Kuupäev: 14. October 2011, kl 15.40
Tere kõigile!!
lõpuks sain siis ka siia arvuti taha!
OOtasin seda tänast hommikut kohe huviga, sest terve see nädal on kaal paigal seisnud.. Ja siis ta tuligi...täna hommikul- ennäe imet, taas 67,5 jessss! ma pole sel nädalal samuti eriti millegiga koonerdanud, kolmapäeval lubasin omale isegi ühe hamburgeri, sest nälg tahtis silmanägemise ära võtta, eile sai isegi paar-kolm pirukat lubatud, kuigi ma muidu igapäevaselt saia ei söö,..ootasin tegelikult hullemat numbrit.. trennitegemisest pole samuti saanud juttugi olla, sest kogu mu elutempo ja töö ongi kui üks suur trenn mu jaoks.. Nii siis seekord, eks näeb, mis esmaspäev toob, maale ma ka ei lähe, sest elangi ju koguaeg maal
see on võib olla ka mu üks plusse- saab end igatpidi füüsiliselt rakendada..porgandid veel ka üles võtmata, ehk on homme-ülehomme ilma, et need ka ära koristada..
Aaga järgmisel nädalal on sünnipäev ootamas(tulemas)..mida see veel endaga kaasa toob, eks me näe! Ma igal juhul loodan kõike ilusat ja ka töökaaslased elavad mulle kaasa ja suhtuvad toetavalt, mis on juba motiveerivaks asjaoluks!
jõudu meile kõigile ja jaksu sihtide seadmisel ja eesmärkide elluviimisel!!!