Kuupäev: 15. September 2011, kl 10.51
Ruumi ikka on!
Märtsikas arvas, et peaks panema ka lõpukuupäeva....sest kui lõputu aeg on, siis vajub duell laiali. Seega mida rohkem rahvast, seda enam on tõenäosust, et vähemalt keegigi siia duelli alles jääb.
Ee, tegelikult ajab see jutt duelli laiali vajumisest mind lausa kokutama
Minu kunagine klassijuhataja sõnas nii 7kl-s: pange tähele, nii- või naasugune protsent teist lõpuaktust ei näe, selline on statistika.
Mina ei tahaks, et me kõik järgemööda siin ära vajuma hakkaksime, kuniks viimase sangari ära vajumisega on kogu duell ära vajunud.
Minu unistus oleks, et me kõik jõuaksime finišini ja et duell kestaks nii kaua, kui viimane osaleja on saavutanud eesmärgi. Mulle endale meeldiks,et jätkaksime kaalumist (foorum on tasuta) isegi pärast eesmärgi saavutamist kahe kuu jooksul, sest elu on näidanud, et veel raskem kui kaalu langetada, on seda hoida.
Olen kuulnud, et -1kg nädalas on normaalne tervislik tempo. Seda ma sihingi (Ehkki pole veel alustadagi suutnud
) Paneme siis ideaaliks -1kg nädalas ja kuupäev 18.09, st 9,5 nädalat nagu omena soovis.
Ise ma oleksin väga rõõmus ka siis, kui mu kaal langeks iga nädal vaid -0,5kg. Ma ei tahaks endale anda mingeid ebareaalseid lubadusi. Olen kuulnud, et ülekaalulistel ebaõnnestub kaalulangetamine tihti sellepärast, et nad mõtlevad liiga mustvalgelt ja neil on liigne täiusepüüe. Nad ütlevad, et ei söö enam KUNAGI kooki ja võtavad IGA nädal alla 1kg, sünnipäeval juhtub, et süüakse ikkagi kooki ja mõnel nädalal kaal hoopis tõuseb. Nad tunnevad, et on ebaõnnestunud, süüdistavad ennast, masenduvad... ja õgivad selle peale veel rohkem. Täpselt nagu mina! Edukad kaalulangetajad pidavat lubama, et söövad vähem kooki kui varem ja see õnnestubki neil (ehkki ka neil juhtus, et sõid sünnipäeval kooki), nad tunnevad end õnnestunult ja saavad hoogu juurde. Ega õgi end täis