Kuupäev: 03. June 2012, kl 21.24
Mina patustasin tublisti siin eile-täna..eile sünnipäeval...võileivatort...peekonisaiakesed....küpsisetort ja ohtralt rummi koolaga ja täna koju jalutades veel burks ka otsa....hahhahaaa

aga eks homsest hakkan taas korralikuks...LUBAN!!!Kuis sul läinud on?
Vahva...et keegi meie duellile(mis vist kisub suht kiiva) kaasa elab...vee joomisest ja toitumisest siis natuke:
soovitav on süüa eri aineid eri söögikordadel, võiks eraldi süüa liha ja eraldi garneeri, juua piim enne söögi algust ja siis jätkata ülejäänu söömisega – süüa toiduaineid nii, et nad oleksid maos eraldi kihtidena. Kui toiduained jõuavad makku järjekorras, siis erinevates toidu kihtides saavad toimuda erinevad seedimise protsessid. Iga kihi jaoks erituvad mao seintest erinevad fermendid, mille tagajärjel tõuseb kogu seedeprotsessi efektiivsus. Minnes kord üle järgmisele toiduainele, ärge pöörduge enam tagasi eelmise juurde. Kui te sööte aga toiduaineid segamini, siis magu koostab mingisuguse „harju keskmise“ maomahla, mille seedimise kasutegur on tunduvalt väiksem, kui iga aineliigi jaoks eraldi ja spetsiaalse koostisega maomahlal.
Nagu õpetavad Tiibeti laamad - Sööge toiduaineid nende veesisalduse kahanemise järjekorras. Kõige lõpus sööge väikseima veesisaldusega ja kõige enam kontsentreeritud toit.
VESI!!! Kui te joote vett tühja kõhu peale, jõuab see soolestikku kohe, kuid soovitaksin söömise vältel üldse mitte juua, sest vedelik lahjendab fermente ja maohapet, takistades neil toidu töötlemist. Juues midagi toidukorra ajal, ei lase te seedeprotsessil lõpuni käia.
Kas tundub loogiline?
