Nii tore, kui see ka ei ole 6,5 nädalaga maas 6,5 kg. Töötab nagu kellavärk see süsteem siin. Vahest küll nädalas vähem kui kilo läinud, kuid siis teine nädal jälle rohkem. Kokkuvõttes graafik päris hea.
Mina olen siin juba veebruarist saati jõlkunud ja maha on läinud siin olles u 5 kg, enne tegin ilma Kaaluabita. Kindlasti istun siin veel väga kaua, ma ei teegi endale illusioone, kuigi programm ütleb, et jäänud on 2 kuud. Vähemalt saab kogu aeg asjaga tegeletud ja kaal liigub vaikselt allapoole, mitte üles, nagu ta muidu kindlasti teeks. Umbes 10 kg tahaks veel kaotada ja siis hakkan säilitama.
Päikest ja ilusat suve!
Teine nädal ja 3 kg, jäänud veel 3 kuud ja 16 kg esimese eesmärgini. Peale seda (võib-olla varemgi) tuleb uus eesmärk veel 7-10 kg. Aga selle peale ma veel ei mõtle, enne tuleb esimese verstapostini jõuda.
Minul 10 nädal. Maha võetud 7,7kg. Kahjuks oli 5 nädalat sellest haiguse tähe all(siis ei kadunud midagi, tuli juurde hoopis). Aga olen väga rahul siinse programmiga. Toimib. Suur langus alles ees. Jõudu ja jaksu kõigile.
Teine nädal käsil .... esimesega kadus 3,6 kg. On ka kust ja mida maha võtta. Esimese eesmärgini jäänud 33,5 kg. JÄTKAN KINDLASTI. See on väga hea programm - distsiplineerib ja motiveerib
ka um 10 näd ja kaotus -7kg.. olen väga rahul! toitumine on kontrolli all. ei söö mõttetut jama tänu sellel, et näen mis toit on kasulik ja mis mitte. lisaks teen sporti igapäev, mida olen teinud ka koguaeg. aga kaal aina tõusis. nüüd on asi selge- kõik algab TOITUMISEST!!
umbes 7 kuud jälgitud ja kaal püsib nagu raudnael ühel kohal. Kas oskab keegi öelda, mis viga on? kalorid on etteantud normi piires, liigutan regulaarselt vähemalt miinimumi ulatuses ehk pool tundi kõndi iga päev.
Aga tundub, et olen hüüdja hääl kõrbes, ainuke, kes maha pole võtnud...
Igatahes edu kõigile, kellel see õnnestub.
Käsil esimene nädal, ehk et alles 3 päev. Algus on positiivne ja lootused on suured. Kaal on pikalt paigal seisnud ja pigem tõusma kippunud, vaatamata toitumise jälgimisele ja füüsilisele aktiivsusele. No ma igatahes proovin, pääsu pole!
1 aasta ja 4 kuud. Miinust kokku 26 kg.
Kaaluabi abi kasutan teist korda kuna lõppeesmärgini on jäänud veel nii vähe (nii aega kui ka kg)aga jaks hakkas lõppema. Leian, et siinsest keskkonnast on mulle palju abi olnud.
Alles teine nädal ja kaalukaotus umbes 1 kg...Eesmärgini 5 kg veel - tahaks seda näha paari kuu pärast...Aga see süsteem toimib ja annab ettekujutuse õigest ja heast toitumisestNii et aitäh Kaaluabile