Tänane kaal 84,5- miinus 1,6 kilo, aga kuna eile jäin täitsa hullu viirusesse ja süüa ei suutnud midagi, siis võibolla on see suur langus sellest (kuigi loodan, et mitte)
75,7 kg. Kahe nädala taguse ajag võrreldes +0,1. Aga vahepeal olime kogu perega tõbised ja ... ja hea et niigi läks. Järgmine nädal püüan ikka ilusat miinust saada, seda enam, et avasin oma kepikõnnihooaja ka.
Mina olen nii rahul. Ei taha küll öelda, et kaal on rikkis. Igal juhul oli tema näit täna hommikul 67,4. Lihtsalt super. Tegelikult alustasin alles sellel nädalal. Enne oli see langetamine pigem mõttejõuga. Nüüd teen ikka nii, nagu KA-s tegema peaks - kaalun toitu, et näksi ja teen trenni. Olen ülimalt rahul!
käisin veel korra kaalu peal ja hmmmmm 119,4 ja ongi, kaalu palju tahad, seega parandan 119,4 ja -1,2 kilo, mis on veel lahedam...ja siit moraal kaaluge mitu korda ja see mis siis püsima jääb ongi.
Tere kõigile! Hakkasin kõndimas käima ja see nädal nägu jälgisin rohkem toitumist kui varem aga kaal mind ei rõõmusta 70,7 (pluss 1,7kg)
Eks näis mis järgmine nädal toob!
Edu kõigile!
Väga vabandan, et kokkuvõte hilineb päevaga. Olin eile tööl ja lisaks veel mõnedele juhtumistele polnud eile aega arvutis tegutseda. Nüüd asun aga kohe asja juurde