Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 14. February 2011, kl 10.15

Tere armsad sõbrad!!!

Mina olin muidu üsna tubli eelmisel nädalal, ainult nädalavahetus rikkus kõik ära, kuna remondi tõttu ei saanud kodus olla ja pidime väljas sööma mitmeid kordi. 87,0 läheb täna kirja. Aga jahh...uue duelli ootuses õhinaga smiling smiley

Head, romantilist, sõbralikku sõbrapäeva teile!!

Ja DonnaBella - mis luuserist Sa siin räägid???? smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: tipp
Kuupäev: 15. February 2011, kl 10.16

Kaunist karget hommikut!

Küll nüüd virutas külmaks. Tuju tiba räbal, sest ei tea kas kõndima ikka saab. Eile tegin ühe lühikese otsa enne ujumist, et oma uusi saapaid testida. No eile polnudki mingit erilist külmatunnet, ilma tuuleta saab ka rohkem kui -15 kraadiga rajale minna.
Mõlgutasin mõtteid selle Kevadekuulutaja koha pealt. Kevad algab 21.03 ja sinna on 5 nädalat, et kas teeme -4 kg näiteks või valime mingi teise kuupäeva?
Mis teie arvate?

NB! Tahtsin veel omast kogemusest kirjutada, et kui keegi plaanib osta kaubamärki Highroad jalanõusid (matkasaapad) ja kavatseb neid ka aktiivselt kasutada, siis teadke, et mul need 4 kuud vastu ei pidanud. Kahjuks olin ise rumal ja kohe poodi tagasi ei läinud kui esimesed märgid lagunemisest ilmnesid aga olgu see mulle õpetuseks.
Sellist raha makstes eeldasin ikka, et mitu aastat hooletu nüüd aga võta näpust, murdekohad kõik hirmus narmais ja katki, tallas muster sisse kukkunud ja ühel saapal ka tald mõrane. Kasutada saab ainult külma ilmaga, muidu jalad kohe märjad. Oleks veel päriselt matkale läinud maastikule siis oleks vist paljajalu tagasi tulnud. Ainult kergliiklus teedel kõndinud.
Nüüd ostsin uued saapad ja loodan parimat. Kindel see,et seekord jälgin hoolega kuidas kulumisega lood on.

Tipp

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 15. February 2011, kl 12.24

Tere keskpäeva!

Tulin just poest.... Pakane on ikka väga käre, õue astudes võttis korraks hingegi kinni. Aga vaatamata sellele on õhus kevadet!! Meil on siin ilm väga tuulevaikne, taevas pilvitu ning päike sillerdab valgelt lumelt vastusmiling smiley) Ja linnud laulavad!!!!!!! Ilmselt siiski mingid talvituvad sulelised, aga no minu jaoks on talv selleks korraks vist otsa saanudsmiling bouncing smiley
Täna on kogu mu energia suunatud sellele, et mitte külmkapi ligi sattuda. Kaks viimast päeva on suust sisse läinud kõik, mis silme ette satub. Ja minu punu arvab, nii ongi hea ja nõuab aina lisa! Tänane lõunasöök sai söödud juba kell 11, nii et raske päev mul täna. Eks nüüd tulebki järgmised 2-3 päeva tegeleda vigade parandusega ja alles siis saab hakata miinuseid välja võluma.

Ärge nüüd arvake, et ma sellepärast õnnetu olen. Ma ikka päris õnneliksmiling smiley Eile ostsin omale kevadjope.....arvake ära mis number? Nr.42the finger smiley Ja oli täitsa paras! Suureks jäänud tavemantel oli nr.48spinning smiley sticking its tongue out Nüüd võiks siis ruttu soojaks minna, muidu ei saagi uut jopet kanda(see võib ju suureks jäädagrinning smiley)

Meie uuest duellist siis niipalju, et 4kg on küll paras ports selle ajaga alla võtta mu meelest. Eks see 1kg nädalas oleks ikka päris karm.....


Ma siis lähen nüüd teed keetma, sest kõht nõuab jälle süüaconfused smiley Täitmatu, ma ütlen......



DonnaBella

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 15. February 2011, kl 16.19

Tsauki!

No mina ei tea üldse millest te räägite - kui on tõeliselt külm, siis olen mina, kanaema, oma kahe tibuga tiiva all siin soojas toas ja mida külmem väljas seda soojem meil toas. Õue ei hakka kippumagi, sest tervised lastel nii kehvad niikuinii. Kuigi ma ise tunnen end nagu kinni müüritud vang - TAHAKS VÄLJAAA JA LIIKUMA!!! smiling smiley

Aga kevade tunne on ka mul juba, sest päike lõõmab meile aknast sisse ja kütab omakorda toa nii palavaks nagu suvel kõige kuumemal ajal, niiet talv on ainult mingi asi, millest inimesed välismaailmast meile pajatavad grinning smileygrinning smiley

Aga Tipp...Su kulunud saapad näitavad siis seda, kui tubli trennitaja sa oled olnud - saapafirma pole osanud sellist tublidust ette näha smiling smiley Aga jah...üldiselt ajab selline asi mind kaa pidevalt vihale, kui asjad lagunevad ja raha käidud välja korralikult nende eest. Loodetavasti teenivad uued saapad sind paremini!

Duellist arvan ma, et võiks olla vabalt ikkagi see kevadekuulutajad ja 21. märts ja näiteks 4 kg nagu te pakkusite, sest mida pikem on eesmärk, siis seda rohkem mulle tundub minu aju mõtleb kohe, et "oh aega on küll"...aga kui aega palju ei olegi, siis tuleb ju end kohe käsile võtta ja korralikult, et tuleks mingi tulemus. Ja sealt edasi saame samamoodi väikseid eesmärke seada!!

Tervitused kõigile ja mõnusat õhtupoolikut!
Eliise

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 16. February 2011, kl 10.46

Tere kallikesed!

Mina nüüd ka lõpuks siin külmas tagasi. Koju jõudes avastasin, et mu ema oli meil veekraani asemel küttekraani kinni keeranud ja meil oli toas 12 kraadi....prrrrrr jube külm on siiani.
Eile veel reisil olles teksaseid jalga tõmmates selgus tõsiasi, et need on taas ümber, mitte ei lotenda nagu reisile minnes. No kui ikka 5-l hommikul 20-st sai 4 ülepannikooki suure hunniku moosiga sisse vitsutatud, mis sa siis ikka kaalult tahad exole.
Hommikul kaalule astudes polnudki asi nii hull nagu arvasin, 8 on küll tas ees aga õnneks mitte nii ees ehk siis minu kaal 80,4.
Igati valmis uueks duellikssmiling smiley

J.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 16. February 2011, kl 19.42

Tere õhtust!

Jumbukas, tore et tagasi oled!smiling bouncing smiley Sa olid reisil ju päris tubli kui ainult 2kg juurde tuli! Mõni siin(näiteks mina), suudab sellise koguse endale ühe õhtuga külge pookida.

Mul tuli Tippi saapamurega seoses meelde üks tragikoomiline juhtum üle-eelmisest aastast. Tütar läks omale saapaid ostma. Andsin talle 900 krooni ja saapad said tütre omaks. Muidugi pani ta need poes kohe jalga. Õhtul koju jõudes ja saapaid uurides avastasime, et kontsaplekid olid kuhugi juba kaduda jõudnud! Viisime siis saapad poodi tagasi ja suure kemplemise peale lubati ära vahetada. Aga meie neid enam ei tahtnud! Otsustasime osta ikka korralikud!! Panime veel 1000 krooni juurde ja 1900kroonised saapad said tütre omaks! Viis päeva pidasid need vastu...ja siis murdus saapa konts horisontaalselt pooleks! Eks läksime siis jälle poodi muret kurtma. No päris vihaselt vaadati meid juba!Lisasime siis veel 400 krooni ja 2300 kroonised saapad said tütre omaks!! No need pidasid lõpuks vastu...Kuu aja möödudes läks tütar poiss-sõbrale külla, pani oma uued saapad ilusasti esikusse seina äärde ja läks poisiga tuppa.Uks löödi muidugi enda järel kinni. Aga vot poisil oli suur hundikoer ja see näris vahepeal tütre kallid, ilusad saapad nii ära, et need tuli ära visata!!!grinning smiley Nüüd ma suudan juba naerda selle üle, aga see oli ikka hirmus kogemusgrinning smiley
Oeh, ma ei tea kas te midagi aru ka saate, mis ma siia kirjutasingrinning smiley


Olge siis tublikesed,


DonnaBella

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 17. February 2011, kl 09.21

Apppiii, DonnaBella see võis küll hirmus kogemus ollasad smiley
Lugesin nüüd teie vahepealsed saavutused läbi: DonnaBella vauuu kui tubli, sul kukub see kaal eriti kiirelt. Ja Tipp sinu tublidusest tekib lausa kadedus.
Mul ka juba 2 nr-t väiksemad riided ja kusjuures isegi 38 suurus juba klapib mõnel riidel. Kevadeks olengi endale plaaninud 38 suurust osta, nii et pekkidele tuld ja -10kg veel alla.
Ma ise ka imestan, et kuidas seda kaalu nii vähe reisil juurde tuli, sest ma tõesti ainult pugisin seal aga ju siis jala käimine mõjus hästi, kuna meie majake asus mäe otsas ja mitu korda päevas sai vankrit lükates seda tõusu võtta.
Minu kaal näitas täna hommikul juba ilusamat nr-t - 79,2, eks organism on omadega täitsa sassissmiling smiley
Trenni pole hetkel mingit tahtmist minna, ainult magaks ja magaks ning veelkord magaks.
Loodan,et järgmine nädal saan oma rütmi taas sisse ja hakkan tubliks kaaluabi kasutajaks ja jõuan paaril korral trenni ka.
Olen täitsa nõus eesmärgiga 4-kg. Minul algkaaluks võib ikka jätta tänahommikuse kaalu, muidu eilse kaalu järgi ma juba 1,2 kg kergemspinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 21. February 2011, kl 08.21

Minu kaal täna ikka sama 79,2, mis on iseenesest väga positiivne, arvestades et käisin nädalavahetusel maal ja siis veelsünnipäeval ka.
Üritan täna lõpuks üle pika aja trenni jõuda, näis kuidas vastu peansmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: kasssilm
Kuupäev: 21. February 2011, kl 08.39

Hommikustsmiling smiley
Minul läheb kehvasti,olen haige ja kaal nüüd siis 88,9....prrrrrrrrrrrangry smiley.
Lootsin küll ,et oma sünnipäevaks(28.02) olen vähemalt natukenegi alla võtnud ....aga tuleb hoopis juurde ...jubee.Olen veel ndl.aega haiguslehel....ei tea mis saab eye rolling smiley.
Mis te arvate kas peaksin liituma Kaaluabi teenusega ? Kas siis on vähe lihtsam alla võtta ? Kas te olete kõik liitunud ja märgite oma toidukoguseid ja kaloreid? Enne teise lapse sündi käisin kaalujälgijates ja siis võtsin alla 20 kg poole aastaga ....ja suutsin seda ka hoida .Muidugi käisin trennis ka vähemalt 3-4korda ndl.Oi kui kerge oli siis olla 62 kilosenagrinning smiley
MOTIVATSIOONI PALUNeye popping smileysmiling smiley
Tervitades kasssilmsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: tipp
Kuupäev: 21. February 2011, kl 09.18

Tere!
Minu kaal seisab kenasti, nii et võib märkida 86,5 endiselt. Trenni ei ole rohkem selle külmaga kippunud, sest mulle tundus, et minu kehale see väga ei meeldinud ja siis ma otsustasin, et elan need külmad üle ning siis jätkan sealt kus pooleli jäi. Kiiret pole ju kuhugi. See 85 kg mis sünnipäevaks soovisin on ju päris lähedal ja sünnipäev päris kaugel.
Kassisilmale ehk soovitus,et kui sul on võimalik liituda siis tee seda. Minu isiklik arvamus on küll selline, et siin päevikut pidades ja trenni tehes (mõistuse piires) on kaalulangetamine ikka päris lihtne, juhul kui sa seda ikka väga tahad ja reziimist kinni pead. Motivatsiooniks võta välja mõni varem selga mahtunud riideese ja siis mõtle,et kuidas sa sooviks seda varsti jälle kanda. Minul olid ühed motivatsioonipüksid, nüüd jalas nagu naksti. Kui veel motivatsiooni tahad siis loe lugu minust ja vaata hoolega seda hirmsat pilti suvest (kohutav ikka milline ma siis olin!!!!).

Olen siin blogisid lugedes mõnikord mõelnud,et meie hulgas on päris palju neid kes minu meelest tegelevad pisukese enesepettusega. Pean silmas seda skeemi,et nädalavahetusel süüakse mis pähe tuleb ja siis järgmiseks reedeks pingutatakse see maha võtta jälle. Mõnikord õnnestub siis veidi lisa ka maha saada aga enamus on kaalu säilimisega ka rahul. Selle põhjal kumab läbi variant 2 sammu edasi 1 tagasi või kuidagi selliselt. Ega see paljas päeviku pidamine ka ei aita kui sul rutiini pole ja kindlat skeemi endale loodud.
Palju on muidugi ikka neid ka kes kõigest hingest püüavad ja hakkama saavad.
Olge siis tublid edasi,

Tipp

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 21. February 2011, kl 09.40

Tere hommikut!

Minul läheb täna kirja 80,5kghot smiley

Kasssilm, sa ei olegi veel liitunud? No mina soovitan küll soojalt, et peaksid liituma!! Kui ikka tabelit täidad, on asja üle täielik kontroll. Motivatsiooniks siis ikka see ilus 62winking smiley Kindlasti on sul mõni pilt, kus oled sale! Riputa külmiku peale! Siis on siht silme ees, kui näksimise isu tuleb!
Palju tervist panin ka sinu poole teele!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: mammu530
Kuupäev: 21. February 2011, kl 09.46

Hommikust!

No tänahommikune kaal oli tõeline üllatus. Eelmine nädal organism nõudis tänu külmale korralikumat sööki ja õhtusel ajal ainult salatist ei piisanud. Tänu sellele võtsin 200 g juurde. Alates reedest hakkasin tegelema organismi puhastamisega ja juba on näha tulemusi. Tänane kaal siis 81,5 (-300g).
Kassisilm sulle lohutuseks, et peale teist last ongi enamus naistel raskem alla võtta . Ise võtlen sama moodi. Pelae esimest last läksin trenni ja kaal langes palju kiiremini, eks siis olin ikka noorem ka. Aga nüüd on seedimine aeglustunud ja tänu liigsele kaalule tekitavad osad trennid põlvedes valu.
Mind motiveerib mõte, et suvel saab enam-vähem saledana rannas liikuda.
Eelmine suvi tundsin ennast ikka ebamugavalt küll.

Jõudu kõigile
Mammu

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 21. February 2011, kl 10.17

Tere kõigile!!!

No ei ole minul veel midagi rõõmsat...lausa masendav olukord,sest istusin lastega terve nädala toas, liikumine NULL ja seedimisega on midagi väga korrast ära, sest tunne on nagu oleks täis puhutud ja kaaluks mitu tonni. Muideks...leidsin eile ühe pildi, kus mul oli niiii peenike nägu kitsejälg grinning smiley (võrreldes praeguse täiskuu-näoga), siis pingutasin selleks, et pulmadeks pekid maha saaks ja otsustasin selle pildi siis nüüd külmkapile riputada, lisaks leidsin toitumise foorimist siin lingi ühele tai.ee lehel olevale kokaraamatule, kus on palju tavalisi toite koos kalorisisalgusega vastavalt mingile kogusele grammides välja arvutatud ja otsustasin selle endale abiks võtta...siis tean täpselt kui palju kaloreid söön mingi toituportsjoniga. Ma muidugi loodan, et see müstiline kaal, mis mul täna hommikul on, ei ole mingi püsiv asi, sest nädalavahetusel ma küll ei jälginud, mida suhu panen, aga sõin suht harva...ju sõin siis väga valesid asju ja valedel aegadel.
Lisaks otsustasin, et hakkan jälle väga aktiivselt tegelema käsitööga, reedel olin selleks sunnitud ja päev näitas, et mõtted ei keerlenud üldse söögi ümber. Ja sügisel, kui kaal ilusti langes, siis just käsitööga tegelesingi smiling smiley Niiet meeleolu on hoolimata kaalunumbrist praegu hea...ma loodan veelkord, et see oli mingi reaalsusshokk, mida mu keha mulle näitas nüüd, et kuule mutt, võta nüüd end kokku grinning smiley (muidu on paar kilo veel ja kaalun niipalju, kui sünnitama minnes)...KOHUTAAAV

Aga kasssilm...mulle tundub, et me oleme Sinuga sarnases augus praegu (kilod peale teist last, sama kaal, motivatsioon null, ainult söök peassmiling smileysmiling smiley )...ma pakun välja sellise asja, kui hakkaks siin iga päev teineteisele aru andma kuidas eelmine päev läks jne...siis äkki ei saa sellist asja olla, et nädal läheb untsu...koguaeg saad nagu end üles raputada...oijah, aga ma ei saanudki sellest aru, mis Sa kirjutasid, et kas liituda või mitte??? Sa oled ju mitmeid nädalaid juba meie duellis osalenud...kas polegi veel liitunud? Kuidas sellega ka ei oleks, igaljuhul...liitu, meil on siin samad mured ja siit saad lisaks toidupäevikule ka häid ideid teistelt!!

hakkan tabelit tegema

Olge tublid!!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 23. February 2011, kl 11.36

Hei kõigilesmiling smiley

No ma nüüd ei tea, kas kevadväsimus või tüdimus mis see nüüd kimbutab aga mind on tabanud täielik motivatsioonipuudus ja suured õgarlushood. Annan endale küll aru, et reisil on magu väljaveninud, kuna seal sai vääääga palju söödud aga samas me liikusime ka palju ja asjad olid enamvähem tasakaalus. Nüüd kodus ma sööks ja sööks ja ainult sööks aga liigutada ennast kuidagi ei taha.
Muudkui leidsin vabandusi, et mitte trenni minna, eile lõpuks võtsin kätte ja käisin esimest korda üle pika aja trennis. Totu nagu ma olen läksin kohe Bodypumpi. Täna ei ole kohta mis ei valutaks ja treppidest käies meenutan pigem rasedat partispinning smiley sticking its tongue out
Vot peale trenni siis tuli selline hundiisu,et haarasin kõike mis silma jäi ja kaal täna kohe +1,2. Kaal teeb ka jojo trikke muudkui kõigub +-1,2kg.
Mehel hakkas minust lõpuks kahju ja käis ostis mulle sellise toreda asja nagu graatsiaketas, õhtul peaks ma selle kätte saama ja oi ma siis graatsiliselt keerutansmiling smiley
Läheks see lumi juba ära, siis hakkaks kepikõndi tegema. Ühesõnaga olen ma nagu hädapätakas ja nagu mu ema mulle kunagi ütles, et kord on kärss kärnas ja siis on maa külmand.
Ohh saaks ma ometi nii tubliks nagu ma kunagi olin...

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 23. February 2011, kl 12.47

Tere "graatsia" grinning smiley

Mis nüüd juhtus siis? Võta end ometigi kokku. See juurde tulnud + läheb suht kiirelt minema kui sa nüüd piiri suudaksid pidada. Ja sina suudad, onju! Eksju?smiling smiley Vaata reisi alguspäevil tehtud pilte,kui kena sale tots vaatab nendelt vastu! Ja tee omale hunnik porgandi ja paprika sektoreid ning krõbista neid lõhkemiseni, minu puhul aitab see õgimishoogudest välja rabeleda!

Huvitav, kuidas teistel läheb?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: kasssilm
Kuupäev: 24. February 2011, kl 11.45

Teresmiling smileyHead Vabariigi Aastapäeva kõigile!!!
No nii Eliise ,oleme jh sinuga ühes pajas smiling bouncing smiley Kui ma teist last sünnitama läksin kaalusin 96kg,ja praegu kaalun peaaegu sama palju confused smiley
Nagu ma aru sain on sinul teine laps alles tilluke ? Siis on jh suht raske kuskile trenni minna jne. Minul aga saab teiene laps juba 6a. ja ikka olen ennast käest lasnud ..... 2a tagasi kaalusin 75 kg küll siis oli kerge olla ....aga siis tuli päris kõva elumuutus ja kaalu hakkas aga muudkui kogunema ...jah ja olen muidugi jube laisaks muutunud moody smiley Kui eelmisel aastal käisin isegi miinus 20 külmakraadiga kepikõnnil ,siis sel aastal ei taha isegi nina toast välja pista ...eye rolling smiley Eile käisin lossimägedes jalutamas -asi seegismiling smiley
Eilsest päevast ma ei taha rääkidagi ....sõin kõike mis ette juhtus ,õhtul veel paki küpsist ka- ohh õudust....
Õnneks laupäeval tööle siis saab jälle "ree" peale ma loodan.
Täna pole ma jõudnud veel süüa -see ei tõota headsad smiley Koristasin hommik otsa.
Tänan ,teid kõiki toetuse eest ja Eliise üritan siis siin tihedamalt käijasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 28. February 2011, kl 09.12

Tere hommikut!

Minu kaalunumbriks täna siis 80,2kg. Olen väga rahul! Vabariigi aastapäeval käisime ema juures pidulikul lõunasöögil. No kui tema süüa teeb, siis ikka nii palju, et sellega võiks kogu armee ära toita! Eks ta siis pakkis ülejäänud karbonaadid mulle kaasa. Ja see oli üks suur viga! Ega mul hing ennem rahu ei andnud kui olin need kõik ära söönud. No ei suuda lihale EI öelda! Järgmisel päeval tuli mees töölt koju ja tõi suure lõhe. Jälle üks minu lemmikuid! Pakkisin fooliumisse ja ahju. Imehästi maitses! Viimasena tõusin laua äärest loomulikult mina! Tegin puhta töö!grinning smiley Uskumatu, kui veniv võib olla magu! Laupäeva hommikuks olin 1,9kg raskem. Õnneks tuli mõistus tagasi ja tänahommikune kaalunumber oli lihtsalt imeline üllatus!
Ja no eilne ilm oli ikka super! Müttasime mehe ja tütrega ema aias ja ehitasime sinna iglu! Saagisime lumest suured kuubikud ja aina ladusime. Lihased on täna igastahes valusad. Super!

Palju päikest ja ilusaid miinuseid kõigile,


DonnaBella

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 28. February 2011, kl 09.14

Tsauuu kullakesed !!!

Kuidas siis suur püha-aeg möödus???
No mul ei ole endiselt rõõmustavaid uudiseid...kaalunumber sama (st see jubedus eelmisest nädalast), aga 5 päeva maal koos lähimate sugulastega, kes muudkui pingutasid üksteise võidu maitsvaimate roogade valmistamisel...nii kui hommikul silmad avasin, nii oli laud juba lookas...aga enesetunne on nii paha ja seepärast tegin endale täna hommikul hästi tervisliku hommikusöögi - palju värsket ja rohelist ja hing lausa ihkab paastu..eks siis näe, kuidas see nädal läheb...kavatsen lastega palju ja pikalt õues olla, sest päeval tõotab ilm palju soojem olla, kui eelmistel nädalatel.
Ega midagi kasssilm...võtame teineteist käevangu ja otsime selle motivatsioonipojukese üles...ma olen aru saanud ka seda, et pean end iga päev kaaluma ja täispikast peeglist vaatama, siis meenub mu probleem selgemini ja tihedamalt...muidu tegelen mingi enesepettusega siin edasi...

Otsustasin mõned asjad menüüst üldse välja jätta...nii on lihtsam ja tervislikum...vaatame siis kas on näha mingit tulemit.

Ahjaa ja mis shokk veel....mu oma õde, kellega ma olen eluaeg olnud samas kaalus (st ülekaalus) teatas, et tema on nüüd üle 10 kg maha võtnud...no see on ennekuulmatu grinning smiley Osaleks ta vaid meie duellis, siis oleks mul konkurent missugune, sest õed konkureerivad ju elu aeg grinning smileygrinning smiley...aga kahjuks ei ela ta Eestis ja söögilaud ei kattu meie omaga. Nüüd ei jää mul siis muud üle, kui suveks kaa vähemalt 10 kg maha saada, sest suvel seisame piltidel jälle kõrvuti...milline motivatsioon grinning smileygrinning smiley

Kuidas siis teistel on läinud??

Parimat!
E.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: tipp
Kuupäev: 28. February 2011, kl 09.33

Hommikut!
Läänerindel muutusteta, ehk siis seisab see kaal. Nüüd on juba trenni saanud ka mõned päevad ja eks nüüd peaks hakkama keskenduma sellele kevadele konkreetsemalt.
Jaksu kõigile.

Tipp

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 28. February 2011, kl 09.36

Tere hommikust kõigile!

No mina olen nüüd kadedusest roheline, sest DonnaBella minust mööda läinudconfused smiley
Minu suured pühad möödusid ikka väga suure söömaga ja kaalu numbril on see kenasti näha. Kui veel üleeile oli kaal sama siis tänahommikune kaal oli ikka tõeline shokk 81,0.
Keda ma selles ikka süüdistada saan kui iseennast.
Aga nüüd ma luban, et TÄNA on see päev kui ma hakkan taas tubliks. Hommikusöök söödud ja trenn ootamas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: mammu530
Kuupäev: 28. February 2011, kl 09.51

Hommikust!

Täna hommikul läks kodus nii kiireks, et unustasin kaaluda. Kui võib, siis jätaks eelmise nädala kaalu (81,5).

Mammu

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 28. February 2011, kl 10.56

kasssilm uuuuu-uuuuu...kus on sinu kaaluke??

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 01. March 2011, kl 20.01

Tervist!

Kuidas teil siis läinud on? Kõik on kontrolli all? Mina olen siiamaani tubli olnud.Rõhk on sõnal siiamaanismiling smiley Eile õhtul avastasin küll külmikust jäätise,aga sinna see jäi! Täna siis sokutsin 100g oma menüüsse.

Jumbukas, oled sa nüüd "ree" peale tagasi saanud? Väga loodan, et oled. Ja suuna see roheliseks tegev energia kaalu alandamisele!winking smiley Ma arvan, et sa jõuad mulle järgi veelspinning smiley sticking its tongue out Aga ette ei tahaks sind küll lasta!the finger smiley Igal juhul anna oma tegemistest teada, siis oskan oma tempot ka validagrinning smiley ( see oli nüüd ergutuskõnesmiling smiley )

Eliise, sul on õigus. Õed konkureerivad elu aeg! Mul on kaks õde. Mina olin siiamaani see kõige "kohevam"grinning smiley Aga nüüd olen rivi keskel! Ja mis seal salata, täitsa tore tunne on!!smiling smiley Nii et Eliise, sa mõtle kogu aeg sellele, et varsti on pildistaminewinking smiley ja sina pead seisma õe kõrvalwinking smiley

Oleme siis ikka tublid edasi,


DB

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: kasssilm
Kuupäev: 07. March 2011, kl 06.27

Hommik varajane smiling smiley
Saabusin eile üllatusreisilt ja seega polnud aega ennast eelmisel esmaspäeval kaaluda ...vabandaneye rolling smiley.
Minu kaal siis täna hommikul 88,1 . Ise olen rahulsmiling smiley Lippan nüüd tööle smiling smiley
Ilusat päeva kõigile !smiling smiley



kasssilm

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: tipp
Kuupäev: 07. March 2011, kl 08.44

Hommik!
Kaunis teine täna.
Ta liigub siiski, visalt aga seekord siis 86,3 kg kirja.

Tipp

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Kuupäev: 07. March 2011, kl 08.48

Ilusat hommikut!

Täna läheb kirja 79,6kgsmiling bouncing smiley Küll see seitse näeb ilus välja! Eile käisime sünnipäeval ja nii mõnigi suutäis läks liiast, aga õnneks see kaalul ei kajastunudsmiling smiley Ja nüüd täistuuridel edasi! Täna on plaanis natuke lahjam menüü koostada, et homsetele kuklitele ruumi teha.Või õigemini ühele kuklile!winking smiley Selline siis esialgne plaan!
Kasssilm, väga tubli oled!

Päikest teile,

DonnaBella

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: mammu530
Kuupäev: 07. March 2011, kl 09.36

Tere!

Küll ikka kaal langeb aeglaselt, tänane kaal siis 81,2. Oi tahaks juba ka, et 79 oleks ees.

Mammu

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: Jumbukas
Kuupäev: 07. March 2011, kl 09.42

Minul täna 80,9
Ise olen rahul kuna kaal selle õgardluse juures vähemalt ei tõuse.
Tubliks hakkasin vaid trenni osas, et taaskord trenni jõudsin aga sõõmisharjumused on ikka jubedad küllsad smiley
No ma ei saa kohe kuidagi külmikust eemale. Pole juba ammu siia kaaluabisse midagi märkinud, sest kalorid on vist topeltlõhki. No nii hea on süüasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: kasssilm
Kuupäev: 14. March 2011, kl 06.21

Hommik!
No ei liigu see minu kaaluke alla poole....Täna siis kirja 88,1.Liitusin ,ja nüüd siis hakkan toidupäevikut täitma ...vaatan kas siis hoian ennast rohkem vaossmiling smiley
Õhus on tunda kevadetsmiling smiley
Kena päeva teile !!smiling smiley




kasssilm.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kes 90kg-stest tuleks minuga duellitama ? smiling smiley
Saatis: tipp
Kuupäev: 14. March 2011, kl 08.42

Kaunist hommikut kõigile.
Minul läheb täna kirja 86,1 kg.
Olge tublid.

Tipp

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.