Kuupäev: 03. March 2014, kl 18.29
Marmel küsis trennijärgse söömise koha pealt. Üldiselt ma ei vaata, kas ja mida enne või pärast trenni süüa. Teen nii nagu tunne on. Tavaliselt on ikka siiski selline tunne, et enne trenni u kaks tundi ei saa peasöögikorda küll süüa, muidu lihtsalt ei jaksa. Kui pärast trenni on öudne nälg ja õiget söögiaega veel ei ole, võtan midagi vahepalaks - jogurti või viilu leiba/sepikut ntx kodujuustu või avokaadoga. Või kui on lihtsalt näksimise tunne, siis porgand või puuvili/marjad ajavad asja ära.
Mul on söömise koha pealt ses mõttes hea, et mehe arvates on magustoit näiteks puuvili või jogurt, kooke ja muud magusat ta ei tunnista. Need on ainult eriliste tähtpäevade jaoks. Ja kuna peres on kasvamas ka väike laps, kes ilmtingimata tahab süüa kõike seda, mida meie sööme, siis on lihtne võtta porgand ja mitte mõni küpsis. Tahaks ju kohe maast madalast head toitumisharjumused lapsele edasi anda.
Nüüd vaatan, et siia kirjutades tundub see kõik nii lihtne

aga ometigi olen kaaluabis

viimased viis-kuus kilo peale sünnitust on visa kaduma ja seda eriti just mu enda laiskuse tõttu..
Laimikas küsis trenni kohta. Mina siis üritan nädalas kaks jooksutiiru teha (5-7 km) ja lisaks üks Jillian Michaelsi trenn, viimati olen teinud Power Yogat. Kunagi tegin iga päev 30 Day Shredi, aga tüdinesin ära. Nüüd teen rahulikumalt. Lisaks käin lapsevankriga jalutamas ka iga päev pool tundi kuni kolm, täitsa oleneb ilmast

.
Rabarber