Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 123Järgmine
Asukoht: 1 / 3
10kg duell
Kuupäev: 12. September 2011, kl 09.52

Otsin duellitajaid, kes sooviksid alla võtta 10 kg. Või siis alustuseks 10 kg. Kaalu algnumber pole oluline - sobivad nii 50kilogrammised kui ka 150kilogrammised. Ise kaalun 70,0kg täna hommikuse seisuga. Olen 38a.

Kaalumisi võiks teha kaks korda nädalas: esmaspäeval (mis motiveeriks nädalavahetustel mõõdukas olema) ja reede (sest duellireeglites punkt nr8: Eelöeldud kaalumärkimise päevi ja viise võib vabalt eirata ja teha omamoodi, ainult siis ei loeta seal märgitud tulemusi Kaaluabi iganädalase duelliülevaate sisse.)

Eesmärk: saavutada võimalikult kiiresti -10kg

Auhind: Kümneka esikaalulangetaja tiitel smiling smiley (või siis midagi kaunikõlalisemat),
Lohutusauhind: teiste duellitajate toetus ja -10kg

Selline oleks minu mõte, aga kõik põnevamad ideed on oodatud.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 12. September 2011, kl 10.57

Palun huvitatutel saata siia foorumisse oma algkaal enne reedet. Reede hommikul teeks siis juba teise kaalumise. smiling smiley

Kui huvilisi ei leidu, siis pean siiski selle teekonna üksinda ette võtma ja sellest oleks kahju, sest üksinda on kindlasti tunduvalt igavam ja vähem lõbusam. sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: chissy
Kuupäev: 12. September 2011, kl 14.03

Ma arvan, et võib mitmest duellist osa võtta smiling smiley
Nii et ma tulen ka siia gruppi.
Olen siis 106, 7 kg ja alustuseks võiks ju võtta siis 10 kg alla, kuigi oleks rohkemgi vaja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: omena
Kuupäev: 13. September 2011, kl 10.11

Hüva, proovin ka veelkord - kuna teemaalgataja lähteandmed on suht samad kui mul: 71,3 kg/39 a.

Eelmine duell lõppes häbistava fiaskoga - reedene kaalumispäev ei sobinud kohe üldse - ja üritus jäi lihtsalt pooleli.

Seekord loodan parimat ja esmaspäevane võimalus näitu edastada on motivatsioon. Aega on vähemalt mul 2 kuud, siis saab titt suureks elik 1 aastaseks, idees peavad titekilod selleks ajaks kadunud olema ning ühtlasi lõppeb KA kasutusaeg.

Seega: edasi, seltimehed!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 13. September 2011, kl 11.44

Tervitus seltsimeestele!smiling smiley

Chissyle: ma isegi mõtlesin algul osa võtta hoopis k2bi duellist, aga siis vaatasin, et mitmed seal soovivad maha võtta ainult nt 5 kilo. Seda on minu jaoks liiga vähe. Teised duellid on aga kindlas kaalus olijatele nt 80kg-tele, mis jällegi ei sobi mulle. Seepärast tegingi uue teema.

Teeks niimoodi, et võistlus algab iga võistleja jaoks pihta sel hetkel, kui ta sisestab algkaalu. Sest muidu tekib tunne, et mis ma ikka enne reedet-enne kaalumist pingutama hakkan, ja päevad läheksid nagu ses mõttes tühja.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 13. September 2011, kl 17.13

Tere

Ma nüüd ei tea kas sobin teie seltskonda.Aga praegune kaal on 76,4kg.Väga ideaalne oleks kui suudaks 10kg alla võttawinking smiley3 kuud tagasi osalesin duellis siis sai 78 kg pealt 74 peale aga nüüd tagasi nats tulnud pole kaalunud ega kirjutanud ka.Olen 28 aastat vana ja titt on juba 1,6 aastane ja titekilod pole kuhugi kadunud-nuuksyawning smiley
Aga võiks mingi aja ka panna kuna alustame ja kuna see 10 kg peaks kadunud olema...sest kui lõputu aeg on siis vajub duell laialismiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: estiva
Kuupäev: 13. September 2011, kl 19.15

Heia, heia. Ma liituks ka duelligasmiling smiley Võistlusmoment annab rohkem motivatsiooni. Kuigi ei saa väita, et sellest väga puudust oleks, kuid ikkagi ei jõua ma kaugemale, kui 1,5 kg allvõtmist. Tänagi trenni ei teinud, kuna sõin liiga palju õhtul ja lihtsalt ei jaksanudthumbs down. Minul kaalu hetkel 69.5, vanust 32 ning pikkust 168. Peaks vist sobima kuulumaks siia gruppi?

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: omena
Kuupäev: 13. September 2011, kl 20.56

Teeme siis nii, et alustame KOHE ja vähemalt vahelugemise teeme R, 18.11, sinna on 9 1/2 nädalat, mis tähendab, et tuleb kohe musta prügikotiga kapid ja sahver üle käia smiling smiley

20.11 saab mul KA aasta täis ja ma ei ole kindel, kas ma saan/tahan juurde maksta... uued teksad kõlavad ahvatlevamalt. mida pikemalt maksta, seda pikemaks kumm venib.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: mariaau
Kuupäev: 14. September 2011, kl 09.14

Tere!

Sooviksin ka teiega liituda. Proovin ennast õhtul või homme hommikul ära kaaluda ja siis numbri saata. Hetkel peaksin olema u 72-73kg ja 10kg alla võtta oleks ideaalne.

Maria

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 14. September 2011, kl 15.33

Meid on siia juba 6 on kogunenud smiling smiley


Nimi myksobakter chissy omena Märtsikas estiva mariaau

Pikkus 156 168
Stardikaal 70,0 106,7 71,3 76,4 69,5 ?


See tabel on kõigest proovitabel. Tahaksin teha parema tabeli Excelis. Või mujal? Või äkki keegi meist kohe armastab tabeleid koostada winking smiley? Mul ei ole midagi selle vastu, kui keegi teine selle töö minu eest ise ära teeb.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 14. September 2011, kl 15.35

Ja sõidutaski pärast Enter´it numbrid ja nimed kokku. Peab ikka excelit või muud programmi kasutama.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 14. September 2011, kl 16.38

Eh, ma tahaksin ka, et ma saaksin öelda, et pean vabanema titekilodest. Aga häbenedes pean tunnistama: mulle lihtsalt meeldib süüa.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 14. September 2011, kl 18.49

No minule meeldib ka süüa.See ,et keegi tark tuli välja sellega,et kui naine ennast raseduseajal-ja peale rasedust ennast paksuks õgib võib seda titekilodeks nimetada.Ha-ha.Põhjus ju lihtne istud kodus kas siis suure ja laiana või siis koos titega kuskil ei käi-ainult külmkapi juures(nii et seda siis on teada kuidas mina need kilod sain).
Tegelt tahtsin oma pikkuse öeldawinking smiley170 cm

Jõudu ja jaksu

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: mariaau
Kuupäev: 14. September 2011, kl 19.12

Õhtust!

Kaal - 72,7
Pikkus - 168

Maria

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: omena
Kuupäev: 14. September 2011, kl 21.40

No sellepärast need ongi "titekilod" smiling smiley Alguses on kere stabiilselt hele ja muudkui laod peale, umbes keskel kaob aga järg ära - ei saa aru, kas ja kui palju/vähe peaks juurde võtma, no ja siis aint võtad ja võtad smiling smiley

Loomulikult on söömine mõnus ja see, mis tavaliselt maha "jumppad", siugleb rasedana varsti ümber keskkoha. Ja jääbki sinna. smiling smiley Kätt südamele pannes näen ma samasugune välja, nagu 4,5 kuud rasedana...

Aga pikkus on 174.


Märtsikas kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No minule meeldib ka süüa.See ,et keegi tark
> tuli välja sellega,et kui naine ennast
> raseduseajal-ja peale rasedust ennast paksuks
> õgib võib seda titekilodeks
> nimetada.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: kripke
Kuupäev: 14. September 2011, kl 22.26

Kas 10 kg duellis on veel ruumi ühele 69,1 kg kaaluvale 170 cm pikkusele 40-aastasele?

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 15. September 2011, kl 10.51

Ruumi ikka on!
Märtsikas arvas, et peaks panema ka lõpukuupäeva....sest kui lõputu aeg on, siis vajub duell laiali. Seega mida rohkem rahvast, seda enam on tõenäosust, et vähemalt keegigi siia duelli alles jääb.

Ee, tegelikult ajab see jutt duelli laiali vajumisest mind lausa kokutama smiling smiley Minu kunagine klassijuhataja sõnas nii 7kl-s: pange tähele, nii- või naasugune protsent teist lõpuaktust ei näe, selline on statistika.

Mina ei tahaks, et me kõik järgemööda siin ära vajuma hakkaksime, kuniks viimase sangari ära vajumisega on kogu duell ära vajunud. sad smiley Minu unistus oleks, et me kõik jõuaksime finišini ja et duell kestaks nii kaua, kui viimane osaleja on saavutanud eesmärgi. Mulle endale meeldiks,et jätkaksime kaalumist (foorum on tasuta) isegi pärast eesmärgi saavutamist kahe kuu jooksul, sest elu on näidanud, et veel raskem kui kaalu langetada, on seda hoida.

Olen kuulnud, et -1kg nädalas on normaalne tervislik tempo. Seda ma sihingi (Ehkki pole veel alustadagi suutnud smiling smiley ) Paneme siis ideaaliks -1kg nädalas ja kuupäev 18.09, st 9,5 nädalat nagu omena soovis.

Ise ma oleksin väga rõõmus ka siis, kui mu kaal langeks iga nädal vaid -0,5kg. Ma ei tahaks endale anda mingeid ebareaalseid lubadusi. Olen kuulnud, et ülekaalulistel ebaõnnestub kaalulangetamine tihti sellepärast, et nad mõtlevad liiga mustvalgelt ja neil on liigne täiusepüüe. Nad ütlevad, et ei söö enam KUNAGI kooki ja võtavad IGA nädal alla 1kg, sünnipäeval juhtub, et süüakse ikkagi kooki ja mõnel nädalal kaal hoopis tõuseb. Nad tunnevad, et on ebaõnnestunud, süüdistavad ennast, masenduvad... ja õgivad selle peale veel rohkem. Täpselt nagu mina! Edukad kaalulangetajad pidavat lubama, et söövad vähem kooki kui varem ja see õnnestubki neil (ehkki ka neil juhtus, et sõid sünnipäeval kooki), nad tunnevad end õnnestunult ja saavad hoogu juurde. Ega õgi end täis spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 15. September 2011, kl 11.02

St kuupäev 18.11, mitte 18.09. Trükkisin eelmises sõnumis valesti.
Aga ma ei tahaks, et keegi avastaks nt kuu aja pärast, et 18.11-ks 10kg on tema jaoks kättesaamatu ja loobuks seepärast.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 15. September 2011, kl 11.51

NB! Homme on reede - KAALUABI ametlik kaalumise päev smiling smiley

Kaaluabi reeglid ütlevad, et kaaluda tuleb pärast voodist tõusmist, enne kui midagi suhu on pistetudwinking smiley Omast kogemusest tean, et see on ka kõige objektiivsem. Õhtuti kaalun ma tavaliselt kilogramm rohkem kui hommikul enne hommikusööki-jooki.

Ootan siis kõikide osalejate kaalusid homse päeva jooksul. Laupäeva hommikul kogun andmed kokku ja teen tabeli ning uue teema osalejate nimedega (nii vist on peab)

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 15. September 2011, kl 13.12

Ma nagu eriti tõsisielt ei mõelnud seda lõppkuupäevaconfused smiley-oleks ju tore küll kui kõik suudaks 10 kg alla võtta.Ja see kohe kindlasti ei ole reaalne et 1kg nädalas.Tuleb seisakuid plusse jne.Mina isiklikult väga allaandja pole(ma mõtlen duelli suhtes laiali minek).Eesmärk oleks 10kg siis nii jääb.
Kerget kaalu siis homsekswinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: usiil
Kuupäev: 15. September 2011, kl 13.29

Tere, ma liituks ka...mul on ka titekilod ja muidu õgimise kilod, kaal on 62,5 ja pikkus 161 cm. Tean et kaalu pole palju, ja 10 kilo on minul palju maha võtta, aga enne lapsi olin ma just selline! Motivatsiooniks sobib see duell mulle hästi!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 15. September 2011, kl 13.48

Kuigi olen teises duellis ka, siiski võtaks ka sellest osa. Minul oleks küll aasta lõpuks plaanis 11 kilo maha saada. Aga kui see õnnestuks varem, saaksin aasta lõpuks seada uued eesmärgid.
Kuna kaalusin esmaspäeva hommikul viimati, siis proovin homme hommikul praeguse kaalu saada.
Ja veel jäi arusaamatuks, mis päev see kaalumise päev on. Kas reede või esmaspäev?

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: mariaau
Kuupäev: 15. September 2011, kl 14.29

Omast kogemusest tean väga hästi, et alguses läheb kaal ludinal ja mingi aja pärast päris vaevaliselt. Nii et võib-olla päris 10kg kahe kuuga ei kaoks.
Aga üritame ning palju edu meile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: eskata
Kuupäev: 15. September 2011, kl 17.35

Tere! Liituksin ka nn. "minijõuluduelliga"- kui nov.lõpuks soovkaalu ei saa, siis on varuaeg jõuludeni. Ei mingeid titekilosid (lapsed juba suured), kõik mis üle on õgimisest.
pikkus 163 cm
kaal 75,0 kg
Edu siis kõigile!

(kui kümmet kilo ei saa, võtame siis viiski maha!)

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: melon
Kuupäev: 15. September 2011, kl 18.15

tere, liituksin ka. kaal jubedad 75kg, pikk olen 170cm
see motiveeriks winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: eskata
Kuupäev: 16. September 2011, kl 05.57

Tsau!
Minu kaal siis reede, 16.09, hommikul:
75,0 kg, pikkus endiselt 163 cm
Toredat hooaja algust!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Saatis: estiva
Kuupäev: 16. September 2011, kl 06.21

Hommik kõigile! Panen kähku kirja oma täna hommikuse kaalu: 68.9 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 16. September 2011, kl 06.55

Nägin pealkirja ja leidsin, et see on just see, mida mul vaja on ehk siis -10 kg. Pikkust 1.67, kaal 72.1, vanus 40. Loodan, et mahun veel gruppi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 16. September 2011, kl 06.56

Hommik -küll olin hetkeks õnnelik-kaal täpselt 75 kg-oleks nagu 1,4 kg kaotanud.Aga eelmine kaal oli võetud keset päist päeva,kui ma olin ennast täis õginudsmiling smileymitte eriti objektiivnewinking smiley
Aga algus on tehtudthumbs up.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10kg duell
Kuupäev: 16. September 2011, kl 07.55

Minu tänahommikune kaal oli 92 kilo, pikkus 165
Vanust 44 aastat ja üleliigne kaal on tekkinud istuvast eluviisist ja tohutust õgimisest... smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 123Järgmine
Asukoht: 1 / 3


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.