Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 06. February 2015, kl 07.38

Tere hommikust! Kaal oli 88,9 kg (-0,6).

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 06. February 2015, kl 09.13

Hommik!

Minul 66.1 (-0.4) Olen isegi rahul, arvestades, et nädalavahetuse lasin käest ära.

Oi, kui palju juttu teil on vahepeal olnud smiling smiley tore-tore! mulle jutud meeldivad.
Vaidlustes selgub tõde, nagu öeldakse smiling smiley

Tegelikult on teil jutt väga õige, me oleme laisad ja paksud smiling smiley kui me asja käsile ei võta siis tiksumegi edasi tagasi. ok, mõtlen siin rohkem ennast.
Ka minus tekitab see tühi toidutabel laiskust, kuigi peaksin pingutama ju enda nimel, mitte teiste.

Ärge nüüd Triinu oma jutuga ära hirmutage smiling smiley
Triinu, Vurr ongi sellise kurja jutuga vahepeal, ta ainult uriseb, aga ei hammusta...ok, nali. Vurr, ära solvu smiling smiley
Meile on ju tegelikult kõigile vahepeal sellist kurjemat juttu vaja, et mõtlema panna.

Mäletan, et eelmises duellis, nii mõnigi hakkas Vurri kartma ja põgenes duellist smiling smiley mina ka algul kartsin aga kui ära harjud siis saad aru, et tema jutt väga õige, ning seda ei tohi südamesse võta, vaid mõelda, et oot oot, mis ta nüüd öelda tahtis.

Triinu, sa võid ju proovida nädalavahetusel umbeski toitu kirja panna, siis sul endal ka lihtsam jälgida. Kasvõi ühe kalorihulgagi, ning nimetad mida sõid. Siis näeme, kas sa sõid burksi või salatit smiling smiley

Nii, nüüd luban mina ka, et täidan ilusasti toidutabelit ja proovin ennast kuidagi nihverdada ka õhtuti arvutisse toite märkima (tavaliselt õhtuti vaatab mees arvutist filme ja mina arvutisse ei saa).
Veel luban ma oma ühekülgse toitumisega midagi ette võtta, no ei saa ainult Wasa leibadest toituda...tean ju, et see vale ja Vurr-gi on mulle juba selle kohta märkuse teinud....aga no see laiskus.
Proovin see nädal süüa nagu targad räägivad, hommikuti putru, lõunaks ja õhtuks liha salatiga.
Ja muidugi vesi vesi vesi, see ei ole ju nii raske! kõik on mõtlemises kinni smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 06. February 2015, kl 12.01

Tere hommikust . No mis hommiks see enam tegelikult on... kui päike paistaks , siis oleks see juba oma kõrghetke ületanud ja hakkaks loojumise poole liikuma smiling smiley

See oli hästi öeldud Annn, et ma urisen aga ei hammusta ( ausõna, sain tuju kohe heaks). Just just, urisen , urisen ... keegi peab ju urisema , eksju. Ja nagu kogemused näitavad, siis igasugused vaidlused ja veidi "tervama joonega" mõttevahetused on alati teemat elvadanud ja mis saaks veel parem olla kui, et inimesed mõtlevad selle kaaluteema peale natuke rohkem kui ainult reedeti, siis kui numbrit on vaja kuhugi anda , eksju -onju. Ma nüüd ei mõelnud seda nii, et meie siin ainult reedeti selle peale mõtleks . Päris nii hull meil siin see asi ei ole, ei saagi olla, sest toidutabel ikkagi natukene kohustab millekski enamaks smiling smiley
Minu kaal näitas mulle täna hommikul 85,9 (+0,1). Ausõna, ma olen üsna löödud sad smiley
Teil aga kõigil kenasti miinused, tublid olete. Sire, ära ütle, et raisatud nädal. Võta asja nii, et tegelikult ikkagi miinus ... aga jah, ma tean, et kui pingutad korralikult, siis see null koma kaks ei rahulda.
KurrNurr, tubli, said eelmise nädala plussi peaaegu tasa tehtud ja üheksat ei tulnudki , ma nüüd ei saagi terve see nädal sinu kallal "tänitada" smiling smiley
Ja Annn, tubli. Oled nüüd jälle ennast üle küüru upitanud, saan selle tühja lahtri ka ära täita. Loodan, et saad lubaduse pidamisega hakkama ja selle tulemusel tuleb sulle järgmine nädal ka jälle miinus.
Ma ise püüan ka ennast kokku võtta. Viimased päevad on üsna talutavalt õnnestunud ja kuidagi on nii, et iga järgmine päev on kergem. Kui jälle ennast lõdvaks lasta, siis nagu alustaks jälle otsast peale. Tundub ju rumalus iga esmaspäev jälle otsast peale alustada.
Ise tahaksin praktiseerida seda meetodit , et püüan e-r natuke tagasi hoida, et siis ndl vah veidi rohkem endale lubada. St, et eesmärk on nädala raames piirides püsida. Samuti tõmban oma normi 1600-lt 1500 peale. Nädala raames siis 700 vähemaks.

Püüame siis ennast kõik koguda ja kui ikka ei pääse õhtul arvutisse märkima, pole hullu. Märgime siis tagantjärgi järgmine hommik nt. Tähtis on , et me ei jätaks enda pärast seda koguste jälgimist poolikuks. Hea oleks kui on mingi märkmik nt koguaeg käepärast. Kiire märge kuhugi tagab selle, et õhtul ei jää midagi "õhku rippuma".
Aga, need on kõigest mõtted ja soovitused ( mitte kohustused- et keegi valesti aru ei saaks), eesmärgiga "kergema elu poole" smiling smiley

Ja vesi, vesi vesi. Peaks vist see nädal vee-ERI tegema. Mis arvate ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 06. February 2015, kl 12.09

Ahjaaa, tegin kaalutabelisse väikese "lisa". Tegin igas tulbas kõige väiksema kaalunumbri "rasvaseks", et näha mis kursil keegi liigub smiling smiley Ideaalis peaks rasvane number hakkama olema ALATI kõige alumine , eks smiling smiley Väike eesmärk meile kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 07. February 2015, kl 09.54

Vurr, uus lisa väga hea! smiling smiley

Mina olen segaduses oma pudru söömisega, imelik aga kui putru söön tõuseb järgmine päev kaal. Kalorid on ju märgitud kuivade helveste kohta... Kas mu keha siis tõest ei talu seda putru. Olen seda ka varem ja ikka mitmel korral tähele pannud, et kaal tõuseb. Kuigi puder maitseb ja tahaks seda süüa, aga ei julgegi nüüd. Teen putru muidugi veega ja vôid ka ei lisa.
Järgmine nädal katsetan jälle pudruga ja kui siis ka järgmine päev kaal tõuseb siis ei söö enam kunagi putru smiling smiley
Muus osas ikka proovin oma toitumist muuta, et ainult 1 toidukord sööks wasa leiba.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati annn 07.02.2015 09.55.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 08. February 2015, kl 09.03

Annn- ära ühe päeva põhjal järeldusi tee, pudru kohta. Proovi pigem 3 päeva järjest ja ära vahepeal kaalule roni. Tead ju küll, et igapäevane kaalumine ei ole hea, see käib ka minu kohta. Peaks jälle kaalu ära panema.

Ma läksin oma köögikaalu ostuga täitsa alt. Poes selgus, et ei ole patarei viga, et kaalu viga on, ning vahetati välja. Uus kaal töötas päeva ja andis ka saba. Esmaspäeval viin selle tagasi, rohkem neil selliseid poes ei ole, et saaks jälle tagasi viia. Üritan siis kallima vastu vahetada, makstes juurde.

Vurr- ma see nädal vee-eri ei saa väga teha, sest käimisi on väga palju(hambaarst, lapsega allergoloog jne..). Mulle ei meeldi võõrastes wc-des käia. Aga ma arvan, et liiter tuleb mul igaljuhul täis iga päev.

Kuni uue köögikaalu saabumiseni märgin kaloreid umbes-täpselt.Ma olen ka juba pikemat aega mõelnud, et nädala sees võiks kaloritega tagasi tõmmata, et siis nädalavahetusel natuke vabamalt võtta. Sel nädala esitan endale siis sellise väljakutse, et proovin 1200-1300 kalorit esmaspäevast neljapäevani süüa.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 09. February 2015, kl 08.48

Eks ma katsetan jah selle pudruga veel smiling smiley
Nädalavahetusel lähevad mul ka tavaliselt kalorid lõhki ja nädala sees on lihtsam ennast tagasi hoida.

Minu uus nädal algab nohuga....kui tüütu sad smiley

Eesmärk mul siis selleks reedeks 65 kinni püüda, ei taha näha seda 66 enam...kaal peab lõpuks liikuma hakkama smiling smiley

Veega on küll kehvad lood, tean, et seda on vaja aga pole ikka võimalik sundida kui ei taha, küll ma siis joon kui keha märku annab.
Proovin teed rohkem juua...minu tee ju ainult kuum sidruni vesi.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati annn 09.02.2015 08.49.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 09. February 2015, kl 12.31

Tervitused.
Mina käisin eelmise nädala lõpus spetsiaalselt poest omale ostmas märkmikku mida oleks mugav hoida köögis kapinurgal ning mida oleks mugav ka vajadusel kaasa võtta ja käekotti pista. Hmmm .. ma vist olen kuskil alateadvuses ärganud ja plaanin asja korralikult ette võtta smiling smiley smiling smiley
Seega tänu sellele sai kõik mis nädalavahetusel suhu läks, kenasti ka paberile kirja. Esialgu siis paberile, aga täna hommikul tegin selle suure töö ka ära ja arvutasin kõik kenasti kaloriteks ning kandsin meie toidutabelisse. Katastroofilist ülesöömist ei toimunud. Need mõned üle läinud kalorid suudan kindlasti tööpäevadega tasa teha. .... Praegu tekkis selline ärevus, et ... kas äkki see võiks nüüd olle "see " nädal kus tuleb korralik miinus smiling smiley Noo lootma ju peab.

Eile hilisõhtul vaaritasin 10 L potiga hapukapsasupp. Kodune väherasvane hapukapsasupp, ei mingit ujuvat rasva ega lihapekki. Kuna hapukapsasupp on üks minu lemmikuid , siis võiksin seda süüa kasvõi hommikusöögiks ka. Seega, minul tuleb raudselt "kapsasupinädal".

Sire, sul oli TT-s üks õun (vist laup vahep) läinud kirja vaheritta ( ilmselt minu süül oli tabelist puudu üks joon ) ja seepärast ei arvestanud tabel selle kaloreid ka päevahulga hulka. Ühesõnaga sinu kalorinumber veidi suurenes oli vist 60kcal. Tegelikult see ei ole üldse midagi olulist, aga võibolla sa vaatada , et tohohhh kuidas see number nüüd siis muutunud seal tabelis äkki on smiling smiley
Aga ma ikka vaatan, mis te sinna kirja panete, hoian silma peal winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 10. February 2015, kl 08.23

Annn, ... iga päev natuke üle. Kui nädalaplaanis vaadata, siis oled poole päevaga võlgu juba. Tasa tegemiseks peaksid piirduma täna poole vähemaga täpselt smiling smiley Ära nüüd oma võlga enam suurenda smiling smiley
Päriselt ka , ma ei taha jälle sinu tulpa uuesti "auku" . No püüa vähemalt mingi kiloke omale seda miinust saada, et siis "sealmaal" mängida smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 10. February 2015, kl 08.35

Läks käest jälle ära jah sad smiley
Püüan nüüd need alles jäänud päevad 1000kcal-ga läbi ajada. Otsin oma sügavkülmast juurika supi välja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 10. February 2015, kl 09.09

tere. Minu köögikaalu mure sai nüüd lahendatud, aga tundub, et see umbes arvutamine on toimunud minu kahjuks, kuna kaal seisab. Kavatsen täna endale potitäie kapsasuppi keeta, siis hea võtta ei pea mõtlema mida täna ja homme. Kapsa ostsin juba ära. Nüüd ootan kuni laps tuttu jääb, saab ruttu kapsahautise valmis teha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 10. February 2015, kl 09.35

Tundub, et Triin on loobunud. Viisakas oleks muidugi teatada. Aga meie pusime edasi, läbi raskuste tähtede poole, hoides üksteisel silma peal eye popping smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 10. February 2015, kl 10.14

Triin vist on jah loobunud. Kus juures ma üldse ei arva, et ta oleks lobunud selle meie toidutabeli täitmise-mitte täitmise pärast... ilmselt on see mingi alguse tuhin , mis inimesi esimestel päevadel kannustab ja siis need, kellel on rohkem tahtmist , jäävad , ülejäänud kaovad ajalukku. Paratamatus. Eks muidugi tema viimasest postitusest jäi õhku selline "süüdistav noot" , aga me ju ise ka teame, et kui me midagi teha ei viitsi... siis on esimene asi otsida põhjuseid , süüdlasi .. kuskilt mujalt või teiste seast. Ega me siis ometi ise ei pea pingutama või oma isiklikku aega kulutama ja ammugi mitte ei saa me ise millesgi süüdi olla smiling smiley eksju, onju smiling smiley

Karavan läheb edasi, nõrgad jäävad lebama, üksik-hundid lähevad oma teed smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 10. February 2015, kl 20.31

Edasi, ikka aina edasi, saledama elu poole......

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 11. February 2015, kl 00.37

Minul oli siis täna otses mõttes hapukapsasuppi-dieedi päev. Seda tegelikult küll mitte tahtlikult, lihtsalt kukkus nii välja. Ühe kannu teed pigistasin endale sisse , aga mis tee joomisest sa ikka räägid kui enamus ajast oli ju supilusikas suus smiling smiley

Ilm oli täna ikka täiesti kevadine. Oli mahti ka metsavahel väike peatus teha ja lihtsalt lasta päikesel ennast paitada. Soojendas küll juba smiling smiley Tegelikult on ikka väga mõnus... enam ei lähe lõunast pimedaks ja viimasel nädalal on päikesti päris mitmel korral näidanud. Samas ... tegelikult ma veel ei taha kevadet sest nagunii kevad selliselt kujul ei saa enne oma õiget aega tulla. Ja seda vesist pori ma ka väga ei armasta. Pigem siis lumi parem. Lapsed pole õieti kelgutamaski saanud käia.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 11. February 2015, kl 08.39

vahest on hea anda maole väike puhkus kapsasupi v hautise näol ning tulemused on juba järgmisel päeval näha.

Eile ületasin enda laiskuse ja vedasin ennast koos lastega välja. Nii soe ja kevadine, tuju läks nii heaks ja energiat tuli mühinal juurde.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 11. February 2015, kl 20.06

Minul on jälle kohvi tagasi hiilinud...lubasin ju, et ei joo seda enam...nii kuri olen enda peale...eks niikaua jälle joon kui tervis tunda annab sad smiley
Toon vabanduseks, et sidrun sai otsa...see ei ole vabandus ju...

Varsti ongi juba kaalumine smiling smiley

Mul võiks ka tulla kapsasupi isu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 11. February 2015, kl 21.05

Annn, väga tubli oled. Kenasti saad hakkama ja teed oma patud kõik "tasa" smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 12. February 2015, kl 14.41

tänane päev on täiesti käest ära aga isud ei ole otsas.... appiii!! Sööksin vist terve sea ja magusat ka peale. õudne, kuidas saab nii iseloomutu olla. veel ei ole hilja köögist lahkuda. Võtan oma iseloomutuse raasmed kokku ja hakkan midagi muud peale söömise tegema.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 12. February 2015, kl 15.39

Tänud Vurr! eks ma püüan jah smiling smiley

Sire, sul juba nii palju kaloreid eye popping smiley
Ok, tegelikult ju tean seda murdumise tunnet minagi, proovi nüüd õhtu lahjalt läbi ajada smiling smiley
Homme jälle korralik.

Mina vist otsin jälle oma juurikasupi sügavkülmast välja... loodan homme alla 66 olla smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 13. February 2015, kl 09.13

Hommik!

Alustan mitte väga rõõmsalt 66.2(+0.1) no tõesti lootsin miinust...ei teagi miks ei tulnud, võib-olla panin toiduainete kaloritega mööda. Makaronid ja kastme panin siin ükspäev umbes. Eile õhtul see pirni söömine ka...

Luban sellepärast veel rohkem pingutada järgmine nädal...see 65 pole ju enam kaugel, see juba ajab vihale...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 13. February 2015, kl 09.31

82.3 ehk 200 g jälle juures. Iga kuu enne tsükli algust on mul nii meeletu isu et ainus asi mis võiks aidata on suu kinniteipimine. Täna on isud õnneks kontrolli all juba. Toidutabelit täidan alates esmaspäevast seekord, kuna täna ja pühapäeval ei ole ma kodus ja homme läheme välja tähistama pulma aastapäeva. Üritan siis vahepeal mõistlikult käituda toiduga. Tuletan endale meelde, et järgmine koogitükk on täpselt sama maitsega smiling smiley ning olen ennem ka söönud, viimnepäev on veel kaugel, toitu jagub, ei pea ennast seaks sööma jne....

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 13. February 2015, kl 12.01

Tervitused.
Ma kohe ei oskagi midagi lohutavat teile kosta... vaatan kaalutabelit ja nukrus tuleb hinge. Nii kesised on need miinused ... või siis lausa olematud. Minu tänane number on 85,0 ( -0,9). Jah, üksiku näitajana vaadeldes on tubli tulemus, aga ma ei suuda kohe kuidagi seda vaadelda üksiku numbrina. Vaatan seda algkaalu numbrit ja tänast , siis nende võrdlus ei kannata mingit kriitikat. No teeb kurvaks küll. Põhimõtteliselt olen ma ju kõik need nädalad (novembri lõpust tänaseni) vähemal või rohkemal määral koguguaeg selle kaaluteemaga tegelenud ... ja selline tulemus ! Fui sad smiley
Küll aga saan tõdeda fakti, et minu võti on ikka see sama "kirja panemine". Midagi ei ole teha. Ma pean kõik kirja panema, muidu ei tule üldse mingit miinust. Püüan ka nädalavahetuse kirja saada, kuigi laupäeva veedan "autoratastel" ja sööma lähen maanteäärsesse kiirtoidukohta. Vana hea tuttav koht juba. Aga pole hullu, kõike saab tasakaalustada ülejäänud nädalaga peaasi, et olen enda vastu aus. Võtan aga oma märkmiku kaasa ja kõik mis suhu, kõik paberile. Hiljem siis kannan toidutabelisse.

Ilusat ja mõistlikku Sõbrapäeva nädalavahetust teile ! smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 13.02.2015 12.02.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 16. February 2015, kl 07.48

Tervitused.
Oli nii kiire, et terve nv peale sain magada lausa 8 tundi. Kuid suutsin siiski reede hommikul kaalu pealt läbi hüpata 89,5 (+0,6). Jo-jo missugune! Tean, et Vurrile see nüüd ei meeldi samapalju kui mulle endale. Aga ma võtan end käsile.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 16. February 2015, kl 08.59

Minul jäi pühapäeval toidumärkimine vahele, kiire oli ja õhtuks oli juba meelest läinud mida hommikul sõin.
Mul on ka nii olnud, et räägin köögis juttu ja mõtlen, et jätsin mingi toidu kaalu meelde, pärast kui kirja hakkan panema...peast kadunud smiling smiley

Proovin siis tänasest korralik olla, pean ju sellest 66kg-st. allapoole saama, 66.6 see maagiline number armastab ikka mulle hommikuti vastu vaadata.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 16. February 2015, kl 10.24

Tere. Nädalavahetuste pidustused möödas ja aeg on mõelda jälle kaalule. Ma mõnda aega kaloreid ei arvuta. Mulle tundub, et tekitan liigse kaalumise- kalorite arvutamisega endale stressi. Proovin vahelduseks toituda 3 korda päevas ja paar vahepala ning kui kõht tühi siis tulevad appi mu sõbrad juurikad. Eks näis kuidas see keha kuulamine välja tuleb, aga üks on kindel, et midagi tuleb muuta. Ja nagu öeldakse kõik on kinni meie peas. Mu peenike mees ei muretse kunagi- äkki ma sõin liiga vähe, liiga hilja, liiga palju.

Ja mulle tuleb siinkohal meelde ühe sensitiivi öeldud sõnad, kui ma rääkisin oma kehakaalu jo-jost, siis ta ütles lihtsalt- pead armastama ennast sellisena nagu sa oled praegu, siis saab ka kaal vabaneda. mida õnnelikum oled, seda lihtsam on. alusta sellest, et igal hommikul ütled peeglisse vaadates endale- armastan sind ja nii mitu korda, et usud ise ka seda...

No nii lihtsat asja võib ju ikka proovida! Ilusat hommiku jätku kõigile, elu on ilus ja meie ka!!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 16. February 2015, kl 10.38

Tervitused.

Minul nädalavahetus kõik paberil kirjas, mõne aja pärast teen ära ka tt täitmise töö. Minu tõde peitub selles.
Sire , mina soovitaksin sul püüda mõnda aega järgimööda ühte ja sama joont hoida. Sa oled selle paari kuu jooksul teinud iga nädala paari tagant muudatusi ja sealhulgas ei ole sa tegelikult mitte ühestki oma plaanist suutnud korralikult kinni pidada.
Sinu stress ei tule mitte kalorite arvutamisest vaid sellest et sul kaal ei lange piisava kiirusega. Reaalsus. Aga kui sa ei suuda oma eesmärkidest kinni pidada, siis ei saa ju tulemust soovida. Nüüd võtad sa omale jälle uue "tee jalge alla".

Mina tahaksin sulle välja pakkuda sellise "diili", et teeme nii .... kaloreid ei arvuta sa senikaua... kuni tuleb pluss nädal. Eelmine nädal sul juba oli "vabandusega pluss nädal" nüüd ei tohiks seda põhjust enam tulla lähinädalatel.


Küll aga tähendab Sire kalorite arvutamisest loobumine seda, et Annn ... jääme sinuga siis kahekesi tt.d täitma. Hmmm..

Vaatasin meie kaalutabelit sellise pilguga, et mida need meie "rasvased numbrid" meile ütlevad. Seda kui palju meil on algkaalu ja rasvase numbri vahe... saab igaüks ise arvutada. See number tähendab siis igaühe jaoks selle hooaja parimat tulemust !?!?

Küll aga tahaks hirmsasti mõne rasvase numbri nüüd lähinädalatel kirja panna. Proovime ?
Annn... sinul puudu 0,2 ... suudad sa ennast ületada ?
Sire... sinul puudu 0,5 ...
KurrNurr.....puudu 0,9 ...
Vurr.........minna 0,4

Kas teeme ära ?



Toimetatud 3 kord(a). Viimati Vurr 16.02.2015 10.40.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 16. February 2015, kl 10.41

Olin sunnitud oma kirjutist korduvalt toimetama... sest ma ei teadnud, et olin vahepeal "hiina keele " selgeks saanud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 16. February 2015, kl 12.54

Olen nõus! Teeme ära!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 16. February 2015, kl 14.10

Vurr- sul on laias laastus täiesti õigus- olen otsustusvõimetu ja kiirustaja.

Aga pikemas perspektiivis tahan ma jõuda tasakaaluni. Süüa 3 toidukorda koos paari vahepalaga ning toidukordade vahed oleks 3-4 h ning tahan pöörata tähelepanu ka oma toidu portsudele. Praegu ( kindlasti Annn on toidutabelist märganud) on mul kella 14.00 ks enamus päevatoit söödud- see ei ole normaalne.

Ja teiseks tahan jõuda sellise tasakaaluni, et toitumine väljaspool kodu ei viiks mind rivist välja. Selleni läheb vist veel palju aega aga kui ei ürita ja ei harjuta ei juhtu ka midagi.

Teeme siis sellise kokkuleppe, et kui mu sisemine tasakaalu kell ikkagi ei tööta ehk kui kolme nädala jooksul ei ole ma 2 kg kaotanud siis ei jää ikka muud üle kui kalorid kirja panna.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.