lepime siis kokku millal kaalume
kas reede hommikuti sobib?

Minu tänane kaal on 74,8kg
ehk siis võrreldes eilsega -0,6kg
Minul kõigest -200grammi ehk et siis kaal 76,6kg. Aga võiks teha mingi eesmärgi ka, et nt kes saab enne 70kg või 65kg või midagi taolist.
sobib?
Mõtlesin küll, et raudselt jääb kaalunumber samaks või tuleb isegi veidi juurde, aga EI.. alla läks hoopis! Aga karm nädalavahetus ootab ees - kahel päeval peame mehe sünnipäeva 
jätkame samas vaimus

minu suureks üllatuseks

trenni pole ammu juba olnud aega teha(kahe pisikese lapse kõrvalt kohe kuidagi ei suuda sellist aega leida).Aga selle eest käin lastega palju õues,tavaliselt päeval oleme õues(mängime ja jalutame)2-3 tundi ja õhtul umbes sama kaua.Ju siis sellest piisab, et kaal langeks
Aga võibolla on asi hoopis selles,et õues olles pole toit käepärast
Toas passides ilmselt näksiksin pidevalt.Ahjaaa...viimastel päevadel olen oma toitumise ka tasakaalu saanud
Aga -800g ona ka väga hea tulemus ju!!!Ega mul ka järgmine nädal ei pruugi väga suurt kaalulangust enam olla
Mainin ka igaks juhuks ära, et järgmine nädal ma kahjuks ilma arvutita
Nii et kaaluabisse ei pääse, aga katsun ikka järgmisel nädalal ka oma kaalu siia sisestada
Õnneks siiski juurde ei tulnud midagi,aga maha ka ei läinud
ehk siis 0-i ring
masendav
Ehk on järgmine nädal edukam

kaalu kadunud -700g

masendav
Ma olen ikka väga rahul, peeglist on ennast täitsa hea vaadata 
ehk siis ehk siis maha on läinud -700g
juhuuu 
ehk siis -1kg
jeeeee

Minul tagasihoidlik 73,1kg.. ehk siis -500grammi
Aga ma tunnen, et mu käed ja jalad on turses
Vastik palavus, nii raske on olla
seega -1,1kg
tublid oleme
jätkame samas vaimus
kaal täna 72,3kg... nuuuuuuuuuks, aga eks ma ise olen süüdi ka, lubasin omale nii mõnelgi korral patustamist ja liikumile samal ajal oli null. Järgmine nädal olen tublim 
pluss 200g ehk siis 70,1 kg
edaspidi oleme tublimad