Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456789Järgmine
Asukoht: 5 / 9
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: siucra
Kuupäev: 18. October 2014, kl 14.23

Nonii pringid hirvedgrinning smiley Täna oli üle pika aja aega ja hüppasin ratta selga ja oi kui hea oli sõita. Veits raske, sest pikalt polnud käinud ja tuul tegi ka omalt poolt kõik, et mind takistada, aga 15km sõitsin ärasmiling smiley Ja nüüd tuleb minu poolt kõigile siis hoiatus.. Olge väga ettevaatlikud libedatel lehtedel sõites! Ma täna kukkusin päris korralikult ja nüüd on rattasõidud selleks hooajaks sõidetud.. Enne sõites veel mõtlesin, et raudselt kukun ja ise tõmbasin endale häda kaelagrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: Mädži
Kuupäev: 18. October 2014, kl 17.34

Hei, hei

Mina olin sellel nädalal söömise osas supertubli (eelmine nädal oli ju tõsine patustamise nädal olnud) ja käisin korralikult lapsega õhtuti kärutamas. Hea tulemus oli kohe näha. Ootasingi miinust, kuid seda, et see lausa nii suur on, ei suutnud ise ka uskuda. Kaalule ronisin ikka oma 3 korda, sest kahtlustasin, et kaal ilmselt valetab. Aga vist ikka ei valeta smiling smiley Nii igaks juhuks kaalusin end ka täna ja tundub, et asi klapib.
Mis puututab rattasõitu (eks muid asju ka), siis vist ongi nii, et ise ei tohi ära sõnuda. Mina käisin eelmisel aastal esimest korda Tartu Rattamaratonil ja ainuke asi, mida kartsin, oli kukkumine. Ja loomulikult see juhtuski. Panin ikka korraliku maoka. Sain lausa elus esimest korda kiirabiautoga sõita. Teine meie seltskonnast jahus kogu aeg midagi rattakummi purunemisest ja selgitas, et tal on ikka varukumm ja pump ka kaasas. Kõik vaatasid teda totaka näoga, sest mitte keegi ei tulnud selle peale, et mingeid varukumme kaasa võtta. No ja mis te arvate, kes seda kummi seal tee ääres parandama pidi? No loomulikult see sama inimene, kes sellest eelnevalt juba korduvalt rääkinud oli. smiling smiley Seega on parem sellistele asjadele mitte mõelda.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: siucra
Kuupäev: 18. October 2014, kl 19.49

Ega ei tohigi vist.. Ainult positiivsed mõtted lubatudgrinning smiley
Aga sul Mädži on ikka tõsiselt ilus miinus see kord. Järgmiseks nädalaks üritame siis kõik samagrinning smiley
Mina joon täna igal juhul veini.. Juhtus päris mitu jama täna ja ausalt tunnen, et seda on vajagrinning smiley Pitsat söön kaa. Ilmselt kalorinormist üle ei lähe, sest kogu tänase jama tõttu ei olnud mul söögiisu eriti..

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 19. October 2014, kl 09.34

Selle nädala ja kõikide nädalata kõige tublim on Mädzi, kes on kaotanud sel nädalal -1,80kg ja kokku juba -5,30kg!!!Supper tulemus, palju õnne! Räägi meile, mis on sinu trikid ja nipid.
Sel nädalal olid veel väga tublid siucra -1kg ja Tuusti -1,1kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 19. October 2014, kl 09.47

Minu kaal ainult tõuseb ja tõuseb sad smiley
Hambad ristis just panin end järgmiseks 2 nädalaks trennid kirja. Kuigi ma kardan, et tööpäevad lähevad väga pikaks, et äkki ma ei jõua kella 18-19 vahel trenni. Aga annan endast parima.
Nädalavahetus läheb nüüd ka pekki, sünnipäeva värk küll asja kuidagi ei leevenda, isegi kui ei pea seda. Perele ikka mingi erilisem toit.
Eile tegin sushit ja täna plaanin teha lõhet. Üritab siis tervislikumalt. Magustoiduks on ka kausimagustoit ja see ramusam. Retsept siin, mida katsetasin, aga kõigile maitses [nami-nami.ee]

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: tuusti
Kuupäev: 20. October 2014, kl 08.30

Mädži - oled supper tublismiling smiley
Minu suur liigutamise ahnus maksis nädalavahetusel valusalt kätte. Pingutasin laupäeval üle ja nüüd teist päeva lonkan - parem põlv teeb põrguvalu. Totter surnud ring: peaksin liikuma ja alla võtma, et põlv ei teeks haiget (natuke liiga palju kilosid nii mitu aastat seljas olnud ja üks väike kukkumine eelmisel aastal bussis ja ongi kestev vigastus käes), aga kui liigun ja pingutan, siis läheb põlv paiste ja valutab.sad smiley
Mul nädalavahetusel õnnestus magusast peaaegu eemale hoida. Eile ikka õhtuks murdusin ja jõin teleka ees ära pool suur Spritet.
Uuel nädalal siis uue hooga, küll longates, aga vähemalt aktiivselt longates smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. October 2014, kl 20.40

Täna sai essat korda pilateses käidud, homme lähen E.Noole trenni. Lihtsalt PEAN jälle rohkem liigutama hakkama, sest muidu see kaalutõus ei lõppe.
Nüüd keeran suu lukku magusa ees ka, sest seda on nüüd veidike saanud mekutada.
31.10 lähen uuesti jooksulaagrisse 3ks päevaks, siis saab rohkem ponnistatud.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 20. October 2014, kl 22.50

Ma siis jätkan oma halaga. No kohe nii raske on sügiseti motivatsiooni leida. Pange teie oma nipid kirja, äkki aitavad mind ka. Toite ma ei ole jälle märkinud, homme üritan uuesti märkimisega alustada. Nüüd nv ja see nädal on spordiga ka keerulisem. Vanemal lapsel koolivaheaeg ja temaga koos ju 5 km ringi ei jookse. Homme siiski proovin: võtan ta jalgrattaga kaasa. Kindlasti väga pikka distantsi ma temaga teha ei saa (ta alles 5.a), aga midagi ikka.
Palju õnne tublidele! smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Roosaroos 20.10.2014 22.51.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. October 2014, kl 05.51

Ma ei saa väga nippe kirjutada, sest ise samas hädas grinning smiley
Aga ma broneerisin end KalevSpa treeningutesse järgmiseks kaheks nädalaks hunnik trenne, nüüd lihtsalt pean minema. Kuigi ma tean, et bronni on kerge tühistada ja tegelen pigem sellega oma peas, et sellist võimalust kindlasti minu puhul ei ole.
Vanasti oli põhi mure see, et kellega minna trenni, nüüd käin üksi, palju kergem isegi. Treenid rohkem endale, mitte sellepärast et koos sõbraga on tore kaasas käia smiling smiley Mulle väga meeldib see, et eestlased aina rohkem ja rohkem trennis käivad ning mehed ringtreeningutes. Kedagi ei koti enam see, milline sa välja näed, kõik treenivad enda jaoks.
Eile pilateses oli 7!!! meesisendit. Seda oli terve kolmandik naistest. Muidu käivad mehed ikka mingis bodypumbis ja siiski on saalis max 2 meest, nüüd siis pilates! yawning smiley Olin tõeliselt meeldivalt üllatunud.
Aga parim motivaator on ikka see saledama enda visualiseerimine silme ette ja unistamine, et mis siis teistmoodi oleks. Ilusamad riided, saledam keha, seksikam välimus, terve enesetunne, hulgim komplimente jne winking smiley Kergemaks võib endal selle motiveerimise teha, kui ees mingi üritus ootamas, kus tahaks püss näha. Juba järgmiseks suveks võiks ju ilgelt sale sälg välja näha, kui täna tublisti treenida ja toituda winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: tuusti
Kuupäev: 21. October 2014, kl 10.15

Te olete nii tublid, et jõuate trennis käia. Ma ei raatsi peale tööd enam kuskile klubisse minna, sest lapsed lähevad õhtuti 8 või poole 9 ajal magama ning siis mõnel päeval ei näekski neid rohkem kui lasteaeda viies ja sealt tuues.
Ma üritan õhtuti kodus teha zumbat või aeroobikat treeningvideote saatel smiling smiley
Mõni päev on ikka jube raske ennast diivanilt püsti ajada ja keksima hakata.

Mind motiveerivad päris hästi üritused (mõni pulm, sünnipäev või lihtsalt väike kokkusaamine sõpradega), siis ikka üritad iga kord natukene parem välja näha - siledam ja saledam grinning smiley
Teine hea motivaator on ca 5 aastat vanad pildid, kus ikka praegusega võrreldes olin päris kobe tükk (-18kg ikkagi) smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: Mädži
Kuupäev: 21. October 2014, kl 11.02

Minul mingeid imenippe ei ole. Põhiline, mis toimib, on toitude üles märkimine, sh kaalun ära isegi tomatid, salatilehed jms. Lisaks ei söö ma magusat. Üritan tõesti nii, et ei söö kohe üldse. Saia ka ei söö. Viimase osas midagi rasket minu jaoks ei ole, sest meie peres sai eriti kaubaks ei lähe (no välja arvatud see tuma ciabatta, millega mul vahel õnnestub siiski libastuda). Poes saiakeste leti ja magusa riiuli juurde lihtsalt ei lähe. Vahel olen teinud selle vea, et vaatan, et oh soodukaga on mingid head küpsised või šoks, et võtan igaks juhuks varuks, et hea külalistele pakkuda. See lõppeb siiski tavaliselt sellega, et ainuke, keda ma nende asjadega kostitan, olen ikka mina ise smiling smiley Seega üritan koju selliseid asju mitte osta. Kui on kellegi sünnipäev või mingi üritus, siis ikka magusat söön või kui kuhugi välja sööma satun, siis proovin ikka magusat ka (lapse kõrvalt juhtub seda nüüd ikka väga harva).
Trenni osas ma eeskujulik ei ole. Tahaksin ise küll rohkem teha, aga hetkel on põhisport siiski kärutamine. Arvestades, millised on viimasel ajal ilmad, siis eriti usinalt ei viitsi sedagi teha. Aga kirjutasin sellest vist siin juba varem ka, et kaalu langetamisel on just toitumine kõige olulisem. Ja kõik tuleb üles märkida. Seega, kes te siin toite üles ei märgi ja kaal ei lange ka, siis arvan, et põhjus ongi selles. Ma näen seda enda pealt pidevalt, et kohe, kui olen laisk ja toite kirja ei pane, siis tuleb kaalu ainult juurde. Endale tundub küll, et piiran ennast endiselt ja ei patusta, kuid tegelikkuses kõik tehtud ampsud meelde ei jää ning kalorid lähevad lõhki.
Ok, üks väike nn salanipp mul vist ikkagi on, nimelt saab minu beebi veel rinnapiima. Olen seda vahel treeningu all päevikusse kirja pannud, kuid tegelikkuses ei oska ma seda ajaliselt üles märkida, st loodan, et sealt saan vast mõned varukalorid.
Iseloomult olen siiski nõrk, nt reedel, laupäeval ja pühapäeval siiski patustasin. Käisin külas, oli sünnipäev jne. Mul on kuidagi nii veel ka, et kui olen juba patustamisega alustanud, siis tundub, et sellel päeval on niikuinii juba kõik mokas ja mis see lisapatustamine enam loeb, et küll homsest olen jälle tublim. Tean, et nii ei tohiks mõelda, aga tihti ikkagi läheb nii. Eile olin jälle tubli ning üritan nüüd reedeni vastu pidada smiling smiley Olge tublid!

M

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 21. October 2014, kl 15.22

Tänud nõuannete eest, tegelikult nippide meeldetuletamise eest, sest tegelikult ma ju tean seda kõike tongue sticking out smiley Täna siis võtsin poja kaasa ja alustasime oma päeva jõusaalis. Meile see õnneks siin tasuta ja olemas ka eraldi treeningtuba lastega vanematele. Lapsed saavad seal natuke mängida või multikaid vaadata. Kuigi jooksulindil on ikka oluliselt raskem ennast jooksma motiveerida, siis 5 km tegin ikka ära.
Täna olen kõik toidud juba paberile märkinud, nüüd vaja need veel arvutisse ka toksida. Hetkel tundub, et asi võiks hakata laabuma. No tugev motivaator oli täna hommikul ka see, et kaalu on kõvasti juurde tulnud. Ületasin juba selle piiri, mida ma endale ei luba.
Mul ka töötas see rinnapiima andmine kenasti. Esimesega võtsin ikka väga hästi alla. Eks ma jälgisin toitumist ka ja käisin korralikult jalutamas ka lisaks.
Ma nüüd loodan, et suudan kaotatu veel reedeks taastada ja siis sealt ühe soojaga edasi liikuda. Järgmine nädal saan juba jälle hommikuti oma jookse, jalgrattasõite ja kõndimisi edasi teha.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Roosaroos 21.10.2014 15.24.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. October 2014, kl 20.15

Kel lapsed siis see ongi hea, kui leiate enda jaoks ühise treeningu, mis mõlemale jõukohane. Mina käisin täna oma 4 aastasega kergejõustikut tegemas. Enne trenni jooksime koos 2 ringi, siis hakkas kummalgi meil oma trenn erinevate treeneritega. Treening lõppeb suht ühel ajal, et saame koos ilusti riietuma ja koju minna. Õhtuti käime vahest ka koos koeraga jalutamas. Õnneks ta jaksab täiesti mingi 4-5km järjest kõndida. Nädalavahetusel käime terve perega ujumas. Algul ujun mina basseinipikkuseid nii 1,5-2km kokku ja mees valvab last, pärast vastupid.
Ainult see tublidus võiks lõpuks juba kaalul ka kajastuda. Öeldakse, et söögiga suudab kaalu langetada nii 50-60%, ülejäänud tuleb trenniga. Ilmselgelt ei oska või ei pane ma kõike toite kirja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 21. October 2014, kl 22.06

Mul nüüd tuli meelde, et ma pole täna oma toite kirja veel pannud. Hambad juba pestud, aga jubedalt tahaks midagi confused smiley Isegi teede saa teha, kui hambad pestud, eks tuleb klaasi veega leppida tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: Mädži
Kuupäev: 22. October 2014, kl 14.20

Muideks see hambapesunipp täitsa toimib. Ise kasutan seda ka õhtuti. Kuid selleks, et see toimiks, peab muidugi selline laisk lohe olema nagu mina smiling smiley No ei viitsi ju teist korda õhtu jooksul hambaid pesema minna ja nii tulebki korralik olla ja vastu pidada.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 22. October 2014, kl 22.44

Jep, mul ka see üldiselt toimib. Pesen hambad juba koos lastega ära, kui neid magama panen. See ongi täpselt see aeg (8-9 paiku) peale mida ei oleks enam soovitatav süüa. Ja laiskust mul selles osas jagub, et taha ma ka enam uuesti pesta.
Täna hommikul oli kohe kena tulemus -800 g, sellega võrreldes, mis mul eile hommikul oli.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. October 2014, kl 05.42

Peaks ka seda nippi proovima. Kuigi ma väga kahtlen, kas see minu peal töötab. Lõtva võin ka 3x õhtu jooksul hambaid pesta grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: siucra
Kuupäev: 23. October 2014, kl 09.06

Mul kaa kahjuks ei toimi see nippsad smiley

Nädalavahetusel sõin päris mõnusalt ja nüüd on see kaalul näha kaa. Aga pole hullu, motti jagub, sest mõõtsin end täna ja päris mitmest kohast sentimeeter-paar läinud. Tegelikult on silmaga kaa nähasmiling smiley Niiet andke andeks, aga selle nädala tabeli rikun ära oma plussiga..

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. October 2014, kl 20.26

Minult pole ka oodata häid JÄLLE häid tulemusi sad smiley Varsti nutan patja.
Magusat olen minimaalselt mekutanud, aga kõik kirja pandud ja ületatud ei ole midagi (omaarust), trenni olen ka teinud, aga kaal tõuseb sad smiley Lihtsalt nii le mystic!!! Kas tõesti tööstress???

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: Mädži
Kuupäev: 24. October 2014, kl 14.26

Hei

Minul sellel nädala -0,6 kg. Olen rahul. Aga pean midagi ikkagi oma kaaluga (seda mõõtemasinat pean silmas) ette võtma. See on katki. TÄna näitas see mulle kaaluks 72,7 kg, 70 kg ja 68 kg. Seega tirisin kapi alt tolmu seest välja vana seieriga kaalu. See näitas 73kg, seega panin tabelisse ka selle 73kg ning see tundub õige nr olevat. Laps on mul paar korda kaalu kallal käinud ja seda pisut tuuseldanud ning tundub, et midagi ikkagi on paigast läinud. Kahju oleks küll uut osta, sest seegi alles 1,5a vana.
Homme on mul jälle sünnipäevale minek, st homme söön kindlasti kooki. Plaanin ise teha beseerulli. Ei ole seda varem kunagi teinud ja saab näha kuidas beseepõhi välja kukub. Muidu olen sellel nädalal E-R tublisti vastu pidanud. Nädala sees leevendan magusaisu magusate nätsudega. Ega see õige asi ei ole muidugi ja eks need omajagu keemiat sisaldavad, aga kaloreid on kindlasti vähem, kui mõnes koogitükis. Ainuke vabandus on, et päris iga päev ma neid roosasid laste nätse ei näri muidugi.
Ursull, aga äkki sööd just liiga vähe. Kui teha tõsist trenni, siis ei tohi nälgida. Äkki keha säästab.

Mädži

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 24. October 2014, kl 17.28

Njah, ka see on võimalik....täna võtan väga vabalt. Joon paar pokaali veini ja veidikene juustu ja koogikest. Homsest uue hooga.
Ps. kes ei tea, siis täna öösel algas noorkuu loomine, mis on parim aeg soovide soovimiseks. Soovime siis head smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: tuusti
Kuupäev: 24. October 2014, kl 19.24

Ma olen nii pettunud, 200g juures võrreldes eelmise nädalaga. Samas siin viimased 3 päeva pole väga liigutanud ka ennast.
Katsun siis öösel noorkuu poole soovida ja nädalaga oma tulemust parandada smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 24. October 2014, kl 23.40

Mul kaalu jälle juures. Eks süüdistada saab ju ainult ennast, aga lisaks enda kehvale iseloomule ei ole mul see nädal olnud võimalust väga trenni ka teha. Peale selle on käes sügis, kui keha tahaks endale polstrit kasvatada. Seega üritan ma nüüd sügisel ja talvel kaalusäilitamisega tegeleda ehk siis selle tulemuse saavutamisega, mis mul suve algul oli ja seda hoida. Suuremast langusest ma hetkel küll unistada ei saa confused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: kutsa80
Kuupäev: 25. October 2014, kl 08.56

Minul polnud kaalulangusele lootustki. Punased külalised olid. Aga nüüd on jälle aeg uueks ja paremaks alguseks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 25. October 2014, kl 12.43

Nagu ikka on peale kaalumist järgmine päev palju ilusam number. Täna siis eilsega võrreldes - 800 g. Ja kohe lähen ka jooksma winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: Piia37
Kuupäev: 26. October 2014, kl 14.27

Vabandan,et alles täna märkisin kaalunumbri.Terve nädal oli palju rahmimist,sellega kaasnevalt tegelt ka suuremad toidukogused,mida pole lihtsalt aega olnud kirja panna,kaalumine tuli alles eile õhtul meelde,panin siis täna kirja ja loomulikult elevandipluss seekord taas.Loodan ikka veel õige ree peale saada ning uue töörütmiga ära harjuda,ehk läheb siis libedamalt ka kaalu langetamisega...

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 26. October 2014, kl 19.02

Selle nädala tublimaks osutus F -2,40kg!!!
Väga tubli tulemus. Kui F ei oleks nii tublit miinust teinud, siis oleks meil sel nädalal ikka päris kole pluss terve kamba peale kokku.

Üritame nüüd uuel nädalal tublimad ikka olla (ennekõike pean seda endale ütlema smiling smiley ).
Täna läksin Harku metsa jooksma. Kui sõbranna ei oleks kaasa tulnud, siis vist ei oleks vinnanud autoga nii kaugele sõita kodust. Samas kodu lähedal mul jooksuradasid ei ole ja jooksen autoteel, keset lagedat ja oi oi kui külm on joosta. Metsas oli täna kohe lust joosta - 8km sai kokku kapatud.
Aga ajuga vaja mul tööd tegema hakata, sest ma jälle söön liiga palju. Mitte küll kräppi, aga üleüldse liiga palju. Vahest mõtlen, et kas on võimalik, end kuidagi transseisundisse viia ja siis sealtkaudu kuidagi mu aju mõjutada, et ma paneks oma suu nö lukku ja ei sööks nii palju. Jestas mõistus otsas mida teha, et see kaal enam ei tõuseks.
Ostsin eile Dukan'i raamatu, mida Euroopas ja Venemaal palju kiidetakse ja alles nüüd Eestis tõlgiti see ära. Varem olen ingliskeelset varianti veidi lugenud, aga mu inglise keel ikka nii hea ei ole, et sellist spetsiifilist teksti lugeda. Tädi, kes elab mul Peterburis, soovitas siin paar aastat tagasi seda raamatut. Ütles, et neil seal lausa Dukan dieedi hullus ja kõik hullult salenevad. Noh nüüd üritan ka arusaada, mis selle dieedi fenomeen on. Algus oli küll juba palju lubav. Ütleb, et see sobib neile, kes juba KÕIKE proovinud ja kaal tuleb alati hiljem tagasi. Eks näis....kas ma ise tegema ka hakkan seda, esialgu loen.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: kutsa80
Kuupäev: 26. October 2014, kl 20.36

Ursull sa anna, siis teada kuidas raamat on ja kas sellest ka mingit kasu.

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Saatis: ursull
Kuupäev: 26. October 2014, kl 21.53

Ok, annan. Kui tegema hakkan ja mõjuma ka hakkab siis näete ise siin :p
Raamat ise see [www.apollo.ee]

Valikud: VastaOsunda
Re: the finger smiley Jõuluks pringiks hirveks!
Kuupäev: 26. October 2014, kl 22.29

Jaga ikka nippe ka, sest sinu teksti lugedes tundus nagu ma oleks selle oma hetkeseisu kohta kirja pannud. Samamoodi ei suuda ma oma mõtteid toidu osas õigeks keerata. Sporti teen ja saan see nädal jälle tavatempos teha, aga lõualihased on ikka tugevamad ning söön kulutatu ja rohkemgi tagasi confused smiley Aga kunagi ei ole hilja ja homme jätkan punnitamist, peab ju kuidagi saama, kui kuidagi ei saa winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456789Järgmine
Asukoht: 5 / 9


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.