Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 3 / 42
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 07. January 2015, kl 22.06

Tere tulemast Lepatriinu33! Eks mis raskelt juurde tulnud, see veel raskemalt ära läheb winking smiley Tean omast käest.
dieedipäevik, täiesti õigesti teedki, et alguses üritad toitumisega alla saada ja siis hiljem tasapisi võtad mingi liikumine lisaks. Ei pea end kohe täiesti ära rebestama ja songa saama trennidega. Palju olulisem on see, et sa oma peas ennem selleks valmis oled. See on suur muutus su elus ja kõike kohe radikaalselt muuta teeb tihtipeale karuteene. Inimene ei suuda kohe kõik pahed maha jätta ning päeva pealt ainult tervislikult toituda ja 5x nädalas trenni teha, kui ta enne seda midagi pole teinud. Nii juhtubki see, et toitumise jälgimine ja trenni tegemine on vaid väga lühiajalist aega.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 08. January 2015, kl 08.41

Mul täna tulemus enam nii ilus ei olnud, kui eelnevatel päevadel. Eilse päeva -500 g on tagasi. Aga eks see võib ka eilse esimese jooksuga seotud olla.
Joosta oli plaanis esialgu ainult 3 km. Ja polnudki kõige hullem. Varasem vorm muidugi ei olnud, kuid ka mitte enam see, millega veebruaris alustasin. 2 km helistati mulle olulisel teemal ja edasi siis kõndisin. V-o oligi hea, ei pingutanud esimesel korral üle. Täna tegelen kõndimisega ja homme jälle jooksma. Riietusega pean ka laveerrima. Ma saadan hommikuti lapse koolibussi peale ja sealt kohe hea jooksma edasi suunduda. Kuid hetkel pean siiski vahepeal koju tulema ja riided vahetama. Vastasel juhul kas külmetan õhemate jooksuriietega bussipeatuses või läheb joostes liiga palavaks, kui soojemad riided selga panen.
Aa ja avastasin endale ka veel 8nda käsu: sööma pean aeglasemalt. Üks mu probleeme õhtusöögiga on see, et täiskõhutunne ei tule koos taldriku lõpetamisega ja siis hakkad juurde laualt näksima või tahaks teist portsu veel. Seega pean aeglasemalt sööma, et täiskõhutunne jõuaks koos taldriku lõpetamisega.

Jätkame samas vaimus. Ja tere tulemast uutele! winking smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Roosaroos 08.01.2015 08.41.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 08. January 2015, kl 11.34

Eile ma siis jooksma ei läinud, aga tahtsin väga. No ma mõtlesin siis, et jooksen 10 minutit niisama toas kohapeal/ringi koos pulsikellaga, et veits liigutada, aga mitte üle pingutada. Tegelikult tahtsin veel teada, et mis see 120 pulss siis umbekaudu tähendab. Panin siis klapid kõrva ja vaikselt sörkisin. Ma ei tea kas see oli sellest nii jubedast tahtmisest või sellest, et muidu ma muusikaga õues trenni ei tee (liiga ohtlik, kodu lähedal kitsad teed ja koguaeg peab valmis olemas, et auto kusagilt tuleb, et teelt ära hüpata), aga no ma jooksin siis toas vaikselt 40 minutit. Vahepeal kiiremini, vahepeal uimasin. Vaatame mis täna saab siis.

Minu suureks rõõmuks on kaal liikuma hakanud jälle. Täna olen ühepäevasel paastul, aeg-ajalt ikka teen neid. Joon vett ja teed ja kui enesetunne peakski kehvaks minema, siis värsket mahla või sojapiima. Selle paastu eesmärk pole homseks väiksemat kaalu saavutada, lihtsalt tundsin, et kehal on seda vaja. Ma kunagi võib-olla võtan end päris kokku ja teen pikemalt. Muidugi kusagil Luunjas siis. Kellelgi on siit pikema paastumisega ka kogemusi?

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Mädži
Kuupäev: 08. January 2015, kl 20.58

Nii tore on Teie kirjutisi lugeda. Ma ei ole siia viimastel päevadel kuidagi jõudnud. Aga väga hea lugemine oli. Jeerum, kus Te kõik vehite tõsist trenni teha. Mina ei saa mitte kuidagi sellest pühade söömatsüklist välja. Ma vist peaks mingi AA stiilis klubiga liituma, nt AS - anonüümsed söödikud vms smiling smiley Hetkel sõin just natuke šokolaadijäätist (unistasin juba nädalaid Häagen-Dazs´i Belgia šoksi jäätisest ja eelmisel nädalal ma selle koju tõin, õnneks minu kodupoes seda kraami ei müüda ja nüüd on tops lõpuks tühi ka. Kahjuks on mul kodus veel ka poolik LaMuu pistaatsiajäätis, Ursull sa vist tead, millest ma räägin winking smiley, sulle see vist ka maitses). Trenni ma teinud ei ole, kuid lugedes Teie jooksulugusid, siis tuli hull tahtmine peale küll. Üks sulgpall on mul plaani võetud. Positiivne on ka see, et eile sai päris korralik kärutiir tehtud. Vaatama kõvale külmale, toppisin ennast ja last riidesse ning läksime õue. Sai õues tempokalt ringi trampida (no ikka päris külm oli) ja pärast ka poes tiirutatud. Põhimõtteliselt olin kodust ära mitu tundi ja valdavalt kõndisin ringi. See andis nii palju energiat. Ma peaksingi tegelikult kogu aeg endale sellist tegevust leidma, sest siis ei ole võimalust patustada. Selles mõttes oli tööl käies kaalu/söömise jälgimine lihtsam. Päevaplaan oli konkreetsem. Lõunat sõin koos kolleegidega, enam vähem kindlal kellaajal ja kohas, kus sai ise asju taldrikule tõsta (a la aurutatud juurikad koos kalaga vms, mulle väga juurikad maitsevad ja nende söömine ei ole probleem). Nüüd pean igapäevaselt ise süüa tegema ja vahel on sellest nii villand. Jälle jõuan jutuga sinna, et mulle väga sobiks üks isiklik kokk-teenija, kes mulle hea toidu valmis teeks ja selle õigel ajal ka ette annaks smiling smiley

Homset kaalumist kardan täiega, sest midagi head sealt loota ei ole. Aga, mis seal ikka. Tuleb vaikselt reele tagasi saada. Tegelikult ei ole mul seis ju ka väga halb. Aga kuidagi on nii, et eelmisel korral kaalu langetades, kui olin 70 kg kanti jõudnud, siis tundsin end palju paremini ja tublimana. Nüüd on ikka kuidagi paksu tunne, ei teagi miks.

Mis enne ja pärast pilti puutub, siis hetkel ma neid lisama ei hakka. Vaatame seda asja uuesti suve poole. Kui ma selleks ajaks suudan enda soovkaalu saavutada, vot siis oleks küll äge neid pilte jagada. Hetkel vanade piltide üles panek ei oleks nagu päris see, ma ei ole ju enam sellises vormis.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 08. January 2015, kl 22.03

Õhtust!
Kuidas tunded homse kaalumise suhtes?
Mina olen küll ärevil. Nagu oli juba kaal veidi alla läinud ja hommikul taas veid juures. No pole õrna aimuga, mis tulemiga lõpetan, kas miinuses või plussis.
Mädži, sa saad tappa selle LaMuu jäätise jutu peale winking smiley Mul neelud nii käivad nüüd. Olen tõesti üritanud magusast eemale hoida. Ainuke magus asi on olnud lusika täis mett kohvi sees.
Õhtuste näksimisteks ja magusaisu leevendamiseks ostsin purgi goji marju. Mulle need nii maitsevad ja nad pidid sisaldama palju vitamiine ja mineraale ning aitab vananemise vastu winking smiley

Homme lõunast sõidan Otepääle suusalaagrisse kolmeks päevaks.Seega saab piisavalt trenni teha ja see mure on siis murtud. Ainult, et laagris ei oska ma toitumist kirja panna ja noo seal antakse ikka kõvasti süüa ka alati.

Hoian kõigile pöialt, et tuleks homme ilus miinus!spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 08. January 2015, kl 23.18

Natuke ikka ootusärevus. Kuigi tänane toitumine ilma kõndimise lisamata läks veidi lõhki. Samas ise ma ei tunne, et oleksin rohkem söönud. Eks see ole, kui lisad toite mitte enda retseptide vaid enam-vähem sarnaste retseptide järgi. Aga eks see ole homme näha. Seekord peaks veel lihtne olema, kuna kaal sai koos jõulukilodega lisatud.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 09. January 2015, kl 00.17

Homseks peaks kindlasti ilus miinus tulema, sest viimased päevad olen juba väga korralikult toitunud. No pluss siis tänane paastgrinning smiley Päeval korraks tundsin nälga, aga jõin vett ja ensetunne on hetkel väga hea.
Päeval oli väljas jõle tatine ja jooksin siis jälle toas. Mulle täitsa meeldib selline trenn. Õhtul jalutasin veel 4km ringi.
Aga miinus peaks kõigil päris ilus tulema. Kui just mingeid egavaid faktoreid nagu punased ja muu jama pole ette tulnud või siis need vahepealsed müstilised plussid, mida tõesti mitte millegagi ära ei anna seletada.

Mulle ka need goji-d meelivad, aga nagu igat teist kuivatatud puuvilja, võin neid süüa kuni pakk tühi. Õnneks goji-sid peab piisavalt närima ja lõualuud jäävad ruttu valusaksgrinning smiley
Seda LaMuu jäätist pole proovinud, aga kõik pistaatsiapähkli jäätised ja pirukad ja pähklid ise väga meeldivad, niiet kunagi proovingrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: tipsur
Kuupäev: 09. January 2015, kl 00.44

Tere, tublid!
Mul on teie lugusid nii motiveeriv lugeda. Nii edukaid seiku, kui ma neid, mis toovad mu maapeale: olen ju ka inimene ja see, et kaal kohe silmn2htavalt ja kolinal ei kuku, pole maailma l6pp.
Mind on ujumine praegu t2ielikult p22stinud. Muidu vist ainult kalorite lugemisega l2heksin hulluks. Olen viimase aasta jooksul liha s88misest t2ielikult loobunud ja ka muud loomset s88n v2he, nii et keha on harjund kerge ja taimse toiduga. V6ib-olla sellep2rast ka pole n2dalasest j2lgimisest veel kaalul m2rki. Aga ehk siiski homseks smiling smiley
Arvan, et pean hakkama koguseid silmas pidama ja ikka selle spordiasja oma elus normiks v6tma. Olen paksuna terve oma elu elanud ja pool sellest on l2inud dieeditades. Keha see tegelikult pikaajaliselt muutnud pole. Aga loodan, et t2iskasvanulik suhtumine ja distsipliin aitab. Ja ujumine smiling smiley
Olge sama tublid edasi ja loodan, et homme on k6igil head miinused!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 09. January 2015, kl 08.23

Nagu oli oodata, tuli alguses suur miinus.. Aga see alguse asi smiling smiley -2kg
Kuigi jh, eile õhtul oleks hea meelega midagi sisse kugistanud, söönud nt terve rimi konservi lõhet, nämma ... aga ei smiling smiley Selleasemel veidi koos kodujuustu ja tomatiga- siuke kerge õhtusöök smiling smiley Ei enam ei taha seda number kaheksat näha!!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 09.01.2015 08.26.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 09. January 2015, kl 08.25

Mul oli täna täitsa kena tulemus. Eilsega võrreldes -400 g. Ja nädalaga olen maha saanud 1,7 kg. Väga hea! smiling smiley
Täna on mul jälle jooksupäev. Täna teen selle 3 km ringi uuesti ja loodame, et keegi sellel ajal ei helista grinning smiley
Juhuu ja homme on laupäev, saab hommikul kaua magada, see tähendab tavaliselt veel väiksemat kaalunumbrit winking smiley

Tänaseks kõigile häid tulemusi!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Roosaroos 09.01.2015 08.26.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 09. January 2015, kl 08.26

Hommikust!
Juba hommiku vara vaatan, et nii palju ilusaid numbreid, väljaarvatud mu enda oma jälle grinning smiley
Ma isegi ei oska midagi oma numbri peale kosta. Ju siis ei pingutanud piisavalt. Alles viimased 3-4 päeva suutsin kalorite piiresse ka lõpuks jääda ja trenni jõudsin ka teha vaid 2x. Nädala keskel millalgi nägin isegi pool kilo kergemat numbrit oma kaalul ja pärast seda kui suutsin kaloripiires toituda siis tuli see pool kilo tagasi, le'mystic eye rolling smiley. Isegi pärast esmase kaalu panekut siia 1 jaanuaril oli mu kaal veel 3 jaanuar 92kg korraks, aga ei hakanud esimest numbrit enam muutma, et motivatsiooni rohkem oleks. Vähemalt sellest sain lahti winking smiley Nugrutsemiseks pole põhjust, sest juurde ju ka ei tulnud nädalaga midagi, nii et nulliring ja uuel nädalal pean rohkem pingutama.

Kohe lähen pakin oma viimased asjad suusa-jooksu laagrisse ära ja asun Otepääle. Kõigile teistele soovin ka aktiivset liikumist nädalavahetusel ning veel paremaid numbreid esimesel duelli nädalal the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: tipsur
Kuupäev: 09. January 2015, kl 09.39

Oh, jess, tuli siiski miinus ära! Küll ainult -500 g, aga olen väga õnnelik, sest vahepeal seisis ja seisis ja seisis ja… üldse liitusin tabeliga ju "hilinejate" hulgas. Õnnitlen suurte miinustega langetajaid!
Minu päästis ujumine, olen täitsa vaimustusest õhtusest ujumisest vahetult enne ujula sulgemist. Õhtusele söömisele ei mõtlegi, ainult tublid plaanid on siis peas : )
Edu tulevaks nädalaks teile!

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 09. January 2015, kl 10.10

Mõtlesin, et postitaks oma hommikusöögi siia:
*Suvikõrvits praetud paprika ja munaga
*Rimi lõhe konsevris
*Krevetimaitseline kodusjuust nuudlitega
*Tomat
(Kahjuks siia otse pilti ei saanud lisada ehk siis laadisin suvalisele saidile ega tea kaua seal neid üleval hoitakse)


Mida sõite teie hommikusöögiks? smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 09.01.2015 10.10.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: kakuke36
Kuupäev: 09. January 2015, kl 10.20

-2,1 selle nädalaga on üle ootuste hea tulemus!!! hot smiley
Kuigi jah, eelmise duelli lõpetasin enne jõule ikka kergemana.... Nii, et tegelikkus siis selline, et paar nädalat pingutamist läheb hoopiski jõulukilode sulatamisele...
See aasta oli siis üle pika-pika aja ainuke, kus ma ei lubanud et järgmisel kaalun 10 kilo vähem winking smiley Üritan toituda lihtsalt tervislikumalt ja liikuda rohkem aga see "10-kilo projekt" on mul juba 5 aastat vana ja ei toimi kuidagi. Eks näis, lihtsalt katsun võtta rahulikult.
Hetkel kasutan nippi, et peale kella 6-t õhtul enam ei söö... Ma ei tea kas mulle see sobib aga kui kaalu vaadata siis jätkan kindlasti. Mina nimelt olen selline, kes õhtuti teleka ees (ma võin muidugi telekast kaugemale ka näksima minna winking smiley) muudkui sööb. Kapis on ekstra selle jaoks suitsuvorsti ja armastan neid nn. päevalilleseemnetega leivakoorukesi... Krõpsud on ju pahad winking smiley
Nüüd nädal aega juba olen järginud seda põhimõtet kuigi mõni õhtu on eriti raske. Ühel õhtul lubasin endale kuivatatud ploome sest teevesi juba loksus silmini ja kõht oli meeletult tühi, nii et lausa und ei tulnud grinning smiley
Aga jaksu ja jõudu!! Oehh, võiks tõesti nii kergesti ja kiiresti see kaal ka edaspidi langeda grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 09. January 2015, kl 12.06

Tere!

Mina liitusin teiega täna. Panin oma andmed tabelisse ka kirja. Pikkust 1.64 ja kaal näitas täna hommikul 63,9. Ja nagu kakuke36 kirjutas, siis nii on mulgi need "jõulukilod". Ja õhtuse söömise kohta olen teinud omi katseid. Kui söön midagi kerget, näiteks saaremaa jogurtikreemi või hiina kapsa ja tomati salatit, siis kaal ei tõuse, aga nii kui õhtul end täis "õgin" head ja paremat, on hommikul ka raske olla ja see kajastub kaalunumbris. Mina panustan ka kergemale toidule ja rohkemale liikumisele ja usun ja tean, et nii see kaal kohe langema hakkab. Jõudu teile kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 09. January 2015, kl 12.38

No mina olen patukott +500 gr( 77,5 kg hommikul).
Aga õppisin ühe asja selgeks, et kui nädal aega, iga päev süüa 500 kcal lubatust rohkem, tuleb minusugusele, suht treenitud inimesele, vaatamata 4 trennipäevale ikkagi nädalas juurde 0,5 kg(aastas seega 0,5x52= 26 kg. Kui nii jätkan siis olen jõuludeks 103 kg ja peale jõulusööminguid venitab 105 kg kindlasti välja.
Seda ma ei taha, võtan kindlasti midagi ette.

Ursull, aita mind tabeli täitmisel + 500 gr, aga vaata mis imelikud eesmärgid ta mulle siis lööb, ma sul lähedal, kohe all. Toredat trennilist nädalavahetust smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 09. January 2015, kl 12.55

Ursull ja Birika, loodan, et ei pahanda, ma parandasin ise vea ära. Valemis oli jäänud viimane lahter Ursulli rea järgi.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 09. January 2015, kl 17.42

Tere, liituksin ka teiega. Kuna uut jaaniduelli pole alanud, siis tunnen, et pean ikka kuskile ennast kirja panema, muidu kipub asi käest minema. Tahakas suveks 15 kg. maha saada loodetavasti. spinning smiley sticking its tongue out Alustasin siin jälgimist eelmise aasta viimasest nädalast ja olen suutnud maha võtta nüüdseks 11 kg. ja tunne juba päris mõnus, eriti hea on see, kui tänaval päris mitmed tuttavad keda pole ammu näinud ütlevad, et vau, kui palju alla võtnud. the finger smiley Jõuluga juurde ei tulnudki, aga aastalõpuga suutsin juurde võtta 1,1 kg. aga ega see ka pole hull, kui nüüd uuesti ikka ennast käsile võtan.
Panin siis ennast tabelisse ja järgmisest nädalast hakkan uusi ja ilusamaid numbreid kirja panema.


Tervitades Anxu79

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 10. January 2015, kl 03.25

Juheiii, tulevased pringid hirved!! spinning smiley sticking its tongue out
minul on jällegi teie toetust vaja eye rolling smiley. Eelmisel aastal võtsin enam-vähem korralikult alla, kuid ilma toetuseta on enamus jälle tagasi tulnud. Lugesin teie postitusi ja leidsin HEA tuttava duellitaja.Kellest jutt, saab ise ka aru smiling smiley Sa oled ikkagi väääägagi palju minust ees.
Olen hirmsalt huvitatud, kuidas kaalulangetamine kõige paremini käib?
Tean, et vähem süüa ja rohkem liikuda. Kui on häid nõuandeid inimesele, kelle tööpäev on arvuti taga (9 tundi päevas)ja peale seda tunnen end kui "sombi", mõtlemisvõime puudub ja kõigest on suht suva. Mis edasi????
Tahe liikuda on ümmmmargune NULL.
Kui kellegil on veel selliseid tundeid ja leiab positiivseid lahendusi, palun andke teada.
Oma pikkuse-kaalu-laiuse-jne. annan järgmisel nädalal, kui selles duellis veel ruumi on.

Kõigile eelkõige tahet ja taaskord ilusama suve poole thumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 10. January 2015, kl 12.02

Tere kõikidele uutele! Hea meel, et meid järjest rohkem siia kogunebsmiling smiley

KaruKati42, mind aitas kunagi liikuma see, et ma lihtsalt ajasin end kodust välja jalutama ja võtsin seda kui üht asja elus, mis tuleb ära teha. Mitte päris nagu kohustust, aga võtsin seda asjana ilma milleta ei saa oma päevaga edasi minna. No mõtlesin, et see on sama nagu enda riietamine hommikul või hammaste pesemine ja siis ma kordagi ei tulnud õhtul sellele mõttele, et ma ei lähe jalutama. Ja kui see tunne kadus ära, et see jalutamine või muu trenn mingi kohustus on, siis ma võtsingi seda sellena, mis ta oli ja lihtsalt nautisin ja ei mõelnud kuidas toas palju soojem on vmsgrinning smiley Jalutada meeldis mulle ennegi, aga varem lihtsalt peale nädalat ja suurt energiatulva tavaliselt vajus see asi ära.

Eile käisin ujumas ja aurusaunas ja oi kui mõnusalt kõik pinged minust välja voolasidsmiling smiley Veel on tõesti imevägi mu jaokssmiling smiley

Dieedipäevik, minu hommikusöögiks oli praemuna. Kui kiiret pole, siis iga hommik on sama söök. Vahel söön ube kõrvale, vahel leiba ja vahel mitte midagi. Kiirem on siis puder või viil leiba ja ube. Ma õnneks eelistan hommikuks soolast süüa. Ei taha küll tunnistada, aga mingeid värskeid lisandeid mul tavaliselt hommikusöögiks pole. Peab vist selle vea parandamisega tegelema hakkama.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: niirt
Kuupäev: 10. January 2015, kl 13.03

Tere kõigile!

Minu nädal on olnud kõike muud kui tava-, eeldus- ja meelepärane ning see väljendus üheselt ka toitumises.. kolmapäeva õhtul peale tööd, olles lõunasöögi pidevate koosolekute tõttu vahele jätnud, tabas mind korralik söömasööst - krevetid, lihapallid jms..
Neljapäev-reede polnud paremad, kuna olin lähetuse tõttu kodust eemal ega saanud ise väga valida, mida ja millal söön, siis nii sai ka sellenädalane miinus väiksem, kui olin algselt oodanud.

Trenni pole jõudnud kordagi. Ja karta on, et ei jõua ka täna, kuna olude sunnil istun taas tööl. Minu jaoks on aga regulaarne kepikõnd (10-15 km korraga) absoluutselt vajalik, et hoida lisaks füüsilisele vormile ka pea klaar ning kõik ebaolulised negatiivsed emotsioonid maha laadida. Nii tunnengi, et homme kütan esimese asjana peale ärkamist metsa smiling smiley

Mis puudutab hommikusööki, siis minu jaoks on hommikusöök päeva olulisim söök. Ärkan reeglina vara - 6 ajal ja tavaliselt tarbin hommikusöögiga vähemalt 40% päeva kaloritest. Lõuna ajal u 50%. Kui need kaks toidukorda on olnud korralikud, siis ma õhtul üldjuhul süüa ei soovigi - vaid kerged juurikad kas hautatult või salatina. Ning ohtralt teed. Kui ajad on kehvemad ja olen taas "söömistsüklis", siis ilmselt tavapärasest tugevama õhtusöögi arvelt mu lisakilod tulnud ongi. Olen olemuselt hommikuinimene ja lähen õhtul u 9 ajal magama. Nii on õhtused söögid üheselt kurjast, kuna ma ei kuluta saadud energiat enam üldse.

Olen aru saanud, et minu suurim probleem on suutmatus hoida oma toitumist/liikumist stabiilsena. Suured kõikumised tingivad selle, et iga-aastaselt kõigub mu kaal vähemalt 3-6 kg. Kevadel ja suvel olen kergem, augustist algav hooajaliste andide aeg paneb kaalu taas kasvama. Puuviljad ei sobi mulle ja nii üritan neid vältida, panustades pigem teistele köögiviljadele.

Peale teejoomise on mu nipiks see, et hoian pidevalt sügavkülmas juurikaid - lillkapsaid, ubasid, brokolit jms. Ja nii aurutan neid ja söön kerge võiga, kui sõnuseletamatud ja põhjendamatud söögisööstud tabavad smiling smiley

Ok, aga nüüd asun endasi graafikute ja tabelite kallale, et kiiremini õhtule saada!

Edukat uut nädalat meile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 10. January 2015, kl 17.25

Et siis eile ja täna sai sushit söömas käidud, lisaks täna veel rimi pitsa ja ikka tahaks ainult süüa.... nuuks..

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 10. January 2015, kl 17.29

Ursull, palun kui sa oma treeninglaagris mahti saad, siis tabelisse on uusi ridasid juurde vaja, sest üks mulle meeldiv inimene on hädas, vajab meie abi kaalulangetamisel aga pole enam ruumi kuhu nimi/andmed kirja panna.

Hommikusöök on mul paar korda nädalas täisterakaerahelvestest puder marjade, seemnete ja meega. Tihti aga lihtsalt 2 võileiba omale meelepärase kattega( kindlasti kasutan tavalist võid mitte mingil juhul margariine). Suur kruus musta kohvi on alati mul hommikusöögi kõrvale, sellest ma ei loobu. Viimase aja lemmik võileivakate on mul avokaado, lihtsalt lõikangi viile leiva peale ja söön, tervislik ja mulle tõesti maitseb.

Siucra - ujumine on igatahes kasulik ja hea, ma tavaliselt peale ujumist teen lisaks vesiaeroobika harjutusi ka ( jalgrattasõitu, lihtsalt põlvetõsted-mida tempokamalt seda parem).

Ma toitusin eile lubatud piires ja täna on ka veel kõik korras, kuigi need õhtud ongi mu jaoks kõige raskemad.

Karukati42, sa oled nagu minagi kontoriinimene ja pead istuma päev läbi, see on meie tervisele väga halb tegelikult ja ma jälgin nõuannet, et 1 tunni tagant tuleb püsti tulla ja liikuda. Ja kui olengi vahel kauemaks istuma jäänud, siis olen endale karistuseks määranud 10 kükki puhkeruumis.
Aga see pole kalorite kulutamise eesmärgil, vaid ma ei tahaks penionipõlves istumisest tingitud tervisehädade käes vaevelda. Karukati42 kui sa päev läbi istud, siis see peakski su motivatsiooniks olema, et tuleb igasse päeva liikumine sisse planeerida, ükskõik milline...

Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 10. January 2015, kl 19.12

Hei!
Tänud, et ise korrigeerisite tabelit. Tegin lisaridu ka juurde, et uued saaksid oma andmeid lisada.
Samuti kustutasin ühe rea ära, kus nimi puudus. Seega kui seal olid kellegi andmed siis palun lisada need uuesti, aga koos oma nimega, muidu nagu pole vähe pointi võislusel.
Kolmandaks lisasin kaalunumbrid neil punaseks, kes eile oma kaalunumbrit ei sisestanud. Juhul, kui nüüd tänase-homse päeva jooksul seda numbrid muudate, siis tehke mustaks tagasi, sest muidu on nii, et kui 3 nädalat on punane number, siis kustutatakse nimi tabelist ära.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 10. January 2015, kl 19.19

Mul nüüd saab trenni teine päev omadega õhtale. Olen ikka väga väss, sest rets andmine käib.
Olen selline pühapäeva suusataja, kes oskab vaid laugel vaikselt kulgeda. Nüüd siin krdi Tehvandi rajal mingi veidigi kõrgem küngas siis oli tükk tegemist, et püsti jääda.
Eile õhtul suuskasin 7,5km ja tegime erinevaid suusastiili harjutusi. Täna 15km suuska, harjutusi, siis 3,5km jooksu ning päev lõppes 1,5h jõusaaliga. Homme oleme minemas 26km jooksu-kõnni matkamist ja siis saab koju.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 10. January 2015, kl 23.02

Birika, ma tegingi pärast ujumist neid ja teisi harjutusi kaagrinning smiley Mu lemmik trenn on vist üldse vesiaeroobika. Ma kunagi käisin pea iga päev, mõni päev ka 2 korda. Trennid tegin läbi kõikide treenerite juures, keda tollel spordiklubil pakkuda oli. Nautisin ühtmoodi neid lõdvasid trenne ja neid kus käis meeletu kütminegrinning smiley Isegi rasedate omas käisin mõned korrad. Siis enne ja pärast trenni ujusin veel mõned ringid ja peale trenni vedelesin alati pikalt saunas. Kahjuks hetkel siin ei ole sellist asja pakkuda ja ma tunnen sellest väga puudust.

Ursull, teile ei anta seal üldse puhkust. Kõlab hästi tegelikult. Ise omal käel vist ei viitsiks niigrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 10. January 2015, kl 23.56

Olen olnud nädala jälle korralik olnud, kuid hakkab tüdimuse tunne tulema. No ja saangi oma tulemuse kätte, aga siis peab seda ju säilitama hakkama ja tegelikult ei saagi ennast ka pärast seda lõdvaks lasta, muidu kohe kilod tagasi ja v-o veel rohkemgi. Tahaks ju elu (loe: toitu ja jooki) ka nautida ja vabalt võtta. Ma loodan, et see tunne tuleb õhtusest väsimusest.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 11. January 2015, kl 00.08

Roosaroos, ära murdu. Kui lõpuks soovitud kaalunumber käes, siis võid ju end vahel lõdvaks kaa lasta ja elu nautida. Peamine, et see iga päev ei juhtukssmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 11. January 2015, kl 11.38

Aitäh siucra! smiling smiley Hetkel on õnneks hoog sees ja tundub, et suudan jätkata. Ja tegelikult tean, et ma tunnen ennast väga hästi, kui tulemus käes ja jube kehvalt, kui ma ei ole selline nagu tahaksin. Ja tulemuseni on ainult üks tee. Eks need nv olegi kõige raskemad, nädala see jälle veidi lihtsam ja rutiinsem see elu.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 11. January 2015, kl 12.12

Ma tegelikult tean täpselt mida tunned. Ma ise nt olen lahti saanud sellest halvast kombest, et nädalavahetusel veini juua. Veini kõrvale käis alati ka mingi snäkk ja isegi, kui päeva jooksul ülikorralik olin, läksid kalorid ikka lõhki. Kaal järgmiseks reedeks tavaliselt ikka natuke langes, aga tegelikult tammusin suht ühe koha peal. Nüüd luban endale nädalavahetusel midagi mõnusat süüa ja no nt kui juhtubki, et laupäeval (nagu eilegrinning smiley) lähengi paarisaja kalori võrra üle normi, siis väga ei piina end sellega.. Saan mõelda siis, et vähemalt ei joonud alkoholi ja ei teinud asja veel hullemaksgrinning smiley Eks pühapäevased pikad jalutuskäigud siis kompenseerivad sedagrinning smiley

Homsest siis mul ka puhkus läbi ja algab mõnus rutiin. Täna on veel paar tööd vaja ära lõpetada, niiet toidule väga ei mõtle ilmselt. Niiet alates tänasest olen eriti korralik ja kaal loodetavasti hakkab kolinal kukkumagrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 3 / 42


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.