Olete kõik nii tublid olnud ja peab vist järgmisel nädalal rohkem pingutama, et ikka miinus üks ära tuleks
Jõudu!
))ega oska ju isetehtud salatit päevikusse sisse panna kui teed tervele perele.Ja alles nüüd-laupäeva õhtul sisestasin oma kaalu-tulin aiatöölt-tomateid-pipraid sai istutatud ja seega kasvuhoones maad kaevatud.Ega ise ei uskunud , et kaal niisuguse numbri ette viskas, isegi 83 vilksatas.....Palun kergemat karistust hilinemise pärast!!!!Püüan edaspidi täpsem olla
))

Möödunud nädalal sai veidi patustatud ja ega see nädalavahetus ka just eeskujulikult sujunud, ikka tükike grillliha siit ja tükike kooki sealt . Olen tähele pannud et kui patustada, siis kaalule ilmneb efekt alles paari päeva pärast. Kahjuks sama ka spordiga, kui näiteks eile sai tubli oldud, toit lubatud piires ja õhtul poolteist tundi kiiret kõnditehtud, siis täna on kaal eilsega võrreldes +300 g. Oma teooriale tuginedes peaks siis homme jälle miinus olema, kuid eks näis...
((( hoopis juurde tuli 200 g....Keha ilmselt hoiab kinni "oma".Kuigi olen iga päev liikunud üle 12-20000 sammu ja püüdnud ikka kaloraazi piires püsida...Aga ega ma lootust küll kaotanud pole
)))Usun, et mitte keegi kaasvõitlejatestki!!!!
)))
Nädal on olnud täis grilli ja sünnipäevapidustusi ja loomulikult tasakaalustamata toitumist. Luban järgmisel nädalal olla tublim ja hoiduda ahvatlustest!
)) ja noor ka
))Aga ma tean, et ma saan veel alla võetud, sest 10 aastat tagasi sain ma kaalujälgijana alla 20 kilo ja see kaal püsis mul ikka päris mitu aastat. Siis tulid üleminekuaastad ja sellega kaasnevad jamad kergitasid mind kui saia
))Ja nüüd võtsin lihtsalt kätte ja olen väga rahul. Tahtejõudu peab vaid olema, ehk tahet ennast muuta.Jõudu Sullegi-nagu aru saan-oled noor inimene ja hakkamist täis!
))Hea on kui on keegi peres, kes sind toetab ja aru saab nendest püüdlustest.
Olgem siis vaprad!
Aga kaalule astudes oli rahulolu suur 80,4kg ja eelmise nädalaga võrreldes -400g. Ootan nii väga nagu ka kuldtiib et esimene nr. oleks 7, äkki järgmisel korral. Jõudu meile kõigile!!!
Jaksu-jõudu meile!
kokku siis juba 14,2kg maas.lõpp on ikka niii visalt läinud, oleks praegu ka nii tubli kui alguses oleks ammu soovitud tulemus käes
(((100 g .On ka vastik aeg- kooliaasta lõpetamine ja siis sööd stressamisega ja kere hoiab ilmselt kinni.....aga ehk hakkab ikka ka paremini minema.Lootus ei ole mind maha jätnud, sest eks ikka on ka seisakuid
))