super! ma nii väga lootsin. jõululahingust jäin maha. eelmise jaanilahingu alguses olin 5 kg raskem kui praegu- asi seegi. niisiis 3.02 kaal 75,0, eesmärk oleks 6 ette saada. lootsin, et reedeni saab kõik isud täis süüa, aga kaval fox pani kohe lahingule käigu sisse.
arvan, et väljalangejate pärast ei peaks muretsema, ikka juhtub. mida rohkem lahingu lõpetajaid, seda kordaläinum on ettevõtmine.
edu nii vanadele kui uutele (kaalu)kaotajatele!
hei hei
Soovin ka osaleda!
Kaal 59,8 kg.
Soovkaal 53-55kg
Pole mitu aastat juba alla 58 kaalunud, peamiselt 60 pluss. Pikkust 166 cm ja vanus 22.
Olen õnnelik ka püsiva 55 kg üle.
Alguses arvasin, et mis siin ikka on üksi hakkama saada, paned aga menüü paika ja korras. Nüüd kui 2 nädalat hakkab seljataha saama tunnen, et on ikka seltskonda vaja ja kuna olen lugenud nii mitmetest grupilangetajatest,siis selle üleskutse peale peab lihtsalt reageerima.
reedene 3.02 kaal oli kindlasti vähem kui tänane aga vahepeal sai peetud ka sünnipäev ja sealt ka kaalu juurde tuli vahepeal ei kaalaunud.
minul ikkagi algkaaluks siis see tänane, 73,2, paluksin.
Panen osalejatele südamele, kui olete enda jaoks teinud otsuse, et osalete selles pikas ja üsnagi tõsises duellis, siis omage nii palju järjekindlust, et peate ka lõpuni vastu. Seda isegi siis, kui kaal kohe kuidagi languses olla ei taha.
Tabeli pidamine pole teab mis kerge töö. See vajab hulga tähelepanu ja võtab päris korralikult ka aega.
Loodan, et kõigil osalejatel on nii palju lugupidamist ja austust tabelipidajasse, et teatavad kohe talle, kui on mingi põhjus, miks oma näitu teatada ei saa.
Edu kõigile kaalulangetajatele ja ka neile, kellede eesmärk ei ole langetada vaid hoopis kaalu juurde saada.