Tere, Birika kaal täna hommikul 76,7 - ma olen rahul ja Tipi eelneva arvamusega täiesti nõus.
Aitäh KurrNurrile tabeli pidamise ohjade ülevõtmise eest.
Edu kõigile.
Birika
No loodame, et teistele ka meeldib ja hea kuulda üleüldse, et sa ikka näed seda. Aga ma nägin ikka hirmsat vaeva ka sellega, nii et ei ole üldse imestada, kui midagi ka kogemata valesti sisestasin. Kontrollige kõik oma asjad üle nii igaks juhuks.....
et meelest ei läheks, siis teatan kohe hommikul kaalu ära - 74,5 kg. Kaal nagu langeb kenasti, aga riided veel suureks jääma ei hakka, vist on seni olnud hirmus pingul seljas
Tere, minu kaal oli hommikul 82,1 kg. Ootan siis teiste nr pühapäeva õhtuks....... Loodan, et teistel ikka paremad miinused kui mul. Olge tublid ja kannatlikud.
Tasapisi vähemaks, tänane kaal 80,7.
Mul on hädasti vaja järgmise nädala reedeks oma 1,5 kilo alla saada. Toimub esimene jõuluüritus. Ostsin selleks puhuks uue kleidi aga köhulops on liialt punnis. Nüüd tuleb salati ja supi nädal.
Tere, Birika kaal täna hommikul 76,4 kg , olen rahul aga proovin nüüd enne jõule hästi tubli olla ja õigesti toituda ja trennis käia, et pärast uuel aastal ei peaks hädaldama, et liialt palju piparkooke söödud. Aitäh sulle KurrNurr - mulle ka meeldib sinu tehtud tabel.
Birika
Tere!
Ma väga vabandan kõigi ees, et pole siia jõudnud ja vist mõne näidugi teatamata jätnud. Tööl on nii kiire hetkel. Aga seis sama endiselt. Käin ikka ringil ja vaatan mis söön.
Olge tublid ja terved.
Halloo...kus on meie duellitajad: Jumbukas, DonnaBella, KlaarikaMai, Lysy ja EA, uuuuuuuu, ootan teie tulemusi, ega te ometi kavatse meid maha jätta.........
Tere , vaatan ja võrdlen meie duellis osalejate kaalusid ja Trincu kaal langeb ikka väga ideaalselt - täpselt nii nagu tervislik langetamine ongi. Sa oled ikka väga tubli - tahaks ka nii tubli olla.Mis su nipp on, mida sööd? Nädalavahetus möödus mõnusas koduses miljöös , söögiga liialt ei patustanud kuigi kirja ei viitsinud panna. Liikusin piisavalt , puhastasime mehega metsaalust okstest - loodan tänutäheks suvel sealt maasikaid korjata .
Erilist nippi polegi, söön korralikult kolm korda päevas, peamiselt valku ja rasva, oluliselt vähem süsivesikuid kui siin toidupäevik heaks peab. Lihadest kana, kala, siga, veis, lammas, part, maks (lihaports kindlasti 200 gr). Igasugused juurikad nii toorelt (salatid külmpress oliiviõliga) kui keedetult, sinna kõrvale 1 kartul või väike tassitäis tumedat riisi. Kalamaksaõli, pähklid, hapukoor, kohv kohvikoorega. Korra nädalas juurvilasupp kanast või loomalihakontidest, selle kõrvale rukkileib korraliku võikihiga. Nisujahu ja suhkru olen toidust täielikult välja jätnud, algul ikka oli natuke magusaisu aga enam mitte. Veini luban endale ühel päeval nädalas, sporti ei tee, kõnnin lihtsalt. Uuel aastal ehk proovin mõnda spordisaali rünnata, ainult ei tea, mis trenn võiks huvitav olla.
Tere , Birika kaal täna 76,3 kg - iga miinus jõulukuul on tubli mu meelest. Mul hull töine päev täna aga plaan õhtul trenni minna ja saunatada.
Kõike paremat,
Birika
Hallooooo, kas me tõesti oleme ainult 4-5 jäänud, kas teised ongi meid nüüd hüljanud või? Mis toimub, rahvas????? Niimoodi kaob veel viimanegi motivatsiooniraas ära........ärge jätke meid maha...võtke nüüd ennast kokku ja saatke om kaalud mulle, teen õhtul tabeli valmis ja muljetage oma ideid.
Tere!
Täitsa piinlik kohe aga mitte ei jõua siia õigel ajal.
Minul ikka 0 ring. Päevikut pidada ei jõua, sest lihtsalt pole aega seda täita. Söön ikka harjumuspäraselt ja käin kõndimas ka, no see vana jutt ikka. Möödunud nädalal jäi küll 1* vahele aga mis sa teed. Sel kuul on nii palju käimist omal ja abikaasal ka ja seepärast ei saagi nii korralik oldud. Kodu võtab ka oma aja ja siis veel kinkide valmistamine. Aeg lihtsalt libiseb käest.
Ise tunnen ennast hästi omas kestas. Teie olete küll super tublid. Ilusat ootust kõigile ja ärge siis pahandage kui harva nägu näitan.
Tsau, mina ei tea kuidas teil läheb, aga mul läheb ikka päris raskelt, nii tahaks kogu aeg midagi süüa ja näksida ja veel ja veel ja veel.... täitsa jama kohe. Pean vist pausi tegema jaanuarini....oh jah, ei teagi kohe, mida teha.......Igatahes lähen kohe-kohe stepaeroobikasse. Vähemalt seegi hea
Tere, Birika kaal täna 76,8 - suht sama. Meil tõesti siin vaikseks jäänud ei tea kas kõik otsivad jõulukinke. Mul ka nagu Kurr Nurril näksimiste periood, õnneks küll ei teki sellest näksimisest liiga suurt täiskõhutunnet aga hea see kindlast pole. Ilusat jõuluaega teile.