Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 05. June 2015, kl 07.38

Mina pean täna häbenema. Kuna hoopis 1 kg juures, mitte maas sad smiley
See nädal pole ma sporti teha saanud ja üsna kiire koguaeg. Magama ka ei ole õigel ajal läinud. Pole veel toitumisega õigele joonele saanud. Eile oli nt naistega päevane bussireis Cohemi linna. Väga ilus muinasutuline linn ja ilmaga ka vedas, nii mõnus ja soe oli. Aga lisaks lossi külastamisele käisime ka veine tegusteerimas, mis kindlasti mu kaalule hästi ei mõjunud. Positiivsed asjad olid, et suutsin lõunasöögi kõrval olevad friikad järgi jätta ja bussis jagatud šokolaadist keelduda. Tibusammul liigun oma peaga paremuse poole.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 05. June 2015, kl 08.45

Minul oli hea nädal - 800 gr.
Mu toidulaud on ikka väga palju kergemaks ja tervislikumaks muutunud. Poes juurvilja/puuvilja letis ma olen nagu laps kommipoes - tahaks seda, tahaks toda ja seda ka natuke. Eilegi käisin poes ja korv oli kraami täis ja mingi 70 % oli sellest puu/juur/köögiviljad.

Trenni teen vähem, aga 2 trennipäeva ikka saan nädalasse kirja panna. Lihtsalt nii palju asju teha, et trenni jaoks ei jää aega, endalgi sellest natuke kurb meel.

Anxu - väga hea tulemus, nüüd läks see vastik 9 veel kaugemale ja ei tohiks kimbutama tulla smiling smiley

Anett, ära tunne ennast kehvasti, et ema sul koristama tuli - ta on ju su EMA ja ta teab, et sul on raske üksi toime tulla. Ta tahab sind aidata, sest ta on su EMA smiling smiley. Ma toimiks samamoodi kui mu laps üksi väikse lapsega, kooliasjad teha...

Mul on lapse sünnipäev nädalavahetusel aga olen kindel, et söögiga ma ei liialda, lihtsalt niii hea on oma kehas olla, et ma ei hakka seda mingi täissöödud maoga ära rikkuma smiling smiley
Tegelikult ma enam ei tahagi maha võtta, olen oma 71 kg täiesti rahul, olen juba 40 + ja arvan, et sellses kaalus näen täitsa hea välja. Sellepärast uues duellis ma enam ei osaleks. Plaanin edaspidigi tervislikult toituda ja trenni teha. Nüüd on mu eesmärk oma pere, eelkõige mees tervislikumate eluviisidega harjutada. See pole kerge aga ma ei jäta jonni.
Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Mädži
Kuupäev: 05. June 2015, kl 12.27

Tervitus.
Minul kahjuks +200g. Ootasin miinust, sest teisipäeva hommikul oli see kenasti olemas ja olen enda arvates söömisel tubli olnud. Ületanud midagi ei ole, pigem olen söönud alla. Seega kirjutan selle pisikese plussi hetkel "see nädal kuus" arvele ja loodan järgmisel nädalal ikka korralikku miinust näidata. Motti nagu on. Minu jaoks on üks väga oluline faktor ilm ja sellel nädalal on päikest ikka pisut paistnud. Siis on kohe energiat kõvasti juures. Tundub, et haigus on nüüd seljatatud ja eile sai käruga üks korralik tiir ka tehtud. Väga mõnus oli.

Anxu - sa oled ikka megatubli! Väga korralik miinus. Peaksime enamus (eesotsas minuga) siin õppust võtma smiling smiley

Anett - mina ütleks ka seda, et ära ema pärast põe. Kes sind siis veel aitama peaks, kui mitte oma ema. Kindlasti teeb ta seda hea meelega, tunneb end ka vajalikuna jne. Mul ema küll koristama ei sattunud, kuid nt tõi ta mulle hunniku frikadellisuppi, mida sain sügavkülma panna, et vähemalt norm süüa oleks kiirel ajal lapse kõrvalt võtta. Samuti käis aeg ajalt lapsega kärutamas (ta oleks tahtnud tihedaminigi käia, kuid moodsal ajal käivad vanaemad paraku tööl ja me ei ela päris ligistikku). Vahel ikka imestasin, et, kuidas ta oma vabal päeval viitsib bussiga loksuda ja meile tulla. Aga eks ise teeks ju oma lapse heaks tulevikus sama. Ja eks emad ju teavad, mis olukorras nende tütred on smiling smiley, et kui raske väikese lapsega alguses on. Ilmselt just esimese lapsega. Vähemalt minu jaoks võttis kohanemine küll aega. Vahet ei ole, kui palju selleks ette valmistunud oled. Sa oled ju veel hetkel üksi ka. Mina oleks siis vist hullumajas lõpetanud. Mitu korda mehega arutasime, et, kuidas nt üksikemad üldse hakkama saavad. Mitte ühtegi puhkehetke ei ole. Ja seejuures on meid õnnistatud rahuliku lapsega. Ühesõnaga ära põe! Nagu isegi välja tõid, oled olnud kaalukaotamise osas väga tubli. See, et tunned end vahel kehvasti, on pigem hormoonide värk. Varsti on sul ideaalkaal käes, laps kasvab, suvi jõuab ehk ka kohale ja näedki, et elu on lill.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 06. June 2015, kl 09.20

Hei. Mul ka väike pluss, aga pole hullu. Hetkel töötan sellises kohas kus lihtsalt pole muud moodi võimalik, kui mingeid võileibu endale sisse ajada ja kõht on sellest nats kinni. Üritan küll palju vedelikku tarbida ja puuvilju-juurvilju süüa, aga korraliku toidu vastu ei saa ikka miski..
Selleks aastaks on õnneks kool läbi ja loodetavasti saan terve suve tööd teha ja siis sügisest õpin ühe poolaasta Eestile ühes lähemas riigis.

Ursull, edu sulle pabermajandusega siis grinning smiley

Birika, mul hea meel, et sa oma kaaluga rahul oled ja mis peamine, enda kehas end hästi tunned. Muidu kahju, et meie hulgast lahkud, sest tore on jutustada, aga tegelikult mingi aeg peaks see meie punt lõpuks nagunii laiali vajuma oma saavutatud eesmärkidega..

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 06. June 2015, kl 09.36

Hei!
Ilusad miinused siin nii mõnegil.
Minu plaan nädalavahetusel üksi tööd teha läks sinna samusesse...
Plika jäi haigeks ja nüüd vaja teda siin ravida. Ei tahtnud teda selle suure nohuga suvilasse saata, kus veel rõskus sees ja maja pole soojaks jõutud kütta. Nüüd teen siin igasuguseid hiinapiinasid talle, et esmaspäevaks asja kontrolli alla saada.

Hästi rumal küsimus, aga kuidas te päeva jooksul toitute? Millised toidukorrad on tugevamad ja mis kergemad? Mitu korda sööte päevas?
Ma ikka üritan oma toitumist siin ohjata ja endale tunnistada, et jätkuvalt ei oska ma õigesti toituda (isegi siis kui suudan päeva kaloraaži jääda). Teoorias olen kõva, aga tegudes nõrk.
Kas te reaalselt ka sööte hommikul ja lõunal end kurguni täis?
Mul tavaliselt hommikul 2 võileiba ja kohv. Lõuna on nii ja naa...üldjuhul söön midagi kergemat, sest ei talu seda pärastlõunast lõhkemise tunnet ja unisust tööl. Aga vot kui õhtuks koju saan, siis iga tund käin köögis, midagi otsimas. Nojaaa tavapäraselt leian ka midagi.
Mõtlen siin proovida, et päeva esimeses pooles õgiks end suht ogaraks, et õhtuks on juba nii paha olla, et ei tahaks süüa nähagi. Mul hetkel see, et kuna õhtul nii palju söönud, siis ei taha hommikul veel süüagi ja 2 võikut vägistan sisse.

Ilusat nädalavahetust kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 06. June 2015, kl 20.56

Nonii minu ekstreemsus täna läbitud, vedasin esimest korda elus hobust treileriga. Hommikul läks juba kell kuus kuni ära, ju siis ikka mingi ärevus oli sees. Kui aus olla, siis polnudki midagi hullu, hirm oli suurem, kui asi väärt oli. Suurem jama oli see, et tüdruk ei saanudki võistelda, soojenduse ajal kukkus nii õnnetult, et murdis rangluu, nüüd siis tal 4 nädalat rahulikku režiimi, mis talle kohe üldse ei meeldi. Aga mis teha.
Toitumise osas on mul ka Ursull nii, et hommikul piirdun paari võileiva või jogurtiga. Viimasel ajal olen hakanud kohvi asemel hommikul jooma apelsinimahla. Nädala sees ma üritan enamasti lõuna ajal suppi süüa ja õhtul siis midagi kergemat. Vahepaladena puuvilja, kohupiima,jogurtit või ka vahest kohukest( mis annab päris palju kaloreid). Nüüd paar nädalat olen ikka suutnud nii, et ei pugi ennast kurguni täis, sest peale pugimist on ikka väääga kehv olla. Hetkel olen ka söönud kuskil 200-300 kalorit vähem, kui norm ja see tundub sobivat. Lisaks olen eesmärgiks võtnud, et käin vähemalt 10 000 sammu iga päev täis, mingi aeg oli 50 sammu puudu ja siis enne magama ei läinud, kui tegin täis. grinning smiley Hetkel tuleb päevas ikka kuskil 15 000 sammu. Lisaks on mul telefoni veel endomodo tõmmatud ja panin selle ka endale paika, et iga päev ikka mingi tulemus kirja sinna saada. Täna küll sai päris väike muruniitmisega, aga muidu tuleb ikka iga päev miinimum 5 km. Kuna täna oli igasugu tegemist, siis metsa ei jõudnudki( õhtul kell 8 päris üksi ei julge minna, kui aus olla), aga sammud sain täis, lisaks pesin veel auto ka ära.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 08. June 2015, kl 15.40

Ursull ma panen sulle oma tavalise menüü kirja. Mul oli ka varasemalt õhtuti vääga raske näksimisi ära hoida, sel aastal olen saanud kuidagi järje peale ja enam ei tahagi näksida õhtuti.
2-3 hommikul söön kaerahelbeputru kuhu lisan marju, kiivit, mett(kaneeliga) ühesõnaga igasugust head paremat mille järgi isu on ja tass musta kohvi. Paaril hommikul söön sooja juustuleiba kuhu siis jälle lisan hulgaliselt redist, tomatit, kurki. Ja paar hommikut on omlett jälle igasuguste lisanditega mida on kohe suur kuhi. Hommikusöök on kõige tähtsam toidukord.
Tööle võtan karbiga söögi kaasa, kus on 50 % värske kraam ja siis lisandiks kas muna/lihatükk/pasta.

Söön igapäevaselt 2 vahepala kell 10 ja 14.30 ajal ( porgand, õun, vahel ka WASA leivake kui nälg suurem on)

Õhtul söön seda mida kodus on, ühesõnaga kõike aga jälgin väga kogust ja üritan mitte väga leiba/kartulit süüa. Kui peale kella 18.00 mitte süüa siis organism kulutab magamamineku ajaks selle ära. Ja kui õhtuti väga nälg on siis ma vahel krõbistan päevalilleseemneid telekat vaadates, nende lahtivõtmine võtab nii palju aega mul, et ega ma suurt hulka ei jõuagi süüa joon teed juurde ja nälga polesmiling smiley

Tegelikult on kõik mõtlemises kinni. Mina mõtlen nii, et see on minu keha ja annaks talle ikka head, paremat, et ta jõuaks mind 80 aastani enam vähem tervena teenida.
Kogused mida me sööme on määravad, et kas kehakaal langeb või mitte.

Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: siucra
Kuupäev: 09. June 2015, kl 20.20

Oh Birika, see päevalilleseemnete mõte on hea. Ma järgmine kord süüa ostma lähen, siis ostan ka neid koorega.

Aga minu menüü siis
Hommikuks must tee sojapiimaga, konservoad tomatikastmes, aga selle löga pigistan välja, täistera röstsai võiga
nädalavahetusel või kui kusagile ei lähe siis röstsai ja praemuna või kaerahelbepuder sojapiimaga ja võiga.
Enne lõunat 10-11 ajal söön ühe banaani.
Lõunaks on täistera sai juustu ja võiga, õun/ pirn/ muu puuvili, jogurt. Kodus olles söön võileiva asemel salati, riisigalette avokaado/ hummuse või muu ise tehtud möksiga.
Õhtuks juurviljad, kodujuust/ kana/ kala, riis/ pasta/ kartul. Kombineerin neid erinevalt muidugi. Täna nt riis, suvikõrvits, mais, koor.
Viimasel ajal olen suht iga päev ühe jäätise kaa söönudgrinning smiley
Õhtuks söön veel mingi puuvilja ja hiljem näljaga närin tavaliselt pähkleid/ popkorni.
See siis tavaline menüü ideaalis, nädalavahetusel väikeste muudatustega ja möödalaskmistega.
Üritasin vahepeal lõunaks rohkem süüa, aga siis juhtus see, et õhtul läksid kalorid lõhki suht tihti ja loobusin. Pealegi õhtusöögi söön tavaliselt kella 17 ajal ja ma arvan, et keha jõuab seda enne und töödelda küll.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 11. June 2015, kl 18.07

Siin nii vaikseks jäänud. Kõik pingutavad veel viimaste kaalumiste pärast enne jaani. the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Mädži
Kuupäev: 11. June 2015, kl 18.36

Panen siis ka oma menüü siia kirja.
Minul algab iga hommik eranditult pudruga. Olen sedasi harjunud. Kuigi olid ajad, kus ma ei kujutanud ka ette, et hommikul on üldse võimalik midagi süüa. Mingil hetkel muutsin enda suhtumist ja hakkasin hommikusöögile tähelepanu pöörama. See on puhtalt harjutamise asi. Nüüd jällegi ei kujuta ette, et hommikul mitte midagi ei söö. Nüüd just hommikul tahan korralikku sööki. Olen vahel teinud ka omletti, mis mulle küll väga maitseb, aga minu kõhtu see kaua täis ei hoia. Pudruga on kõht ikka mitu tundi täis. Seega olengi jäänud truuks erinevatele putrudele (tatar, riis, hirss, kaerahelbed). Lisaks söön ka viilu röstitud rukkileiba võiga. Vahel panen ka viilu sinki peale ja igasugust rohelist kraami. Leib on minu nõrkus. Võiksin selliseid võikusid rohkemgi süüa, aga hoian end tagasi ja piirdun viimasel ajal tõesti vaid ühe viiluga. Kõrvale joon ka tassi teed, enamasti rohelist ja ilma suhkruta.
Lõunaks üldiselt teen midagi korralikku, sest laps tahab ju süüa. Näiteks eelneval kahel päeval olen söönud kapsahautist hakklihaga ja natuke kartulipüreed juurde. Täna praadisin ühe sealiha minutipihvi ja juurde tegin värske salati. Lapsele tegin cous-cousi, kuid ise seda ei söönud.
Õhtuks söön vahel jogurtit, vahel värsket salatit, suppi vms. Üritan midagi kergemat süüa. Supp meeldib mulle väga. Avastasin, et Kadarbik on turule toonud peedipüreesupi. Tean, tean, et võiks ise teha, aga vahel kiiruga meeldib mulle just seda teha. Jube mugav ja kaloreid annab ka vähe.
Paar vahepala söön ka. Enamasti puuvilja - banaan, õun, nektariin vms. Vahel ka pähkleid. Kuna mul on raske piirduda vaid paari pähkli söömisega, siis üldiselt pähkleid pigem ei söö. Ei taha end õrritada. Ka jogurtit või kohupiimakreemi olen söönud. Sõltub, kuidas kalorid lubavad.

Homme juba kaalumine. Pöidlad pihku!

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 11. June 2015, kl 20.52

Tänud, et viitsisite kirjeldada oma päevamenüüd. Sai ideid ja mõtlemisainet.
Mul jah suurim viga on hetkel see, et ma ise söön õhtust alles mingi kell 19-20. Kuidagi ei õnnestu varem süüa, sest töölt tulles kohe jooksma. Tihtipeale unustan selle vahepala söömata, kuigi peaks kella 15-16 paiku ühe söömise tegema, kasvõi siis mingi kodujuustu, kui on teada, et õhtul õigel ajal süüa ei saa. Hiljem süüa vaid porgandit või õuna. Eks ma pean end jah kokku võtma...praegu on ikka täiesti käest ära ja ma võin rahumeeli kuni magamiseni käia köögi vahet näksimas. Kohvi joon ka jälle rohkem kui ennem. Hommikul kodus, tööle jõudes veel 1 ja pärast lõunal teine, koju jõudes veel 1-2 tassi.
Ma ei oota enam mingit kaalumist ega lõpp tulemust. Lihtsalt teen Jaanidega teiega seda kaasa ja vaatab mis tuleb. Hea kui nulligi jään.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 11. June 2015, kl 22.43

Meil siin nüüd super ilmad, mis on veidi jõudu ja tahtmist juurde andnud. Täna oli hommikul üsna kiire ja ei olnud plaan sporti teha, kuna õhtul olen liiga väsinud. Täna õnneks leidsin jõu ja motivatsiooni õhtul jooksma minna. Seekord oli juba parem, kui nädalavahetusel. Kuid siiski annab ikka väga soovida veel, igatsen oma eelmise aasta kevadist ja suvist vormi.
Kas see suvi võiks ka Endomondo motivatsioonigrupi teha? Oleks spordil veel üks nüanss juures smiling smiley
Mina söön hommikusk: valguvitamiini kokteili ja rohelise energiatee. Lõunaks: eelmisest õhtust jäänud toidu või näksin midagi (sellega võivad kalorid kergelt lõhki minna, aga kõht ikka täis ei ole). Õhtuks teen perele sooja toidu: riis/pasta/tatar/kartul koos mõne lihavariandiga ja alati on kindlasti ka salat selle kõrval. Kuna eelmine aasta mõjus väga hästi liha ja salati söömine ilma liigsete süsivesikuteta, siis hakkasin seda jälle tegema. Süsivesikud korjan nii kui nii mujalt juba kokku: puuviljade ja jogurtiga.
Vahepalaks on puuviljad: õun/virsik/nektariin ja activia jogurt, mis mul kõhu korras hoiab.
Aga jah see selline tavaline päev, mida viimasel ajal väga ei ole. Meil siin hooaja lõpetamine ja igal pool lõpuüritused ja söömised. Homme mul enda "tordiklubi" lõpetamine. Üritan ennast vaos hoida winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 12. June 2015, kl 05.31

Roosaroos....suveks endomondo motivatsioonigrupp on hea mõte! thumbs up Nagunii suvel toitumist ei jaksa siin käia kirja panemas, pigem sügisest võtad end jälle kokku, et midagigigi kuskilt tagumiku torgiks, siis võiks see endo värk olla.
Mina võin küll teha. Millise me teeme? Kõik spordialad ja mida me mõõtame? Kulutatud aega, kaloreid, spordialade arvu?
Ise arvan, et mõistlik oleks kõik spordialad ja mõõdikuks võiks kestvus olla. Kuidas tundub?

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Anett
Kuupäev: 12. June 2015, kl 06.53

HEi hei!
Ma pole nüüd kaua siia jõudnud sad smiley Tegelesin lõputöö kaitsmise ja muude kooli asjadega. Sain töö eile kaitstud ja sain 4! smiling smiley Niiii õnnelik olen, 20 juuni on mul lõpetamine. Nii hea tunne. Aga tänu sellele olen ma uskumatutes kogustes magusat söönud. Endal jõle olla lausa ja no see kõht, eile tehti meist pilte seal kaitsmisel ja siis ma istusin ühel pildil ja oi oi oi kui rõve pekivolt oli , üks suur suur pekivolt, nagu hiidlaine ilutses sseal sad smiley VÄKKKKK. Ostsin endale jõusaali kuu kaardi ka ,mees tuleb esmasp. ka koju ja siis pole probleemi õhtuti käia. Jooksma pole ka jõudnud , aga no see kool võttis kõik aja ära. Nüüd siis esmasp. saan jälle käima hakata, sest praegu ämm läheb ka ära ja ema juurde liiga kaugele laps viia, et ise minna jooksma. Siis saangi esmasp. uuesti alustada.
Kaal andis ka kohe märku,et ei ei nii ei saa.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 12. June 2015, kl 10.24

Minul nädalaga miinust 300 gr, kui loota, et see puhas rasv oli on ju väga hästispinning smiley sticking its tongue out.
Trennis käisin nädala jooksul kolmel päeval ja olen sellega rahul. Trennid olid sellised, et sörkisin end soojaks 3-4 km ja siis tegin kodus aias lihastreeningut otsa ( kükke,kätekõverdusi,kõhulihaseid,planku).

Ursull sul nii käegalöömise jutt, ära anna alla palun. Õhtused söömised ongi see kurjajuur mis sul kaalu langetada ei lase. Ja kui õhtul süüa siis loomulikult hommikul ei tahagi süüa. Ma olen selle läbi elanud, et hilised söömised ja siis hommikul ei tahagi süüa, sunnid end sööma. Aga siis ma kaalusin mingi 15 kg rohkem ka.
Kui õhtul tühja kõhuga magama minna siis on parem magada ja hommikul ärgates klaasi toasooja vett juues ma lausa tunnen kuidas soolikad ilusasti puhtaks saavad ja siis poole tunni jooksul tervislik hommikusöök kõhtu ja päev võib alata smiling smiley
Ära anna alla Ursull.

Siucra ma ka olen sel nädalal jäätistega patustanud, peaaegu iga päev olen lubanud endale ühe. Sisimas veel õigustasin ennast, et ma katsetan erinevaid, et mis lemmik jäätis oleks. Aga see on tegelikult nõme vabandus ja jäätis pole muud kui külmutatud vahukoor suhkruga. Parem seda vähem tarbida smiling smiley

Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 12. June 2015, kl 14.47

Mul see nädal siis -900g.Paar päeva tagasi oli veel ilusam number. Ursull ma tean, mis sa tunned, kolm nädalat tagasi oli ka mul veel täitsa masekas. Uue aasta algusest peale kuni siis poole maini lihtsalt kaal pendeldas ühe kohapeal. See tegi ikka kurjaks küll. Nüüd olen saanud jälle liikuma õnneks. smileys with beer
Nüüd ma kurjustan ka, ei mõtle nii, et jaanini, siis vaatame, mis saab edasi sügisel, see on lihtsalt allaandmine ja seda sa ei taha ju Ursull. smiling bouncing smiley Ma ikka loodan, et sa teed peale jaani uue tabeli ja jätkame, sest see ju hea motivaator, kui iga reede on koht, kuhu oma tulemused kirja panna ja rõõme ja muresi teistega jagada. ( see on vähemalt minu arvamus) Mul üks tuttav ka tahaks peale jaani meiega grupiga liituda. Just kurtis, et suvel ei taha keegi duellitada.
Kas sa Ursull seda pole mõelnud, et peale tööd teed väikse eine ja siis hoopis jooksma. Eks muidugi peale sööki ennast raskem välja vedada.
Roosaroos endomondo grupp meeldiks mulle ka, kuigi ma seal väga kodus pole, aga eks kõik on õpitav. spinning smiley sticking its tongue out
Anett väga tubli, et said kooliga ühele poole ja näed ongi juba aeg lennanud kiiresti ja mees tuleb juba koju. Ilusat lõpetamist sulle.
Mul tuleb see nädalalõpp piduderohke. Täna õel sünna ja homme mehe sugulaste juurde, kus nn. oma aiaburgerite grillimine. Loodan, et ei libastu väga, aga kui siis saan uuesti reele. smileys with beer
Täna võib öelda, et juba täitsa suve ilm. Ainult see tuul võiks juba ükskord lõppeda, kaua võib. smiling smiley
Ilusat nädalalõppu kõigile hirvekestele. hot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 13. June 2015, kl 09.28

Hišššnd kui ilusti te räägite, et mul on klomp kurgus seda lugedes. Te olete nii armsad ja hoolivad eye rolling smiley
Muidugi ma ise tean kusagil sisimas, mis ma valesti teen, aga kuidagi nii raske on seda tegudesse saada. Aga eks ma pean pingutama. Ega pole ju mõtet nii suurte kilodega ringi ka joosta, kui lõpuks paneb see mu jalgadele põntsu. Palju lihtsam joosta kergemalt. Jooksust nagu loobuda ei tahaks ja eks see mõte torgiks mu tagumiku küll, kui sellele mõtlen.
Jah ma lihtsalt PEAN toitumise korda saama, sportimisega on ju kõik korras.

Nii kas loon selle Endomondo grupi ära meil? Kas teeme grupi alates Jaanipäevast? Kes liituda tahab peab mulle siin erakirjana endast teada andma. Avalikult vist me ei taha väga oma nimesid siin kirjutada? Roosaroosi ja Anetti ma juba tean winking smiley Andke siis teada mulle ja pakkuge välja ka millega me seal omavahel võistleme? Kilomeetrites pole vist mõtet võistelda, siis kõndijatel pole rattaga sõitjate kõrval üldse võimaluski parem olla winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 13. June 2015, kl 09.37

Annan teada, et grupp loodud privaatselt ja kes tahab Endosse sinna gruppi saada siis andke mulle siin märku.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: Anett
Kuupäev: 14. June 2015, kl 08.08

Mind palun ka lisada, aga ma hakkan siis pulsikellast ümber sisestama endosse smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 14. June 2015, kl 09.40

Anett, sulle olen juba kutse saatnud, sa pead endos vaid nõustuma smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 14. June 2015, kl 10.53

Väga hea, et endoka grupp tuleb. Nõustusin kutsega. Ma arvan, et võiks ikkagi kaloreid lugeda, kuna kalorid meil ju kaalu langetamise aluseks. Ja minu pooles võib juba nt sellest esmaspäevast alustada, mis siin ikka enam oodata winking smiley

Nende patustamiste ja libastumiste vältimiseks või kontrolli all hoidmiseks on mul välja kirjutatud enda jaoks 8 käsku, mis aitavad mul kaalust alla võtta. Iga päev õhtul loen punktid kokku mitut käsku täitsin ja täitmata käsud võtavad täidetutelt punkte maha. Seega kui ikkagi päeva peale vähe punkte või hoopis miinus, siis kaal järgmine päev ei lange. Kui käsud kenasti täidetud, siis on kindel, et midagi ikka läheb alla.

Käsud sellised:
1. Juua piisavalt vett
2. Vähe magusat või üldsemitte
3. Liikuda vähemalt 10 tuh sammu
4. Toidud kirja, kalorid vahemikus 1200-1400 kcal
5. Ei näksimisele
6. Viimane toit enne 20:00
7. Magama hiljemalt 23:00
8. Süüa aeglasemalt

Igaüks saab neid punkte endale vastavalt sättida. Need punktid minu kaalulangetamise võti!

Ja nüüd jooksma! winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 14. June 2015, kl 11.30

Saatsin sulle kirja ära Ursull. Mul siis nädalalõpp möödus suure sööma ja joogi all. Aga pole hull, nüüd korralikult edasi ja uuesti reele tagasi. Loodan , et mul see endomondo alt ei vea, ma vist pean endale ikka kingi tegema ja uue telefoni ostma. Viimasel ajal viskab villast. Eilegi käisin kõndimas ja aega luges, aga kilometraaž oli null.confused smiley Järgmine nädal tuleb siis valmis olla, nagu kiuste mul hästi kiire järgmine nädal, nii et aega pean leidma, millal oma sammud ära teha. Aga tänu endomondo duellile, nüüd uus stiimul. the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 14. June 2015, kl 11.33

Väga hea Roosaroos! thumbs up
Kohendasin Endos tingimusi. Nüüd ootan, et kõik mulle end üles annaksid, kes tahavad Endos üheskoos joonele võtta.

Mulle need Roosaroosi käsud väga meeldivad. Aga jah, ma kohendaks enda järgi seda selliselt:

1. Juua palju vett
2. Vähe magusat või üldsemitte
3. Liikuda vähemalt 10 tuh sammu
4. Järgida treeningkava
5. Toidud kirja, kalorid vahemikus 1300-1500 kcal
6. Näksimiseks ainult porgand!
7. Viimane toit enne 19:00
8. Magama hiljemalt 22:00
9. Süüa aeglasemalt ja toitu nautides.

Peaks need endale kuhugi silme ette printima. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 14. June 2015, kl 11.37

Täpsustuseks veel Endo duelli osas, et mulle täiesti piisab kui mulle erameili siin Kaaluabis saata vaid oma e-mail. Siis saan ka kutsuda, ilma et peate mind sõbraks võtma smiling smiley
Anxu, sulle saatsin sõbrakutse smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 14. June 2015, kl 18.53

Nii juba läheb Ursull smiling smiley - väga tublid käsud kirjas, neid täites on kaalulangus kindel.
Soovin edu endo duelli osas, ma teiega ei ühine, aga olen heas mõttes kade teie peale, et te võidu peale trennitate.

Ma sain täna esimese päevituse endale, kuigi varasematel aastatel olen päris korralikult päevitada saanud siis nüüd miski kuklas ütleb, et ega ei maksa selle päikese käes olemisega liiale ka minna.

Mul on väike pluss nädalavahetusega tulnud, aga üritan ennast nüüd uuel nädalal korralikuks sundida.

Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 15. June 2015, kl 18.16

Noh-noh, kas meid duellis vaid 3 ongi või? eye popping smiley
Tulge ikka liituge ka meiega. Tänasest hakkas higistamisralli peale.

Mina üritan siin tänasest jälle ilusti sööke kõik kirja panna ja püüan ka oma reegleid järgida, mis kirja sai pandud.
Just lõpetasin õhtusöögi, punkt kl 19 smiling smiley Täna isegi tegin ekstra kõnni töölt kodusuunas. Harva saan seda teha, kui mehega ühe autoga tööle sõidame ja auto mehe kätte jätan, siis saan jala oma töö juurest mehe tööjuurde jalutada. Aga täna trennist nagunii vaba päev.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 15. June 2015, kl 18.51

Ma ka panen kohusetundlikult nüüd kõik jälle kirja. Avastasin, et pean endale ühe käsu veel lisama. Kui kõht kinni, siis kaal ka ei liigu. Seega, pean päevas ühe activia sööma. See on asi, mis mulle mõjub.
Täna oli mul kõndimise päev. Homme saan õhtul v-o jooksma. Aga jah, meid võiks seal Endomondos ikka rohkem olla. Ma ei panusta seal nii väga võistlemisele, sest Ursull paneb mingiaeg nii kui nii eest ära, kuid see annab motivatsiooni, et ma pean ka ikka liigutama winking smiley

Ja nüüd perega välja jalutama! winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 15. June 2015, kl 20.10

Mul oli täna kohe motivatsioon suurem ring teha, kuna see nädal nii palju tegemist, et jala ei saa iga päev tööl käia, siis pean õhtul rohkem pingutama.

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Kuupäev: 15. June 2015, kl 20.20

ANXU79, sa oled täna jah ikka kõvasti kõndida lõhkunud, kolmas kilomeeter on lausa pool jooksusammul winking smiley Tubli! Nu nii, millesse ma ennast segasin. Vähe sellest, et Ursulliga raskusi sammu pidada, siis nüüd saa ka tegid kõva avastardi! winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: smiling bouncing smiley Jaanipäeva pringid hirved smiling bouncing smiley
Saatis: ursull
Kuupäev: 15. June 2015, kl 21.33

Anxu tänase päeva liider meil....ei tea kas peab öösel kõndima minema? winking smiley
Noooot!!! Piisav uni on minu jaoks oluline ja juba ma rikungi siin oma lubadust, et kl 22 magama. Kohe kaon.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.