Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 1 / 23
Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. November 2014, kl 22.54

Duell „ VÄHEM ON PAREM ! “


.... on eelkõige neile kellel on KMI üle 28.

REEGLID:

Selle duelliga võib liituda mistahes ajahetkel, aga võta palun teadmiseks, et:

1. Me kaalume ennast igal REEDEL. Kes ei ole hiljemalt laupäevaks oma numbrit siia teemasse kirjutanud, saab tabelisse risti (x). Kahe põhjendamata x-ga osaleja läheb kustutamisele.
KAALUTABELIT igaüks ise täita ei saa.

2. Selleks, et selle duelli tabelis püsida, ei piisa ainult reedesest kaalunumbri kirjutamisest. Sul tuleks siia teemasse vähemalt kolm postitust nädalas teha – see näitab , et Sa oled pidevalt mõtetega asja juures , loed mida teised kirjutavad, räägid oma mõtetest , muredest ja rõõmudest. Nii saab igaüks anda oma panuse duelli toimimisse.

3. Selle duelli üheks osaks on ka t o i d u t a b e l . Toidutabelisse kannab tarbitud toiduaineid iga osaleja enda kohta ise ning seda jooksvalt ( samal päeval, hädapärast järgmisel päeval). Toidutabeli täitmine on imelihtne, selleks ei pea olema arvutigeenius. Kõik osalejad võtavad omale kohustuseks täita VÄHEMALT ühe nädala igas kalendrikuus toidutabelit. Parima tulemuse saavutamiseks peaks täitma seda koguaeg , kuid 1 nädal (mis kestab duellis reede hommikust-neljapäevani õhtuni ) oleks kõigile vabatahtlikult-kohustuslik smiling smiley. Toidutabelit karta ei ole vaja, teised osalejad annavad meeleldi näpunäiteid kui peaks tekkima küsimusi, et kuhu-mida-kuidas.

4. Mõtle järgi , kas Sul on piisalavalt AEGA , et osaleda meie igapäevastes vestlustes ning TAHTMIST, et jagada meiega oma rõõme ja muresid.

5. Kui mõne osaleja aktiivsus langeb silmnähtavalt ainult reedese kirjutaja tasemele, siis võtame endale õiguse sellekohane märkus teha ja kui järgnevatel nädalatel aktiivsuses midagi ei muutu, siis võtan endale õiguse osaleja kustutada.

6. Loomulikult ei plaani ma kedagi tabelist ära kustutada ei kirjavigade, ega muude mõistlike põhjuste pärast. Meil kõigil on oma elu, pere, lapsed, meil on kohustuslikud aiatööd, me käime reisimas ja oleme vahel ka haiged.... aga enamasti saame me neist põhjustest juba ette märku anda.

7. Nii, et kui Sa otsisid kohta, kus käia AINULT reedest kaalunumbrit jagamas, siis see duell EI OLE Sinule! Ole hea ja vali mõni teine duell !


Aga kui Sa arvad ja usud, et Sul on piisavalt AEGA ja piisavalt TAHTMIST, et proovida koos meiega neid ülekilosid vähendada , siis ...
mõtle omale välja eesmärk, vajadusel loe eelnev veelkord läbi ning TULE anna oma liitumissoovist märku !




Teeme koos enesetunde paremaks !





---

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 07.20

See on väga hea, ma ei jõua ikka ära mainida, kui tore see kõik on. Minu pikkuseks on endiselt 171 ja homme siis algkaalud kirjasmiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 07.52

Tere hommikust. Tegin siis oma kohustusliku kaalumise ära. Ohh, loodan, et edaspidi on seda kaalumist meeldivam teha smiling smiley Vahel ju ikka oli olukordi kus ei jõudnud reede hommikut ära oodata, et oma ilus tulemus kirja saada. Hetkel siis veel nii suurt rõõmu pole, aga samas on hea tunne ja teadmine, et nüüd ma lihtsalt PEAN ennast kokku võtma smiling smiley Nüüd tuleb endast parim anda ja see jama ära likvideerida ( kilodest räägin ). Minu algkaaluks saab 86,6 kg. Pikkust ma üle ei mõõtnud, aga see tundub olevat sama, sest püksisääred pole lühikeseks jäänud ja käed ka veel vastu maad ei ulata... järelikult vist olen endiselt samas pikk (pigem siis sama lühike) smiling smiley
Alustan täna ka toidutabelisse märkimisega, see üksik päev saab olema siis nö proovipäeva eest, täisnädalat saab alustada homme järgmiselt lehelt.
Lähen panen ennast tabelisse ja nokitsen mõnede puuduvate kuupäevade kallal veidi.

Kui on veel liitumishuvilisi, siis astuge aga julgelt ligi !

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 08.09

KurrNurr, palju sa omale oled kcal piiriks võtnud. Ma sisestan siia KA-sse oma eesmärgi ja see ütleb mulle, et kaalu hoidmiseks on mul päevnorm 1947kcal ja soovitab mul 23 nädalaga ideaalkaaluni jõudmiseks tarbida päevas samuti 1947 kcal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 08.30

Mul näitab kaalu hoidmiseks 2021kcal ja eesmärgini ehk ideaalkaaluni 70,2 tuleks mul tarbida 1521, ma usun, et võtan esialgu 1600 piiriks. Mul on tellitud endale varasemalt toitumiskava, ma esialgu proovin selle järgi toituda, vaatan, mis saab.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 08.36

Ma tahtsin omale samuti 1600 kcal päevanormiks saada. Aga ma sisestasin sinna KA toidupäeviku arvutisse eesmärgiks kõikvõimalikke variante ja tulemuseks tulevad ainult kaks normi. Üks norm on 1947, mis on täpselt sama, mis mulle kaalu HOIDMISEKS soovitatakse ja teine number on täpselt 500 võrra väiksem ehk 1447. Ühtegi vahepealselt päevast kalorihulka ei ole ma suutnud sealt välja võluda, vaatamata sellele, et olen sisestanud kõikvõimalikke kaalu ja aja suhteid. Oi, kurjaks teeb.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 20. November 2014, kl 09.14

Mina ka kohal smiling smiley

Olen siis see väike erand, kes vanast duellist tuttav tegelane ja ennast siia uude duelli ära sahkerdas. Tänud teile, et mind ikka kampa võtsite, ilma teieta ma hakkama ei saa.
Teised duellid ei sobi kahjuks.

Pikkus 168cm, kaal täna hommikul 66.2
(minu silmad nägid siis paar päeva tagasi ka 67kg ära, 2kg puudu et oleks oma eelmise duelli algkaalu tagasi söönud, eelmine kord siis alustasin 69kg-st.
Kevadel nägin 59.3kg-i juba ja see oli võrratu tunne kui alla 60kg sain, tahan jälle seda tunnet tunda.
Soovkaaluks siis endiselt 55kg...unistama ju peab, eks smiling smiley

Toidutabelit täidan ka juba tänasest, sest nagunii arvutan kaloreid, siis juba panen siia ka kirja.

Kaloreid hakkan lugema 1500kcal, proovin nädala ja kui ei lange siis vähendan. Arvutused pakuvad mulle ka 1600kcal-t.

Hakkame siis pihta, nii-tore, nii-tore!

Suured tänud sulle Vurr, et viitsid, oled meie duelli hing ja sa tead seda ise ka smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 09.41

Tervitused Sulle, Annn ! On tore Sind taas meie ridades näha smiling smiley
Panin Sinu numbrid ka kõik tabelitesse. Vaata üle kas kõik said õigesti ja tee kohe kisa kui ma Su kuskil pikemaks/ lühemaks/kergemaks või raskemaks valetasin smiling smiley Proovi kas saad toidutabelit täita, avastasin, et esimese raksuga olin sinna ainult kommenteerimise lubanud, nüüd peaks saama ka täita.

Mina tegin oma esimesed sissekanded ära ja kohe tuli meelde, et avalik täitmine on hoopis midagi muud kui enda jaoks kuhugi paberiservale ( loe: toidupäevikusse) märkimine.

Endale märkisin eesmärgi reale 80. Minu peas on see minu jaoks vahe- eesmärk, sellepärast panin selle sulgudesse. Kui see käes, siis liiguks edasi 75 poole, aga see on juba tulevikuteema ( loodetavasti mitte väga kaugel tulevikus).
KA toidupäevikus ma omale 1600 kcal päevanormiks seada ei saanudki, eks hakkan siis igapäevaselt " üle" sööma.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 13.26

Kuna nüüd ju vaja veidi vaadata, mida suhu pistan smiling smiley , siis võtsin kätte ja keetsin omale suure potiga kanasuppi. Sai selline huvitav supp, ... kanaliha, porgand(riivitud), sibul, paprika, hapukurk !, näpuotsaga spagette ja et suppi saaks rohkem ja kaloreid vähem , siis ka üks supisegu (porg, hernes, porru, brüsselikapsa ja lillkapsaga). Vot selline supp on siis minu tänases ja ilmselt ka homses menüüs. Eks näis mis ülejäänud pere sellest arvab, minule igatahes maitses... aga võibolla on see tühjakõhusündroom smiling smiley Kaloreid sain 100g kohta 31kcal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 20. November 2014, kl 13.53

Vurr, supp tundub väga maitsev, peaks ka ükspäev tegema.

Mina otsisin toidutabelit, see musta värvi ja ei leidnud algul üles. Nüüd leidsin smiling smiley

Mulle tundub see 1500kcal-t nii palju, ootan juba huviga kas sellega kaal langeb, kardan, et olen kärsitu ja kui paari päevaga ei lange siis juba võtan kaloreid vähemaks.

Veejoomise peab nüüd ka jälle käsile võtma.

Minu suureks kiusatuseks on homme lapse sünnipäev, külalised tulevad alles pühapäeval, proovin siis mitte näksid, eks näis kuidas õnnestub.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 14.04

Annn, kuidas sa selle kalorivalemi abil omale 1500 said ? Mina sain 1550 , ilma aktiivsuskoefitsendita. Palju sa omale selle koefitsendi panid ? Või akki sa ühe lahutamise asemel tegid ühe liitmise ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 20. November 2014, kl 21.59

Oih, arvutasin midagi enne valesti, arvutasin selle järgi arvutus

nüüd sain 1384kcal, niiet homme muudan oma kalorid 1380 peale, panin vist pikkuse enne valesti.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 20. November 2014, kl 22.11

Vurr, ajasid mulle kodujuustu isu peale, koduj. kurgi ja tilliga...pole seda väga ammu söönud, maitse tuli kohe suhu, lähen homme kohe otsima smiling smiley

täna tuli kuidagi vähe kaloreid, mõtlesin mis ma mõtlesin, aga ei tulnud midagi rohkem meelde, et söönud oleks. kõht on kuidagi väga täis. eks homme kaal näitab, kas läks midagi meelest.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 23.18

Seda numbrit usun ma rohkem, arvutasin enne enda kohta ja siis arvutasin umbes sinu kohta ja tundus, et sa oled midagi vist teisiti arvutanud smiling smiley

Täna õhtul vaatasin mehega koos ühte filmi. Kaalusin ja arvutasin enne oma näksi ära, et väga lõhki omadega ei läheks. Valasin omale pool klaasikest veini ka. Kui film läbi sai, avastasin , et pool veinist on alles ... ja otsustasin, et "vähem on parem" ning kallasin veini kraanikausist alla. Oi, mul on hea meel enda üle smiling smiley

Tegelikult aga olen ma täna nii palju söönud, et mul on veidi raske olla. Ütleksin, et see lahja kraam ühest küljest täidab kõhtu, teisest küljest aga ei võta söögi isu ikkagi ära. Ausõna... mul juba vahepeal vist kõht valutas... aga ikka oli vaja omale toorsalatit veel näost sisse ajada. No tänu sellele duellile oli see vähemalt toorsalat... mitte mõni majoneesisalat.
Üldiselt olen ma päevaga rahul, AGA see VESI , vesi, VESI, vesi ! Ma ei tea, mida ma pean endaga ette võtma. Tean ju, et VESI on VÕTI ! Kas tõesti olen ma nii nõrk, et ei saa vee joomisega hakkama !??

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 21. November 2014, kl 06.57

Tere varahommikut!
Kaal näitas kosmilisi numbreid - 92 kg!!! Ma vist võtan vahe-eesmärgiks 85....

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 21. November 2014, kl 08.30

Tubli Vurr, vähem on tõesti parem smiling smiley vett jõid sa isegi hästi, mul ei tulnud 1l ära, küll see vee joomine meil harjutades jälle selgeks saab smiling smiley

Mul on mingi suur muutumis tuhin peale tulnud, otsustasin, et värvin kodus seinad teist värvi, eile õmblesin juba uued kardinad elutuppa smiling smiley

KurrNurr, tubli, et toidutabelit täidad!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 21. November 2014, kl 12.02

Tervitused. Täna juhtus nii, et minu hommik alles praegu. Kaalusin ennast ka, muutused võrreldes eilsega on -0,2kg. Eraldi kirja ma seda kaalutabelisse panema ei hakka. Teeme nii, et järgmine reede naudime kõik koos oma suuri numbrimuutusi, eks smiling smiley
KurrNurr, lohutan sind, et erinevate numbrite suhe on minul ikka suurem, aga ma teen kõik selleks, et see muutuks aina väiksemaks ja püüan sinu kmi seljatada. Hoia alt smiling smiley Minu poolt ka kiitused, et toidutabelisse märkima hakkasid. Enda pealt võin küll öelda, et no sellest lihtsalt ON kasu.

Ilmataat lubas lund küll alles õhtuks, aga Tln juba kerge lumevaibaga kaetud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 21. November 2014, kl 16.18

Minul on juba peaaegu kõik täis söödud, kuid varsti hakkan teatrisse minema ja vot seal nagu ikka traditsiooniks juba saanud, söön koogi ja joon latte ikka ära. Aga ma olen sellegipoolest päris tubli olnud, sest ma ju tean, et ma ei võtnud ühtegi ampsu lapse magustoidust ja isegi vesi on varsti joodudsmiling bouncing smiley
Lumega jah toredad lood, käisime Tartus täna, neid autosid ikka kraavis olieye popping smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 21. November 2014, kl 16.48

vaatasin jah, et sul, KurrNurr, on kalorid peaaegu täis söödud. Aga mis seal ikka, vähemalt on kirjas ja on teada kui palju reaalselt sööd ja mis tulemus mingisuguse kalorihulga peale tuleb. Ja nädal alles algas, on võimalik ju proovida nädala raames veidi tasandada asja.

Minul on täna imelik päev. Jah, ma tõepoolest ei ole praeguseks söönud mitte midagi rohkem, kui kausikese lahjat kanasuppi. Polnud nagu isu. Aga nüüd kui toidu peale mõtlen, siis tunnen küll , et kõht on tyhi. Kõige hullem on see, et tavaliselt juhtub nii, et kui hommiu vähe söödud , siis õhtul täitmatu hundiisu ... söö või terve elevant ära. Loodan, et see nii ei lähe täna ...

Annn.... vesi , vesi !!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 21. November 2014, kl 18.42

Tänud Vurr, nüüd õhtul joongi ainult vett.

Täna oli väga kiire päev, käisin poes ja ostsin värvi ja värvisin elutoa tapeedi ära, jäin väga rahule ja nüüd juba tahan homme kööki ja esikut ka värvida smiling smiley

Süüa eriti aega polnud ja sellepärast ka valed toidud. Püüan homme tublim olla.

Loodan ka, et see mässamine kulutas nii mõnegi kalori.

Meil oli täna jube ilm, sadas uduvihma ja kõik oli kaetud jääga, ajasin hommikul lapse üles ja ütlesin, et lähen panen auto sooja, kui välja sain ja nägin kuidas mõni kukkus ja autodel käisid rattad all ringi, ning meie auto oli kaetud üleni jääga, siis keerasin otsa ringi ja tuppa tagasi, lapsel oli muidugi hea meel, et saab koju jääda smiling smiley
Nüüd on meil lumi maas smiling smiley

KurrNurr, mida vaatama lähed? ma lähen varsti Ott Seppa vaatama, kui sa sama siis anna teada kuidas oli smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati annn 21.11.2014 18.46.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 21. November 2014, kl 22.11

Ei käinud, aga mingi aeg mõtlesime, et peaks minema.....piletid veel ostmata.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 22. November 2014, kl 08.42

Oi, kui mõnus lumi täna on, kisub juba õue.

Vaatan Vurr on ka jalutamas käinud, tahtsin lapsega eile minna, aga kartsin, et libe on.
Aknast välja vaatan siis tuleb jõulu tunne peale smiling smiley nii äge!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: ann123
Kuupäev: 22. November 2014, kl 10.31

hei! Lisage mind ka. Pkkus 172 cm, kaal hetkel 77 kg soovkaaal 67kg. Kehamassiindeksi järgi ma olen ülekaalulne. Selle tõe virutas mulle just hetk tagasi kehamassiindeksi kalkulaator. Ei olnud meeldiv lause! Tegelikult mõne arvates pole minuga ju asi hull, aga kui sul jakid, nööpidega pluusid rindadest kisuvad ja sa pead minema uusi ostma. Kui sul seeliku/pükste lukk kah kinni ei lähe siis tuleb midagi ju ette võtta. Ma ei taha enam endale vabandada, et oh vanus juba sealmaal ja ma võin endale ju kaalu lubada. Tegelikult see on enesele valetamine, tegelikult tahaks ikka parem välja näha. Tahaks ennast paremini tunda ja ei taha treppidest käies lõõtsutada. Aitäh kaalutabelisse lisajale juba ette! Luban, et täidan reegleid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 22. November 2014, kl 13.55

Tere, ann123!

Tore, et meiega liitud smiling smiley kuidas sa oma kaalu oled mõelnud alandama hakata? kas loed kaloreid?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: ann123
Kuupäev: 22. November 2014, kl 14.12

hea küsimus! Mõtlesin, et viskan menüüst välja nisutooted, kartulit püüan vähendada ja siis loobun vorstidest. Leidsin siit ühe lingi kust saab personaaltreenerilt treeningkava tellida. Hetkel olen selle asjaga algfaasis ja suhtlen treeneriga. Eesmärgil, et minu kava ka mulle kätte jõuaks. Ma ei tea mida see kava sisaldab, aga ma arvan, et midagi head ikka. Lisaks 2 x jõusaalis üldfüüsiline treening pluss kepikõnd. Samas tuleb ausalt tunnistada, et kuna elan ääremaal ja kui töö pärast ( nt Tallinnas) kodust väljas käin siis jõuan tagasi alles siis kui on kottpime ja jõusaal kinni. Kottpimedas ma kardan veidi väljas käia, meil jookseb siin igasugu metsaloomi ringi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: ann123
Kuupäev: 22. November 2014, kl 14.14

ja kaloreid loen ja pean eelkõige süsivesikutele ( rasvad ju nagunii) silma peal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 22. November 2014, kl 19.24

Tervitused,
olen pool päeva mööda poode jooksnud. Korra põikasin kodust läbi ja haarasin ühe singileiva hambusse. Kuid siiski, siiski ... kuna kaloreid kulutatud täna vähe, siis andsin järgi ahvatluselte koos teste pereliikmetega McDonaldsist üks jäätis süüa. Ausalt,mul pole aimugi kui palju seal topsis seda jäätist oli, aga oletan , et äkki 100g ??? umbes täpselt. Huvitaval kombel oli minu täna hommikune kaal suurem kui alustades , aga ma püüan seda asjaolu tähele mitte panna ja keskenduda siiski reedestele numbritele.

Ühest küljest on mul muidugi hea meel, et keegi avaldab soovi meiega liituda. Teisest küljest ... ei kirjutanud ma teema algusesse päris niisama( peaaegu üheks esimeseks lauseks) , et duell oleks eelkõige siiski neile kelle KMI on üle 28.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: ann123
Kuupäev: 22. November 2014, kl 19.41

ah, kas ma siis siia ei sobi?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 22. November 2014, kl 20.48

Palju su KMI on ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 23. November 2014, kl 00.45

Annn, sul tuleb ülejäänud nädal päris korralikult kokku tõmmata smiling smiley Proovi nädala lõikes tasakaalu tagasi asi saada.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 1 / 23


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.