TABEL -5KG

Kahjuks ei ole see võimalik ja minul mingeid erilisi eesmärke mõõtude osas ei olegi. Eks nad ole, mis nad on. Kehakuju ikka naljalt ei muuda.
)
. Minu eluunistus on olnud joosta poolmaratoni ja loodan, et see unistus saab sel jaani eelsel päeval teoks, aga enne saan vanaemaks
. Söömist ma piiranud eriti pole. Vahest arva, kui kaalu näit enam üldse ei liigu alla poole, jälgin kui palju suhu pistan.
Trenniks teen võimlemist videote järgi ja jalutan.

Kaalul täna 59,2kg. Luban, et järgmine nädal tuleb parem tulemus. Emadepäev ja muffinid
Küpsetamisel nüüd kriips peal mõneks ajak, lõunaks hunnik brokkolit muna ja kodujuustuga (omlett), õhtupoole jooksma-jalutama...kui nii jätkan, siis ei saa ju halvasti minna 
KKats on ka tubli!
Nädalaga väga suur kaalu tõus, sellist asja pole mul varem olnud. Kahjuks peab mainima, et mina nende õnnelike hulka ei kuulu, kellel on väike isu. Reedel käisin sünnipäeval ja veel emadepäev ,oeh, vist sai liiga palju kooke söödud. Trenni tegin plaanipäraselt 5km+8km+12km. Sellel nädalal on plaanis 8km+8km+16km. Tasapisi pikendan jälle distantsi pikkust (vahepeal tegin kuu aega minimaalselt trenni - olin rase,kuid kahjuks 8.n-l sai kurva lõpu
).

Tundub, et olen emadepäevast lõpuks taastunud. Nüüd peab ainult rohkem liikuma hakkama, küll siis jaanipäevaks 6ga algava numbri ka ette saab 

Hüpasin umbes nädal tagasi enda arust kaugust ja maandusin nii halvasti tagumiku peale, et sabakont siiani annab tunda, kui istun. Siiani olen trenni teinud, sest ei sega, aga üle pole ju läinud, nii et peaks vist ainult jalutamisega piirduma kuni korras on.

, siis ei julge jooksma/rattaga sõitma minna, kardan et see teeks asja hullemaks. Olen selle asemel püüdnud rohkem jalutada jms.
, seega nüüd rohkem aega, et endale korralikult süüa teha. Järgmisel nädalal tahaks juba suuremat miinust näha.

Tahaksin väga ennast proovile panna.