Kuupäev: 09. April 2012, kl 21.03
Hey !
Minul täna kaalule astudes näitas 68.9 kg ehk siis kadu 400 g.

Jah selle magusa söömisega on mulgi omajagu probleeme. Olen koostanud endale toidukavasid vastavalt treeningumahule ja neid siis järginud mõnda aega aga alati on probleeme olnud sellega, et kellaaegadest ei ole suutnud kinni pidada ja vahel lihtsalt oled sellises kohas, kus no ei saa enda toidukava järgida, ning sellest tulenevalt on kippunud rasvade osakaal puudulikuks jääma jne. Ja siis kui võtadki väiksese sokolaadi tüki no ega siis lõppu ei näe ju. Nüüd mõni aeg tagasi leidsin, et mulle ei sobi selline viis, et ma mõtlen liiga tihti toidu peale ja üldse sokolaadi ei söö. Nüüd luban endale iga päev midagi magusat, kuid lihtsalt jälgin, et rasvade, valkude ja süsivesikute osakaal oleks paigas. Olen aru saanud, et kui keha on pidevalt stressis ja mõtted käivad koguaeg selle ümber mida tohib ja mida mitte, siis nimelt just see liigne mõtlemine tekitab tihti loobumise tahte. Aga noh üldiselt arvan, et tasub lugeda palju toitumise kohta, aga leida endale sobivaim variant nende seast mis töötaks. Minul näiteks kaal ei alane, kui söön ainult 1500 kalorit, sest tegelen jooksutreeninguga, kus ligikaudne kilometraaz nädalas on 50 km ja keskmiselt nädalas kulutan treeninguga juba 4000 kalorit, see teeb siis päevas ca 570 kalorit ja kuna mul Põhiainevahetus on juba kuskil 1500, siis vähemalt 1850 kalorit üritan ma päevas süüa.