Ma küll osalen ka veel ühes teises duellis, kuid ega see ei sega siis ometigi..kaks ikka parem kui üks! Ja seda rohkem on motivatsiooni. Mina olen ise 38.a, kaalu tänase seisuga 67 kg, pikkust 173cm, kuid eesmärk oleks veel -7kg, et saavutada oma eesmärk 60 kg. Kui keegi leiab, et sooviks ka liituda, siis- aga palun! Ma muidugi suht hilja siin algatasin selle teema, kuid teeks homme hommikul siis kaalumise ja hakkakski homse seisuga asju arvestama. Kaalumine nagu siin tavaks saanud, reedeti. Ootan julgeid liitujaid!!!! Kui kellegil on mõni hea idee näiteks tähtaja või soovkaalu suhtes, siis kõik pakkumised on teretulnud. Let´s Go!!
Mul pikkust 168, kaalu täna hommikul 80,5, vanust - oh issand
46. Osalen ühes duellis küll ka, aga see selline vaikne - ainult saadetakse reedeti kaal ja muud suhtlust polegi. Mul vaja vahel halada
ja vahel ka kiruda - ja koos on alati kergem

Ma ootan selle nimekirjaga veel pühapäevani, siis paneks lukku. Kirjutage, kui teil on muid ettepanekuid. Ja Zant, pole sul häda midagi, ega kergematel ongi raskem maha saada, seda tean omast käest! Võtaks su ikka kampa!
Minu jaoks on see täitsa esimene duell, kuigi kasutan Kaaluabi juba peaaegu et aasta. Aga kergematel on tõesti raskem maha saada! Mina isiklikult olen selle aasta aja jooksul kokkuvõttes aind 3 kg alla saanud ja enamus ajast lihtsalt üles-alla rallitanud... 

ja seetõttu jäid need pooleli...
. Olen 168 cm pikk ja kaal peaks umbes 64 kg lähedal olema. Alla tahaks võtta 6-7 kg. See oleks mu esimene duell
. Jään huviga ootama ja lootma et mahun kampa veel. Anny
eelmised katsed on luhta läinud, aga äkki nendest on midagi õpitud ka
)
Vanus40
seega ma siin ei osale siiski, kirjuks läheb mitmes kohas märkimist meeles pidada, aga teile kõikidele soovin edukat ja meelekindlat kaalualandamist
)

ma siin lugedes leian, et mitmed on seadnud endale n.ö sihtmärgiks hiljemalt suveks vorm saamise, sama on ka minuga. Teekski siis oma lõpptähtajaks näiteks "Jaanuarist jaanini" või pakub keegi mõne muu toreda nimetuse, mis me oma duellile võiks nimetuseks panna.. jään huviga ettepanekuid ootama ja homme paneks siis ka nimekirja lukku et saaks tabeli teha. Jõudu ja enesekindlust kõigile! Vaadake õue, imeline talveöö on- tähed ja kuu säravad taevas!

Pühad tegid oma töö....

Ma algul kartsin, et ei tulegi üldse kedagi.. OK, tänase seisuga on siis nimekiri lukus ja alustame tabelisse kandmisega. Lepime siis nii kokku, et kaalume end reede hommikuti(peale ärkamist ja WC-s käimist
), siis saab nädalavahetusel kokkuvõtteid teha ja tublimaid kiita, teisi rohkem motiveerida jne..