. Suht masendav oli see! Trenni tegemiseks kah jaksu väga pole sellist nõmedate ilmadega. Eile otsustasin, et aitab jamast ja krt tuleb end jälle kokku võtta. Täna ärkasin 5.45, viskasin õhtuseks jaanipeoks asjad kotti, läksin sõitsin üle tunni rattaga (pühasid võiks suvel rohkem olla, nii hea ja rahulik oli sõita
) ja siis tegin korraliku hommikusöögi ja tulin tööle... Masendav on küll olla tööl jaanipäeval aga ma saan hakkama
. Eks õhtul peole minnes loodan ka tubli olla ja mitte mugida ma ei tea mida sisse endale
. Aga kardan, et läheb nagu ikka
. Eile tegin külakostiks veel krevetipiruka ka, nii et selle pean ikka ära maitsema
. Ühesõnaga ärge mind veel kambast välja arvake
. Ma ikka jätkan, hoolimata nendest tagasilöökidest 
Lihtsalt väike märkus... muidugi sõbralik. Edu!
jaanid läbi,nüüd TÕSISELT asja juurde....kas keegi teeb sama?
lin omadega alles esimese lehekülje juures
aga uue alguse jutt õige 
. Vastik! Nii et eks ma pean siis sealt reedeks püüdma midagi alla saada. Sel reedel panen endale külmiku peale sildi, et ma ei unustaks ennast kaaluda
.. Ja soovin Teile ka edu kullakesed! Alustame siis uuesti 

. Tulemus polnud küll see, mida ma tahtsin aga no asi seegi ehk siis nüüd on mu kaaluks 67,2 kg ehk siis -800g. Pole küll see, mida ma lootsin/tahtsin aga kardan, et mu keha ei saa veel päris täpselt aru, mida ma temast nüüd jälle tahan. Alles andsin talle mugimiseks kõike, mida ta tahtis ja nüüd ei saa enam kõike ja peab veel trenni ka tegema
. Ehk järgmisel nädalal on tulemus parem
. Jään teie tulemusi ootama 
(väga rahul endaga, kuigi ma pole enam ammu nii palju kaalunud)
)

ju näeb mis järgmine nädal toob, sest jälle hakkab puhkus (see ei tõota head)

. Aga see ideaalkaalu ideaalkaal tundub niiiiiiiiiii kaugel
ja ku ikkka mitu nädalat midagi ei toimu, siis paratamatult iga ampsu suhu pannes ma mõtlen, et mida see nüüd jälle teeb 

Ja pealegi- Sa näed juba krdi hea välja, seega võta rahulikult.
. Puuviljade osas pean jah tagasi tõmbama, sest neid ma sõin mingi aeg ikka väga palju päevas
. Umbes 500 g mureleid + 3-5 õuna + maasikaid+ banaane
. Pole ka ime, et need kiired süsivesikud mulle põntsu panid! Ma mingi hetk sain nende isu täis kah nüüd. Eile viisingi emale kodus seisma jäänud õunad
. Polnud enam isu neid süüa. Mitte sellepärast, et nüüd mõtlen, et oh krt annavad kaalu juurde aga kuna ma neid vahepeal nii palju sõin, siis ma sain neist isu täis.

. "Suur" reede ongi jälle kätte jõudnud ja mul on au teatada kaalulangusest. Oeh! Ma olen äärmiselt uhke enda üle
) aga päeval söön korralikult, trenni teen endiselt VÄGA korralikult ja ei mõtle enam nii palju sellest kaalust
. Ja asi töötab!
aga pole hullu, see tuleb kohe maha, niiet järgmisel nädalal topelt maas.
mille jaoks see dulell siis on ex
...