Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 26. February 2015, kl 20.00

Tere.

Kas ja kuidas oleks võimalik duelli saada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 26. February 2015, kl 20.24

Vurr- minu arvamused kaalulangetamise kohta muutuvad vastavalt õnnestumistele-ebaõnnestumistele. Kuna kaal ei lange nii kiiresti nagu sooviks, siis käegalöömis tunne tuleb kiiresti. Aga kui üldse ei jälgi, ega siis ka paremaks ei lähe. Kõige jubedam avastus, mis ma enda kohta olen teinud on see, et ülemist kaalu piiri ei ole. Kerge on jõuda 90- ne, 100- jne kilokrammini, aga raske on jälle alustada ja allapoole liikuda. Samas, ei tohi ennast kaalujälgimisega üle ka mõelda. Mida rohkem piire endale seada,seda raskem on nendega toime tulla.

Kui tunned Vurr, et ei taha mõnda aega tabelit täita, siis ära mõnda aega täida. Võiksime aegajalt mõelda uue lähenemise välja. Näiteks pakun ma välja, et esmaspäeval me kaloreid ei loe, aga teeme juurikapäeva(köögivilja supp, praetud köögiviljad, toorsalatid, jne). See on kõigest üks päev nädalas. Tuleks kasuks ka Annn ile, loobuks üheks päevaks wasadest. Järgmisel nädalal võiks keegi oma päeva välja pakkuda- näiteks lisades youtubist trennivideo a la 30 min või midagi seesugust. Need on kõigest mu mõtted.

Ma täidaksin tabelit edasi, kui pulgad lähevad, läheb ka trumm- tean juba ennast küll. olgu kasvõi paigalseis, see on ikkagi parem kui kosumine. Kevad juba ukse ees.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 26. February 2015, kl 20.26

LäbiTule- kui sa oled kmi poolest meiesarnane, siis kirjuta endast lähemalt siia teemasse, kui pikk, kui raske jne.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 26. February 2015, kl 23.17

ok Ma olen 31 aastane naine. Kaal on 111,11 kg, pikkus 196 cm. Ühesõnaga omadega täiesti ...

Pole lihtsalt sõnu.sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. February 2015, kl 08.04

Hommikust.
Ma sain hommikul ikka paraja "paugu". Ma olen hetkeseisuga siis alguses tagasi. Kaal näitas mulle täna hommikul 86,6 ehk siis täpselt sama mis alustades. Kohutav. Ma natukene lohutan ennast sellega, et tegelikult on mul imelikult näpud paistes ( ei saa sõrmuseid sõrmest ära), äkki on miski organismi "vimka mängus". Aga lootus on lollide lohutus, minu viimane lohutus. Ei, ma ikka pean edasi pusima. Kui suudan kasvõi pooled päevad piirides püsida on see vähemalt pool võitu, muidugi ma ei tahaks selle poolega kuidagi leppida sest see "pool" tähendab ilmselt ei plussi ega miinust ( no ütleme siis , et paigalseisu).

Kui Läbi Tule ka meiega liitub, siis on tore smiling smiley Värsket verd oleks meile siia hädasti vaja nii, et TERE TULEMAST !

Läbi Tule , sinu alg kmi on 28,92. Kaalunumbrid on sinu puhul (numbrites) suuremad, aga me ei tohi unustada, et pikkusel ja kaalul on oma "suhe". Kas loed kaloreid ? Kas tahad üles märkida ja meiega koos meie toidutabelit täita ( selle leiad esimeselt leheküljelt teksti seest, peale klikkides on "aktiivne" - info juhuks kui sa pole seda veel avastanud). Kui tahad toidutabelit täita, siis mis on sinu päevaseks kalorinormiks ?
Ja veel, kas oled "kogenud" kaaluga võitleja ehk siis juba korduvalt alustad kaalualandamisega ? Ja mida pead ise enda kaalutõusu põhjuseks ? Ning ... mis ma kaalutabelisse sinu eesmärgiks märgin ? See eesmärk ei pea sugugi ideaalkaalu number olema, vaid võib olla ka mõni nn "vahe eesmärk"- midagi reaalset ja käegakatsutavat , mida saab muuta kui oled selle saavutanud smiling smiley


Ma püüan tänasest oma vee joomist ikka ja uuesti "korda ajada". Ja plaanin kindlalt homme omale kontrollkaalumise teha ( hetkel olen ikka küll päris "löödud"winking smiley.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Vurr 27.02.2015 08.08.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 27. February 2015, kl 08.18

Tere hommikust!
Kas ma pean siis seda lugu nüüd edasi laulma, seda kurvalugu ja masendunud kaalulangetaja juttu?
Kahjuks jah. Nagu ma ennem olen juba maininud, olen ma ju stressisööja. Eile helistati mulle haiglast ja ma pean minema nüüd kiiritusravile esmaspäevast. Hetkel veel ei ole mulle haiglakohta, nii et ma pean hakkama alguses autoga sõitma sinna ja tagasi koju ehk siis 240 km päevas autosõitu ja nii esmaspäevast reedeni.

Aga kirjutamise põhjus oli ikkagi kaal, mis näitas ka kosmose nr lausa 90,5 (+1,5). Muidugi ma peale eilset telefonikõnet vist ainult õgisingi, siis pole ka midagi pärata.

Samas ma otsisin välja oma retseptid ja menüüd, mis on nüüdseks paika pandud. Koos selle kiiritusega peavad hakkama ka minu kilod minema.
Nagu Sire ütles, et tõesti, parem oleks olla ühe koha peal, kui tõusujoones liikuda (nagu ma ise siis). Mul on lihtsalt vaja õppida seda, et stressi korral ei pea õgima, võib ka näiteks vett hoopis juua. Tegelt on ju nii.
Ma peagi naasen toidutabeli juurde.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. February 2015, kl 08.46

Ohh , KurrNurr ... ma ei kujuta ettegi mida läbi elad ja kui palju peab olema sinus tugevust, et kaalu peale mõelda. Sinu peale mõeldes tunnen ennast ikka eriti "äpuna", ... no ei saa siis ennast kokku võetud või confused smiley
Me peame sinuga koos mööda seda "kaalutee" rada ikka edasi komberdama ja püüdma seljad sirgu ajada, onju.


Tegelikult peaksime me endale selgeks tegema, et toit - see on kõigest lihtsalt hädavajalik kütus meie kehale ja söömine ei pea sugugi olema meie elu "eesmärk".

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 27. February 2015, kl 08.53

Tänane kaal 82.8 kg, paigalseis väikese miinusega- no asi seegi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 27. February 2015, kl 08.59

Tere hommikut ka minu poolt.


Nii siis jah ma olen nõus teiega liituma aga kus asub see tabel kus ma saan ennast sisestada . Tänane kaal on mul muidu teada. Olen nõos ka oma toitumispäevikut jagama. Päevane kcal hulk minul on 1700. Kuid ma arvan et peaks nati vähem sööma kuna ma liigun minimaalselt.
Ma olen vana dieeditaja. Ütleks et veteran. Mis aga mind selliseks viis. Ma sain lapse ja nelja aastaga kodus olla , näen välja katastroofiline. Minu eesmärk kaal on minu endine kaal 70kg aga algatuseks tahaks jõuda 100 kg. grinning smiley

Vot nii on lood minuga. Mul on saanud lihtsalt kõrini sellest pekist.angry smiley Nii et näidake teed kuhu ja mida ma kirjutan.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 27. February 2015, kl 10.02

Täna hommiku kaalusin ennast ja näit oli 110,6 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. February 2015, kl 11.21

Hommik!

Olen tagasi! tänane kaal pole üldse rõõmustav 66.5(+0.6)
Jõudsin koju alles kell neli öösel ja kella kolme ajal oli kõht nii tühi, et pidin Olerexist ühe kebabi võtma, niiet minu kaalu võib mõjutada ka see natuke ning keha kogub ka vett....ok, vabandused, vabandused....smiling smiley tegelikult ju kui aus olla sõin kooki ja muid maitsvaid toite külas palju smiling smiley

Nii nüüd teist....Vurr, sulle vitsa vaja, mis loobumis mõtted need siin vahepeal olid???
Ma hakkan sind nüüd kohe eriti jälgima ja undan siin iga hommik kui sul eelmise päeva toit märkimata smiling smiley

KurrNurr, sa ikka tõesti tubli, et mõtled meie ja kaalu peale. Ei kujuta ka ise ette kui raske sul hetkel olla võib. Kas olen õigesti aru saanud, et sul väike vähike kuskil? minul kiiritusega seostub kohe see. Ja see on ka tänapäeval nii paljudel.

LäbiTule, tere ka sulle! tore, et tahad ennast muuta smiling smiley hakka aga pihta!
Toidutabelit saad ise täita (esimesel lehel on link), kaalutabelit täidab Vurr.

Aga mis sellesse juurikapäeva puutub siis ma vist ei saa kindlalt lubada, et söön sellel päeval ainult juurikaid, kuna olen super halb kokk, siis ei tea ma kunagi ette mida ma söön.

Aa, ja külas käimisest veel, see on ikka eriline tunne, kui oled ära käinud nii kaua(no mitte eriti kaua) mina siis 4päeva ja koju tagasi jõuda ning tõdeda kui hea koht on kodu smiling smiley
kõige parem maailmas...olen hetkel väga väsinud aga tõeliselt õnnelik smiling smiley
Mind raputas see reis rutiinist välja ja loodan, et see ka mõjub kaalule....tulevikus smiling smiley
Kes mäletab siis käisin Soomes ja no ma ei läheks sinna ka ma ei tea mis raha eest elama, elan enne siin vaesuses kui seal kus mulle ei meeldi....raha pole siin elus kõige tähtsam.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. February 2015, kl 13.49

LäbiTule. Nii nagu Annn sulle juba kirjutas, siis kaalunumbrid panen mina kaalutabelisse iga reede, selle põhjal mis te siia kirjutate. Siiani on meil alati olnud väga kohusetruu seltskond kes ei unusta ennast reedeti kunagi kaaluda smiling smiley Olen teile väga tänulik selle eest . Nii lihtne on mul kaalutabelit täita kui reedel lõunaks on alati kõik numbrid juba laekunud ja ma ei pea terve reede laup pühapev numbreid ootama smiling smiley

Toidutabeli on see kuhu me märgime oma toitusid. Selle mõte on selline enesekontroll "teiste abiga" . See aitab ennast päris kenasti "korrale kutsuda " smiling smiley Kui ikka pidulauas tekib mõte kolmanda torditüki järgi minema hakata, siis hakkab peas mingi "kelluke" helisema, et "kuule, kuidas sa selle toidutabelisse kavatsed märkida " vm smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. February 2015, kl 14.02

Ahjaa LäbiTule... kui sind huvitab meie seltskonna taust natuke siis kõik kes me siin hetkel oleme jääme me vanusevahemikku 31-37a. Oon juu nii tüdrukud ... mahume kõik ju sinna vahemikku või ma eksin ? smiling smiley Ja lapsi on meil nelja peale kokku 11 smiling smiley (3,3,3,2). Ning kõik oleme me juba seda kaalujälgimse teed ka eelnevalt "astunud", aga tulemused ei kipu püsima jääma. Suvi on kippunud tavaliselt tegema suure karuteene. Suvi on süüdi, eks- meie pole milleski süüdi , onjuu smiling smiley smiling smiley smiling smiley See aasta aga ei saa me nagu kuidagi moodi oma asja vedama, aga püüame ...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 27. February 2015, kl 15.04

Appi kui tublid naised Teie olete. Minul on ainult üks laps. MA olen olnud juba lapsest saati selline mütakas aga ülikooliajal sain ennast täiesti vormi aetud. Aga Nüüd olen ma nii raske , et ma polegi nii raske mitte kunagi olnud ja minu tervis on hakanud tõsiselt signaale saatma hakanud. MA lasin teha endal ka geenitesti. Tulemus oli hämmastav. MA ei tohi praktiliselt midagi süüa. Kõige enam üllatas mind see, et ma ei tohi piimatooteid apsoluutselt tarbida. Aga ma olen kogu elu piima joonud. Kuid nüüd pean ma midagi tõsiselt märkima. MA OLEN TOTAALNE HAPUKOORE HULL. Ma ei tea kuidas ma sellest sõltuvusest lahti saan.
MA arvan et see ongi minu mädapaise.confused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 28. February 2015, kl 08.45

Tere laupäeva hommikut!
Iga halva asja juures on ka midagi positiivset. Täna tuleb minu kõige vanem laps (15) tagas koju. Oli teine kaks kuud Lõuna-Koreas. Lennuk maandub täna kell 17. Oi kui hea meel mul on.

Vurr, me oleme ka ju veteranid kaalulangetamises, onju. Ja me saame hakkama ka, kui igasugused asjad vahele ei tuleks tongue sticking out smiley
Mulle väga meeldib meie seltskond, oleme ikka üks ütlemata vahva tandem. Ilma teieta oleks ma juba ammu käega löönud.
Kuid hetkel on küll selline motivatsioon laes, et on kohe.
Tean, et täna-homme saab olema rõõmu ja pisaraid ojadena.
Esmaspäevast hakkab uus hingamine, loen raamatut L. Viilmaa "Ellujäämise õpetus" ja elame edasi. Elu on ilus, naised.
Ütlen kõva häälega välja, et täidan esmaspäevast toidutabelit, siis pole vähemalt kuhugi põgeneda enam. Külmkapp on juurikaid juba eilsest õhtus täis. Olen 100% valmis.

annn, suurima tõenäosusega ja lootusega enam ei tohiks midagi olla. Lõigati kõik detsembris välja, kiiritus tehakse ikkagi, et ennetada igasugust jama.

Tere tulemast, LäbiTule, meie meeldivasse seltskonda!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 28. February 2015, kl 08.57

KurrNurr, ma tänan südamest , te olete mind kõik nii hästi vastuvõtnud. Ometi leidsin inimesed, kellega saan oma muresid jagada. Ja ka rõõme. Hea tunne on sees kohe kui tead , et on olemas koht ja inimesed kes sind mõistavad.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. February 2015, kl 15.21

Ma eile päeval justkui pingutasin selle nimel , etpäeva jooksul vähem tarbida ... et jätta õhtuseks mõnulemiseks kaloreid järgi smiling smiley Aga nii see tuhat kalorit tulebki. Natuke siit, natuke sealt ja volaa, tuhat ongi koos. Õudne. Ei istunud ma kuhjas laua taga sugugi.... kuigi võib jääda mulje, et lad nagu äke smiling smiley Nii need kalorid neid kilokesi toovadki. Just just.
No mis seal ikka, olen püüdnud täna oma vee-portsu täis juua. Proovin päeva peale igaks juhuks kaloreid kokku hoida veidi, sest õhtul vist külapeale minek.

Mõtlen nii, et ma ei suuda endale praegu väga rangeid "kammitsaid" peale panna. Püüan ennast reede-laupäeva õhtul päris "mitte unustada" , olla enda vastu aus ( ehk siis kõik kirja panna) ning siis tööpäevadel püüan nädala raames kaloritega tasakaalu mängida.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 28. February 2015, kl 15.30

eye popping smileyeye popping smileyeye popping smiley Mida paganat. Peaaegu 3000 kcal päevas. Taevas halasta. Ma tegin plaani teoks, et teada saada kui palju ma tegelt söön, tulemus on masendavconfused smiley
Ja ma olen aastaid nii söönud. Pole enam sõnu.eye popping smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 28. February 2015, kl 19.44

LäbiTule, kas kaalusid kõik toidud ära, on sul köögikaal? Ma ehmatasin ka siis kui asju kaaluma hakkasin, silmamõõt pettis mind kõvasti.

Mina täna õhtul ei jõudnud (kiire oli) endale süüa teha ja sõin seda mida perele tegin, jube palju kaloreid ikka sai kokku sad smiley

KurrNurr, neist väikestest vähikestest saadaksegi õige mõtlemisega võitu, see on hea raamat mida loed, lugesin kunagi palju sellist kirjandust.
Mind täitsa huvitab, mis sinu nii noor laps seal Lõuna-Koreas tegi?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 01. March 2015, kl 09.50

Tere hommikust. See noor laps teenib omale taskuraha modellitööga.smiling smiley
Ja nüüd vett jooma!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 01. March 2015, kl 10.54

Nii, minul kõik toidud kirjas. Kaks päeva veidi üle ja kokkuvõttes olem omadel ca. 500 kalorit juba võlgu söönud. Võlg on võõra oma, pean selle tööpäevadel tagasi maksma.

LäbiTule. Kas sa ei taha oma toitusid meie toidutabelisse märkida ? Huvitav oleks näha neid muudatusi mis sa enda toidulauaga teed ja siis saame töö ja tulemuse kõrvutada smiling smiley

Mis toidukaalu olemasolusse puutub , siis jah, see on selline huvitav "fenomen" , et silma järgi on toit kergem ja seda on alati vähem ja isegi ka kogenud "toidukaalujate" puhul kipub ilma kaaluta toit kergemaks muutuma.

Kui toidukaalu pole, siis soovitan kindlasti osta. Ja korralik toidukaal peab vastu julgelt mitukümmend aastat, seega võibolla tasuks vaadata mõne kvaliteetsema tootjanimega köögikaal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: tinku
Kuupäev: 01. March 2015, kl 11.19

Tere tüdrukud!

Liituksin ka teie seltskonnaga. Olen 44.a. Kehakaal 98,6, pikkus 170, KMI 33,72, kolm vahvat tütart. Vahe eesmärgiks panek -9, ehk siis soov näha kaalul 8-ga algavat numbrit. Kaal on paar aastat kõikunud kuni 7 kg üles-alla. Õnneks kõige suuremad numbrid jäävad aastate taha, siis oli 120 kg tugev tükk. Aga jah suurim soov on näha algust 8-ga.

Ilusat ja kergemat saabuvat kevadet!

Tinku

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 01. March 2015, kl 11.46

Tere tulemast Tinku ! smiling smiley
Teeb ainult suurt rõõmu, et meiega liituda soovid. Koos on kergem ja mida rohkem meid on, seda rohkem peaks meil kamba peale motti ka olema / tekkima ja on lihtsam üksteisele toeks olla.
Tinku, ma kirjutasin sinu andmed kaalu -tabelisse. Panin sulle eesmärgiks 89.9 kg. Kui kaheksa-ette , siis kaheksa ette smiling smiley Sobib ? Ma arvasin, et sinu jaoks oleks hetkel tähtsam just see, et ees oleks 8 ( mitte ei ole esmärgiks kaotada 9 kilo) . Kas ma eksin ? smiling smiley Aga kui soovid siis võin eesmärgi panna ka arvestusega, et miinus üheksa kilo algkaalust smiling smiley

Tinku, kas loed kaloreid ? Kui palju sa omale päevanormiks oled võtnud ? Panen su nime ka toidu-tabelisse kirja. Oleks tore, kui saaksime aidata sul "enesekontrolli" teostada. Usun, et oled meie eelnevait juttu ka lugenud veits, siis tead juba miks me seda toidu-tabelit täidame smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 01. March 2015, kl 12.14

Vabandage,, aga kus see toidutabel on tehaks ka seda täita. Ma olen seda toidupäevikut täitnuud siin koduleheküljel. ???

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 01. March 2015, kl 15.32

LäbiTule, toidutabel on esimesel lehel, esimeses postituses, 3 punktis, seal on kirjutatud
t o i d u t a b e l, kui sellele hiirega peale klikata tuleb see lahti. Sinna saadki ise toite märkida.
Mina ka algul ei leidnud seda üles smiling smiley

Tinku, tere tulemast ka sulle! smiling smiley

KurrNurr, tubli tütreke sul!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 01. March 2015, kl 18.34

Tere tulemast, Tinku!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 02. March 2015, kl 11.19

Noo nii hakkasin ka nüüd toidu tabelisse oma nodi panema. Vee võib olla tõesti nati šokeeriv olla. Aga. JAh miks ma tarbin nii palju hapukoort. Ma olen ta järele sõltuvuses.smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 02. March 2015, kl 12.41

LäbiTule. Väga tubli, et kirja oled pannud. Küsin, et kas makaroniports on muidu ka kaalupeal kaalutud ? Makaronid on ohhh kui petliku kaaluga kraam smiling smiley
Hapukoor .... kas sa ei ole mõelnud nt. osta lahjemat - 10% hapukoort koju. Mina tarbin seda. Selles on 100 kalorit vähem 100 grammi kohta. See sada kalorit on sinu päevanormi juures väga suur protsent ! Jah, see 10% protsendine hapukoor on küll veidi vedelam, aga see on üks selline kalorite kokkuhoidmise koht kus tegelikult ei peagi otseselt ju asja söömisest loobuma vaid saab vahetada lahjema vastu ja ... usu mind... varsti sa ei märkagi enam, et lahjem on smiling smiley Mina nt. ostan kohvi jaoks isegi seda 0% piima, sest muidu mul kuluks kohvipiima peale päevas mitusada kalorit ( kuna lörbin kohvi rohke piimaga) smiling smiley

Lahjadest asjadest tarbin veel näiteks Felix Kerge majonees, milles on ainult 3% rasva, 100g=70kcal. Harjub ära ja lõpuks hakkab isegi maitsema. Teen sellega ka koduseid "majoneesi-salateid".
Toorsalati peale tarbin Felix Itaalia salatikastet, rasva 0%, annab 100g 40 kcal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Kuupäev: 02. March 2015, kl 13.18

Aitäh sulle Vurr. Sa andsid häid mõtteid. Oleks nüüd mul ka piisavalt jõudu ning iseloomu seda rakendada. Ma üritan koik tiodukogussed ära kaaluda ja kirja panna. See mis ma oraegu söön on ikka liig.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Vähem on parem ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 02. March 2015, kl 19.23

Tere!
Käisin siis esimest korda Tartus ära, räägiti täpselt ära, kuidas asjad käima hakkavad. Ja pandi dieedile, sest selle raviga kaasneb kõhulahtisus. Ei tohi süüa toorsalateid, kapsast, herneid, ube, kaalikaid, sibulat, küüslauku, ei mingeid gaseeritud jooke. Gaseerimata vett tuleb palju juua, lausa 1,5-2 liitrit päevas.
Ja nagu minu toidutabelist näha, siis esimesel päeval läks natuke ikka üle ka. Vaatame, kuidas kulgema hakkab.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.