Pean vist uue kaalu ostma, sest minu oma muudab kogu aeg näitu, ka mitme järjestikuse pealeastumise järel, aga 65,1 oli number, mis kõige rohkem kordus, nii et loodame siis....
Tere Kõigile kaalu langetajatele!
Te kõik olete nii tublid ja positiivsed!!! Eriti ma imetlen Teid kellel pole kaal grammigi langenud just sellepärast, et Te suudaksite hoida oma positiivset mõtlemist. Küll see kaal hakkab ühel hetkel langema kaa
Söön täpselt kalorite piires, liikumisi kirja ei pane, sest suurt ei liigu, pole mõtet mingeid majapidamistöid panna kirja ja siis sellevõrra rohkem süüa.
Vett joon ka palju.
Foxlife... palun kergemat karistust... mul on algkaalus väike näpukas sisse visanud, minu viga... olen andnud 88 aga tegelikult tahtsin anda 87. Palun ole hea paranda mu algkaal ära.
Selle nädala kaalukspalun märkida 85,6kg... jõusaali treeningud hakkavad mõjuma
12 inimese kaalunäidud veel puudu. Ja aega on veel tänane päev/õhtu+öö. Loodan väga, et vähemalt esimesel nädalal ikka kõik oma kaalunumbrid annavad ja sellega oma kohusetundlikkust üles näitavad!
Ja kodanik VÕHIK, Sinult ootan endiselt selgust Su kaalunumbritesse, kuna hetkel tunduvad need ulmelised