Kuupäev: 18. March 2011, kl 19.28
Esimese kuuga jäid mõned riided veidi avaramaks. Edasi hakkas lihtsalt ka endal oluliselt kergem tunne olema. Nüüdseks on nii mõnedki riided suureks jäänud
Mina muidugi ei langetanud kaalu ülikiires tempos nagu mõned väga tublid siin suudavad.
Mitte mingit erilist dieeti ei pea. Võtsin asja vabalt, hakkasin lihtsalt rohkem jälgima ja kirja panema.
Mis on muutnud?
- olen hakanud ka poes hoolega jälgima toitude kalorsust. Pidin ikka alguses pikali kukkuma kui avastasin kui palju minu lemmikkook kaloreid andis
- ostan koju asju, mis annavad vähem kaloreid (näiteks light jogurtid, 10% hapukoor 20%se asemel jne)
- kuulan rohkem oma keha. Keha annab ju märku kui millestki on küllalt. Ning harrastan aegajalt tõesti seda, et mõne maitsva pala puhul näksin natuke ja siis panen otsustavalt kappi ära.
- olen hakanud armastama salated jm kergeid toite
-
söön palju tihemini. Varem oli mul ikka palju selliseid päevi, kus päevase söögi moodustasid vaid kontoris leiduvad kohv ja küpsised. Nüüd söön alati hommikust, mingi näks on tavaliselt alati olemas ning võimalusel alati ka korraliku lõuna.
- tarbin oluliselt vähem suhkrut. Mu keha lihtsalt ei vaja seda. Jah, mõnikord kommi ja koogi järele ikka tekib isu, aga neid tarbin mõõdukas koguses. Kohvi ja tee sisse näiteks ammu enam suhkrut ei taha.
- igasuguse kiirtoidu jm junkfoodi isu ei ole enam üldse. Varem ikka aegajalt tekkis. Nüüd ei ole enam väga ammu olnud.
Sai selline pikk ja spontaanne nimekiri