel rohkem kokku võtta ning number kahaneb paremini edasi smiling smiley

Seniks kõigile päikest päevadesse winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Porthita
Kuupäev: 21. March 2014, kl 13.29

Hei hei!

Minu kaal täna 96,9 ehk siis +500g, aga ei ole sellest väga morjendatud.
Trenne tuleb nädala peale vaid küll 3 aga need olid juba natuke intensiivsemad, kui eelmisel nädalal. Toitumisega läks laupäeval veidi rajalt välja, nimelt lõunaks sai hoopis üks lõik shokolaadikooki söödud. See pluss tuli tegelikult juba nädalavahetusel, kui keha reedese trenni shoko tagajärjel kõik endasse salvestas. Jube vaevaliselt andis aga jällegi seda ära.
Igatahes hoian pea püsti ja annan järgmisel nädalal endast taas parima smiling smiley

Päikest

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: kakuke36
Kuupäev: 21. March 2014, kl 13.49

70,6 täitsa USKUMATU kuidas ma ei saa seda number 6-t kätte. Püüan teda juba aasta algusest saadik!!! Miks mul ometi nii aeglaselt see kaalulangetamine läheb?? Ok, tunnistan et trennipäevi oli 0 kuna tööd väga palju ja praktiliselt kogu ärkveloleku aja olen seda teinud... Toitumine peaks enam-vähem olema. Olen lausa suutnud magusast kaugele hoida ja viimasel 2 peol olin autojuhiks, mis tähendas omakorda et isegi pokaali shampust ei lubanud endale. Kas tõesti juhtmed nii pikad? smiling smiley Aga rühin ikka teiega edasi ja olen õnnelik, et langeb see kaal kasvõi 100g kaupa. Mis omakorda tähendab, et maikuus peaks vähemalt see 6 ikka ees olema grinning smiley Jõudu ja jaksu kõigile duellitajatele!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 21. March 2014, kl 14.10

minul siis pluss kaal on 121,6 seega +0,4.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: eskata
Kuupäev: 21. March 2014, kl 21.52

hei, ju-hu-huu!
77,3 seega -1,9
nii suurt miinust ei osanud uneski näha, see ei olnud ka eesmärgiks. plaanis oli teha tervislik nädal, kus kogused ja eriti õhtusöögid oleksid kontrolli all, kuna mingeid sündmusi ei olnud ette näha. kõik sujus plaanipäraselt. ilmselt aitas tähtede seis ka kaasa. eesolev nv paneb mind tõsiselt proovile. tänasel sünnipäeval juba patustasin tortidega. homme tuleb kaaluabi vaba päev. ülejaanud päevad teen kõik selleks, et suurele miinusele plussi ei järgneks.
tublidele jätkuvat tahet!
plussidele tagurpidi käik sisse!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 22. March 2014, kl 00.54

Tere, kaalutabeli kaaslased!
Ikka tasa ja targu, -400 gr ehk 90,5. Peaasi et miinus, ja koigile meile head vastupidamist selles igaveses sojas

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 22. March 2014, kl 01.55

Teate tüdrukud, te olete kõik nii tublid, et raske on igal nädalal rohkem innustust jagada.
Need kellel miinused on igati tublid (viksid-viisakad). Need kellel plussid, ootame ja loodame kõik koos, näha edaspidi miinuseid. Tu thumbs upblid on kõik, kes vähegi pingutavad. Mina küll pingutan. Umbes 5 aastat tagasi märkasin, et kaal hakkab imelikult tõusma, siis sai liitutud figuurisõpradega (alles alustanud) ja kolme kuuga sai kaotatud üle 10 kilo. Mis on paraku tagasi tulnud ja rohkemgi veel. Jällegi ise süüdi. Jube hea oleks, kui nädalas oleks rohkem tagasisidet teiepoolt ka. Kuidas edeneb? Mis kõige rohkem raskusi valmistab? Ja, kuidas meid kõiki teisi innustada edasi minema. Paraku on ju tihti nii, et lööks käega ja annaks alla.
Mina ei tahaks sellel suvel JÄLLE käia pealaest-varvasteni riietega, mis mu keharulle varjaks.
Innustme üksteist spinning smiley sticking its tongue out, selleks me ju selle portaaliga(või kuidad seda nimetatakse) liitusimegi. Hea on, kes viitsib meie + ja - sed kirja panna. Aitäh Kairka.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: helbeke
Kuupäev: 22. March 2014, kl 15.07

Tere head ja tublid kaaslased!
Minu kaal 69,5, langus väga väike aga pean rahul olema, sest ega eriti pingutanud ka pole. Nüüd on päike jälle jõudsalt lund tõrjumas, kepid kätte ja rajale. Olge tublid edasi, püüan minagi, sest piinlik juba vinduda oma kaalu otsas.
Ja KaruKati42- jälgin sind juba tükk aega ja kiidan. Võtsin samuti u 10 aastat tagasi 75,8 kg-lt 60-le alla. Alguse sai see kaalujälgijatest,kus käisin 2 kuud,siis kolisin maale. Edasi hakkasin rohkem liikuma ja just peale söömist (rohkem rohelist salatit)ei jäänud mõnulema, vaid läksin kõndima.Sõitsin vahel autoga isegi postkastist mööda, et saaks jalgsi tagasi minna posti järele(1,2 km). Tööd oli muidugi palju, eriti suvel kus muru niitmine ja trimmerdamine lisaks kõigele muule. Ja tundsin rõõmu liikumisest. Nüüd elan mugavat elu linna ääres, aed just mõnusa suurusega. Kaal muidugi tuleb koos vanusega ja ei saa salata, elu ka hea, mees hellitab , tahab mulle kõik ette-taha ära teha. Olen rahul ja õnnelik aga kaalu on nii raske alandada. Aga koos oleme tugevad, seepärast teiega kallid sõbrad lõpuks ühinesingi.
Päikest teie päevadesse!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 22. March 2014, kl 16.02

Nonii Eskata, proovid eest ära lipata smoking smiley, küll ma su kinni püüan.
Muide, kui sain õigesti aru, siis sul ju sünnipäev. Palju õnnesmiling bouncing smiley
Sa pingutad vist mitmel rindel smiling bouncing smiley Edu ja hoia mind ka enda lähedal.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 22. March 2014, kl 16.11

Proovisin eelmise postituse Eskatale saata, aga ikka tuli kõik järjest. Mis mõtet sellel on, kui valid mõne kirja välja ja vastad, ikka on kõik järjest ühes rivis. See kellele kiri mõeldud, ei pruugi ju üldse seda lugeda eye popping smiley Imelik.
Muide olen lugenud erinevaid postitusi. Kui on kõvasti trenni tehtud, siis nagu kaalulangusele see ei mõju. Miks??? Pigem nagu vastupidi. Kui keegi oskab seda mulle seletada, siis tänud ettesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 22. March 2014, kl 18.56

Arvasin, et sellel nädalal pikemaid kommentaare ei kirjuta, kuid ikkagi teen seda. Maale ei läinud, sest arvan, et seal on üks suur porimülgas ja midagi asjalikku teha ei saa.
Eile vaaritasin järgmise nädala toidud valmis, et ei peaks iga päev mõtlema, mida süüa teha.
Tegin ühepaja toitu (ilma lihata) ja köögivilja püreesuppi (minu lemmik). Mehele praadisin liha eraldi, et ta päris nälga ei jääks eye popping smiley
Helbeke: -0,2kg on sinu kaalu arvestades igati tubli tulemus (kadedaks teeb kohe angry smiley) Ja huvitav, kui sa sellel nädalal ei pingutanud, mis siis saab,
kui veel pingutama hakkadeye rolling smiley. Ütle mehele, et ta sind jalutama viiks ja hellitaks sind niimoodi smoking smiley

Birika: Kui ostetud seelik on nüüd lai ja arvatavast kleit ka, siis parselda need mulle maha smiling bouncing smiley
Kui samas vaimus kaalu langetad, siis pea riiete ostmisega veits vahet. Muidu, kõik raha ju maha visatud spinning smiley sticking its tongue out Tubli oled.
Karuke36: Oh, sind ja sinu number kuute cool smiley. Küll ta tuleb, ega ta tulemata jää. Lase ennast lõdvaks ja võta rahulikult. Muidugi sinu kaalunumbrit vaadates, langebki kaal üsna aeglaselt. Ära alla anna ja mais on juba nr. KUUS esimene number smiling bouncing smiley
URTS: Mis meie duellist küll ilma sinuta saaks??eye rolling smiley Sa oled meie PÄIKE. Aitäh lõbusate salmide eest. Kui neid hommikuti loen, siis teeb tuju heaks. Ja, kui päevajooksul see langeb, loen sinu luuletusi uuesti ja jällegi on parem olla. -1kg, jesver, kui tublithumbs up. Rõõmustan koos sinuga.
Porthita: kust te küll oma kasutajanimed võtate, igat tähte pean mitu kord kontrollima, et saaks õigesti kirja? Kas sa tõesti tarvitad kõiki neid vitamiine? Muide, alates sellest nädalast hakkasin ise ka omega3 õli tarbima. Jube vastik on ja nii mõnigi kord tahab üles tagasi tulla eye popping smiley, kuid loputan kuuma kohviga alla tagasi. Mis värk selle ületreenimisega on?? Olen üsna saamatu sellel alal.
Mar11: Läheb vaevaliselt?? Nädalas on 7 päeva ja kui 3 nendest olla nn.mittekorralik, siis sinu tulemus on ju väga hea. Tahaks kah sinu kaalus olla eye rolling smiley
Letsdoit: 0,5kg on ju igati hea tulemus. Miks sa kirjutad, et läks kehvasti? Vääääägagi hea tulemus.
Roosfeld: ühe kuuga 7kg on ilmselgelt palju ja tuleb kolinal tagasi. See "tiksumine" on palju parem. Iga miinus on ju positiivne.
Mereuru: selle nädalaga kaotatud 400g, on igati normaalne ja hea tulemus. Arvestades, palju sa juba kaotanud oled, siis nüüd edasi lähebki tasa ja targu. Ära alla anna smiling smiley
MTU: 400g eelmise nädala superlangusele saabki olla vist maksimum. Tubli oled ja jätka samas vaimus hot smiley
Naabrimamma: Miks sul ikka muutusteta??eye popping smiley Kas sa toidupäevikut pead? Sealt saab päris head infot, mida süüa ja mida mitte. Järgmine nädal paremini smiling smiley
Signum: Sulle vist sobivad need kriitilised ajad, mil ei suuda söömist jälgida. Sest -0,7kg on ju super tulemus.
Suurtükk: tasa ja targu smiling bouncing smiley. See sõda tuleb ikka võita, sest muud võimalust lihtsalt ei olespinning smiley sticking its tongue out

Seekord siis niipalju. Edu endiselt meile kõigile smileys with beer

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 22. March 2014, kl 19.39

Aitäh Karukati42 kokkuvõtte eest, mis minu seelikusse puutub siis see pole mulle veel lai aga kitsas ka enam mitte ja vaatamata sellele, et sa oled lahe duellikaaslane ma seda sulle maha parseldada ei kavatse, sest ma tunnen ennast selles seksikanasmiling smiley.
Mul on täna laupäeva kohta korralik päev olnud, sest ahvatlusi on kodus palju rohkem kui tööl kontoris istudes. Mingil helkel täna ma tundsin, et midagi nagu tahaks(näksidasmiling smiley) aga siis andsin endale laste nähes smiling smiley laksu vast tagumikku ja ütlesin: marss köögist minema. Panin trenniriided selga ja tegin 3-4 km sörkjooksu, ma olen see õnnelik kel võimalus kohe koduuksest välja astudes metsatukas sõrkjooksu/kepikõndi teha. Tagasi tulles ma midagi näksida muidugi enam ei tahtnudsmiling smiley.
Minust veel niipalju, et 7 aastat tagasi ma kaotasin aastaga 20 kg kaalujälgijate rühmas käies aga siis tuli rasedus ja pesamuna ja +10 kg. Need +10 kg ongi põhjuseks miks ma siia kaaluabisse ikka sisse põikan.
Mina lähen nüüd sauna.
Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 22. March 2014, kl 19.42

Oeh...plussis ehk 69.6 ja paar nädalat veel ei unistagi kaalu langusest, sest nii palju üritusi, sõite, sünnipäevi jm on ees, siis ehk saab uuesti järje peale, et rannahooajale saleda(ma)na vastu minna eye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: mar11
Kuupäev: 22. March 2014, kl 21.00

Tere!

No ma pean ka ütlema, et Karu -Kati, sa oled imetlusväärselt tubli ja põhjalik ja duelli väga väärtuslik hing. Aitäh Sulle. Mina küll sellega hakkama ei saa, aga loen ja huvi tunnen ikka.
Tubli pereema veel takkapihta.
Eks see kaalulangetamine ongi üks pidev asjaga tegelemine. Just ses mõttes, et läbi mõelda, miks peaks midagi tegema. Kui seda ei tee, siis ongi vaev ja viletsus. Mina olen kahjuks vahel liiga laisk ja mugav, tunnistan. Algul olin usinam ja planeerisin ka toidukorrad ette, siis oli hing rahul ja ei mõelnud kogu aeg kaalule. Peaksin selle juurde uuesti minema, aga jah, inimene läheb mugavaks. Enne oli 82, nüüd on 71 ja justkui oleks juba teab kus. Aga kulgeme ikka edasi. Ja kui on eksimus, siis kohe jaole. See oleks hea.
Ja tublid on kõik, kes üritavad oma tervisega tegeleda, sest eks need ülekilod tervisele kõige kahjulikumad ongi.
Jaksu kõigile ja rõõmsat meelt pealekauba.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Ullala
Kuupäev: 22. March 2014, kl 22.39

Õhtust!
Rõõm lugeda edulugusid!Ja küll on tore,et teie hulgas on nii tragisid inimesi,kes suudavad kilosid langetada ja kõiki teisi veel nõustada/lohutada ...
Minu eelmine nädal oli 0 ring ehk 76.7 ...
Väga tahaks rohkemat,aga vahel tuletan endale meelde,et vanaemana olen tragim kui oma lapsed ehk et virisemiseks pole eriti põhjust.smiling smiley
Ja kevad ka aitab kindlasti edasi püüelda seatud eesmärkide poole!

Olge tublid!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 23. March 2014, kl 09.42

Tsau!
Seekord jälle tagasi alguses... 92kg seega +600. Ei saa aru, paar päeva enne oli kõik okei,poole kilone miinus paistis.
ehk tuleb siis teisel nädalal..

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: kellikas
Kuupäev: 23. March 2014, kl 14.58

Tere!

Minu selle nädala kaal oli 100,8 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Miiskar
Kuupäev: 23. March 2014, kl 18.15

Tere!

Sooviksin ka duellitada smiling smiley
Pikkus 1,56m
Alg kaal 66,8kg
Soovi kaal 55kg

Ahjaa tahtsin veel küsida, et kui reedeti on kaalumine, siis on ka kindel aeg, et nagu hommikul enne sööki või pole sel vahet?

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 23. March 2014, kl 21.01

Tere Miiskar, ma usun, et Kairka paneb su meie duelli kirja, niipalju kui mina Kairkat tean ei jäta ta kedagi duellist välja, kes selleks soovi avaldab smiling smiley aga jah igal reede hommikul ikka tühja kõhuga on kaalumine. Ja kes kolm reedet pole kaalu teatanud, see läheb nimekirjast välja.
Hea on kui kaalunumbrit teatatakse nii, et on kg ja muutus eelmise nädalaga võrreldes, siis on teistel põnevam lugeda ja ei pea minema kaalutabelisse vaatama, et no mis ta siis enne kaalus kui praegu teatab, et -400 gr.
Mul läks tänane õhtu natuke metsa, sest küpsetasin leiba, no ja ei saanud pidama, soe, pehme,värske leib - sõin kohe mitu kääru sad smiley ja nüüd olen oma kaloraazi lõhki söönud.
Homme uus päev ja leib õnneks vana smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: krissi
Kuupäev: 23. March 2014, kl 21.39

hei rõõmsad kaalulangetajad! minul 100,5 ehk ei saanud numbrit kahekohaliseks aga uuel nädalal juba kindlasti. Tegelikult tegelen suurem jagu rauavaeguse aneemiaga, raud ei imendu ja tablettravi ei mõju. trenni nagu eriti ei jaksa teha ja eks seetõttu ka kaal langeb aeglaselt.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Kidi
Kuupäev: 23. March 2014, kl 21.50

Tere!

Kas ma võiksin ka teie grupiga liituda? Olen küll juba oma 2 kuud hiljaks jäänud, kuid lööksin ikkagi kampa. smiling smiley
Alates veebruarist võtsin end taaskord käsile ning ühes duellis osalemine oleks väga suureks motivaatoriks.

Loodan, et võtate mind kampa! smiling smiley

Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Kidi
Kuupäev: 23. March 2014, kl 22.13

Liiga kiiresti vajutasin saatmise nuppu, jäi palju ütlemata.
Igatahes, tahtsin veel kirjutada, et alustasin veebruaris ning selle ajaga olen kaotanud 3,2 kg ehk siis kaalunumber näitab praegu 101, 5 kg. Pikkust on mul 164 cm. Paras pallike smiling smiley
Senimaani olen endale seadnud eesmärgi, et juunikuuks on minu KMI 32 kanti, seega kaotada oleks 13-14 kg, et juunis näitaks kaal numbrit 88. Minna on üpris pikk maa, aga just see on minu esimene eesmärk, sealt edasi oleks juba lihtsam minna.
Senimaani olen kaalunud end igal esmaspäeval, aga eks siis edaspidi hakkan reedeti seda tegema smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 23. March 2014, kl 23.53

Õhtust ka minu poolt,
reede hommikune kaal oli mul 88,2 ehk siis nädalaga 200gr miinust seekord. Tasa ja targu. Pole siia terve nädalavahetuse jõudnud, pidasime lapse sünnipäeva, homme võtan julguse kokku ja astun kaalule...õnneks reedeni veel mõned päevad aegasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Porthita
Kuupäev: 24. March 2014, kl 09.19

KaruKati42 - minu kasutajanimega on see lugu, et see on tuletatud kolme musketäri kõige aplamast tegelasest ehk siis Porthosest seda veidi naiselikumaks muutes, millest siis tuligi Porthita. Ehk on nüüd veidi kergem neid tähti ritta saada winking smiley grinning smiley
Ma alati väga ootan neid kokkuvõtteid, mida teed, need on nii lahedad, jätka ikka thumbs up Meel muutus kohe kurvaks, kui esimese hoobiga teatasid, et sel nädalal ei teegi smiling smiley

Vitamiinidest jahvatan jah multivitamiini, kalamaksaõli kapsleid (ausõna, pudelist vedelal kujul mida seda kraami kurgust alla ei saanud), lisaks veel c-vitamiini ja D-vitamiini ning magneesiumi. D-vitamiini vajadus tuli koos talvise energialangusega. Nii kui hakkasin täiendavalt D-vitamiini juurde võtma tuli energiat kah juurde. Magneesiumi hakkasin selle pärast võtma, et kuna teen intensiivselt trenni, siis tekkisid krambid. Nüüd on jälle rahulik smiling smiley

See lihasvalude teema ei ole tegelikult ületreenimine. Ületreenimine on natuke midagi muud, see hakkab tervisele. Lihasvalu tekib trennis käies igal juhul, kui erinevaid lihasgruppe erinevate harjutustega treenida. Kui pidevalt ühtesid ja samu liigutusi teed, siis ei jää tõesti midagi valusaks enam lõpuks. Ma teen kõike oma treeneri valvsa pilgu all ja selles mõttes on kõik kontrolliall.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Kuupäev: 24. March 2014, kl 09.33

Tänan Porthita, nüüd on kasutajanimega asi selge smiling bouncing smiley
Kui kõik need vitamiinid sinu tervise paremaks teevad ja saad energiat juurde, on tõesti hea.
Mina ikka punnitan selle õliga edasidrinking smiley, kui juba sai ostetud. Jube kallis oli kah.
Uus nädal käes ja pusime ikka rõõmsalt edasi the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 24. March 2014, kl 14.21

Mina sain uueks nädalaks motti juurde sellega, et käisin täna mõõtmas oma keha rasvaprotsenti ja lihasmassi ja muid näite. Kuu ajaga võrreldes olid kõik näidud paremaks läinud. Jess, asi toimib kui süüa normaalselt ja trenni teha smiling smiley.
Mul on täna trennivaba päev aga plaanin peale tööd aias midagi nokitseda ehk korjan kaseoksad ülesse mis tuul laiali kandnud on smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: marjukas
Kuupäev: 24. March 2014, kl 15.21

Olen veidi rajalt kõrvale kaldunud aga üritan nüüd uuesti alustada. Reedene kaal oli 80,4 seega +200 aga pole hullu, olen väga rahul, et juurde ei ole tulnud.
Edu kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: kakuke36
Kuupäev: 24. March 2014, kl 20.35

Nii tore on teie kirju lugeda. KaruKati42 sa oled väga vahva ja tore tegelane- ma ootan sinu
kommentaare isegi rohkem kui seda kaalutabelitsmiling smiley Katsun ka oma virisemisest üle saada ja vaikselt edasi rühkida. Täna alustasin juba trenniga ja loodan, et jätkan sellega vähemalt suveni... Ja sealt ka edasi.
Ka mina libastusin nädalavahetusel- käisin lihtsalt teise maa kööki-sööki maitsmas ja oli väga rammus ja väga hea. 2 päeva pidu ja söömist... Tantsimist ka winking smiley Nii, et nüüd pingutan hoolega, et reedel ei peaks piinlikkusega plussi kaalul näitama...

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANIDUELL 2014
Saatis: Kairka
Kuupäev: 24. March 2014, kl 21.51

Hei- Hei!

Sain ka lõpuks interneti maailma...

Meie värskendatud tabeli leiate jällegi lingilt KAALUTABEL

Kokku kaotasime eelmine nädal rekordilised -9,2kg. Sellesse suurima panuse andis Krissi -2,8kg

Meie tabeli eesotsas ikka veel Mereuru, kes on praeguseks kaotanud -11.08% oma kehakaalust (-8.7 kg) tal kannul Liis 014 -7.94% (-5.9kg) ja Letsdoit -7.75 % (-5.5kg)

Tabelist said kustutatud nimed:cocochanel ja Mertsu

Tabelisse lisasin nimed: Miiskar, ja kidi- teretulemast ja edu-edu-edu! the finger smiley

Väike Urtsi looming ka veel lõppu:


Rasvakollil viltu suu,
mina hõiskan: "Ju-hu-huu!
Sulatan sind veelgi ma,
kuni rahul kaaluga!"


Edu kõigile algavaks kevade esimeseks nädalaks kullapaid ja hoolitsege ikka enda eest!

Kairka




Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kairka 24.03.2014 21.53.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.