Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 123Järgmine
Asukoht: 1 / 3
Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 07. May 2011, kl 12.17

Lisan siis uuesti tabeli

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: sirliss
Kuupäev: 07. May 2011, kl 14.09

Tere, mina millegipärast tabelit ei näe, kas teised näevad?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 07. May 2011, kl 20.12

eks ma tee uue tavalise tabelismiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 07. May 2011, kl 22.08

Tabel siis selline loodame et sobibgrinning smiley


Duellitajad:.......pikkus.....Algkaal......Eesmärk.......Veel üle

kellu119...........158cm......64.6kg.......59,6kg........5kg

Katre1982.......158cm......61kg..........55-57kg.......4-6kg

sirliss...............162cm......61.7kg.......57kg..........4,7kg

aretha.............174cm......58.8kg.......57kg..........1,8kg

aivuzka............163cm......59kg..........55-54kg.......4-5kg

UUS KAALUMINE 13.05

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: sirliss
Kuupäev: 08. May 2011, kl 17.28

Väga tubli! Tabel täitsa OK, eks järgmisel nädalal on veits nuputamist, kuidas muutusi juurde
hakata lisama smiling smiley
Aretha ettepanekuga määrata duellile ka lõpptähtaeg ja välja pakutud 1. september minule sobib, mida teised arvavad?
Vestluse arenduseks mõtlesin end veidi tutvustada. Olen 30ndates ühe lapse ema ja ühe mehe
naine smiling smiley Teen tööd arvuti taga ning väga ei suuda end sundida ka õhtul peale tööd liigutama.
Nüüd kus suvi tulekul ja ilmad juba soojemad, ei tundu värskes õhus liikumise idee enam nii
mõeldamatu.
Kaalu langetamine on mul ikka ja jälle teema. Paraku ei ole jätkunud mul kunagi motivatsiooni, et mõnd kalorivaest režiimi üle nädala järgida. Loodangi, et selline nö. duell pakub tuge ega lase käega lüüa. Hetkel võtan asja rahulikult, ei keela endale midagi ning pole endale pahane kui mõni päev oma 100% sööginormi asemel 200% näen (loodan, et suudan ühe "patuse" päevaga nädalas piirduda). Kaaluabiga liitusin u. paar nädalat tagasi ning seni täidan agaralt ja ausalt toidupäevikut. Siiani veel ühtegi tasakaalus toitumisega päeva pole ette tulnud smiling smiley
Tore oleks ka teiste duellitajatega veidi lähemalt tutvuda... Tervitades, Sirli

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 08. May 2011, kl 21.42

Õhtust! Loodan, et kõigil oli ilus emadepäev! Mina olen 31 a kahe armsa poisi ema ja samuti toreda mehe abikaasa, peagi täitub meil kümnes abieluaasta. Ma olen Kaaluabis nüüd asjatanud naistepäevast saadik, kokku jaanuari algusest alla võtnud 10 kg ja nüüd see viimane lõpp veel jäänud, mis on alati kõige raskem. Ma olen üsna pikk ja seega suurema osa elust kaalunud 65-70 vahel, alati palju trenni teinud - aga peale 2 lapse imetamist kaalusin vahepeal ka alla 60..hiljem läks kaal jälle ülespoole tagasi aga need nr 27 teksad jäid kapis kummitamasmiling smiley Minu peaeesmärk on end harjutada tervisliku söömisrezhiimiga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 08. May 2011, kl 22.08

Ahjaa, ja veel - kaks tähtsat asja, mis jäid ütlemata - siin KA-s olen õppinud, et 1) süüa võib absoluutselt kõike, võtmesõnaks on kogused. 2)Poest valin vaid kõige rasvasemaid tooteid. Ilmselt tänu sellele on mul toitumine peaaegu koguaeg tasakaalus olnud. Rasvast toitu süües on kõht koguaeg täis ja nii ei ole ka tõsiseid libastumisi ette tulnudsmiling smiley Siiani pole ka plussnädalaid olnud, aga kuna nii vähe kui praegu pole ma iialgi veel kaalunud (juba keskkoolis olin 65)siis võib juhtuda, et kaal enam allapoole ei lähegi. Aga oleksin ka kohutavalt õnnelik, kui suudaksin jääda praegusesse kaalu, sest tunnen preagu end oma kehas tõeliselt hästismiling smiley Sel nädalal küll paraku tuleb vist pluss, sest keha kogub vett (PMS) ja pealegi on olnud juba 3 meeletut pidupäeva, ma küll pole palju kaloreid ületanud, aga siiski söönud hirmus hilja ja liiga palju magusat. Aga mis halvasti see uuesti ja loodan end käsile võttasmiling smiley Edu meile kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: kellu119
Kuupäev: 09. May 2011, kl 10.40

Olen 22 aastane ühe 1,5 aastase lapse ema. Ma pole mitte kunagi väga peenike olnud aga peale rasedust läks asi ikka päris koledaks. Vahepeal õnnestus saada kaal figuurisõbra programmiga 61 peale, aga kodune elustiil ei sobi vist mulle üldse ja kõik kilod olid poole aastaga kolinal tagasi, isegi üks lisakilo. Nüüd otsustasin ennast uuesti käsile võtta, sest suvel on rohkem võimalusi ennast liigutada. Ahjaa vahepeal olin ka spordiklubi liige aga nii väikse lapse kõrvalt linnas trennis käia oli päris raske. Nagu alati on minu jaoks kõige raskemad nädalavahetused ja nii läks ka see nädalavahetus mul untsugrinning smiley. Reedel grill ja pühapäeval hunnik kooki.(Ei suutnud kuidagi ühe koogitükiga leppida). Ei teagi kas seda langust üldse tuleb. Aga sellest nädalast üritan tubli olla, sest sellise kehaga nagu mul praegu on ei julgeks ma randa küll minnagrinning smiley. Hoian pöialt meile kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 09. May 2011, kl 12.14

Mina olen 23 aastane ja 1,8 aastase poisipõnni ema.Mäletan et rasedana kaalusin lõpuks 80kg ja kui aus olla siis ma ei tea kust need kilod tulidtongue sticking out smiley.Mäletan ka seda et kui käisn ämmaemanda juures siis oli lausa piinlik kaalule astuda kuna ükskord olin vist isegi 4-5kg juurde võtnud aga lõpuks pärast sünnitust võtsin ennast kokku ja kaotasin 2-3kuuga umbes 15-16kggrinning smileyNüüd aga olen natuke vabamalt võtnud ja kilod tulevad kui kolinal.Enda suurimaks paheks pean ma magusa söömist,mis on lihtsalt väljunud kontrolli alt aga nüüd on sellel lõpp sest ma tean et ma suudan ka ilma selleta eladasmiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 10. May 2011, kl 15.15

Mina muide kaalusin 21 aastasena ka ükskord 80 kg .. ja seda mitte rasedanagrinning smiley Aga huvitaval kombel oli mul riidenumber siis ikka nii 4o ringis nagu suurema osa elust. Samas kõvasti trenni teinud olen ma terve elu ja samuti käinud Kaalujälgijates ja proovinud igasugu dieete, aga siiani on KA ainuke, mis mõjunud on, ja pole tekitanud jojo-efekti. Olen suutnud seda ka pikemaajaliselt jälgida kui midagi muud.
Mõlema raseduse lõppkaal oli mul 75 ja kohe peale sünnitust olin 70. Mõlemal korral seisis kaal kuni imetamise lõpetamiseni, ja siis kukkus alla 60 peale. Aga nüüd, kui lapsed juba suuremad, siis on see kaal aina vaikselt ülespoole hiilinud. Aga ma ei lase tal enamgrinning smiley olen lihtsalt terve elu olnud emotsionaalne sööja. Kui mul on palju tegemist, siis unustan söömise hoopis ja teine kord teen selle jälle 100kordselt tasa (eriti sõpradega veiniklaasi taga). Nüüd olen kehtestanud endale korraliku regulaarse rezhiimi ja see tõepoolest mõjub! Ma olen ääretult põnevil, et milline siis see minu ideaalkaal on, kus kaal enam allapoole ei liigu..sest ma ei saa ju ka öelda, et sööksin preagu vähe! Söön kindlalt rohkem kui suurema osa oma elust olen söönud, lihtsalt tasakaalustada pole ma varem osanud, samuti on söögikordade vahekord paigast ära olnud. Aga samas ma liiga kõhnaks ka jääda ei taha, siis tulevad kortsudsmiling smiley Ja muide Aivuzka sul on õigus, magusast on võimalik end võõrutada. Alguses on raske, aga siis ei tule meeldegismiling smiley See on nii hea tunne, kui ei pea pidevalt kannatama seda tunnet et "tahaks nagu midagi head" smiling smiley ja kui see tunne ka tuleb, siis võib ju midagi muud head teha, mitte ainult süüa!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: sirliss
Kuupäev: 11. May 2011, kl 10.29

Tere! Mõtlesin siin omaette, et mis minu eelnevate kaalulangetamiste ebaõnnestumise põhjuseks võiks olla... Alati, kui mingi nö.dieedi ette võtsin, tekkis stress - pidevalt mõtlesin söögist. Hommikul mõtlesin, et mis lõunaks süüa ja lõunal mõtlesin, mis õhtuks süüa, pluss see lõputu matemaatika kaloriarvestuse pärast ja tohutu isu nö. keelatud toitude järele. See oli nii kurnav ning seepärast oligi nädalaga juba tuju nii null, et lihtsam oli loobuda (ja eneses taaskord pettuda).
KA-ga saan asja rahulikult võtta. Seekord ei suhtu ma teemasse kui ajutisse elukorraldusse (varem olen alati mõelnud: dieeti pean nii ja nii pikalt ja alla tahan võtta nii ja nii palju).
Kui kõike endale lubada (küll piiratud kogustes) ei teki seda vastupandamatut isu ega ka tahtejõu murdumist. Suur abimees on toidupäevik, kus (juhul kui pilli mitte lõhki ajada imetäpse arvestusega), on tegelikult suhteliselt lihtne oma toitumist jälgida.
Proovin hakata järgima Aretha soovitust rasvasemate toodete osas - seni olen kippunud ikka võimalikult väherasvaseid eelistama, aga seetõttu on ka mul iga päev soovitatavast 30-st rasva protsendist maksimaalselt 22 täidetud.
Viimaste päevade ilusate ilmadega on ka õhtuti jalutamaminek olnud lihtne, tütar (5 a.) sõidab rattaga kõrval ja mina saan tempokalt kõndida. Nii saab äkki sellest telekaorjusestki vabaks ja minu puhul kehtib see, et igavus ajab ka külmkapi kallale. Söön ajaviiteks ja paraku just õhtuti on ”vaja” seda aega selliselt viita.
Jõudu meile kõigile! Kui mitte enne, siis reedel kohtume kindlasti smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 11. May 2011, kl 22.23

Just, minu vaenlased on paraku nii telekas kui ajalehed, sest kõrvale tahaks ikka midagi nosida.
Ma käisin täna oma rasva % mõõtmas ja selgus, et olen ise vist suurushullustuses - kõik mõõdud mõõdeti ca 2 cm vähemaks kui ma ise olin mõõtnud. Kaasaarvatud pikkus. Nii et ma olen siis hoopis 172 cm pikk (mis mulle sobib, sest ma alati põen kontsade pärast ) ja vöö-puusad 64-94. Rasva oli kehas 22, nii et natuke võib veel kaotada, aga mitte palju. Aga tegelikult ma ei tahagi niiväga rasva kaotada kui tahan kaotada ära selle lõputu jojo efekti-. Mul juba viimased 3 aastat nii, et talvega võtan alla 5-7 kg ja suvel tuleb see kõik tagasi, iga aasta augustis olen olnud 70 ja jõulude ajal 64 ringis. ja samas ma ei tee selleks mitte midagi. loodan, et kui harjutan end regulaarselt ja korralikult sööma, ei lähe ma sel suvel paksuks. aga samas mu ema rääkis, et see on mul nii olnud lapsest peale, et talvel jäin lahjaks ja suve lõpuks olin nagu talveuneks valmistuv karu, põsd pruntissmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 12. May 2011, kl 21.27

tere siis jällegrinning smiley
anna teada et soovin hiljemalt laupäevaks teie reedest kaalunr et saaksin pühapäeval uue tabeli üles pannasmiling smiley
Kuidas siis teil muidu läheb?
Mina näiteks pole ennast ikka käsile võtnudsad smileyLubasin küll et hakkan trenni tegema aga vot kohe kuidagi ei viitsi või pigem leian uusi vabandusi trenni mitte tehatongue sticking out smiley
Muidu on läinud üsna hästi-olen suutnud piirata oma magusaisu ja arvan et esmaspäeval lähen üle taimetoidule mitte küll täielikult aga enamus minu toidusedelist moodustab taimetoitsmiling smiley
Olen alati seda proovida tahtnud ja nüüd teen selle ärasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: sirliss
Kuupäev: 13. May 2011, kl 08.16

Hommikust! Ma siis raporteerin esimesena, et minu reedehommikune kaal on 60,9. Tunne on hea. Olen saanud liikuda ja nälg ei kimbuta. Täna premeerin ennast uute kõrvarõngastega. smiling smiley
Aivuzka, huvitav on siis näha, kuidas sinu menüümuutus mõjub. Ise olen alati arvanud, et taimetoitlased peaks väga kõhnad olema, aga kui mõnda telesaadet neist olen sattunud nägema, siis tegelikult nii ei olegi - täitsa normaalse kaaluga. Mina ise ei suudaks taimetoiduga piirduda, lihaisu on ikka tugev smiling smiley. Jõudu sulle selles ettevõtmises! Ja ootan huviga meie tabelit...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 13. May 2011, kl 11.08

Hommikust! Minul sel nädalal kaal seisab, endiselt 58,8. Süüdistan palavust - ma alati paistes siissmiling smiley. Ma olen haige ka ja end absoluutselt liigutanud ei ole, samas kohutavates kogustes vett ja tee kaaninud. Aga kuna mõõdud on vähenenud, siis tuju ikkagi hea!

Aivuzka, ma olen olnud 2 aastat taimetoitlane. Huvitaval kombel see ei mõjutanud mu kaalu üldse. Aga vere hemoglobiin läks alla, ja hakkasin jälle liha sööma. Iseenesest see mulle väga ei maitse, ka preagu söön üsna vähe liha. Samas mu õde, kes on viimaste aastatega kaotanud 20 kg, näiteks ütleb, et tema võtab kõige paremini alla siis, kui sööb väga palju liha jm valku ja sinna juurde salatit. Eelmisel suvel proovsin ka nii süüa, ka spordiklubide treenerid ja igasugu fitness ajakirjad ju soovitavad - et hästi palju valku ( ma sõin nii et 1 g iga kehakaalu kg kohta, st 65 g päevas. Kaal seisis koguaeg, kuigi treenisin kõvasti. Nüüd olen oma toitumispäevikust vaadanud, et söön keskmiselt 40 g valku ja 150 süsikaid ja ca 75 g rasva päevas ja siiani on koguaeg kaal langenud. Eks igaüks peab proovima, mis talle sobib. Eile käisin küll sõbrannadega lõunal, mis koosnes peaaegu üleni ainult lihast ja võibolla mul seepärast kaal seisabki, kuigi ma kaloreid just ei ületanudsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: kellu119
Kuupäev: 13. May 2011, kl 11.56

Tere, minu täna hommikune kaalunumber näitas 63,5 kg. Kaalulangus küll 1,1 kg ja enesetunne hea, aga siiski oleks nagu oodanud midagi suurematgrinning smiley. Käisin siin mõned päevad tagasi poes lühikseid pükse ja üht suvepluusi proovimas ja no see vaatepilt, mis mulle sealt vastu vaatas oli KOHUTAV. Midagi nii jubetat pole ma kunagi näinud. Nüüdsest võtsin ennast tõsiselt käsile, sest selline ei taha ma enam välja näha. Igatahes pean vist rohkem poodides käima, siis jälle motivatsioon laes.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 13. May 2011, kl 12.50

Kellu, sa ju nii tubli ja nii suur kaalulangus! Ma arvan, et sa näed tegelikult super välja, oled ainult liiga nõudlik enese suhtes! Küllap varsti hakatakse ka su pingutusi märkama ja siis näed ka ise end peeglist saledamana...vähemalt minul juhtus nii smiling smiley koguaeg tundsin, et üldse riided ei sobi ja olen paks..ja nüüd ka äkki enam midagi ei sobi, sest kõik mu riided lotendavad seljas! ja väga väikseid suurusnumbreid on sama raske leida kui suuri confused smiley nii et parem vaata endale peeglis otsa ja ütle, et oled nädalaga üle kilo kaotanud, seega supertubli ja näed ka väga hea välja!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Kuupäev: 15. May 2011, kl 10.31

Minu kaa on 60,8kgsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 15. May 2011, kl 14.36

Duellitajad:.......pikkus.....Algkaal......Kaal 13.05.....Eesmärk.......Veel üle

kellu119...........158cm......64.6kg.......63,5(-1,1kg)...........59,6kg......3,9kg

Katre1982.......158cm......61kg...........60,8(-200g)...........55-57kg.....3,8-5,8kg

sirliss...............162cm......61.7kg........60,9(-800g)...........57kg..........3,9kg

aretha.............174cm......58.8kg..........58,8(0).................57kg..........1,8kg

aivuzka............163cm......59kg..............58,2(-800g)........55-54kg......3,2-4,2kg

Järgmine kaalumine 20.05

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 15. May 2011, kl 14.38

Loomulikult oleme me kõik väga tublidthumbs up aga eriti tubli on kellu119 kes kaotas 1,1kgsmileys with beer

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 15. May 2011, kl 15.38

...ja mina olen ka suhteliselt luuser, aga päriselt ma nii luuser pole kui tabelis, sest juba laupäeval näitas kaal vähem..aga eks ma loodan siis järgmise reede peale!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: sirliss
Kuupäev: 15. May 2011, kl 19.36

Kambapeale kokku kadus 2,9 kg, see päris hea suur tükk pekki smiling smiley Jõudu kõigile järgmiseks nädalaks!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: sirliss
Kuupäev: 20. May 2011, kl 07.58

Tere ja ilusat reedet kõigile! Minu kaal seekord 60,2 kg. Kuidas teil läinud on? Siin nii vaikne - kõigil vist väga kiire?
Kaalulangetuse koha pealt on endal kõik OK. Suuremaid kiusatusi pole ette tulnud (paar väiksemat küll). Olnud ka selline kiireloomulisem nädal, et ega väga organiseeritud liikumisega pole saanud tegeleda, aga kuna niisama olnud palju asjatamist, siis on liigutud ikka.
Tervitused ja jään siis jälle uut tabelit ootama smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 21. May 2011, kl 10.47

tere tuletan siis meelde et ootan hiljemalt pühapäevaks teie uut kaalu nr et saaksin uue tabeli koostadasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 21. May 2011, kl 13.09

ma jõudsin täna koju, aga kaaluda ei saanud. Olen nädala kaalust ja arvutist eemal olnud ja ei tea kas julgengi hommikul kaaludagrinning smiley aga siis homseniwinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Kuupäev: 21. May 2011, kl 21.12

Kahjuks kaal seisab 61 kg pealsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 22. May 2011, kl 10.05

Oh kallikesed, ma olen meie duelli must lammas! Mul seekord hoopis 59 - kuigi esmaspäeval oli 58! Ja ma tõesti pole normi ületanud sad smiley aga saatuslikuks said vist hilised õhtusöögid.
Reisil olemine on alati keeruline, toidukaalu ka kaasas polnud. Nüüd igatahes võtan end kokku ja jään lootma et suudan järgmisel nädalal ka lõpuks midagi langetada, muidu varsti viskate mu siit duellist välja grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 22. May 2011, kl 20.38

Duellitajad:.......pikkus.....Algkaal......Kaal 13.05..........Kaal 20.05........Eesmärk.......Veel üle

kellu119...........158cm......64.6kg.......63,5(-1,1kg)..........???.................59,6kg.............3,9kg

Katre1982.......158cm......61kg...........60,8(-200g).......61kg(+200g).......55-57kg..........4-6kg

sirliss...............162cm......61.7kg........60,9(-800g).......60,2(-700g).........57kg...............3,2kg

aretha.............174cm.....58.8kg..........58,8(0)..............59kg(+200g).......57kg................2kg

aivuzka............163cm......59kg...........58,2(-800g)........58.5(+300g).......55-54kg............3,5-4,5kg


Järgmine kaalumine 27.mai

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aivuzka
Kuupäev: 22. May 2011, kl 20.39

masendus tuli pealeeye popping smiley kui kaalu nr näginsad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell:kellu119,Katre1982,sirliss,aretha ja aivuzka
Saatis: aretha
Kuupäev: 23. May 2011, kl 12.43

Teate, ma olen teises duellis ka ja seal oli ka rohkem kui pooltel pluss sel nädalal. Võtame rahulikult ja ärme masendu, tulemas on vanakuu ja kaduneljapäev ja sel ajal pidi kaal paremini langema, st järgmis enädala kohta ma veel ei tea, aga ülejärgmisel oleme kindlasti miinuses! Pea püsti ja jätkame ilusti!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 123Järgmine
Asukoht: 1 / 3


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.