Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kaloraaz on süsteemis vale
Saatis: Hepi
Kuupäev: 16. June 2011, kl 18.39

Olen kaks korda juba Kaaluabile kirjutanud, aga vastatud mulle ei ole ja kuna prooviperiood saab tänasega otsa, siis küsin siit ka, äkki saab operatiivselt vastuse.

Nimelt, süsteem arvutab mulle ise päevase kaloraazi, automaatselt. Kahtlus tuli sellest, et ma ei ole kuskile oma vanust sisestanud ja tegin asja käsitsi läbi ning sellega tuleb päevas 161 kcal (!!) erinevust. Nädalas sööksin siis 1127kcal rohkem. Kuidas ma seda oma süsteemis muuta saan? Või kui ei saa, siis kas Kaaluabi saab seda äkki teha?

Teine probleem on, kas saab kuidagi muuta joogiklaasi suurust, mina joon kas 0,5L pudeliga vett või siis 250ml klaasiga, 200ml klaasidega veejoomist täpseks saada on raske.

Aitäh abi eest

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaloraaz on süsteemis vale
Saatis: Hepi
Kuupäev: 16. June 2011, kl 22.26

Mees tuli appi ja sain oma kolm päeva kestnud mõistatusele lahenduse grinning smiley Tänan tähelepanu eest tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaloraaz on süsteemis vale
Saatis: tusklik
Kuupäev: 17. June 2011, kl 04.34

no vett arvuta umbes, soovituslik 8 klaasi on sul 3 pudelit ja veidi peale. Vesi kaloreid ei anna ja suvel mõnus janukustutajasmiling smiley Ei pea grammipealt arvutama, ei juhtu midagi kui rohkem jood (või vähem, see on küll individuaalne, mul kipub kaal seisma jääma, kui vähem joon)

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaloraaz on süsteemis vale
Kuupäev: 27. June 2011, kl 16.56

toiduaintete nimistus ka väike eksimus. Peetri Pizzadest rääkides, siis 1 ports ( 250g ) ei ole mitte Frutti Di Mare numbrid vaid Toppolino kui kalorite asja PP kodulehelt kontrollida.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaloraaz on süsteemis vale
Saatis: Kaalul
Kuupäev: 28. June 2011, kl 22.35

LesTigrissimus, soovitan neile ikka otse kirjutada. Olen paari toote osas kirjutanud ning nad on kiiresti ära parandanud.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.