Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Geenitest
Saatis: tutuna
Kuupäev: 30. May 2013, kl 19.55

Tere,

Kas keegi on ära proovinud Geenitesti? Kui keegi on, kas siis tuli infot mida lootsid? Andsin täna oma proovi ära ja vastus peaks tulema 40 päeva jooksul. Paistab siis, kas ka mingit uut infot tuleb.

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: daisy
Kuupäev: 30. May 2013, kl 20.11

Mina proovisin ka, läks vaid 10 päeva. Sain teada väga olulise asja, et mulle on keelatud ka need head rasvad ehk pähklid, avokaado ja lõhe ning õlid. Ja et igapäevasest kaloraazhist ei tohi nad moodustada rohkem kui 20%. Trenni PEAN ka tegema 3 korda nädalas, et vormi saada ja vormis püsida. Ja et minu kiirendi või isu on rasvad ning pean neid nõrkushetkedel vältima. Nimekiri toitudest tuli ka, mida tarvitada ja mida mitte, aga see on selline tavatarkus. Kui tahta spetsiifilisemat infot, siis tuleb vist ikka teha see Levini veretest, mis maksab vist 250 EUR. Alustuseks proovin selle infoga end ree peale saada, siis vaatame edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: Hing
Kuupäev: 30. May 2013, kl 21.22

kus seda geenitesti teha saab ka?

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: tutuna
Kuupäev: 30. May 2013, kl 23.17

Tore, et siis miskit uut infot ka tuleb. Levini veretesti tegin kunagi väga ammu kui sai veel maksta kroonides. Võtsin alguses ka midagi alla aga mingit suurt imet ei toimunud, siis öeldi, et kuna kasutan "beebipille", siis ei olegi tulemust loota (ei tea miks nad seda kohe alguses ei öelnud...). Kõigepealt peaksin tabletid ära jätma. Põhiline Levini toitumise juures on see, et valgud ja tärklised on eraldi toidukorrad ja koos neid ei sööda. Kartul ja liha kokku ei lähe. See polnudki tegelikult raske jälgida ja enesetunne oli tõepoolest kergem olla. Püüan seda siiani jälgida.Selle kohta on ilmunud ka raamat "Dr.Hay dieet".

Hing- Geenitesti teevad mitmed kui googeldada siis tulevad variandid välja. Mina tellisin läbi Figuurisõprade, sealt saab veel mingeid sooduseid peale.

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: murmur
Kuupäev: 01. June 2013, kl 13.51

Kui ma olen Geenivaramu doonor ja olen juba 2x verd andnud.Esimene kord oli 90.-ndate aluses ja teine nov.2012.kas sealt peaks ka midagi teada saama voi on see geenitest millest te kirjutate hoopis midagi muud?

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: daisy
Kuupäev: 11. June 2013, kl 07.32

See on geenitest, jitte veretest. Tehakse vatitupsuga põse siseküljelt ja testitakse mitte verd, vaid sini ahelaid ja nende ülesehitust. Loe juurde www.figuurisobrad.ee, seal eraldi link selle kohta GEENITEST.

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: tutuna
Kuupäev: 11. June 2013, kl 09.21

Tere,
Sain vastuse kätte ja sellest selgub, et mulle sobib nö. vahemere dieet. Õlid, pähklid ja sellele lisaks sobivad ka aeglased süsivesikud. Kartsin kõige rohkem, et ma ei tohi leiba enam süüa smiling smiley. Õlisid ja rasvasid olen siiani vältinud aga eks paistab mis nüüd saama hakkab...

Valikud: VastaOsunda
Re: Geenitest
Saatis: daisy
Kuupäev: 15. June 2013, kl 06.17

Tutuna, mina olen enda oma kenasti järginud ja kaal langeb pingutuseta. Tegelikult ma peangi vaid ühte asja jälgima - et rasvad üle ei läheks, aga mulle väga meeldivad mereannid, seega lihtne! Sealihast olen loobunud. Kaalu on läinud selle kolme nädalaga 2 kilo.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati daisy 15.06.2013 06.19.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.