Leidsin eile Naistemaailmast põneva uue treeningviisi: [www.naistemaailm.ee] Zumba. Kas keegi teab, kust Eestis võib leida selliseid treeninguid? Netist otsisin, kuid midagi ei jäänud silma.
Infi saate siit: [www.zumbaestonia.ee]
Ma olen ka selle peale mõelnud, andke teada, kui ära käite, kuidas oli. Ma natuke pelgan, et kas mu jalad ikka järgi tulevad ja kas piisavalt võhma on ja... ohh, sada häda.
Käin ka zumbatamas ja väga kiidan trenni emotisonaalsust ja erilisust. Väga tantsuline ja väga-väga kiire trenn. Väga algajale tervisesportijale isegi ei soovitaks, eeldab ikkagi teataval määral võhma, muidu ripub hing suurest kargamisest trenni lõpus kaelas
Treenerid on väga erinevad ja tasuks siin-seal enne piilumas käia, kui ühte klubisse paikseks jääda - mõni teeb jah nii kiiresti, et ei jõua jälgidagi, teine jälle ei rapsi nii hirmsasti, aga tõhus on see trenn nii ehk naa.
Oi, mulle väga meeldib zumba. Võtab võhmale ja häid emotsioone ka tekitab. Treener on ka meil ülilahe! Väga edukalt üleliigne polster kaob, kui ise hoolsalt käia ja ikka jälgida ka mida suhu pistad...