Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 22. February 2015, kl 13.56

Mina tunnen end juba paremini, aga võtan homse ka vabaks veel. Ilmselt homsest hakkan tasapisi väikestel jalutuskäikudel kaa käima. Täna võtan veel vabalt ja kaunistan diivanit.

Oh, tore kui keegi teab siin treenimise ja kaalulangetamise kohta müüte kummutada ja ma tahaks siis võimalust kasutada ja küsida kaagrinning smiley Suvel olin suht aktiivne iga päev, kõndisin tempokalt 3-10km otsi, sõitsin rattaga pea iga päev. Mõni päev sõitsin 50km, mõnel 10. Mõnel päeval sõitsin tempokamalt ja mõnel uimerdasin rohkem. Ma ei tundnud, et oleks endale liiga teinud. Sõidu pikkuse ja tempo valisin alati enesetunde järgi. Isegi trennivabadel päevadel jalutasin mingi 3 km ringi. Kalorid olid normis, sõin umbes 1500 kcal ringis ja vahel peale mõnda pikemat ja raskemat rattasõitu kui tundsin, et on vaja, siis lubasin endale kuni paarsada kalorit rohkem. Lisakalorid siis tulid sellistest asjadest nagu värsked smuutid (sojapiim, banaan, marjad) jne. Aga kaal ei tahtnud langeda. Keha ma ilmselt ei šokeerinud, sest kõndinud oled koguaeg palju ja rattaga alustasin sõitmist juba kevadel, vaikselt ja väikeste ringide kaupa. Mis ma siis valesti tegin? Oleks ma siis nondel raskematel trennipäevadel ka pidanud selle 1500 ringi jääma?

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 22. February 2015, kl 15.06

Mul on ka hea meel Anu24 ülevaate eest. Aga palun ütelge kuidas ma saaksin oma pulsi jooksmisel 120-130 ? Käisin tänagi jooksmas, 55 minutit ja keskmine pulss oli 144 ja vahel, kui jooksu ajal kontrollisin oli 151 ka, ma niigi sörgin, kui madalamaks tahan pulssi siis peaksin kõndima hakkama, aga mulle tegelikult ka meeldib ikka sörkida, kui et kõndida.

Anu24 kas minu puhul, kes ma olen 40+ aastane ei ole siis kõrgema pulsiga jooksmine soovitav? Peaksin parem kepikõndi tegema? Ütlen veel, et nädalas teen lisaks jooksule ka 2-3 korda lihastrenni. Muidu on mul vererõhuga kõik korras - 120/80 kui olen mõõtnud ja kui trenni lõpetan taastub pulss igas sekundis pügala võrra smiling smiley.

Nüüd siis nende süstide juurde. Natuke ikka olid valusad küll, aga kannatatavad, neid tehti ikka 10-15 tk ja lõpuks oli nahk hell torgetele, vaatamata sellele, et mingit tuimestust pandi algul. Mind hoiatati, et võivad sinikad tekkida, praeguseks, kui protseduurist on 26 tundi möödas pole veel ühtegi sinikat tekkinud, täitsa kannatab rahva hulka minna. Eile oli küll natuke ebameeldiv tunne kogu aeg, täna häirib juba vähem. Mul oli see korts ikka päris sügav ja täitsa kadunud ta praeguseks pole, aga on tunduvalt parem.
Imelik on see, et ma vist ikka ise olen selle kortsu endale kortutamisega tekitanud, sest nagu harjumusest tahaks kulme kokku suruda, aga reaalselt see pole enam võimalik, see süstitud aine on seal ees. Mõju pidi kestma kuni 8 kuud.

Ursull, ma ei tea kas ma olen just paremaks tänu kurjusekortsu eemaldamisele saanud, aga meie duellitajatele soovi kogu südamest, et neist kevadeks pringid hirved saaksid smiling smiley

Olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Anu24
Kuupäev: 22. February 2015, kl 20.08

Tere jälle!

Ursull, ma arvan, et Sul on täitsa hea treeningkava, kõige lahedam on minu meelest see seljakotiga matkamine- midagi nii ihule kui hingele grinning smiley Ja kui oled 3 nädalat teinud, siis kindlasti need tulemused kaalulanguses on veel tulemas, jaanipäevaks kindlasti, sest sinna on ju veel nii palju aega...

Ja isudega on mul ka sama lugu- rohkem trenni, rohkem sööki. Ja ma ei saa aru, kas sellega peaks olema nii,et kui elan üle need trennirohkete päevade näljasööstud, siis mingi hetk hakkavad need vähenema (sest keha harjub) või jääbki kõik samaks?

Ja küsimus laiale ringile, kas kellelgi veel avaldub iga ebakvaliteetse unega öö või täiesti magamata öö järgmisel päeval meeletu söögiisuga. Tean, et nooremana mul unega probleeme polnud ja polnud ka isusid. Kuna hetkel ei saa une osas küll midagi parandada, siis äkki on variante asja teiselt poolt kuidagi korrigeerida?

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. February 2015, kl 11.53

Kus sa nüüd Anu24 seda küsid, siis järelemõeldes mul nii ongi. Tegelikult ma päris tihti ärkan öösiti üles. Kas näen midagi tobedat unes või lihtsalt läheb uni ära ja siis visklen mingi 1-2h niisama, ennem kui uuesti magama jään. Kõige kummalisem on see, et alati kui ma öösel kella vaatan, et millal siis jälle ärkasin on kell alati kas 3:14 või 3:24, muid aegu ei ole. Täiesti müstiline!!!
Lõpuks jään 5 paiku magama, aga kuna kell 6 juba äratus, siis on uni mega. Tööl siis vaevlen une käes ja siis on küll pidevalt tunne, et sööks midagi. Töösahtli olen varunud kuivatatud õunu või pähkleid. Šokolaadiisu pole pärast mee-kaneeli söömist enam tagasi tulnud. Loodetavasti nii see ka jääb.

Selle 3 nädalase trenniga tunnen, et mul on kerelihased tekkima hakanud, just need põiki lihased. Need annavad ikka igal sammul tunda. ÜKEt tehes on päris mitu harjutust sellist, kus kere põikilihased saavad vatti. Kolmandik harjutusi teen fitballi peal. Kõige raskem tundub olevat tasakaalu hoidmine. Laman selili maas, jalad tõstetud pallile, tõstan kere üles, et vaid õlad on maas ja siis hakkan jalgu kordamööda pallilt kõrvale sirgelt tõstma ja tagasi.

Mina nüüd olen ka tõve külge pookinud. Teist päeva tõbistan siin. Eilne öö oli räige kurguvalu. Sellest olen nüüd lahti saanud, aga täna on mega nohu tekkinud. Teen siin igasuguseid looduslikke ravisid endale, et terveks ruttu saada. Hetkel on juba veidi parem kui hommikul ärgates. Seega eile matkata ei saanud ja täna puhkan ka kindlasti veel. Vaatab homme seda trenni asja. Tuleb vaikselt peal hakata.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Piia37
Kuupäev: 24. February 2015, kl 12.51

Ilusat Eesti Vabariigi aastapäeva!drinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 24. February 2015, kl 13.29

Ei tohi sa veel mingit trenni mitu päeva teha Ursull, lase kehal terveneda, ta niigi võitleb haigusega, ära koorma teda praegu trenniga. Saa kenasti terveks smiling smiley

Mul unetusega probleeme pole ja sellepärast ei oska kommenteerida söögiisu tõusu peale uneta ööd.
Mul on selline imelik omadus viimasel 2-3 aastal tekkinud, et ma suudan päeval ennast magama saada ja ma magan mingi 10-20 minutit ainult ja siis olen täiesti puhanud ja jõuan õhtul veel pikalt toimetada. Muidugi tööpäevadel ma seda ei saa teha, aga kodus nädalavahetustel ma teen seda pidevalt. Ma usun, et selline puhkus kehale päeval on väga hea ja loodan, et see võime mul kiirelt magama jääda ja 15 minuti pärast ärgata ei kao smiling smiley.

Eile käisin rühmatrennis, kus tehti igasuguseid harjutusi kõigile lihasgruppidele. Täna peaks olema trennivaba päev, aga kui vihm veidigi järgi jääb siis mõtlesin ikkagi sörkima minna, miks lasta vaba päeva raisku smiling smiley, teen siis homme trennivaba päeva.

Söömise koha pealt on nii ja naa, pere soovis eile seljanka suppi, see tuli nii paganama maitsev, et olen seda liialt palju endale lubanud ja seljanka on väga kaloririkas supp. No ja meie kodumaa sünnipäeva puhul tegin ikka kooki ka, rabarberikooki, samuti tuli maitsev, jahu kasutasin küll ainult 5 spl ja võid mitte grammigi aga hapukoort ja suhkrut sai sinna tublisti pandud.

Head Eesti Vabariigi sünnipäeva kõigile,
olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 24. February 2015, kl 14.44

Tervitus, ma ka tegin täna sportliku hommiku, käisin kõndimas üle tunni. Nüüd mõnus olla. thumbs uphot smileySöögiks meil siis täna koorene kanapasta ja pidupäeva puhul ka kooki. Koogi ostsin poest, kuna mul üks laps ei söö üht asja, teine teist ja siis oli lihtsam poest osta. spinning smiley sticking its tongue out Rohkem midagi erilist ei plaanigi, eks õhtul kook ja pingviinide paraad. smiling smiley

Ilusat pidu päeva kõigile. smileys with beer

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 25. February 2015, kl 11.56

Mina sain ka lõpuks kodust välja ja kaal hakkas kohe langema. Täna ilmselt lähen esimest päeva jalutama. Tegelikult jubedalt kibelen jooksma juba, aga nina on veel tatine ja köhin ka veel jubedalt. Reedel tahaks ujuma ka minna, aga veel vist ei riski. Sain puhata küll, nüüd pole rohkem aega haige olla. Ootan pikisilmi juba sooja ja kevadet, et saaks rattaga ka sõitma hakata. Üldiselt enesetunne on hea ja tundub, et motivatsiooni on ka juba rohkem. 4 kuud jäänud meil pringiks saamiseni jugrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 25. February 2015, kl 12.01

Eelmise nädala tulemused ei olnud just kiita. Terve grupi peale tuli kokku miinuse asemel hoopis pluss. Nii, et siis ikkagi kasvav kuu? winking smiley

kasvavast kuust hoolimata tegi supper tulemuse Miiskar -2,2kg ja Anu -1,1kg! PALJU ÕNNE!

NB!Reeglite kohaselt kustutatakse need nimed listist, kes üle 3 nädala pole oma tulemust sisestanud. Hetkel neid paar tükki täiesti olemas.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 25. February 2015, kl 12.09

Minul enesetunne juba parem eilsest alates. Enam ei pidanud enamuse ajast horisontaalis olema, sai täiesti asjalik kodus olla. 2 päevaga põhimõtteliselt suutsin nohust lahti saada. Täna veel nö. "jääknähud" ehk valulik nina, mida määrin niisutava ravipulgaga (sest midagi muud mul siin tööl käepärast ei ole) ning üksikuid kordi teen veel nuuskamist. Kurguvalu on tänasest tagasi tulnud, aga küll ma koju lähen õhtul ja selle väikse asja ka korda ajan.
Arvan, et täna oleks ka veel hea trennist hoiduda. Vähemalt 1 terve päev võiks veel vahel olla, ennem kui aktiivsemalt liigutama hakkan.
Need 2 vaba päeva nädala alguses oli mulle kohe hädavajalikud, et saaksin end terveks ravida.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 25. February 2015, kl 14.55

Ursull, sa võiks küll veel paar päeva puhata ikka..

Aga see pluss on küll suuresti minu töö seekord, vabandan kõigi ees. Selleks nädalaks luban ikka miinust ja tabelit ära ei rikugrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 26. February 2015, kl 09.54

Puhkan, puhkan....arvatavasti täna ka veel puhkan.
Kaal näitab rasva % tõusu kohe ja lihas langust grinning smiley Lihtsalt kaunis! spinning smiley sticking its tongue out
Kaal ka langeb, seega kas võib seda ikka lihase süüks ajada Anu24?

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 26. February 2015, kl 20.16

Jesss!!! Sain homseks rohelise tule treenerilt, et saan taas jooksmisega alustada spinning smiley sticking its tongue out
Küll veel ÜKEt ei tohi teha see nädal ja ka mitte 3h matkamist, aga 130 pulsiga tohin joosta küll :p Homme vaid 30 min, aga asi seegi ja ülehomme 50 min.
Muudab mu kava jooksvalt kui jääb lõpuks hommikuse pulsiga rahule. See pidavat liiga kõrge olema. Ma nendest pulssidest ei tea midagi, aga kui mõtlen, et vanasti oli mul istuval ajal isegi 80 pulss, siis 72 nüüd hommikul on ju päris hea juba smiling smiley Tavaline vaikne liigutamine tõmbas mul kohe üle 100 pulsi.
5 päeva olen siin puhanud ja täna tunnen end juba vägagi tervena, seega usun, et homsest alustada on täiesti sobilik.

Ahjaaa, homme ju kaalumine ka :p

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: kakuke36
Kuupäev: 27. February 2015, kl 07.05

Tere hommikust!
Minu kaal 67,9- olen lihtsalt rõõmus smiling smiley
Mina kahjuks olen see, kes trenni veel ei tee. Pean paar kuud veel ootama aga vaikselt kõndimas ja kevadõhku nautimas... seda küll. Aga usun nüüd tõesti, et ka ainult söömisega on võimalik kaalu langetada. Varsti trenn lisaks ja siis...

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 27. February 2015, kl 07.16

Hommiku, mul see nädal 87,2 kg smiling bouncing smiley proovisin ka tabelisse panna, aga millegi pärast ei lasknud. confused smiley
Nii tore, täna juba reede ja viimane selle nädala tööpäev ja saab kohe-kohe jälle puhata.

Ilusat nädalalõppu ja suuri kaalukaotusi meile kõigile.( küll tasa ja targu, aga püsivalt tongue sticking out smiley)

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 27. February 2015, kl 15.51

Nagu lubatud, mul selleks nädalaks miinus. Lootsin küll rohkemat, aga ei kurda üldse smiling smiley Olen siis samas punktis tagasi nagu peale aastavahetust. Kaloreid olen suutnud ilusti normis hoida ja õhtusi näksimisi pole olnud, sest olen end lihtsalt keelanud ja mõelnud oma eesmärgile, niiet motivatsiooni jagub. Vahel vist ongi vaja mingit šokki ja korralikult juurde võtta (minu kaalu juures märkab 3 juurde tulnud kilo juba päris hästi), et mõistus koju tuleks. Nüüd on mõistus vist kodus ja jätkan tublilt. Nädalavahetusel üritan sel korral väga korralik olla. Olen endiselt veel tõbine, niiet trenni ei tee, aga pikki jalutuskäike kindlasti.

Reede üle võib ainult rõõmu tunda. Sel nädalavahetusel pean ka kodus natuke tööd tegema, aga ei midagi liialt stressirohket.

Päike kaa paistab ja see toob ainult rõõmu ja ootust, et saaks kevadel oma ilusaid uusi kleite ja seelikuid kandma hakata grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 28. February 2015, kl 10.24

Heip!

Vaatan tabelit, et jälle kisub plussiringiks see nädal meil? Ärme pulli ja pingutame nüüd miinust. Samas oleks veel suhteliselt loogiline, et see üldjoontes pluss oleks kui kuud veel vaadata. 5 märtsil on täiskuu, siis peaks jälle lihtsamaks minema, sest pärast seda hakkab kuu kahanema kuni 20 märtsini. Kel rohkem huvi siis saate KUUFAASE jälgida siit, siis teate millal ka noorkuu on, et saate soove soovida spinning smiley sticking its tongue out

Mina eile siiski jooksma ei jõudnud. Läksin kell 18 mingile terviseloengule ja koju jõudsin veidi enne kella 22. Olin päevast/nädalast nii väsinud, et koju jõudes pugesin suht kohe voodisse.
Täna plaanis koristada kogu elamine ära, sest viimased nädalad on elamine unarusse jäänud ja mina pedandina muutun väga närviliseks segaduses ja mustuses. Hiljem pean leidma kindlasti aja jooksmiseks ka.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 28. February 2015, kl 15.55

Kuidagi kehvasti on meie duellitajatel peale mõne erandi sel nädalal läinud. Kuufaasid vist tõesti loevad...
Homme algab märts, ehk see motiveerib, sest pole ju kevadeni palju jäänud.

Tahtsin jagada oma kogemust madala pulsiga treenimisel. Ma tegin siis sel nädala ühe sellise trenni, kus plaanisin hoida pulssi 120-125 kandis ja tegin siis crosstrainingut 1 tund ja 10 minutit pulsiga 120-125 - ei plaaninud nii pikalt, aga meeldiv oli ja ei tahtnud lõpetadasmiling smiley. Ja pean ütlema, et väga mõnus trenn oli, no suht aeglaselt pidin sõkkuma aga jälgisin kogu aeg pulssi ja pärast oli kuidagi eriti hea enesetunne, ma ei tea kas kuuseis oli ka trenniks soodne, igatahes ootan väga järgmist nädalat, kui sellise madalapulsilise trenni ette võtan.

Olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Mädži
Kuupäev: 01. March 2015, kl 17.24

Hei, hei, hei

Panin ka oma kaalu lõpuks kirja. Kaalusin reede hommikul end ära, aga mul oli internet vahepeal maas. Mul küll 1 kg miinust, aga arvestades varasemat plussi, siis päris rahul ikkagi olla ei saa. Ikka tiirutan seal 68-69 kg vahel. Vähemalt on nüüdseks lapse sünnipäevad peetud (käis mitu tiiru külalisi)ja peaks saama edaspidi korralik olla. Enda kiituseks võin öelda, et olen jõudnud viimase nädalaga 3 korda trenni ja lisaks tegin ka korralikud kärutiirud (panin isegi pulsivöö peale). Trenn annab kõvasti motti juurde. Praegugi tulin trennist. Olemine on väga mõnus.

Ursull ja Siucra tublid olete. Teised muidugi ka. Aga ma just eelkõige teil hoian silma peal, sest oleme siin koos juba pikemalt higistanud ning olete justkui omad inimesed smiling smiley

Olen viimasel ajal (eks ikka teie kõikide jooksu jutte lugedes) mõelnud, et äkki peaks ka jooksma minema. Mul park 200 m kaugusel kodust. Pimedas ma seal küll väga joosta ei tahaks, aga nüüd lähevad päevad pikemaks. Aga mul oleks selline küsimus, et kui ma ei ole elu sees jooksnud (va sulgpalli ja tennise platsil, aga see ei ole päris see), siis kuidas ma peaksin alustama? Mis see pulss siis olema peaks, et oleks norm/mõistlik?

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 02. March 2015, kl 07.03

Mädzi, tänud heade sõnade eest smiling smiley
Kõige suurem viga mida algajad jooksjad teevad on elusees hullult kiiresti kohe liduma hakata. Oluline ei ole läbitud kilomeetrid vaid, et pulss saaks alguses kohe õigesti treenitud. Katsu alguses hoida pulssi 120-130 vahel, mis sest et see võibolla tähendab vaid kõndi. Mul alguses pensionärid ka pargis jalutasid minust mööda kui oma pulsiga maadlesin smiling smiley Ainüksi istumast püsti tõustes oli mu pulss laksust 120 ja kui kõndsin (suht rahulikus tempos) siis 130-140. Nüüd saan selle pulsi juures juba päris mõnusalt sörkida.
Madala pulsitreening võib võtta mitu kuud ka, aga üldjuhul näed esimesi tulemusi juba paari nädala pärast. Oluline on, et sa varieerud trenni pikkusega, 30 min, 40 min, 50 min on alguseks hea. Mina alustasin isegi nii, et tegin sörki ja kõndi vaheldumisi. A la 1 min sörk, 10 min kõndi ja tasapisi igapäevaga vähendasin kõndi ning mingi hetk hakkasin jooksuaega minuti haaval pikendama. Tee tunde järgi. Vere maitse ei tohi kohe kindlasti suus olla. Veel parem kui suudaksid rääkida sel hetkel kui jooksed/sörgid, siis peaks ka pulss õige olema. Pärast jooksu ära unusta kindlasti venitada spinning smiley sticking its tongue out

Minul oli eile chill päev. Käisin tütrega Lottet vaatamas ja tegime sellise tüdrukute päeva. Sõbranna kahe tütrega olid ka kaasas, seega väga mõnus päev oli. Mingit toitumist üles ei kirjutanud ja trenni ei teinud. Koju jõudes oli räige väss, et isegi koduseid toimetusi ei jaksanud teha ja vaid lebasin diivanil ja jälgisin valimisi. Uhhh...need ka lõpuks läbi.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Piia37
Kuupäev: 02. March 2015, kl 11.37

Mina siis viimase nädala must lammas.Pluss nii suur ees,et oi-oi.Aga ega polnudki ju head loota,kui haigusega kodust väljas ei käi.
Täna tegin üle pika aja keskmises tempos kepikõndi,nii mõnus,seda enam,et käisime sõbrannaga kahekesi ja juttu oli palju,sest kaua polnud näinud.Nii saigi eneselegi ootamatult natuke üle 9 km kokku ja mõnus kerge surin kehas.Homsest peaks ka tööle naasma kui arst lubab,siis loodan jälle ilusaid numbreid näha...

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 02. March 2015, kl 22.43

Nagu kaalutabelist näha võib, siis peaaegu kõik on tagasi tulnud. Täna siis oli mul esimene trenniõhtu. 15min jooksu pluss tund jõusaali, enamus aeg utsitati mind tagant. Vahepeal oli, et teeks edasi igast harjutusi jõusaalis aga lihased lihtsalt vedasid alt, olid nõrgad või tuimad või valusad... Trenn hakkab olema iga esmaspäev ja kolmapäev! smiling smiley Ma ei anna alla!

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 03. March 2015, kl 12.09

Eelmise nädala tublimad vaja ju ka ära kiita. Seekord siis kõige tublimad anxu79 -1,3kg, siucra -1,1kg ja Mädzi -1kg .

Kahe kuuga on meist kõige rohkem alla võtnud kakuke36 -6,4kg!!!
Väga ilus tulemus!

Selle nädala lõpp ehk on oodata väikest miinust kogu grupi peale? Pingutame-pingutame!
Haigetel on vaid vabastus treenimisest, aga toitumisega peavad ka nemad tublid olema.

Mina tänasest jälle jooksma. Eelmine nädal haiguse tõttu vaid 1 kerge 40 min jooks. Nüüd põhimõtteliselt haigus seljatatud, kergelt vesine on veel nina, aga muu kõik vinks-vonks. Ootan juba õhtut smiling smiley
Ps. nädala lõpus lubas juba õite sooje ilmu winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 03. March 2015, kl 15.30

Mädži, tahtsid öelda, et me kolm oleme kõige suuremad jutustajad siin grinning smiley
Aga jooksu proovi kindlasti, kõige hullem, mis juhtuda saab, on see, et see sulle ei meeldi. Kui ei meeldigi, siis sellest pole ju midagi katki. Äkki paari aasta pärast hakkab meeldima.

Mul hetkel nii kiire, et pole kahjuks aega olnud treenida. Toitumisega olen küll nii ülitubli olnud, et ei suuda ennast ära kiita. Terve nädalavahetuse hoidsin end edukalt ahvatlustest eemale ja kui tuligi isu midagi näksida, siis tahtejõud sai mu nõrkustest võitu ja võtsin mingi jama asemel hoopis vett/ puuvilja. Eile oli ainuke päev, kui ma 30 kalori võrra normist üle läksin, aga selle vist saan andeks. Loodetavasti jätkub mul motti nii edasi rühkida. Selleks nädalaks on kaal ka veel langenud, niisiis sel reedel ma jälle tabelit ei riku smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 04. March 2015, kl 16.30

Mul täitsa masekas, täna juba peale kolme öösel läks uni ära ja nüüd terve päeva on tänu sellele kehva olla. See nädal on kuidagi imelik, tahaks lihtsalt absoluutselt koguaeg aeg ainult süüa. Eile lasin oma kätel ja suul käia, tulemus kõht pärast valutas. Krt tean küll, et ei tohi, et hiljem paha olla. angry smiley
Mulle see täiskuu aeg ei sobi kohe üldse, siis ma ei saa magada ja see mõjub mulle halvasti. Aga ei lase ennast norgu, tulen sellele lehele ja üritan ikka edasi ja edasi. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 04. March 2015, kl 16.41

Ma just mõtlesin, et ma miks ma üldse õhtul und ei saa ja siis hommikul jube väsinud olen. Mind mõjutab see täiskuu ka väga. Ja tavaliselt kui vähe und saan, siis söön ka rohkem. Õnneks praegu on mu motivatsioon suutnud isudest võitu saada. Tegelikult õhtul küpsetasin saia ja siis oli seda muidugi vaja ka proovida ja eile läksid kalorid natuke üle normi.
Täna käisin jooksmas üle mingi 3-4 nädala. Jube mõnus oli. Üritasin oma pulssi siis kaa 120 juures hoida, aga kuidagi ei õnnestunud. Jooksin siis ühtlaselt umbes 135-ga, kuigi ka see oli liiga aeglane, aga peale haigust on ilmselt parem vaikselt võtta. Enesetunne on hea ja üritan edasi tubli olla ja vaikselt oma jõudu kasvatada. Keha hakkab igal juhul vaikselt jälle kaunemaid vorme võtma smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 04. March 2015, kl 22.12

ANXU79, ma täiesti saan aru mida sa tunned. See keset ööd kui uni läheb ära on nii vastik. Läheks see uni siis nii 30min-1h enne ärkamist uni ära.....eiiii ikka nii 2h enne, siis on mingi räige narrimine. Vähemalt tunni saab alati väherda voodis, ennem kui jälle magama jään. Ning pärast äratuse peale ärgata on nii raske.
Mul laps kondab täiskuu ajal ringi. Päris kriipi, kui ükshetk öösel läbi une tunnen, et keegi seisab su voodi juures, midagi ei ütle ka kui küsin või üritan rääkida. Mingi hetk kui olen pikalt üritanud temaga suhelda, et mingu oma voodi tagasi siis mingi hetk käib tal see laks peast läbi, et saab minu jutust aru ja liigub oma voodi tagasi. Hommikul loomulikult pole tema kusagil käinud smiling smiley

Mul eile oli 130 pulsitrenn, selline hääääsi aeglane sörk. 125 pulsi jooksmist on pea võimatu teha. VÕin ju neid jooksuliigutusi teha, aga 125 peal hoida ei suuda, saan kas 120 või 130 ikkagit smiling smiley 125 tuleb kõige paremini ikka kõndides.
Homme saan rahus tunnike joosta (varasemalt vaid kuni 40 min) ja siis 3 kiirendust lõppu teha ning laupäeval hakkan fartlekit tegema. Kõlab põnevalt, iseasi kuidas ma hakkama saan winking smiley

Aga kaal tõuseb ka mul sad smiley Kaloreid ületanud ei ole, aga see kuuseis jm naiste värk juurde.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 04. March 2015, kl 23.54

Ursull, ma olin see kriipi laps. Enamustel lastel vist kaob see kondamine pika peale ära, aga mõnedel mitte. Mul ei kadunud, stressirohkematel aegadel kondan endiselt ringi. Mees räägib, et käin mööda maja tulesid vilgutamas ja muid kummalisi asju tegemas. Mingi aeg olin voodis istunud ja kätt mööda seina lohistanud edasi-tagasi. Tema küsimise peale olin vastanud, et joonistan ja et see projekt on vaja hommikuks ära lõpetada. Ta siis ütles, et tead, tähtaega lükati edasi ja ma ütlesin ahah ja keerasin tagasi magama. Ma saan päris tihti hommikuti naerda oma öiseid tegemisi.

Täna küpsetasin mehe nõudmisel jälle saia. Ise nosisin kaa ikka veits, aga kõik on normis ja olen tubli edasigrinning smiley Õhtul tegime veel tunnise ringi metsas, mõnus. Reede pole enam mägede taga, niiet pingutame nüüd kõik. Aprillis-mais saab äkki randa juba, mõelge sellele moti saamiseks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. March 2015, kl 06.41

Hahahaaa....mehel on sul ka hea huumor, siucra the finger smiley
Ei teagi kumb oleks hirmsam kas väike laps või täiskasvanud naine kes su voodi ees vaikselt seisab ja ta hingamise peale üles ärkad smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 05. March 2015, kl 07.29

Kusjuures ma ise ka väiksena jalutasin öösiti ringi. Nüüd teeb seda mu väiksem laps aegajalt. Mul see nädal ka see asi, et käin oma seljaga impulssravi saamas ja siis pean hommikul varem tõusma ja kui veel ei saa öösel korralikult magada, siis jama majas. Eile pingutasin, et mitte kohe peale tööd magama minna, sest muidu öösel jälle öökull. Õnneks sain enamvähem magada, veidi küll vähkresin. Täna õhtul veel sünnipäevale minek, kus pakutakse väga head napoleonikooki, mis on mu nõrkus. spinning smiley sticking its tongue out
Kõigele vaatama on ju tore, et homme jälle reede ja nädalalõpp pole enam kaugel. hot smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.