Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Mure
Saatis: kadii
Kuupäev: 18. March 2013, kl 22.35

Mul on selline küsimus, et mismoodi ma pean toituma, kui on trennipäev. Kui mul täna jäi näiteks peale trenni (-800kcal) sisestamist alles 230 kcal. Kas ma siis trennipäevadel peaksin rohkem sööma? Samas ei tunne vajadust, kui siis vaid õhtuti. Kardan, et kaal jääb jälle seisma, nagu ükskord, kui sõin liiga vähe.

Valikud: VastaOsunda
Re: Mure
Kuupäev: 19. March 2013, kl 09.08

Ma ei tea küll kuidas sina oma trenne sisestad, aga mina teen niimoodi ja ei jää mul üldse kaloraaži alles. Kõht täis ja hea olla:
Sisestan oma soovkaalu ja sinna kus on liikumine panen 1-3 korda treeningut. Ja enam ma ei lisa ühtegi treeningut. Kui teed rohkem trenni, siis pane kõrgem aste, aga ära eraldi enam hakka oma treeninguid juurde sööma! Minule aitab see alati ja kaal jääb vaid siis seisma, kui olen oma soovkaalule ligidal (nimetatakse siis platoo)ja pean midagi uut tegema, et keha saaks oma mugavustsoonist välja.
Loodan, et saad sotti! Eks see ole üks katsetamine ja igal ühel omad meetodid! Kehad ka meil kõigil erinevad. Minul üldse kaal väga kergesti langeb ka lihtsalt väheke toitumise muutmisega, seega ma olen natukene ebaaus soovituste jagaja grinning smiley!

Valikud: VastaOsunda
Re: Mure
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. March 2013, kl 16.22

Mul sama küsimus olnud, aga katsetasin kohe enda peal ära, et kui lisan treeningu ja söön ka treeningust saadud boonuskalorid täis siis healjuhul vaid säilitan olemasolevat kaalu, alla küll midagi ei liigu. Vahest isegi on juurde tulnud.
Pigem jälgin, et sööksin soovitatud kaloraaži täis ja kui vahel veidi patustan siis tean, et veidi võin, sest olen treenides boonuskaloreid saanud.
Samas, ega ma ei sisesta mingeid tilulilu füüsilisi tegevusi nagu koristamine või triikimine vms. See tundub nagu eriline enesepetmine smiling smiley
Aga jah, las targemad ja spetsialistid annavad ka nõu, kuidas õige oleks.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.